12 bästa WordPress Slider Plugins för 2020 (Jämfört)

best-reglaget-plugins


Vill du lägga till en vacker reglage på din WordPress-webbplats? När WordPress skapas med rätt verktyg kan WordPress-reglagen göra din webbplats mer engagerande, mer interaktiv och roligare. Men att välja det perfekta plugin kan känna sig ganska svårt eftersom det finns så många olika reglage-plugins på marknaden. Så vi har valt ut några av de bästa för dig.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-reglaget för plug-in för 2019.

Hur du väljer rätt WordPress Slider Plugin

Genom att lägga till skjutreglage kan du göra din webbplats mer iögonfallande, men de kan ibland låta dig besegra med hastighet och andra problem. Du måste vara mycket försiktig när du väljer ett reglage-plugin.

Missa inte att följa vår kompletta artikel om de bästa WordPress-plugins som du måste använda på din webbplats.

I princip finns det tre saker du måste leta efter i ett reglage-plugin:

Först måste du se till att din reglage-plugin är helt mottaglig. Lyhördhet är en grundläggande funktion som varje webbplats bör bibehålla eftersom allt fler använder små handskärmar för att surfa på internet. Om dina skjutreglage inte passar bra på sådana enheter kommer du att missa mycket.

Det andra är enkel användning. Flera plugins finns på marknaden men bara några plugins erbjuder användarvänliga gränssnitt. Välj aldrig ett komplicerat plugin eftersom du kommer att förlora en hel del viktiga saker medan du bara lär dig att använda din reglage-plugin.

För det tredje, och förmodligen det viktigaste, är fart. Det rapporteras ofta att reglage-insticksprogram bromsar webbplatser och ökar laddningstiden för dina webbsidor. Om en skjutreglage saktar ner din webbplats är det ingen mening att använda det insticksprogrammet. Eftersom webbplatshastigheten är verkligen viktig för SEO, användarupplevelse och total tillväxt för företag.

Så du måste kontrollera minst dessa tre saker (lyhördhet, användarvänlighet och hastighet) när du väljer ett reglage-plugin.

Nu ska vi gå vidare och titta på de 11 främsta reglaget för WordPress.

1. Soliloquy

soliloquy-wordpress-reglaget-plugin

Soliloquy är det bästa responsiva WordPress-reglaget som finns på marknaden. När vi testade plugin med alla tre krav som nämnts ovan fungerade det utmärkt på alla av dem. Det är helt lyhörd, lätt att använda och lätt. Skapat av ett team av WordPress-experter som använder högkvalitativ kodning och bästa teknik och erbjuder de bästa funktionerna för att bygga vackra reglage.

Soliloquy kommer med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt som hjälper dig att skapa reglage med lätthet. Det integreras väl med ditt WordPress-gränssnitt och låter dig använda bilder från ditt mediebibliotek. Du kan enkelt lägga till bilder, konfigurera skjutreglaget och publicera dem.

När du har skapat ett skjutreglage kan du enkelt bädda in skjutreglaget på dina sidor och inlägg från Lägg till skjutreglaget -knappen ovanför din inläggsredaktör. Du kan också lägga till skjutreglaget i olika delar av din webbplats med hjälp av en kortkod, widget eller mall.

Läs vår kompletta översikt av Soliloquy.

2. Smart Slider 3

smart slider 3 recension

Smart Slider 3 är en av de mest kraftfulla reglaget plugins för WordPress. Detta WordPress-reglage-plugin har en gratis version som erbjuder fullt svarande SEO-optimerade reglage för alla WordPress-teman. Den fria versionen kommer också med en dynamisk postreglage som låter dig lyfta fram nya inlägg eller presenterade inlägg.

Med pro-versionen av plugin kan du redigera dina bilder precis som med sidbyggare. De lättanvända drag-and-drop-funktionerna låter dig enkelt bygga en skjutreglage som du vill. Det kommer också med 6 unika lager för att bygga en mycket anpassad WordPress-skjutreglage.

Läs vår kompletta Smart Slider 3-recension.

3. Slider Revolution

reglaget-revolution-review

Slider Revolution är det mest sålda WordPress-reglaget för plugin på CodeCanyon-marknaden. Den levereras med en kraftfull visuell redaktör som du enkelt kan skapa och anpassa reglage i WordPress.

