12 bästa WordPress-donationsplugins för online-insamling (2020)

bästa wordpress-plugins


Letar du efter de bästa WordPress-donationsplugins för insamling?

En donationsplugin gör online-insamling lika enkelt att klicka på en knapp. Dessutom kan du nå ut till människor från hela världen med din insamlingskampanj och också acceptera pengar i deras lokala valutor.

I det här inlägget visar vi dig några av de bästa donationsplugins som kan göra din insamlingskampanj till en smidigare process.

Att välja de bästa WordPress-donationsplugins

Inte varje donationsplugin skapas lika. Det finns dock några funktioner du ofta hittar från en donationsplugin.

 • Gör att du kan acceptera betalning med PayPal och Stripe
 • Enkelt sätt att lägga till donationsknapp var som helst på webbplatsen
 • Acceptera flera valutor
 • Håll givarna på din webbplats utan att hoppa till en tredjepartsplattform

Dessa plugins har handplockats av oss så att du bara har de bästa att välja mellan.

Så låt oss komma igång.

1. WPForms

WPForms, användarregistrering, plugin, plugin för användarinloggning

Det första du behöver ha på din webbplats för att samla in din donation är ett donationsformulär. Och det kan inte finnas ett bättre plugin för det än WPForms form builder plugin.

Denna plugin kommer med en förbyggd donationsformulärmall som är helt anpassningsbar. Med den här mallen kan du skapa en visuellt tilltalande donationsformulär på mindre än 5 minuter.

Formmallen kommer med olika användbara fält för dig att acceptera donationer för din sak. Men du har också möjlighet att lägga till fler fält i det. Plugin erbjuder också bra betalningsalternativ. Detta gör det lättare för dig att samla in betalningar direkt från din webbplats och till organisationens bankkonto.

Här är en fullständig guide för hur du utformar ditt donationsformulär och lägger till betalningsalternativ till din webbplats med WPForms.

2. GeWP

GiveWP är en lysande WordPress-donationsplugin som gör insamling från din webbplats enkel och effektivare. Det kommer med en vacker donationsform som ser fantastisk ut över de flesta teman.

Dess Form Field Manager ger dig en kraftfull uppsättning anpassade fält att välja mellan, så att du kan lägga till så många som fält för att uppfylla vissa krav. Dessutom låter plugin dig acceptera återkommande donationer också.

Med GiveWP kan du också enkelt hantera dina givare och ha fullständig information om deras aktiviteter på din webbplats. Du kan också generera skatteavdragskvitton, exportera och importera givardata och till och med integrera pluginprogrammet med plugin från tredje part för fler funktioner. Du kan också acceptera betalningar med kreditkort och erbjuda ett donationsalternativ på flera nivåer för dina besökare.

3. WooCommerce Donation Plugin

WooCommerce Donation Plugin lägger helt enkelt till ett donationsalternativ som en WooCommerce-produkt eller på vagnen. Du kan ha ett fördefinierat belopp eller låta användare välja ett belopp att donera.

Plugin-dokumentationen är välskrivet som leder dig genom varje steg i donationsprocessen med det här plugin-programmet. Denna plugin är kompatibel med de senaste versionerna av WordPress. Det är också kompatibelt med de flesta WordPress-teman på marknaden.

4. PayPal Donation Pro

Paypal Donation Pro är ett annat WordPress-donationsplugin som förenklar processen att ta emot donationer på din webbplats. Allt du behöver göra är att ange din PayPal eller handlare. När detta är gjort kan du använda den kortkod som genereras av plugin-enheten för att placera den var som helst på din webbplats.

Om du vill lägga till ett återkommande alternativ är det också möjligt. Du kan använda rullgardinspilen för att lägga till ett återkommande betalningsalternativ med en fördefinierad frekvens. Om du använder en dropdown för engångsbelopp kan du ha så många som 20 dropdown-alternativ.

5. Donationschef

donation plugins

Donationshanteraren är ett annat WordPress-donationsplugin som förenklar processen att ta emot donationer på din webbplats. Denna plugin är full av nästan alla funktioner du behöver för en modern insamlingswebbplats.

Plugin kommer med 6 olika betalningsportalternativ och du är fri att välja vilket du tycker passar dig bäst. Den har också 2 vackra mallar; en ljus och en mörk version. Var och en av dessa mallar är helt anpassningsbara så att du kan ta full kontroll över dess utseende.

6. WP Crowdfunding

Precis som namnet antyder, WP Crowdfunding är en fantastisk WordPress-donationsplugin som låter dig skapa en crowdfunding-webbplats med WordPress. Plugin har gratis och betalda versioner. Den kostnadsfria versionen erbjuder dig alla grundläggande funktioner som behövs för en crowdfunding-webbplats.

