11 beste WordPress-testimonial plugins for å legge til sosialt bevis

beste wordpress testimonial plugins sammenlignet


Ser du etter de beste WordPress testimonial plugins? God idé! Du gjør fantastisk arbeid, og kundene dine er fornøyde. Så hvorfor ikke dele tilbakemeldingene deres offentlig på nettstedet ditt for alle å se?

Siden det er så mange WordPress testimonial plugins tilgjengelig, vet vi at det kan være vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. For å hjelpe deg i denne artikkelen har vi begrenset avgjørelsen din til de 11 beste WordPress-testimonial plugins.

1. WPForms

WPForms

WPForms er kjent for å være det beste kontaktskjema-pluginet som er tilgjengelig for WordPress, og kan også brukes som et førsteklasses testimonial plugin.

Med tilleggsinnleggelse av innlegg, kan du opprette et brukervennlig skjema for kundene dine å sende en attest til deg, direkte fra nettstedet ditt. Du kan ta med funksjoner som en rangeringsskala, for hvem liker ikke å få gullstjerner for arbeidet sitt!

Etter innsending vil brukerens attestasjon lande i WordPress-dashbordområdet for at du skal kunne gjennomgå det før du bestemmer deg for om du vil publisere det eller ikke.

WPForms hovedfokus er på brukervennlighet, noe som gjør det til en uanstrengt prosess for både klienten som sender inn attesten, og deg, eieren av nettstedet, når du er klar til å publisere tilbakemeldingene.

Les hele anmeldelsen vår av WPForms for mer informasjon.

Kom i gang med WPForms i dag!

2. Trives Ovasjon

Trives Ovation

Som en av de beste WordPress-testimonial-pluginsene er Thrive Ovation virkelig fantastisk. Det hjelper deg å samle attester på 3 unike måter:

For det første lar den deg på en magisk måte forvandle enhver WordPress-kommentar som er igjen på nettstedet ditt til en klar-til-funksjon-uttalelse med bare et enkelt museklikk. Du trenger ikke mer kopi / liming! Det vil til og med inkludere navn og avatar til brukeren som forlot kommentaren.

For det andre integreres Thrive Ovation med Twitter og Facebook, slik at du enkelt kan nabekommentarer som er kommet om deg, eller din virksomhet, og importere dem til pluginens patenterte uttalelse om Rolodex. Unappealing skjermbilder er en saga blott med denne funksjonen da Thrive Ovation ikke bare importerer de positive omtale, det forvandler dem også til estetisk tiltalende, offisielt utseende, attester.

For det tredje lar denne plugin-en deg fullstendig automatisere innsamlingsprosessen for attester ved å la deg lage dedikerte innsendingssider, innlegg og skjemaer. Du kan til og med sende automatiserte meldinger til kunder som ber dem om tilbakemelding, med en lenke til samlingen siden din. Truly, Thrive Ovation er en av de beste WordPress testimonial plugins som er tilgjengelig.

Kom i gang med Thrive Ovation i dag!

3. Vitnesbyrd Showcase

Vitnesbyrd Showcase

Testimonials Showcase lar deg vakkert vise tilbakemeldinger fra kunder i et rutenett eller en glidebryter.

Den har et brukervennlig skjema for innsending av front-end, slik at klienter kan sende inn attestene sine direkte på ditt WordPress-nettsted.

I tillegg er Testimonials Showcase oversettelse klar. Du trenger aldri å bekymre deg for språkbarrierer som hindrer kunder i å snakke om, eller potensielle kunder fra å lese om, hvor fantastisk du er igjen.

Kom i gang med uttalelsesvindu i dag!

4. Vitnesbyrd Glidebryter

Vitnesbyrd Glidebryter

Gutenberg Editor støttet og GDPR-kompatibel, Testimonials Slider holder seg foran kurven ved å være kontinuerlig oppdatert med nødvendige forbedringer for å holde deg foran spillet.

Tilpass glidebryteren for uttalelser med nydelige innebygde maler, og sett den deretter inn på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode eller widget. Absolutt nullkodingsferdigheter som kreves!

Kom i gang med glidebryter for attester i dag!

5. Verktøysett attester

testsetninger om verktøyet

Testverktøy for verktøyet gir deg full kontroll over hvordan uttalelsen ser ut og føles. Med verktøysett kan du bygge uttalelser raskt og enkelt uten å måtte skrive PHP-koder.