Plugin-enheten är fullt lyhörd så att dina reglage ser bra ut på alla enheter inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones. En annan intressant funktion är att det är ett riktigt skjutreglage för multimedia, vilket innebär att du kan använda bilder, videor, sociala mediefoder, såväl som WordPress-inlägg och anpassade inlägg.

Även om det erbjuder kraftfulla funktioner och funktioner som hjälper dig att skapa fantastiska reglage, missar det vissa aspekter av användarvänlighet. Till exempel måste du gå till listan över dina skjutreglage för att hitta en kod för att lägga till skjutreglaget, medan Soliloquy gör det enkelt med Lägg till skjutreglaget i postredigeraren. Dessutom ser dess gränssnitt annorlunda ut än resten av WordPress UI, så nybörjare kan ha det lite svårt i början.

Läs vår kompletta översyn av Slider Revolution.

4. LayerSlider

layerslider-wordpress-plugin

LayerSlider är ett annat populärt plugin på CodeCanyon-marknaden. Det är ett avancerat plugin med massor av kraftfulla alternativ som låter dig skapa reglage, bildgallerier med effekter, animerade målsidor, sidblock eller till och med en fullständig webbplats.

I likhet med Slider Revolution har LayerSlider också ett eget drag and drop-gränssnitt för att bygga reglage. Så när du börjar med det kan du behöva spendera några dagar på att lära sig gränssnittet.

Styrkan med plugin är att det låter dig lägga till en mängd olika övergångar och animationer i dina reglage. Du kan använda mer än 200 fördefinierade bildövergångar, parallax och olika animationer. Dessutom kan du hitta en mängd premium glidmallar som du kan använda för dina personliga behov, professionella affärswebbplatser, presentation av ditt kreativa arbete, etc..

Läs vår kompletta LayerSlider-granskning.

5. RoyalSlider

royalslider-wordpress-plugin

RoyalSlider är ännu en bästsäljande reglage-plugin på CodeCanyon-marknaden men det har färre anpassningsalternativ, övergångar och animationseffekter jämfört med ovanstående två CodeCanyon-plugins. Men det har alla standardfunktioner som du behöver göra reglage för WordPress-webbplatser.

RoyalSlider fokuserar på ett intuitivt gränssnitt och bättre prestanda. Det låter dig skapa beröringsvänliga och lyhörda reglage för enkel navigering. Det har ett alternativ för lat laddning som hjälper dig att förbättra din sidhastighet. Dessutom är det optimerat för SEO.

Med RoyalSlider kan du enkelt integrera dina Instagram- och Flickr-foton i dina WordPress-reglage. Det stöder också YouTube- och Vimeo-videor för att bygga mer engagerande reglage.

6. Skjutreglage av WD

reglaget-by-wd-plugin

Slider av WD är ett gratis premium WordPress-plugin för att skapa responsiva reglage. Plugin låter dig skapa snabba laddningar och SEO-vänliga reglage som du enkelt kan lägga till dina webbplatsinlägg, sidor, temahuvud, sidofält och andra platser med lätthet.

Du kan lägga till både bild- och videoglidare med olika övergångseffekter, medan mer avancerade funktioner inte finns tillgängliga i dess gratisversion. Filmstrip-, karusell- och parallaxeffekter är endast tillgängliga i den betalda versionen. Dessutom kan du skapa multifunktionella reglage med text, bild, video, hotspot och sociala medieknappar med den betalda versionen av plugin.

Slider by WD-plugin stöder också svepkontroll för pekskärmsenheter och det är en av dess styrkor. Alternativet för inbäddning av skjutreglage är dock inte lika vänliga som Soliloquy. Du måste kopiera och klistra in skjutreglagets kortkod för att bädda in skjutreglaget i inlägg och sidor medan Soliloquy låter dig lägga till direkt från inläggsredigeraren från Lägg till skjutreglaget knapp.

7. WonderPlugin WordPress Slider

wonderplugin-wordpress-reglaget

WonderPlugin WordPress Slider är ett enkelt och lyhörd plugin för WordPress-skjutreglage. Det finns i både gratis- och premiumversioner. Om du väljer gratisversionen lägger den till ett vattenstämpel som länkar till plugins hemsida.

