12 bästa WordPress-plugins för affiliate-marknadsförare (2020)


Är du en affiliate-marknadsförare som vill generera mer intäkter från din webbplats? Affiliate-marknadsföring är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online. Med rätt uppsättning av plugins kan du öka affiliateintäkterna från din webbplats exponentiellt.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-insticksprogrammen för marknadsförare.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-plugins som varje webbplats behöver för att maximera funktionerna. Du bör kolla in dem också.

Att välja WordPress-marknadsföringsplugins för din webbplats

Affiliate-marknadsföring är ett av de mest pålitliga sätten att göra tjäna pengar online. Med affiliate-marknadsföring väljer du produkter du gillar, marknadsför dem online och tjänar provisioner när någon köper produkterna via din remisslänk.

Att ha rätt uppsättning plugins i din verktygslåda gör affiliate-marknadsföring enkelt och hjälper dig också att tjäna mer intäkter från din webbplats.

I det här inlägget hittar du plugins för …

 • Organisera och cloaking dina affiliate-länkar.
 • Affiliate management-programvara för säljare.
 • Popup-lösning för att visa affiliate-länkar vid rätt tidpunkt för rätt användare.
 • Analytics-lösning för att spåra dina klick på affiliate-länk.
 • Och mer…

1. Pretty Links

vackra länkar

Pretty Links är ännu ett plugin som gör att du enkelt kan täcka de associerade länkar som du marknadsför på din webbplats. Det tillåter till och med att du enkelt ställer in omdirigering på serversidan, inklusive permanent 301 och temporära 302/307-omdirigeringar.

Dessutom hjälper Pretty Links dig också att skapa korta länkar automatiskt för dina inlägg och sidor och dela dem på din Twitter med ett anpassningsbart meddelande.

Kom igång med Pretty Links idag!

2. ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

ThirstyAffiliates är ett måste-plugin för affiliate-marknadsförare som gör att du enkelt kan organisera alla dina affiliate-länkar på en enda plats. Med ThirstyAffiliates kommer det inte vara besvär att hitta och ersätta dina anknytningslänkar.

När du till exempel vill ändra en anknuten länk behöver du inte gräva djupare på din webbplats och ändra dessa webbadresser manuellt. Istället gör du det helt enkelt i din ThirstyAffiliates-panel, som automatiskt kommer att ändra alla publicerade URL: er.

Det låter dig också täcka dina fula långa URL: er i kortare vackra snygga länkar. Det andra snygga med ThirstyAffiliates är att det automatiskt kan ersätta alla sökord med en anknuten länk, så att du kan tjäna mer på din webbplats.

Kom igång med ThirstyAffiliates idag!

3. AffiliateWP

affiliate-wp-instrumentpanelen

Affiliate WP är det bästa filhanteringspluginet för WordPress. Det är utvecklat av samma personer bakom det kända Easy Digital Downloads-plugin, som är listat som ett av våra bästa WordPress eCommerce-plugins.

Om du säljer en produkt på din WordPress-webbplats och vill skapa ett fullfjädrat självhostad affiliate-program, är AffiliateWP det bästa valet för dig. AffiliateWP är enkelt att installera, erbjuder sömlös integration med dina e-handelsproduktsköp, spårar exakt din affiliate-försäljning och mer.

Kom igång med Affiliate WP idag!

4. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster är den bästa leadgenerationen och WordPress popup-plugin för din affiliate-webbplats.

Med OptinMonster kan du visa en personlig popup-kampanj baserad på enskilda besökars beteenden vilket gör dina meddelanden mer benägna att konvertera. På en produktgranskningssida kan du till exempel visa en popup med en anknuten länk som marknadsför samma produkt.

Nedan följer några orsaker till att OptinMonster är en måste-lösning för din anslutna webbplats:

 • Öka intäkterna: Pop-ups som utlöses baserat på enskilda användarbeteenden är mer benägna att driva klick och tjäna intäkter.
 • Mindre irritation: Till skillnad från andra mediokra popup-lösningar har OptinMonster massor av inriktningsalternativ, så att du kan visa rätt kampanjer för rätt användare vid rätt tidpunkt utan att irritera dina vanliga besökare.
 • Sömlös integration med ditt nyhetsbrev via e-post: OptinMonster erbjuder sömlös integration med din favoritmarknadsföringstjänst via e-post, så du kan växa din e-postlista samtidigt som du ökar dina anslutna intäkter.

Kom igång med OptinMonster idag!

5. WPForms

wpforms

WPForms är ett av de bästa kontaktformuläret för WordPress och det gör att du enkelt kan skapa kontaktformulär på din anslutna webbplats.

Potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt som rekommenderas av personer som de känner. Genom att ha ett kontaktformulär på din webbplats gör du det enkelt för dina besökare att nå ut till dig. Med WPForms kan du också enkelt integrera ditt formulär med bästa e-postmarknadsföringstjänster, så att du kan bygga upp förbindelser med dina besökare.

