11 beste WordPress-plugins for forfattere sammenlignet (2020)

beste wordpress plugins for forfattere


Leter du etter de beste WordPress-plugins for forfattere? Enten du er frilansskribent eller bare skriver for ren glede av det, kan de riktige pluginene ta nettstedet ditt til neste nivå.

I denne artikkelen viser vi deg de 11 beste WordPress-programtilleggene for forfattere.

1. WPForms

WPForms

WPForms er den beste WordPress-kontaktskjema-plugin i verden. Med dra og slipp-byggherre er det å lage kontaktformer intuitivt og helt uanstrengt.

I tillegg til kontaktskjemaer, som er et must for alle nettsteder, skiller WPForms seg ut som et av de beste WordPress-plugins for forfattere på grunn av sin evne til å lage skjemaer for å godta gjesteposter fra forfattere utenfor. Du kan til og med opprette tilpassede brukerregistreringsskjemaer, hvis du bestemmer deg for å drive et nettsted med flere forfattere.

Siden WPForms er mobilvennlig og fullt responsive, vil skjemaene dine se perfekte ut på alle enheter. Bruk gjerne den enkle Sett inn skjema-knappen, som vises over verktøylinjen for innlegg og sider, eller widgeten for å vise skjemaene dine på ethvert innlegg, side eller widget-klart område.

Kom i gang med WPForms i dag!

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Hver forfatter drømmer om å få millioner av lesere som kryper for å få et glimt av nettstedets innhold. Men hva er bra med all nettstedstrafikken hvis du ikke kan analysere den ordentlig?

Heldigvis er MonsterInsights tilgjengelig for å hjelpe deg raskt og enkelt å koble WordPress-nettstedet til Google Analytics-kontoen din. Ingen koding eller utvikler nødvendig.

Finn ut hvilke ord leserne dine søkte på for å finne deg, hvor i verden de kommer fra, hvilke av innleggene dine er de mest populære, og mye mer. Alt fra WordPress-oversikten! Ikke mer bytte frem og tilbake mellom WordPress og Google Analytics ‘nettsted.

I tillegg, hvis du selger e-bøker eller andre produkter via WooCommerce eller Easy Digital Downloads, har MonsterInsights avanserte sporingsfunksjoner for å imøtekomme e-handelsmålinger.

Når du har alle fakta om leserne dine, kan du formulere bedre markedsføringsstrategier for å beholde dem. Hvis du vil vite mer, kan du gå videre til vår MonsterInsights-gjennomgang.

Kom i gang med MonsterInsights i dag!

3. Redaksjonell kalender

Redaksjonell kalender

Hvis du liker å se på det store bildet, kommer du til å elske plugin-programmet for redaksjonell kalender! Denne flotte plugin lar deg se på blogginnleggene dine for hver måned. Du kan se innlegg som allerede er publisert, samt planlagte innlegg.

En av de beste fordelene med denne plugin-en er at du lar deg flytte innlegg via et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt. Du kan enkelt sette opp timeplanen din for måneden, redigere innlegg fra plugin-modulen og gjøre raske endringer.

Redaksjonell kalender lar deg planlegge innlegg fra flere forfattere, noe som gjør fremtidig planlegging til en lek. Du kan endelig slutte å stresse over dine kommende innlegg!

Kom i gang med redaksjonskalender i dag!

4. Gjenoppliv gamle innlegg

Gjenoppliv gamle innlegg

Å opprettholde en jevn tilstedeværelse på sosiale medier er en av de viktigste aspektene ved markedsføring av arbeidet ditt.

Takket være Revive Old Posts kan du holde dine eldre artikler i omløp. Denne pluginen deler automatisk gamle blogginnlegg på dine sosiale mediekontoer for å tiltrekke seg nye følgere og minne gamle følgere om hvorfor de fulgte deg i utgangspunktet.

Kom i gang med å gjenopplive gamle innlegg i dag!

5. WordPress til Buffer

WordPress til Buffer

Buffer er et program som lar deg planlegge innlegg i sosiale medier for alle dine sosiale samfunnsprofiler. WordPress til Buffer-plugin utvides med denne funksjonen og gjør den nyttig for forfattere og eiere av små bedrifter. Du har muligheten til å dele WordPress-artiklene dine med et par kjappe klikk!

