12 beste Instagram-plugins for WordPress i 2020

beste wordpress instagram plugins sammenlignet


Ser du etter de beste Instagram Plugins for WordPress?

Instagram er en utmerket markedsføringsplattform for bloggere og små bedrifter. Med Instagram kan du dele detaljer om virksomheten din på en visuelt imponerende måte og koble til publikum som muligens kan være din neste klient.

Så hvorfor ikke bruke denne plattformen til å utvide rekkevidden og muligens generere mer salg? Den beste måten å gjøre det på er ved å koble Instagram-profilen din til bedriftsnettstedet. På den måten kan du nå et bredere publikum og øke muligheten for å konvertere flere potensielle kunder.

Hvis du lurer på hvordan du kobler Instagram-profilen din til bedriftsnettstedet, har vi deg dekket. WordPress tilbyr mange plugins som lar deg gjøre det enkelt.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste Instagram-programtilleggene for WordPress som lar deg vise Instagram-feeden din rett på WordPress-nettstedet ditt.

1. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery er et av de mest populære WordPress gallery plugins som hjelper deg med å lage visuelt slående foto- og videogallerier på nettstedet ditt. Plugin-en leveres med en robust drag and drop-byggherre som gjør det mulig å lage et galleri i løpet av få sekunder. For å gjøre galleriet ditt mer attraktivt kan du bruke de forhåndsbygde malene som pluginen tilbyr.

Plugin-en er lastet med fantastiske innebygde funksjoner. Du kan også utvide funksjonaliteten ved hjelp av addons. Ved å aktivere disse tilleggene kan du integrere nettstedet ditt med alle sosiale plattformer, inkludert Pinterest og Instagram. I tillegg kan du holde albumene organisert, aktivere lysbildefremvisning og lightbox-modus på fullskjerm og gjøre mye mer.

Med WooCommerce-tillegget ditt kan du også aktivere eCommerce-funksjonen. Utenom det kan du også beskytte det digitale arbeidet ditt ved å legge til et ekstra lag med sikkerhet som enten kan være et passord eller et vannmerke.

Plugin-enheten er fullstendig responsiv og er kompatibel med de fleste av de populære programtilleggene du bruker på nettstedet ditt.

2. Instagram Feed By Smash Balloon

Instagram Feed- Smash Balloon, Instagram plugins

Instagram Feed er en grundig responsiv, fullt tilpassbar og SEO-vennlig Instagram feed-plugin som er superenkelig å installere og bruke. Du kan bruke den til å vise flere Instagram-strømmer på nettstedet ditt og tilpasse hver av dem individuelt.

Den lar deg kombinere bildene og videoene dine i en enkelt strøm. Ved siden av kan du dele Instagram-historiene dine også med publikum. Historier kan vises i en popup-lysboks, slik at du kan holde besøkende engasjert i lang tid.

Programtillegget tilbyr 3 forskjellige layoutstiler for å vise bildene dine. Akkurat som på Instagram kan du fremheve viktige feeds for å fortelle folk om dine spesielle øyeblikk. Du kan også finpusse bildene dine med det innebygde tilpasningsalternativet for å gi dem det perfekte utseendet. Uten tvil har denne plugin vært en av de mest elskede Instagram-feeds pluginsene på markedet.

3. Instagram teater

Instagram Plugins, Instagram Theatre

Med Instagram Theatre kan du vise Instagram-bildene dine på nettstedet ditt på en visuelt imponerende måte. Plugin-enheten har flere layoutalternativer og tilbyr også 3 fullstendig responsive maler. Du får også bruke taggen Instagram Feed-modus, ved hjelp av hvilken du kan spesifisere en kode for å søke fra Instagram API.

Med posisjonsmodus kan du spesifisere stedet der bildet ble tatt. Hvis du vil, kan du også angi flere bruker-ID slik at du kan hente inn bilder fra forskjellige brukere. Plugin-enheten er fullstendig responsiv, noe som betyr at bildene dine ser bra ut på en datamaskin, mobil eller nettbrett.

Denne pluginen har flere visuelle effekter for å holde de besøkende underholdt og engasjert. Fra alternative oppsett, forsinkelsesintervaller, til effekt, har denne pluginen så mye å tilby. Den er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress.

4. Instagram feed av WPDancers

Instagram-feed av WPDancers,

Instagram Feed av WPDancers er en annen genial plugin som du kanskje vil sjekke ut. Du kan vise bildene dine i et av de 4 stilige oppsettene som pluginen tilbyr – nemlig Grid-oppsettet, Lysbildegalleriet, Polaroid-oppsettet og det nyeste kartoppsettet. Plugin-en tilbyr også fantastiske konfigurasjoner i sanntid. Så du kan velge overgangsstil, kortskinn, lightbox-hud og mye mer.

