12 bästa WordPress Podcast-plugins jämfört (gratis och premium)

best-wordpress-podcast-plugins


Vill du starta en podcast på din WordPress-webbplats? Är du inte säker på vilket podcastingverktyg du vill använda? Om du gör en del online-undersökningar kommer du att upptäcka många plugins på marknaden. men att välja rätt kan känna sig överväldigande om du inte vet vad du letar efter.

Det är därför vi noggrant har valt ut de 12 bästa WordPress-podcast-pluginsna så att du enkelt kan komma igång med podcasting på din WordPress-webbplats. Vår guide för att starta en podcastwebbplats på WordPress kommer också att vara användbar för dig som nybörjare.

1. PowerPress av Blubrry

blubrry-Power-podcast-wordpress-plugin

Om du vill bygga en kraftfull podcastwebbplats i WordPress ger Blubrry dig den kompletta uppsättningen verktyg du behöver. Dess tjänster inkluderar podcast-värd, podcaststatistik och podcast-plugin nummer ett på marknaden, Power.

PowerPress är ett mycket kraftfullt men ändå enkelt plugin som gör att du enkelt kan lägga till podcasting till WordPress. Du kan lägga till både ljud- och videopodcast på din webbplats med detta plugin. PowerPress stöder både Apple-podcast och Google-podcaster helt.

Plugin kommer med enkel och Avancerad lägen så att nybörjare kan komma igång med det enkla läget tills de är vänliga med dess gränssnitt och sedan byta till avancerat. Det enkla läget har bara de väsentliga inställningarna, så du kan enkelt skapa ditt första avsnitt och skicka det till Apple podcast-nätverket. Och när du är redo kan du använda det avancerade läget för att använda alla de robusta alternativen som plugin-programmet har att erbjuda.

Plugin-enheten har en integrerad HTML5-mediaspelare med inbäddad support från webbplatser som YouTube. Det har många fantastiska funktioner inklusive prenumerationsverktyg, podcasting SEO, statistik, migreringsverktyg etc. Om du vill ha avancerade podcasting-funktioner kan du använda PowerPress tillsammans med deras podcast-värd.

2. Smart Podcast Player

smart-podcast-spelare

Precis som namnet antyder är Smart Podcast Player en smart WordPress-plugin för smarta podcasters. Det hjälper dig att starta fantastiska podcast på din WordPress-webbplats som dina lyssnare säkert kommer att älska.

Den har en vackert designad HTML-spelare med nedladdning, delning och prenumerationsknappar så att lyssnarna kommer att ha det lätt att njuta av varje avsnitt av din podcast. Prenumerera-knappen hjälper dig enkelt att samla in fler e-postmeddelanden från dina lyssnare. Du kan också markera hela podcastarkivet samt varje avsnitt, låt eller ljudklipp med Smart Track Player.

Relaterad: Hur du odlar din e-postlista, FAST!

Smart Podcast Player är fullt lyhörd så att din podcast ser bra ut på alla enheter och skärmar. Den har en hastighetskontrollfunktion så att du kan lägga till flera hastigheter för dina podcasts. Dessutom kan du välja ett färgtema (ljus eller mörk) och anpassade färger som passar din webbplats färgschema.

3. Allvarligt enkel podcasting

allvar-simple-podcasting-wordpress-plugin

Allvarligt enkel podcasting är ett gratis och lättanvänt WordPress-podcasting-plugin för nybörjare. Den använder det ursprungliga WordPress-gränssnittet så att du kan lägga till och hantera WordPress-podcast med minimala inställningar som krävs.

Med Seriously Simple Podcasting kan du köra flera podcasts från samma WordPress-webbplats. Den har en nydesignad mediaspelare där du kan lägga till din podcastomslag och anpassa den vackert. Det stöder både ljud- och videopodcasting.