Den lar deg vise attestene dine på forskjellige måter, for eksempel widgeter, helsider, glidebryter, rutenett osv.

Denne pluginen drives også av de samme menneskene bak en av verdens største flerspråklige plugin, WPML. For ikke å nevne, denne plugin gir flerspråklig støtte ved å integrere med WPML.

Kom i gang med verktøysettingsevisninger i dag!

6. Testimonials Widget

Testimonials Widget

Enkelheten med en widget kombineres med den iøynefallende skjønnheten til en bildeslider med Testimonials Widget-plugin.

Overganger av lysbilde, karusell og falming er alle tilgjengelige alternativer. Du kan også filtrere innholdet av lysbildefremvisningen etter WordPress ‘koder, kategorier eller legge inn ID-er. Det beste av alt: Testimonials Widgets blandede innholdsmuligheter lar deg spille inn tekst, bilder og videoer alt i ett lysbildefremvisning. Du kan vise hvilken som helst type vitnesbyrdinnhold uansett hva du måtte ønske!

Kom i gang med Testimonials Widget i dag!

7. Testimonial Rotator

Testimonial Rotator

Ved å utnytte muligheten til å lage en tilpasset innleggstype, gir Testimonial Rotator deg en utrolig enkel måte å administrere attester på WordPress-nettstedet ditt.

Testimonial-samling er forenklet og inkluderer til og med et stjerneklassifiseringssystem. Og vise attestene? Enda enklere, takket være alternativer for kortkode og widget.

Kom i gang med Testimonial Rotator i dag!

8. Enkel attester

Enkel attester

Som navnet tilsier, koker Easy Testimonials ned til ett adjektiv: enkelt.

Enten du vil legge inn attestene dine på en side eller et innlegg, eller legge dem til sidefeltet som en widget, kan du absolutt gjøre det. Og ingen kodingsferdigheter kreves takket være den hendige-dandy kortkodefunksjonen.

Easy Testimonials støtter bilder, så det er enklere enn noen gang å legge et ansikt til forfatterens navn. Den bruker også den nyeste teknologien for å få uttalelsene dine i søkeresultatene til nettstedet.

Kom i gang med enkle attester i dag!

9. Testglidebryter

Testimonial Slider

Ubegrensede uttalelser skyvekontroller er til hånden med Testimonial Slider plugin.

Testimonial Slider som er veldig tilpassbar, har tilpassede farger, en rekke oppsett og flere overganger for å hjelpe deg med å lage et mest mulig elegant utstillingsvindu som mulig for tilbakemeldinger fra dine kunder.

Liker du ikke glidebrytere? Du kan også bruke listeformatfunksjonen deres.

Det beste av alt, at Testimonial Slider tilbyr innsendingsskjemaer for front-end og backend for å gjøre samlingen av attesteringsproblemer problemfri. Alt kan kontrolleres enkelt fra WordPress-dashbordet.

Kom i gang med attestasjonsglidebryteren i dag!

10. Vitnesbyrd Grunnleggende

Vitnesbyrd Grunnleggende

Grunnleggende om vitnesbyrd viser at “grunnleggende” ikke betyr “dårlig”. Det betyr heller ikke at det ikke er et fullstendig programtillegg!

Når du går utover “det grunnleggende”, gir Testimonial Basics opp 6 widgetalternativer for visning og 4 sidevisninger, hver med tilpassbare farger, bakgrunner og skrifter.

Oversettelsesklar, RTL-kompatibel og GDPR-kompatibel Testimonials Basics inneholder enkle å bruke inngangsskjemaer for attester om innsamling. Det inkluderer også en av våre favorittfunksjoner: stjernevurderinger!

Kom i gang med grunnleggende om attester i dag!

11. Sterke attester

Sterke attester

Utviklervennlige, sterke uttalelser er kjøttfulle og velfylte med funksjoner. Strong Testimonials er definitivt en av de beste WordPress-testimonial-plugins, fra frontformen for samlingsinnsamling til vakre glidebrytere for visningsalternativer..

Hvis du bruker Polylang, WPML eller WPGlobus på nettstedet ditt, vil du være glad for å vite at Sterke attester integreres med hvert av disse programtilleggene, noe som gjør det fullstendig oversettelsesklart. Du kan også jazz opp skjermene dine med YouTube, Twitter, Instagram eller Facebook-innebygd.

Kom i gang med sterke attester i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de absolutt beste WordPress testimonial plugins.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du også like innlegget vårt om hvordan du oppretter et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map