12 bästa WordPress-plugins för sociala medier för engagemang (2020)

Bästa plugins för sociala medier för WordPress


Vill du få mer trafik från sociala medier? Med rätt uppsättning plugins för sociala medier är det möjligt att få ditt innehåll att bli viralt och öka trafiken på sociala medier till din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-plugins för sociala medier och hjälpa dig att avgöra om du behöver lägga till dem i din sociala medieverktygslåda för att öka din trafik.

Välja de bästa WordPress plugins för sociala medier

Sociala medier är en av de största trafikkällorna du kan använda. Du kan använda sociala medier för att öka varumärkesmedvetenheten, öka din exponering och driva trafik. Med rätt strategier och verktygssats kan du använda sociala mediemöjligheter för att växa din online-verksamhet.

I den här artikeln hittar du de bästa WordPress-sociala mediaplugin som låter dig:

 • Lägg till delningsknappar på sociala medier och visa sociala delningar i dina blogginlägg.
 • Planera blogginlägg som ska delas på sociala medier direkt från din WordPress-instrumentpanel.
 • Visa ikoner för sociala medier som länkar till dina profiler på sociala medier.
 • Skapa sociala inloggningar på din webbplats så att användare snabbt kan registrera sig på din webbplats och logga in på din webbplats med deras befintliga sociala ID.

1. Delade räkningar

Delat räknar plugin

Shared Countts är en mager plugin för sociala medier för din WordPress-webbplats som snabbt hämtar, cachar och visar olika sociala delningsräknor med hjälp av SharedCount.com API. Detta är den absolut snabbaste plugin för social delning på marknaden. De flesta andra plugin-program saknar din webbplats, men den här är skriven av högt ansedda utvecklare som värderar prestanda.

Den byggdes för att vara utvecklarvänlig, så att du enkelt kan anpassa den efter din webbplats.

Det stöder delningssiffror för Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (med hjälp av NewShareCount API), Stumbleupon och stöder också e-postdelning.

Kom igång med delade räkningar idag.

2. Monark

monark

Monarch är ett premium-plugin för sociala medier för WordPress utvecklat av Elegant Themes, ett premiumnav för WordPress-teman och plugins. Med Monarch kan du lägga till delningsknappar på 5 olika platser: flytande sidofält, över eller under innehåll, på bilder och videor, automatisk popup och automatisk inflyttning.

Förutom social delning låter Monarch dig placera dina sociala följningsknappar i sidofältet eller använda en kortkod i innehållet på sidan / inlägget.

Det är mycket anpassningsbart och låter dig välja knappformer, färger och muspekareffekter.

Kom igång med Monarch idag.

3. Social krigföring

social krigföring

Social Warfare är ett annat WordPress-plugin för sociala medier som är både vackert och funktionsrikt. Det ger dig kontroll över vad människor delar på sociala nätverk och hur de delar det. Du kan lägga till anpassade bilder, anpassade titlar och anpassade beskrivningar för dina inlägg för att öka klick och öka trafiken till din webbplats.

Några av de extra funktionerna i Social Warfare är:

 • Populära inlägg widget: Visa dina mest populära blogginlägg i en widget baserat på antalet sociala aktier.
 • Analytics-spårning: Du kan spåra hur dina sociala aktier presterar med ditt Google Analytics-konto.
 • Dela återhämtning: Du kan återställa aktieräkningar när du byter permalänkstrukturer.

Kom igång med Social Warefare Pro idag.

4. Återuppliva Old Post

återuppliva gamla inlägg

Med Revive Old Post kan du automatiskt dela dina nya och gamla inlägg på dina sociala mediekonton. Det gör att du kan dela ditt innehåll på flera plattformar inklusive Facebook, Twitter och LinkedIn. Det låter dig också spåra klick och ta reda på vad som resonerar bäst med dina följare.

Det gör att du kan ställa in ett delningsintervall för dina blogginlägg och välja antalet inlägg som du vill dela. Du kan också posta med presenterade bilder i dina tweets för att öka dina klickfrekvenser.

Kom igång med Revive Old Post idag.

5. Sassy Social Share

sassy social andel

Sassy Social Share är en av de populära WordPress-sociala mediaplugin som hjälper dina webbplatsbesökare att dela ditt innehåll på sina favoritwebbplatser för sociala medier. För närvarande stöder Sassy Social Share 100+ sociala medier och bokmärkesajter.

Plugin-enheten är mobilkänslig, så dina sociala medieikoner kan anpassas till skärmarna på dina besökares enheter.

Sassy Social Share är en lätt plugin som är optimerad för höghastighetssidesframställning. Trots att de är en gratis plugin har deras entusiastiska supportteam upprätthållit ett bra resultat för snabb upplösning av supportfrågor.

Kom igång med Sassy Social Share idag.

6. AddToAny

lägg till något

AddToAny är en av de mest populära universella sociala delningsplattformarna. Med AddToAny-plugin för WordPress kan du låta användare dela ditt innehåll via delningsknappar. Du behöver inte registrera ett konto på några tredjepartswebbplatser för att det ska fungera. Plugin stöder över 100 sociala mediesidor och appar.