Dessutom har det fullt stöd för nästan alla podcasttjänster och flödescentra inklusive iTunes, Google Play och Stitcher. Plugin låter dig lägga till ditt podcastarkiv, enstaka avsnitt eller spellistor var som helst på din webbplats med kortkoder och widgets.

4. Libsyn Podcasting

libsyn-podcast-plugin

Libsyn Podcasting är en populär podcasting-tjänst tillgänglig på marknaden som inkluderar Libsyn Podcasting-plugin och Libsyn podcast-värd. Med Libsyn Podcasting-plugin kan du ansluta din WordPress-webbplats till ditt Libsyn-konto och börja publicera podcast med lätthet.

Plugin kan du skapa podcast-avsnitt, skapa podcast-utkast och schemalägga inlägg på din WordPress-webbplats. Du kan ladda upp dina podcast-filer direkt till Libsyn från din WordPress-instrumentpanel. Dina podcastfiler lagras i din Libsyn-podcast-värd så att de inte tar plats på din WordPress-värd.

Men plugin-programmet finns i betaversion. men det är fortfarande ett intressant alternativ du kan använda för WordPress podcasting.

5. BuzzSprout

buzzsprout-podcasting-plattform

BuzzSprout en kraftfull podcasting-lösning tillgänglig på marknaden. BuzzSprout är en fullfjädrad podcastingtjänst som låter dig vara värd för och marknadsföra dina podcast. Det är i princip en premiumlösning; Du kan dock använda den kostnadsfria planen i 90 dagar och vara värd för upp till 2 timmars podcast varje månad.

BuzzSprout har ett enkelt och lättförståeligt gränssnitt där du kan skapa en podcast och lägga till avsnitt. När du laddar upp en ljudfil kommer den automatiskt att optimera filen med branschens bästa praxis. Sedan kan du enkelt lägga till din podcast till populära podcast-kataloger inklusive iTunes, Stitcher och Google Play.

Om du podcastar med BuzzSprout och vill lägga till dina podcasts till din WordPress-webbplats kan du använda deras gratis plugin. Den gratis plugin hjälper dig att dra dina podcast-avsnitt från BuzzSprout. Du kan lägga till dina podcast-avsnitt till var som helst på din webbplats med podcast-kortkoderna.

6. Enkel podcastpress

enkel podcast-press-plugin

Simple Podcast Press är, som namnet antyder, ett riktigt enkelt podcasting-plugin för WordPress. Det hjälper dig att lägga till dina podcasts från någon av podcastingsplattformarna inklusive Libsyn, SoundCloud, Buzzsprout, etc..

Oavsett var du är värd för dina podcast, kan du helt enkelt lägga till iTunes-webbadresser i WordPress för att visa dina podcasts på din webbplats. När du har angett iTunes URL kommer den automatiskt att skapa en unik sida för vart och ett av dina podcast-avsnitt och lägga till en spelare tillsammans med bilder och en beskrivning. Det är helt automatiskt och enkelt.

Andra funktioner i plugin är helt anpassningsbara knappar, klickbara tidsstämplar, Clammr-integration för att dela utdrag på Facebook och Twitter, automatisk URL-förkortare, etc. Plugin är i princip för podcasters som vill marknadsföra sina podcasts via sina WordPress-webbplatser.

7. Podlove Podcast Publisher

podlove-podcast-utgivare

Podlove Podcast Publisher är ännu en podcasting-lösning för WordPress. Plugin kan du publicera och hantera en podcast från din WordPress-webbplats. Det stöder publicering i flera format genom att omfatta alla moderna ljud- och videokodekar. Och det kommer med en förbättrad HTML5-spelare för att spela dina podcasts.

För att lägga till dina podcastfiler till WordPress måste du först ladda upp dem till en överföringsplats som FTP / sFTP eller Amazon S3. Det ger enkla och snabba inställningar för att lägga till den överförda filen i WordPress och publicera dem på din webbplats.

