12 bästa WordPress PayPal-plugins för att samla in platsbetalning (jämfört)

Bästa WordPress PayPal-plugins


Letar du efter de bästa WordPress PayPal-plugins?

PayPal är världens mest populära betalningslösning online. Det gör det enkelt att acceptera betalningar från din webbplats för dina produkter och tjänster. Du kan hitta flera WordPress PayPal-plugins för att samla in betalningar, vilket gör det svårt för nybörjare att välja en perfekt för deras webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress PayPal-insticksprogrammen för att samla in betalningar från din webbplats.

Att välja det bästa WordPress PayPal-pluginet

Det finns dussintals gratis och betalda PayPal-plugins tillgängliga i WordPress-arkivet. För att acceptera betalningar på din webbplats kan du välja ett plugin baserat på dina krav.

Vi listar upp några av de viktigaste faktorerna som du bör leta efter i ett WordPress PayPal-plugin:

 • En enkel betalningsinstruktionsform
 • Express och säker kassalösning
 • Återkommande betalningsabonnemang
 • Kompatibilitet med WordPress-teman och plugins
 • Anpassade stilar för PayPal-knappen
 • Flerspråkigt stöd
 • Integration med marknadsföringstjänster via e-post

Det bästa WordPress PayPal-pluginet kan erbjuda mycket mer. Det beror på ditt behov och krav för online betalning insamling.

Låt oss titta på några av de bästa WordPress PayPal-plugins som hjälper dig att samla in betalningar på din webbplats.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformuläret. Det kommer med en dra-och-släpp-formbyggare som låter dig skapa alla typer av formulär i WordPress. Du kan använda detta plugin för att skapa anpassade PayPal-formulär och acceptera onlinebetalningar.

Med WPForms kan du enkelt integrera betalningsportar som PayPal och Stripe. Plugin gör att du kan länka ditt PayPal-konto till alla former.

Du kan också anpassa formuläret och knapparna så att de matchar webbplatsens tema. Det ger dig full kontroll över färger, teckensnitt och bakgrund. När användarna skickar formuläret kan du omdirigera dem till valfri målsida eller till en anpassad tacksida.

Formfältet är lätt att anpassa. Dessutom kan du lägga till information / detaljer bredvid varje fält. Det har ett alternativ att göra de obligatoriska fälten som är obligatoriska för användare att fylla. För betalningarna kan du antingen visa ett fördefinierat belopp eller låta användare välja det anpassade beloppet. Detta är praktiskt för ideella organisationer att samla in donationer.

För mer information bör du läsa vår fullständiga WPForms-granskning. Det är ett premium-plugin och IsItWP-användare kan använda vår WPForms-kupongkod för att få en STOR rabatt.

2. PayPal Pro och PayPal Express

PayPal Pro och Express

PayPal Pro och PayPal Express är ett premium WordPress PayPal-tillägg för den populära Easy Digital Downloads-plugin. Tillägget hjälper användare säkert till kassan efter att ha betalat för sina inköp.

Du kan använda dessa tillägg för återkommande betalningar, flera valutor och i sammanhangsutcheckning.

För mer information bör du inte missa vår fullständiga Easy Digital Downloads-granskning.

3. WordPress Simple PayPal

WP Simple PayPal

WordPress Simple PayPal är ett utmärkt PayPal-plugin för WordPress e-handelssajter. Det låter dig lägga till en “Lägg till i kundvagn” -knappen till dina produktsidor, inlägg med produkter och valfri sida i WordPress. Du kan använda detta plugin för att snabbt konvertera din enkla webbplats till en e-handel butik.

Plugin är perfekt för små onlinebutiker som behöver en enkel lösning för att acceptera betalningar utan uppblåsning.

4. Köp nu PayPal-köp

PayPal Köp nu-knapp

PayPal Köp nu-knapp är ett enkelt WordPress PayPal-plugin. Du kan använda detta plugin för att lägga till en köp nu-knapp på dina WordPress-sidor eller -inlägg eller var du än vill sälja något. Användarna kan ansluta sitt PayPal-konto för att göra betalningar enkelt.

Det tillåter också dina användare att betala med sina kredit- eller betalkort. Det bästa är att du inte behöver skapa en onlinebutik för att sälja dina produkter. Snarare, allt du behöver göra är att installera detta plugin och bädda in knappen Köp nu var som helst på din webbplats.

