12 bästa Instagram-plugins för WordPress 2020

bästa wordpress instagram plugins jämfört


Letar du efter de bästa Instagram Plugins för WordPress?

Instagram är en utmärkt marknadsföringsplattform för bloggare och småföretag. Med Instagram kan du dela information om ditt företag på ett visuellt fantastiskt sätt och ansluta till din publik som kan vara din nästa kund.

Så varför inte använda den här plattformen för att utöka din räckvidd och eventuellt generera mer försäljning? Det bästa sättet att göra det är genom att länka din Instagram-profil till din företagswebbplats. På så sätt kan du nå ut till en bredare publik och öka möjligheten att konvertera fler leads.

Om du undrar hur du ansluter din Instagram-profil till din företagswebbplats har vi täckt dig. WordPress erbjuder massor av plugins som låter dig göra det enkelt.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa Instagram-insticksprogrammen för WordPress som låter dig visa ditt Instagram-flöde direkt på din WordPress-webbplats.

1. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery är ett av de populäraste WordPress-galleri-plugins som hjälper dig att skapa visuellt slående foto- och videogallerier på din webbplats. Plugin kommer med en robust drag and drop-byggare som gör det möjligt att skapa ett galleri inom några sekunder. För att göra ditt galleri mer attraktivt kan du använda de förbyggda mallarna som plugin-programmet erbjuder.

Plugin har laddats med fantastiska inbyggda funktioner. Du kan också utöka dess funktionalitet med hjälp av tillägg. Genom att aktivera dessa tillägg kan du integrera din webbplats med alla sociala plattformar, inklusive Pinterest och Instagram. Dessutom kan du hålla dina album organiserade, aktivera bildspel och lightbox-läge på hela skärmen och göra mycket mer.

Med sin WooCommerce-tillägg kan du också aktivera eCommerce-funktionen. Dessutom kan du också skydda ditt digitala arbete genom att lägga till ett extra lager av säkerhet som antingen kan vara ett lösenord eller ett vattenstämpel.

Plugin är fullt lyhörd och är kompatibel med de flesta av de populära plugins som du kanske använder på din webbplats.

2. Instagram Feed By Smash Balloon

Instagram Feed- Smash Balloon, Instagram plugins

Instagram Feed är ett noggrant responsivt, helt anpassningsbart och SEO-vänligt Instagram feed-plugin som är superlätt att installera och använda. Du kan använda den för att visa flera Instagram-flöden på din webbplats och anpassa var och en av dem individuellt.

Det låter dig kombinera dina foton och videor i en enda flöde. Vid sidan av kan du också dela dina Instagram-berättelser med din publik. Berättelser kan visas i en popup-ljuslåda, så att du kan hålla dina besökare engagerade under lång tid.

Plugin erbjuder 3 olika layoutstilar för att visa dina bilder. Precis som på Instagram kan du lyfta fram dina viktiga flöden för att låta folk veta om dina speciella stunder. Du kan också finjustera dina bilder med det inbyggda anpassningsalternativet för att ge dem ett perfekt utseende. Utan tvekan har detta plugin varit en av de mest älskade Instagram-feeds-plugins på marknaden.

3. Instagram-teatern

Instagram Plugins, Instagram Theatre

Med Instagram Theatre kan du visa dina Instagram-bilder på din webbplats på ett visuellt imponerande sätt. Plugin kommer med flera layoutalternativ och erbjuder 3 helt responsiva mallar också. Du får också använda Tag Instagram Feed-läget, med vilket du kan ange en tagg att söka från Instagram API.

Med platsläget kan du ange platsen där din bild togs. Om du vill kan du också ange flera användar-ID så att du kan ta in bilder från olika användare. Plugin är helt lyhörd, vilket betyder att dina bilder ser bra ut på en dator, mobil eller en surfplatta.

Denna plugin kommer med flera visuella effekter för att hålla dina besökare underhållna och engagerade. Från alternativa layouter, fördröjningsintervall, till effekt, detta plugin har så mycket att erbjuda. Det är kompatibelt med de senaste versionerna av WordPress.

