11 beste WordPress Quiz-plugins for å øke brukerengasjementet

beste wordpress quiz-plugins


Leter du etter de beste WordPress quiz-pluginene? God idé! Quizer er en flott måte å drive trafikk til nettstedet ditt og øke brukerengasjementet.

I denne artikkelen vil vi introdusere deg for de 11 beste WordPress quiz-pluginene på markedet.

Hvorfor bruke et quiz-plugin?

Quizer kan være en morsom og effektiv del av markedsføringsstrategien. Ved å bruke et av de beste WordPress quiz-pluginene, kan du raskt og enkelt lage en profesjonell quiz for nettstedet ditt.

Internett-publikum er avhengige av quizer. Hvis du legger inn en quiz på WordPress-siden din som en sidefunksjon eller som en del av et blogginnlegg, har du en oppmerksomhetsinnsatsenhet til rådighet for å øke trafikken på din måte.

Som en generell regel har folk en tendens til å bli selvopptatt, og spørrekonkurranser spiller inn i denne mentaliteten. Forutsatt at quizene dine ikke er for lange (den moderne befolkningen også har et kort oppmerksomhetsspenn!), Kan du benytte deg av nettstedets besøkende psykologiske behov for å evaluere selv.

Quizer benytter seg også av vårt menneskelige behov for å dele og sammenligne aspekter av oss selv med andre. Dette er et hovedelement i hvorfor spørrekonkurranser gir god markedsføring! Quizer er sinnsykt delbare. Så ikke bare vil brukere bo og delta i quizen når de er på nettstedet, de vil dele resultatene sine, med en lenke tilbake til nettstedet ditt, for å sende mer trafikk på din måte.

Med de beste WordPress quiz-pluginene til disposisjon, kan du bruke denne markedsføringsstrategien til din fordel med sjokkerende gode resultater. ROI (avkastning på investeringen) for å kjøpe en quiz-plugin er ekstremt høy.

Når det er sagt, er du klar til å sjekke ut de beste WordPress quiz-pluginene? Rått. La oss komme i gang.

1. WPForms

WPForms

Du kan kjenne igjen WPForms som et av de beste kontaktskjema-plugin-kodene for WordPress. Men visste du at det også kan brukes til å lage undersøkelser og avstemninger?

Du trenger WPForms Pro-plan for å kunne bruke undersøkelsene og meningsmålingene. Heldigvis kan IsItWP-brukere få 10% avslag på totalprisen når de bruker kupongkoden SAVE10.

Med litt manipulasjon bak kulissene, kan WPForms undersøkelser og meningsmålinger bli forvandlet til en unik quiz for nettstedet ditt. Innebygging er enkelt, og quizen din kan plasseres på et innlegg, side eller widget-klart område.

I slekt: Hvordan lage en typeform-stilform i WordPress

WPForms intuitive dra og slipp-byggherre gjør det enkelt å bygge og tilpasse en quiz som er sikker på å blåse publikum bort!

Kom i gang med WPForms i dag!

2. TryInteract

TryInteract

Med over 200 forhåndsbygde maler i 37 forskjellige nisjer, gjør TryInteract det enkelt å lage en tilpasset quiz spesielt for nettstedet ditt.

Du har kontroll over alle fargene, skrifttypene, bildene og logoene til quizene dine. Å bygge en quiz som samsvarer med merkevaren din har aldri vært enklere.

Du kan også bruke TryInteract til å fange potensielle kunder og konvertere dem til abonnenter ved å ha et optin-alternativ på slutten av hver quiz. Vil du ikke at noen skal være med på listen din? Ikke noe problem. Du kan segmentere publikum og konvertere bare brukere som har scoret 50 prosent eller høyere på quizen.

Best av alt? TryInteract-spørrekonkurranser er i samsvar med GDPR og selskapet er selv registrert med Privacy Shield. Brukerne dine vil føle seg trygge på å svare på spørsmålene dine, og du blir gjenkjent som en pålitelig nettstedseier.

Kom i gang med TryInteract i dag!

3. LærDash

LearnDash

LearnDash er en av våre favoritt-plugins for LMS (learning management system). En del av det som setter den foran publikum er den interaktive quizfunksjonen.

Hvis du har et medlemskapsside eller et nettkurs og vil spørre brukerne dine, er LearnDash det perfekte plugin for jobben.

Ikke bare vil du være i stand til å spørre brukerne dine, du vil også kunne rangere svarene og tildele dem merker for vellykket gjennomføring. Ved å få brukerne dine til å føle seg bra om seg selv, vil du øke ytterligere engasjement eksponentielt.

Kom i gang med LearnDash i dag!

4. Polldaddy

Polldaddy

Quiz meg, pappa! Polldaddy er en av de beste WordPress quiz-plugins fordi den ble opprettet av Automattic, selskapet bak WordPress.com og forfedrene til plugins.