Med sin gratisversion kan du ha funktioner som dedikerad användarregistrering, inlämning av frontformuläret, minimi- och maximiprisalternativ och mer. Men om du vill ha avancerade alternativ som centraliserat Native Wallet-system, Stripe Connect, analytiska rapporter, e-postmeddelanden, obegränsade belöningar etc., kan du också testa den betalade versionen.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är ett lysande kundförvärv och blygenereringsprogramvara som hjälper dig att förbättra din marknadsföringstaktik för att acceptera donation för din organisation.

OptinMonster har många inriktningsalternativ. Det låter dig upptäcka besökarnas beteende och använda smarta triggers för att alltid visa rätt donationskampanj till rätt person vid rätt tidpunkt. En av funktionerna i OptinMonster är exit intention. Med exit-avsikt spårar OptinMonster rörelsen för användarens markör och så snart de tänker lämna din webbplats fångar det snabbt uppmärksamheten med en popup. På så sätt kan du uppmuntra dina övergivande användare att delta i dina insamlingskampanjer.

Här är en guide för hur du använder OptinMonster till öka insamlingen för din sak.

8. Enkel PayPal-donation

PayPal Donation, donation plugins

Enkla PayPal-donationer är ett annat WordPress-donationsplugin som låter dig acceptera donationer direkt från din webbplats. Det låter dig designa en donationsknapp som kan placeras var som helst på din webbplats.

De kan använda antingen sitt kreditkort eller sitt PayPal-konto för att göra en donation. Plugin är superenkelt att använda på din webbplats och till och med en nybörjare kan hantera det enkelt. Administratören av en webbplats kan visa alla donationer från WordPress administrationsområde.

9. Smarta donationer

donation plugins

Smarta donationer är ett annat WordPress-insamlingsplugin som gör det enkelt att ta emot donationer. Detta gratis plugin låter dig lägga till 3 olika donationsknappar, vilket gör det bekvämt för givarna att betala vilket belopp de vill.

Du kan visa ett lyckligt ansikte om givarna donerar mer pengar och visar ett sorgligt ansikte om beloppet är mindre. Vid sidan av donationsknappen kan du till och med lägga till ett formulärfält för kommentarer.

10. Cryptocurrency Donation Box

donation plugins

Cryptocurrency Donation Box är en fantastisk WordPress-donationsplugin som låter dig acceptera cryptocurrency för din insamlingsevenemang. Och det är superlätt att använda också. Lägg bara till din myntplånbokadress och använd kortkoden genererad av plugin på dina sidor och inlägg för att bädda in donationsrutan.

Om du vill kan du också konvertera din betalningsadress till mynt till QR-kod. Detta plugin stöder mer än 20 kryptomynt, vilket innebär att du kan acceptera din donation från alla länder. Dessutom kan du också skapa visuellt slående donationslådor för din webbplats.

11. Donorbox

Donorbox är ett allt-i-ett-donationsplugin som låter dig hantera alla dina insamlingsuppgifter direkt från din webbplats. Från den första inställningen till de slutliga rapporterna kan du göra allt med det här insticksprogrammet. Det bästa är att du inte behöver skapa dina donationsformulär separat. Det har fantastiska alternativ för att låta dig skapa dina formulär på nolltid alls.

Du kan också lägga till din egen logotyp och sedan anpassa dess styling så att den matchar ditt märke. Plugin stöder flera valutor så det är lätt att acceptera betalningar också. Du kan antingen bädda in dina formulär på din webbplats eller använda en donationsknapp för att acceptera betalningar för din sak. Detta plugin stöder till och med återkommande donationer.

12. FundPress

FundPress

FundPress är en annan bra lösning för dina insamlingskampanjer. Denna plugin kommer med många användbara funktioner för en insamlingswebbplats.

Det stöder olika betalningsplattformar som Paypal, Stripe och AuthorizeNet. Plugin erbjuder dig också den flexibilitet som krävs för att köra en donationssajt.

Pluginet kommer också med en anpassad widget för donationsknappar. Rätt från det här insticksprogrammet kan du skicka ett tackmeddelande till dina givare som en uppskattningsbar gest med hjälp av ett e-postmarknadsföringsprogram.

Så det här är några donationsplugins som du kan använda på din webbplats. Om du vill skapa ett donationsformulär på din webbplats så här kan du skapa det.

Du kanske också vill kolla in vårt inlägg om de bästa WordPress-teman för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map