4. Instagram-flöde av WPDancers

Instagram-flöde av WPDancers,

Instagram Feed av WPDancers är en annan lysande plugin som du kanske vill kolla in. Du kan visa dina bilder i en av de fyra eleganta layouterna som plugin-programmet erbjuder – nämligen rutnätlayout, bildgalleri, polaroidlayout och den senaste kartlayouten. Plugin erbjuder också fantastiska realtidskonfigurationer. Så du kan välja övergångsstil, kortskinn, lightbox-hud och mycket mer.

Med alternativen Moderate och Sleep kan du styra vad som ska visas på din webbplats. Du kan använda vippknappen för att avvisa inlägg du inte vill ha i ditt flöde. Plugin erbjuder också en rad vackra hudalternativ. På så sätt kan du välja den du gillar bäst och integrera på din webbplats för att få det bästa utseendet.

Plugin stöder också videor och låter dig lägga till sociala delningsknappar. Om du inte är fan av en väldigt rörig tidslinje kan du begränsa antalet inlägg som du vill visa. Plugin uppvisar supersnabb prestanda och är superflexibel vad gäller anpassning och design. Instagram Feed är överlag lätt att hantera även om du använder det för första gången. Men om du fortfarande tror att du behöver hjälp kan du nå ut till deras vänliga supportteam som alltid är redo att hjälpa dig.

5. Modula

Modula Gallery-plugin

Modula är ett WordPress Gallery-plugin som låter dig visa dina foton vackert på din webbplats. Du kan också integrera det med olika sociala medieplattformar, inklusive Instagram. Med Modula kan du visa media från ditt Instagram-flöde. Plugin erbjuder fantastiska filteralternativ som du kan använda för att förbättra hur dina bilder ser ut.

Med drag-and-drop-byggaren kan du anpassa dina gallerier snabbt och enkelt. Du kan använda den för att ändra storlek på dina bilder och bygga din egen anpassade layout. Plugin är superkänslig vilket gör att bilderna ser skarpa och tydliga ut på skärmstorleken för alla typer.

Modula låter också dina besökare bläddra igenom dina gallerier genom att filtrera dem baserat på datum, hashtags osv.

6. NextGen Gallery

nextgen galleri

NextGen Gallery är ett av de mest populära gallery-plugins för WordPress. genom att köpa ett enda plugin kan du faktiskt få tillgång till funktioner med mer än 30 olika tillägg tillsammans. Plugin erbjuder 10 olika layoutstilar för att visa dina bilder och har alternativ för bilddelning, bildlänk, kommentering och till och med att bevisa att dina bilder blir stulna.

Sedan finns det massor av vackra alternativ för dina bilder. Du kan lägga till filter, välja ditt favorit tema och använda alternativen för Lightroom för bild. Bäst av allt, detta plugin ger dig livslängdsuppdateringar och gratis support. Denna plugin är ett bra alternativ för alla som letar efter ett sätt att visa sina Instagram-bilder fantastiskt.

7. Instagram Widget av Elfsight

Elfsight
Instagram Widget är ännu ett imponerande plugin som låter dig visa dina Instagram-bilder på din webbplats. Du kan använda din hashtag eller ditt användarnamn för att lägga till dina bilder till din widget. Plugin är superflexibel när det gäller anpassning. Från att lägga till färger, ändra storlek på dina bilder till att lägga till ett bläddringsalternativ kommer det med nästan alla Instagram-integrationsfunktioner du behöver.

Den svarar också mycket bra på olika prylar och skärmstorlekar. Plugin stöder mer än 16 olika språk, så du kan använda den här funktionen för att nå ut och ansluta till fler människor. Genom att lägga till knappen Följ kan du uppmuntra människor att följa din webbplats. Detta hjälper dig att locka fler människor och öka din fansbas.

8. Mata dem sociala

Mata dem sociala, Instagram-plugins

Mata dem sociala är ett gratis WordPress-plugin som levereras med fantastiska Instagram-integrationsfunktioner. Du kan lägga till alla slags sociala flöden på din WordPress-webbplats och visa den på det stiligaste sättet. Flödet kan antingen vara Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest eller andra sociala medier. Plugin är superlätt att installera, installera och använda.

Med Feed Them Social kan du visa dina bilder antingen på dina inlägg, sidor eller sidofält. Du kan också generera en kortkod med hjälp av dess kortkodegenerator på några sekunder. Anpassningsalternativet är också stort. Du har full frihet att utforma din webbplats som du vill.