Ikke bare er Polldaddy-quizer svært tilpassbare og enkle å lage via deres avanserte redigeringsprogram, du kan også få tilgang til detaljerte rapporter om brukernes engasjement med dem. I tillegg kan disse rapportene eksporteres i CSV-, Excel-, PDF-, Google Docs- og XML-formater.

Du kan legge til bilder og videoer, inkludert innhold fra YouTube, Flickr eller Google Maps.

Kom i gang med Polldaddy Today!

5. WP Quiz

WP Quiz

Enkel å bruke og 100 prosent gratis, WP Quiz er et flott alternativ, spesielt hvis du har et stramt budsjett.

Du kan bruke WP Quiz med praktisk talt alle WordPress-temaer, og lage et ubegrenset antall quizer for publikum. Quiztyper inkluderer trivia-spørrekonkurranser, personlighetstester og flip-quizer. Alt dette kan konfigureres for enkelt- eller flersidesoppsett.

WP Quiz lar deg tilpasse skrifter, bakgrunnsfarger og fremdriftslinjer for hver quiz du bygger. Og de er enkle å legge til innleggene og sidene dine via kortkodestøtten.

Til slutt vil quizene dine være veldig delbare takket være de sosiale delingsknappene som følger med plugin-modulen.

Kom i gang med WP Quiz i dag!

6. Quiz and Survey Master

wordpress quizer og undersøkelse

Tidligere kjent som Quiz Master Neste, Quiz and Survey Master-pluginen er perfekt for bedriftseiere. Du kan enkelt lage spørrekonkurranser for å måle medarbeidertilfredshet eller samle tilbakemeldinger fra kunder.

Hvis du vil begrense antall personer som tar quizen, kan du stille inn Quiz og Survey Master til å bare vise quizer for påloggede brukere. Du kan også planlegge når quizer er aktive på nettstedet ditt. Eller for å begrense overforbruk av quizene dine ytterligere, kan du angi hvor mange forsøk en bruker skal gjøre for å gjøre en quiz..

For matematisk buffs vil du gjerne vite at du kan lage og vise komplekse matematiske formler ved hjelp av Quiz og Survey Master. Dette gjør det perfekt for matematikkbaserte nettbaserte kurs eller mentorprogrammer.

Kom i gang med Quiz og Survey Master i dag!

7. mTouch Quiz

mTouch Quiz

Det hele heter: mTouch Quiz er en berøringsvennlig plugin. Dette betyr at det er flott for spørringer fra mobil- eller nettbrett der brukere berører skjermene sine for å velge svar.

mTouch Quiz er rask og enkel å bruke, og du kan til og med lage egendefinerte start- og sluttsider å blende brukerne dine med.

Kom i gang med mTouch Quiz i dag!

8. ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz

Hvis du leter etter en quiz-plugin for å få flere potensielle kunder, er ARI Steam Quiz et godt valg.

Denne pluginen integreres med AWeber, Drip, ConstantContact som er et flott alternativ til MailChimp og mange andre e-postmarkedsføringstjenester. Den integreres også med populære e-posttjenester, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn og andre sosiale nettverk for enkel deling.

ARI Stream Quiz er også oversettelsesklar slik at du kan kommunisere med brukere fra hele verden.

Kom i gang med ARI Stream Quiz i dag!

9. Kjedet quiz

Kjedet quiz

Ved å bruke betinget logikk kan du bygge en “lenket” quiz der neste spørsmål avhenger av forrige svar levert av brukeren.

Chained Quiz er perfekt for spørsmål i essay-stil. Du kan til og med tilordne poengverdier for å rangere brukerens svar.

For økt verdi lar Chained Quiz deg eksportere brukernes svar til en CSV-fil slik at du kan analysere resultatene i Excel.

Kom i gang med Chained Quiz i dag!

10. HD Quiz

HD Quiz

Utvalgte bilder, inkludert animerte GIF-er, er en stor del av det som gjør HD Quiz spesiell. Det er en veldig visuell plug-in-plugin. Du kan til og med bruke bilder som svar!

Bygg en ubegrenset mengde mobilvennlige quizer med denne gratis plugin-modulen. Det er morsomt og enkelt å bruke, og vil lage quizer for nettstedet ditt i likhet med det du kan se på Buzzfeed.

Kom i gang med HD Quiz i dag!

11. Quiz Cat

Quiz Cat

Nysgjerrighet dreper ikke denne katten! Quiz Cat oppfordrer nysgjerrige brukere til å delta med tilpassede quizer som er innebygd i dine WordPress-innlegg og sider.

Lag et ubegrenset antall flervalgspriser. For å holde brukere gjette, blander Quiz Cat tilfeldig svarene på hvert spørsmål, slik at de aldri er i samme rekkefølge. Ingen juks DENNE katten!

Oversettelsesklar og integrerbar via kortkoder, Quiz Cat er et flott gratis verktøy og definitivt et av de beste WordPress quiz-plugins.

Kom i gang med Quiz Cat i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste pluginene for WordPress Quiz.

Hvis du likte dette innlegget, kan du like vår trinnvise guide for hvordan du enkelt kan lage en undersøkelse i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map