För att hjälpa dig bättre hantera dina podcast-avsnitt innehåller kapitelstöd. Dessutom har den flexibla mallar, analyser och mycket mer för att hjälpa dig bygga en kraftfull podcast i WordPress.

8. iTunes Podcast Review Manager

itunes-podcast-review-manager

iTunes Podcast Review Manager hjälper till att lägga till dina internationella podcastrecensioner från iTunes på din WordPress-webbplats. Det är bra för podcastare som har populära podcast på iTunes och vill främja dem mer för att nå en bredare publik. Lägga till dina podcast-recensioner fungerar som ett vittnesbörd om ditt arbete.

När plugin-programmet har installerats på din WordPress-webbplats kontrollerar den efter nya podcastgranskningar var fjärde timme och visar dem automatiskt i en tabell på din webbplats. Ibland, när granskningsflödena för vissa länder inte kan nås, måste du vänta på nästa automatiska kontroll eller kontrollera manuellt.

9. Amazon Polly för WordPress

amazon-polly-for-wordpress

Amazon Polly för WordPress är ett gratis WordPress-plugin som hjälper dig att förvandla ditt textinnehåll till tal med Amazon Polly. Om du inte vet vad Amazon Polly är, är det en tjänst som förvandlar text till verklighetsfullt tal.

Med detta plugin kan du generera ett ljudflöde för ditt textbaserade innehåll och infoga det i dina WordPress-inlägg. Att lägga till ljud tillsammans med textinnehållet hjälper dig att öka tillgängligheten för dina inlägg.

Plugin gör det också möjligt för dig att publicera dina inlägg i form av podcast direkt från din webbplats och göra dem tillgängliga för lyssnare i podcast-kataloger.

10. predikanschef

Serman-manager-wordpress-plugin

Prekenchef är ett gratis WordPress-plugin som hjälper dig att hantera kyrkans predikaner fullständigt. Plugin låter dig lägga till ljud-MP3-filer på din WordPress-webbplats tillsammans med högtalare, serier, ämnen osv. Sedan kan du lägga till MP3-predikanerna till iTunes-kataloger för att göra dem tillgängliga för podcast-lyssnare.

Sermon Manager-plugin är gratis att ladda ner i det officiella WordPress-pluginlagret. Det är kompatibelt med alla andra stora WordPress-plugins och alla WordPress-teman.

11. Kompakt WP-ljudspelare

kompakt-wp-audio-player-wordpress-plugin

Kompakt WP-ljudspelare är ett gratis WordPress-plugin för att lägga till en ljudspelare i WordPress. För att lägga till ljudfiler i WordPress med det här insticksprogrammet måste du först ladda upp dem på en uppladdningsplats. Sedan kan du bädda in ljudfilerna till dina WordPress-inlägg och sidor med en kortkod. Plugin visar dina ljudfiler tillsammans med en kompakt mediaspelare.

Plugin stöder MP3- och OGG-ljudfiler. Det låter dig konfigurera autoplay-alternativ, slinga, etc. Ljudspelaren är fullt lyhörd, så den passar bra till alla typer av enheter och stöder alla stora webbläsare.

12. Spreaker Shortcode

spreaker-kortkod-plugin

Spreaker är en populär podcasting-plattform där du kan lyssna på världens trendigaste podcast och även skapa dina egna podcast. Om du har en podcast på Spreaker kan du nu enkelt bädda in den på din WordPress-webbplats med Spreaker Shortcode plugin.

Plugin hjälper dig att lägga till alla Spreaker-avsnitt, show eller användare i WordPress. Plugin kan du lägga till Spreaker-podcast med massor av konfiguration med hjälp av kortkodsparametrar.

Bonus: Kolla in det bästa WordPress-giveaway-pluginet för att skapa en framgångsrik giveaway.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa podcast-plugins för WordPress. Du kanske också vill se vår samling av de bästa WooCommerce-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map