Det kommer med räknare såväl som lyhörda flytande delningsknappar som du kan placera på de mest optimala platserna på din webbplats. Det bästa av allt är att du kan mäta användarnas engagemang med delningsplugin via Google Analytics-integration. Du kan också spåra delade länkar med Google URL-förkortaren.

Kom igång med AddToAny idag.

7. WordPress to Buffer

wordpress till buffertpro

Om du är ute efter ett WordPress-socialmedia-plugin som skickar uppdateringar till ditt buffertkonto för schemalagd publicering till sociala nätverk, är WordPress till Buffer rätt val.

Till skillnad från de flesta andra plugins som visas i det här inlägget, visar inte WordPress to Buffer delningstalet eller en delningsknappräknare på din webbplats. Istället hjälper det dig att definiera statusen på sociala medier för din WordPress-webbplats och schemalägga ditt innehåll på ditt buffertkonto direkt i din WordPress-instrumentpanel..

Kom igång med WordPress to Buffer idag.

8. Enkla sociala ikoner

enkla sociala ikoner

Enkla sociala ikoner är ett lättanvänt plugin för sociala medier för WordPress som låter dig visa ikoner för sociala medier som länkar till dina sociala profiler från sidans sidfält. Detta gratis plugin utvecklades av StudioPress, ett ledande WordPress-temaföretag.

Du kan lägga till eller ordna om ikoner enligt dina önskemål. Du kan också anpassa storleken och färgen på dina ikoner och anpassa dem som du vill.

Kom igång med enkla sociala ikoner idag.

9. Social Icons Widget av WPZoom

social ikoner widget av wpzoom

Social Icons Widget är ett annat plugin som gör att du snabbt kan lägga till sociala medieikoner till din sidofält med hjälp av en widget och länka dem till dina respektive sociala medieprofiler.

Det låter dig lägga till så många sociala ikoner som behövs. Den levereras med en färgväljare som låter dig ändra färg och svävfärg på alla dina ikoner.

Kom igång med Social Icons Widget idag.

10. WordPress social inloggning

wordpress social inloggning

WordPress Social Login gör det möjligt för dina webbplatsbesökare att enkelt registrera ett konto på din webbplats genom att använda deras befintliga sociala konto-ID. På så sätt kan användare enkelt registrera sig för ett konto på din webbplats med bara ett par klick. De behöver inte ens komma ihåg ett separat användarnamn / lösenord bara för din webbplats.

Med WordPress Social Login kan du till och med importera dina användares kontaktlistor från Gmail, Facebook, Windows Live och LinkedIn.

Kom igång med WordPress Social Login idag.

11. Instagram-flöde

instagram feed

Med Instagram Feed kan du visa Instagram-foton från alla icke-privata Instagram-konton. Att integrera ditt Instagram-flöde med din webbplats är en tidssparare, så du behöver inte publicera dina foton manuellt på din webbplats från Instagram. När du publicerar på Instagram visas inläggen automatiskt.

Plugin tillåter dig också att inkludera en följeknapp bredvid dina foton som kan hjälpa dig att växa dina Instagram-följare.

Kom igång med Instagram Feed idag.

12. Bättre Klicka för att Tweeta

bättre klicka för att tweet

Better Click to Tweet gör att du enkelt kan skapa Tweetable-innehåll för dina läsare. Allt du behöver göra är att lägga till en kortkod kring det innehåll som du vill göra Tweetable. När dina besökare klickar på Tweetable-innehållet visas en popup som ber användare att skicka in Tweet.

Better Click to Tweet stöder URL-förkortare, vilket ger dig möjligheten att använda det maximala antalet tecken som möjligt. Det låter dig också spåra engagemanget av ditt Tweetable-innehåll.

En premiumtillägg finns tillgänglig som gör att du kan välja mellan de olika stilalternativen.

Kom igång med Better Click to Tweet idag.

Välja de bästa sociala medie plugins för WordPress

Om du vill ha ett enkelt sätt att visa sociala delningar på dina blogginlägg, då Delade räkningar plugin är det bästa valet. Det är inte bara utvecklarvänligt utan också optimerat för hastighet. Det betyder att plugin är mycket flexibel utan att kompromissa med prestandan.

Om du letar efter ett premium-plugin som ger sömlös social delning för dina användare och också erbjuder utmärkt kundsupport, bör du undersöka Social Warfare.

Om du vill ha ett socialt delningsplugin som har popup-filer, slide-ins och andra funktioner, bör du använda Monarch. Förutom social delning kan du också visa följeknappar i sidofältet.

Relaterad: 11 bästa QuickBooks-alternativ för småföretag

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WordPress-sociala mediaplugin för din webbplats.

Om du letar efter andra sätt att driva trafik till din webbplats kan du kolla vår artikel om de bästa SEO-verktygen för att växa din webbplatstrafik snabbt och göra din webbplats SEO-vänlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map