WonderPlugin WordPress Slider stöder bilder, YouTube, Vimeo, mp4 och WebM-videor samt WordPress-inlägg. Du kan skapa både horisontella och vertikala bildspel med miniatyrbilder och enkelt bädda in dem på din webbplats.

Dessutom har den fantastiska övergångseffekter, som den inbyggda ljusboxeffekten för att skapa attraktiva reglage. Det mest anmärkningsvärda av allt är att det har ett användargränssnitt för guiden-stil som hjälper dig att göra ett skjutreglage enkelt steg för steg.

8. Slät reglage

släta-reglaget-wordpress-plu

De Slät reglage plugin hjälper dig att skapa smidiga och behagliga reglage och karuseller för WordPress-webbplatser. Det är specifikt utformat för WordPress CMS så det erbjuder ett riktigt enkelt och användarvänligt gränssnitt för WordPress-användare.

Plugin hjälper dig att skapa en mängd olika reglage som postreglage, bildreglage och videobrytare. Du kan helt enkelt använda bilderna i ditt WordPress-mediagalleri och bygga bildreglage. För att dina skjutreglage ska vara unika kan du anpassa typografi, övergångshastighet, effekt, bakgrundsfärg, reglagehöjd, bredd osv..

När du har skapat reglagen kan du lägga till dem på din webbplats med kortkod, widget eller mall. Du kan också exportera reglagen med kompletta inställningar till andra webbplatser.

9. Master Glider

master-reglaget-plugin

Master Slider är ett vackert WordPress-touch-skjutreglage som stöder peknavigering med ren svepgest. Det är helt lyhört och mobilvänligt som anpassar sig till alla enheter och skärmar.

Det är en fantastisk skjutreglage som har möjlighet att förvandla allt HTML-innehåll (som text och bilder) till lager. Det stöder bilder, videor, WordPress-inlägg, WooCommerce-produkter, Facebook-album och Flickr-gallerier. Framför allt ger det dig över 90 förbyggda reglage som du kan använda på din webbplats.

Pluginet har Visual Composer integrerat i det, så att bygga skjutreglage är enkelt med hjälp av dra och släpp frontenditor.

10. MetaSlider

metaslider-wordpress-plugin

MetaSlider är ett enkelt men ändå kraftfullt WordPress-reglage-plugin som gör att du kan skapa fullt svarbara bildspel på nolltid. Det levereras med massor av kraftfulla funktioner som videostöd, miniatyrnavigering, post-feed-bilder, animerade lager-bilder osv.

Plugin-enheten kombinerar kraften från 4 plugins: Flex Slider, Nivo Slider, Responsive Slides och Coin Slider. Så du kan välja och använda alla deras funktioner i ett plugin. Dessutom är den kompatibel med alla stora WordPress-plugins och teman.

MetaSlider finns i både gratis- och premiumversioner, så du kan först prova dess gratisversion för att kontrollera dess användbarhet.

11. Meteorglas

meteor-slides-plugin

Meteorglas är ett gratis reglage-plugin för WordPress som du kan ladda ner från det officiella WordPress-pluginlagret och använda på så många webbplatser du vill. Det hjälper dig att skapa enkla bildspel i WordPress.

Meteor Slides är ett mobilvänligt plugin som skalar för att passa alla enheter och stöder peknavigering för mobiler och surfplattor. Om du vill bädda in reglagen på din webbplats måste du använda en kortkod, malltagg eller widget.

Jämfört med andra plugins på den här listan saknar det flera alternativ och funktioner. Du kan inte lägga till videor till dina reglage. Du kan dock använda den för enkla bildspel.

12. FlexSlider

FlexSlider-wordpress-plugin

FlexSlider är ett annat gratis plugin för att skapa WordPress-reglage. Plugin gör att du enkelt kan skapa helt svar på jQuery-reglagen.

Med detta plugin kan du lägga till både horisontella och vertikala bilder och bleka animationer till dem. Den stöder alla stora webbläsare, peknavigering och kompatibel med den senaste versionen av jQuery.

Plugin är en enkel verktygssats för jQuery-skjutreglage som du kan använda för enkla reglage.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-reglaget för plug-ins. Du kanske också vill kolla in vår guide om de bästa bildgalleriets WordPress-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map