5. WP Easy Paypal Payment Accept

WP Lätt PayPal-betalning acceptera

WP Lätt PayPal-betalning acceptera är ett superflexibelt WordPress PayPal-plugin för att acceptera betalningar på din webbplats. Det kommer som en widget och en kortkod för att lägga till PayPal-köp nu eller donationsknappar var som helst inklusive sidfältet, sidfot, inlägg och sidor.

Att konfigurera detta plugin är superlätt. Det stöder flera valutor för att acceptera betalningar från dina användare. Användarna kan också ange en referens för betalningen, lägga till ett betalningsämne och infoga anpassat belopp speciellt för donationer.

6. WordPress PayPal

WordPress PayPal

WordPress PayPal är ett annat PayPal-plugin för WordPress-webbplatser för att starta dina e-handelsbutiker snabbt. Med kortkod kan du lägga till betalningsknappar som Lägg till i kundvagn, Köp nu, Donation eller prenumeration.

Plugin stöder PayPal Sandbox för att testa funktionerna innan du delar dem med riktiga användare. Du kan skapa testköpare och säljarkonton för att göra dummy-transaktioner och se till att allt går smidigt.

7. WordPress Ultra Simple Paypal kundvagn

WordPress Ultra Simple Shopping Cart

WordPress Ultra Simple Paypal kundvagn är ett WordPress PayPal-plugin för att lägga till en kundvagn till din webbplats. Det låter dig sälja alla digitala eller fysiska produkter. Du kan också tillåta användare att lämna specifika kommentarer på kassasidan.

Plugin kommer också med prisvariationer, gränssnittsanpassning, knappstyling och lokalisering.

8. PayPal-evenemang

PayPal-evenemang

PayPal-evenemang är ett smart WordPress PayPal-plugin som låter dig sälja biljetter till dina evenemang. Det låter dig lägga till betalningsknappen på händelsens sida med en kortkod. Det fungerar sömlöst för att generera e-biljetter för användare med QR-koder. Du kan använda vilken QR-skanningsapp som helst på din mobiltelefon för att skanna biljetterna vid evenemanget.

Plugin skickar automatiskt biljetter till köpare. Det levereras med flera PayPal-knapplayouter, PayPal-fönster med mera.

9. PayPal-donationer

PayPal-donationer

PayPal-donationer är ett gratis WordPress PayPal-plugin för att lägga till en donationsknapp på din webbplats. Du kan använda en kortkod eller sidofältwidget för att visa en knapp och acceptera donationer. Pluginet effektiviserar insamlingsprocessen för att stödja din sak.

Det låter dig anpassa sidan där du lägger till PayPal-donationsknappen. Du kan också lägga till en “Tack” -sida för att visa tacksamhet till dina givare.

10. PayPal-donation

PayPal-donation

PayPal-donation är ett annat gratis PayPal-plugin för att samla in donationer online på din WordPress-webbplats. Det låter dina användare välja ett donationsbelopp och aktivera återkommande betalningar med sitt PayPal-konto eller kreditkort. Plugin levereras med en widget för att lägga till en donationsknapp till din sidofält eller widgetiserade område.

Du kan skapa flera knappar på olika språk och stilar. Plugin stöder också populära valutor för att ta emot donationer från hela världen.

11. WooCommerce PayPal Checkout

WooCommerce PayPal Checkout

WooCommerce PayPal Checkout är ett officiellt PayPal-plugin av WooCommerce, det mest populära eCommerce-plugin på marknaden. Det låter dig sälja dina produkter säkert och samla in betalningar via PayPal. Du kan också sälja prenumerationer med hjälp av deras kontektsutcheckning.

Det hjälper dig att ansluta ditt PayPal-konto till WordPress så att du kan få betalningar direkt på ditt konto. Plugin erbjuder en enkel kassupplevelse till dina kunder.

12. PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout är ett premiumliknande gratis WordPress PayPal-plugin för expressutcheckning. Du kan installera det här pluginet på din WooCommerce-butik eller vilken WordPress e-handelswebbplats som helst för att sälja produkter. Den hoppar över ordningsöversynen eller sammanfattningssidan för att slutföra kassan snabbt.

Det gör att dina användare kan betala med sina kreditkort, betalkort och PayPal-pengar.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress PayPal-plugins. Du kanske också vill kolla in vår guide för bästa Stripe-betalningsprogram för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map