Så lenge du har sosiale mediekontoer knyttet til WordPress til Buffer, kan du planlegge kommende blogginnlegg, eller innlegg som tidligere er publisert på nettstedet ditt, til å gå ut på alle sosiale plattformer.

Kom i gang med WordPress til Buffer i dag!

6. Akismet

Akismet

Som forfatter er du nødt til å få kommentarer om arbeidet ditt. Uten riktig plugin vil mange av disse kommentarene være spam.

Siden 2005 har Akismet vært en av de beste WordPress-programtilleggene for forfattere fordi den fullstendig opphever spam fra kommentarene dine. Ikke mer å kaste bort timer og timer på å slette kommentarer fra roboter og ne’er-do-brønner! Bare installer og aktiver Akismet og la det gjøre resten.

Kom i gang med Akismet i dag!

7. OptinMonster

OptinMonster

Optin-skjemaer er en flott måte å hente nye abonnenter på nyhetsbrevet ditt og øke leserengasjementet. Og med OptinMonsters Exit-Intent®-teknologi kan du fange besøkende på nettet mens de er i ferd med å forlate bloggen din, og tilby dem godbiter som gratis e-bøker for å spole dem tilbake i.

OptinMonster er det beste generasjonsverktøyet som er tilgjengelig for WordPress-brukere. Ved å utnytte kraften sin, kan du skyrocket dine e-postabonnementer, redusere avvisningsfrekvensen og gi leserne dine inngang.

Det er også utrolig enkelt å bruke, takket være det intuitive dra- og slipp-grensesnittet og flere forhåndsbygde maler. Vil du vite mer? Les på vår komplette OptinMonster-gjennomgang.

Kom i gang med OptinMonster i dag!

8. StartBooking

StartBooking

StartBooking er en fin liten plugin designet for bedriftseiere som trenger å planlegge avtaler med kunder.

Som forfatter kan du bruke denne pluginen til å opprette og spore møtene dine med klienter / potensielle kunder. Tilpass kundeplanene, slik at du kan få mest mulig ut av hvert møte. StartBooking lar deg holde timeplanen organisert og ha all relevant informasjon om hvert møte til hånden. Du kan også sjekke ut listen over de beste bestillingsprogramtilleggene for WordPress.

Kom i gang med StartBooking i dag!

9. WP Injiser

WP Injiser

Alle gode blogginnlegg har bilder av høy kvalitet. WP Inject gjør det lettere å legge bilder inn i innleggene dine enn noen gang før. Du kan få tilgang til tusenvis av bilder med standardinstallasjonen du kan søke gjennom ved å skrive inn nøkkelord.

Avanserte alternativer lar deg finjustere bildemaler og plasseringsmønster for et unikt blogginnlegg. Kombiner denne pluginen med Flickr og Pixabay for å få tilgang til svimlende 200 millioner bilder!

Kom i gang med WP Inject i dag!

10. Sucuri

Sucuri

Sikkerhetstrusler som skadelig programvare og hacking er en velsignelse for hver enkelt eiers eksistens. Heldigvis er Sucuri tilgjengelig for å beskytte deg.

Ikke bare vil Sucuri beskytte det skrivende nettstedet ditt mot sikkerhetstrusler, det vil også gjøre nettstedet ditt raskere og øke den generelle ytelsen!

Vil du vite mer? Les vår komplette Sucuri-anmeldelse.

Kom i gang med Sucuri i dag!

11. Envira Gallery

Envira Gallery

Det er nå mulig å bygge iøynefallende fotogallerier på få minutter med Envira Gallery. Denne pluginen er designet for bloggere og bedriftseiere som liker å dele bilder med publikum.

Det intuitive dra og slipp-systemet betyr at du kan velge, ordne og merke bildene dine med bare et par klikk. Det er mange andre gode funksjoner du kan bruke, for eksempel vannmerker for å beskytte bildene dine, muligheten til å legge til videoer og tilpassede sosiale delingsknapper.

Vil du ha mer informasjon? Les hele anmeldelsen vår av Envira Gallery!

Kom i gang med Envira Gallery Today!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress-plugins for forfattere.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også like innlegget vårt om de 15 beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map