Du kan ändra färg och teckensnitt, lägga till en Gilla eller Följ-knapp ovan eller under ditt flöde och göra mycket mer. Plugin får regelbundna uppdateringar och är kompatibel med de senaste versionerna av WordPress. Så kolla in det nu. Mer än 70 000 människor använder det redan på sin webbplats.

9. Soliloquy

Monolog

Soliloquy är ett lättanvänt reglage-plugin för WordPress som låter dig integrera ditt Instagram-flöde på dina webbplatsreglage. Med Soliloquy skapar du presenterat innehåll baserat på dina inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Det är också lätt att skapa en lightbox-skjutreglage för att visa upp dina foton, videor och gallerier.

Du kan till och med konvertera dina PDF-filer och presentationer till dina reglage. Reglageens hastighet kan enkelt styras under standardinställningarna. Det är också möjligt att du planerar dina reglage på dina egna tidpunkter. För att skydda skjutreglaget från att laddas ner kan du inaktivera högerklickfunktionen och se till att dina skjutreglage är skyddade mot stöld eller olaglig användning.

Plugin är också kompatibel med många andra avancerade plugins. Plugin-programmet är noggrant responsivt och ser fantastiskt ut över alla plattformar.

10. Smart Slider 3

Smart reglage 3

Smart Slider 3 är ett annat reglage-plugin som erbjuder det bästa sättet att lägga till ditt Instagram-flöde i form av reglage på din webbplats. Men plugin-programmet begränsar sig inte till att låta dig skapa reglage ensam. Du kan också skapa vackra karuseller och block.

Detta plugin har också en gratis version som du kan ladda ner från WordPress.org. Även om den fria är bra att gå, lovar proversionen att ta dina reglage till en annan nivå. Du har två hudalternativ – ljus och mörk. Det har också massor av effekter som kan läggas till dina bilder för att förbättra utseendet.

Med Smart Slider 3 kan du lägga till så många som 11 lager till din webbplats. Det ger i sig en extra glamour på din webbplats. Du har också animeringseffekter så att dina skjutreglage ser unika ut. Plugin kommer också med många anpassningsalternativ.

.

11. Njut av Instagram

Njut av Instagram

Njut av Instagram är ett gratis WordPress-plugin som låter dig integrera ditt Instagram-flöde med din WordPress-webbplats. Det låter dig använda hashtags för att visa dina Instagram-foton. Med plugin kan du också dela dina videor. Antalet rader och kolumner för dina bilder kan lätt anpassas.

Du kan också använda olika effekter för att dina bilder ska se bra ut. Få dina bilder att bleka för Instagram Grid-vyn, använd ljuslådor med bildtexter och navigationspilar och mer. Plugin är kompatibel med de senaste versionerna av WordPress.

Njut av att Instagram är väloptimerad för mobila enheter så att du inte behöver bry dig om hur det skulle se ut på mindre skärmar. Inställningsalternativet med ett klick gör pluginet ännu enklare att använda.

12. WPZoom widget för Instagram

WPZoom-plugin

WPZoom widget för Instagram är ett annat gratis Instagram-widget-plugin för WordPress som är superlätt att använda. Plugin är kompatibel med alla WordPress-teman och plugins. Med detta plugin kan du visa en vacker rubrik med din bio och låta folk veta detaljerna i ditt flöde.

Det låter dig också lägga till alternativet för lat laddning, så att du bara kan ladda bilder när de är synliga för dina besökare. Eftersom plugin är helt anpassningsbar kan du ha full kontroll över hur det ser ut för dina besökare. Du kan använda CSS för att lägga till lite extra design och få den att sticker ut från resten av webbplatserna.

Sammantaget är detta plugin en bra. Dessutom får du några riktigt coola funktioner att använda utan att betala ett enda öre. Plugin får regelbundna uppdateringar och erbjuder bra support också. Så testa det nu.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WordPress Instagram-insticksprogrammen. Finns det något annat plugin som du har använt för att visa ditt Instagram-flöde på din webbplats? Om ja, meddela oss i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa sociala delningsprogrammen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map