Genom att bygga en anslutning med dina besökare kan du rekommendera produkter och övertyga dem om att göra ett köp.

Kom igång med WPForms idag!

Vill du börja med gratisversionen istället? Prova WPForms Lite.

6. AdSanity

adsanity

AdSanity är ett enkelt sätt att infoga affiliate-banners i inlägg eller sidobarwidgets. Du kan hantera dina affiliate-kampanjer och annonser på din WordPress adminpanel.

Den största fördelen med att använda AdSanity är att du endast kan visa affiliate-banners under en viss tidsram på din webbplats. Med sin resultatrapport kan du enkelt spåra resultatet för varje banner du publicerar på din webbplats.

Kom igång med AdSanity idag!

7. EasyAzon

easyazon

EasyAzon gör det enkelt att marknadsföra Amazon-produkter på din WordPress-webbplats. Med Easy Azon kan du hitta relevanta Amazon-produkter direkt från din WordPress-instrumentpanel utan att behöva manuellt hitta produkter från Amazon.com och skapa affiliate-länkar..

Några av funktionerna i Easy Azon-plugin är:

 • Automatisk anknytningslänkning
 • Sätt in bildlänkar
 • Lägg till köpknappar på Amazon.com.
 • Och mycket mer…

Kom igång med EasyAzon idag!

8. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics-plugin för WordPress, men det låter dig också aktivera spårning av affiliate-länkar på din webbplats med lätthet.

Med spårning av anknytningslänkar aktiverad får du datadriven insikter i din Google Analytics som hjälper dig att generera mer intäkter från din anslutna webbplats.

 • Du kan identifiera sidorna med de högsta intäkterna på din webbplats.
 • Förstå de mest lönsamma trafikkällorna
 • Få innehållsidéer till din blogg som är inriktade på att tjäna mer affiliateintäkter.

Med MonsterInsights kan du också spåra dina AdSense-intäkter, e-handelstransaktioner och ladda ner spårning i ditt Google Analytics-konto.

Kom igång med MonsterInsights idag!

Vill du börja med gratisversionen istället? Prova MonsterInsights Lite.

9. Amazon-produkt i ett post-plugin

amazon produkt i en post plugin

Amazon-produkt i ett post-plugin gör att du snabbt kan lägga till en formaterad Amazon-produkt i ditt blogginlägg. För att lägga till en Amazon-produkt i ditt inlägg, måste du ha ett Amazon-affiliate-konto och Amazon Product Advertising API-nycklar.

När du har konfigurerat nycklarna kan du enkelt lägga till Amazon-produkter i dina blogginlägg.

Kom igång med Amazon Product i ett post-plugin idag!

10. WP RSS Aggregator

wp rss aggregator

Med WP RSS Aggregator kan du enkelt hämta innehåll från dina affiliate-nätverk till din WordPress-webbplats. Till exempel, återförsäljare som Amazon låter dig skapa produktflöden med ditt anslutna ID.

Med WP RSS Aggregator kan du ställa in produktsidor genom att importera flödena eller till och med skapa autobloggar med lätthet. På så sätt kan du automatiskt hämta produkter som inlägg i din WordPress-blogg. Dessutom uppdateras den alltid med de senaste ändringarna.

Kom igång med WP RSS Aggregator idag!

11. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO är en av de bästa WordPress SEO-plugins och hjälper dig att locka rätt trafik till din anslutna webbplats.

Yoast SEO tar hand om all teknisk SEO-optimering du behöver för din webbplats. Det tvingar dig att välja ett fokusord när du publicerar innehåll och ser sedan till att du använder det på rätt sätt på den sidan.

Yoast SEO är det mest populära WordPress SEO-pluginet och det måste MÅSTE för varje webbplats.

Kom igång med Yoast SEO idag!

12. Lossa Nofollow Checkbox

rel nofollow kryssruta

Rel Nofollow Checkbox lägger till ett kryssrutealternativ i popup / redigera länk-popup som gör att du enkelt kan lägga till ett nofollow-attribut till dina länkar. Genom att lägga till ett nofollow-attribut till dina affiliate-länkar berättar du för sökmotorer att inte skicka länkjuice till dessa länkar.

Det betyder att du kan marknadsföra dina anslutna produkter utan att oroa dig för att bli straffade på Google.

Kom igång med Rel Nofollow Checkbox idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-plugins för marknadsförare. Vi tror att alla ovannämnda plugins är nödvändiga och måste för affiliate-marknadsförare som använder WordPress.

Kolla också: De bästa donationsplugins

Att driva mer riktad trafik är avgörande för att öka dina anslutna intäkter. Kolla in de bästa SEO-verktygen för att snabbt växa din webbplatstrafik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map