Med alternativene Moderate og Hvilemodus kan du kontrollere hva du vil vise på nettstedet ditt. Du kan bruke veksleknappen for å avvise innlegg du ikke vil ha i strømmen. Plugin tilbyr også en rekke vakre hudalternativer. På den måten kan du velge den du liker best og integrere deg på nettstedet ditt for å få det beste utseendet.

Plugin støtter også videoer og lar deg legge til sosiale delingsknapper. Hvis du ikke er tilhenger av en veldig uoversiktlig tidslinje, kan du begrense antall innlegg du vil vise. Plugin-en viser superrask ytelse og er superfleksibel når det gjelder tilpasning og design. Instagram Feed er generelt lett å håndtere selv om du bruker den for første gang. Men hvis du fremdeles tror at du trenger hjelp, kan du nå ut til deres vennlige supportteam som alltid er klar til å hjelpe deg.

5. Modula

Modula Gallery-plugin

Modula er et WordPress Gallery-plugin som lar deg vise fotografiene dine vakkert på nettstedet ditt. Du kan integrere det med forskjellige sosiale medier-plattformer også, inkludert Instagram. Med Modula kan du vise medier fra Instagram-feeden din. Plugin-enheten tilbyr fantastiske filteralternativer som du kan bruke for å forbedre utseendet til bildene dine.

Med dra-og-slipp-byggherren kan du tilpasse galleriene dine raskt og enkelt. Du kan bruke den til å endre størrelse på bildene og bygge din egen tilpassede layout. Plugin-en er super responsiv som gjør at bildene ser skarpe og tydelige ut på skjermstørrelsen på alle typer.

Modula lar også besøkende bla gjennom galleriene dine ved å filtrere dem basert på datoer, hashtags osv.

6. NextGen Gallery

nextgen galleri

NextGen Gallery er et av de mest populære galleri-plugins for WordPress. ved å kjøpe en enkelt plugin kan du faktisk få tilgang til funksjoner med mer enn 30 forskjellige utvidelser sammen. Programtillegget tilbyr 10 forskjellige layoutstiler for å vise bildene dine, og har muligheter for bildedeling, bildekobling, kommentering og til og med bevising for at bildene dine blir stjålet.

Så er det mange vakre alternativer for bildene dine. Du kan legge til filtre, velge favorittemaet ditt og bruke bildene Lightroom-alternativene. Det beste av alt, denne plugin gir deg levetidsoppdateringer og gratis støtte. Denne pluginen er et flott alternativ for alle som leter etter en måte å vise frem Instagram-bildene sine imponerende.

7. Instagram Widget av Elfsight

Elfsight
Instagram Widget er nok en imponerende plugin som lar deg vise Instagram-bilder på nettstedet ditt. Du kan bruke hashtaggen eller brukernavnet ditt for å legge til bildene i widgeten din. Plugin-en er superfleksibel når det gjelder tilpasning. Fra å legge til farger, endre størrelse på bildene til å legge til et rullealternativ, det kommer med nesten alle Instagram-integrasjonsfunksjoner du trenger.

Den reagerer også veldig bra på forskjellige dingser og skjermstørrelser. Plugin støtter mer enn 16 forskjellige språk, slik at du kan bruke denne funksjonen til å nå ut og koble til flere mennesker. Ved å legge til følgeknappen, kan du oppfordre folk til å følge nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å tiltrekke flere mennesker og øke fanbasen.

8. Gi dem sosiale

Gi dem sosiale, Instagram-plugins

Mate dem sosiale er et gratis WordPress-plugin som leveres med fantastiske Instagram-integrasjonsfunksjoner. Du kan legge til enhver form for sosial feed på WordPress-nettstedet ditt, og vise det på den mest stilige måten. Feedet kan enten være Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest eller andre sosiale medier. Tillegget er superenkelt å installere, konfigurere og bruke.

Med Feed Them Social kan du vise bildene dine enten på innlegg, sider eller sidefelt. Du kan også generere en kortkode ved å bruke kortkodegeneratoren i løpet av sekunder. Tilpasningsalternativet er også stort. Du har full frihet til å style nettstedet ditt slik du vil.

Du kan endre farge og skrift, legge til en Lik eller Følg-knapp over eller under strømmen din, og gjøre mye mer. Plugin-en mottar regelmessige oppdateringer og er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress. Så sjekk det ut nå. Mer enn 70 000 mennesker bruker det allerede på hjemmesiden sin.

9. Soliloquy

monolog

Soliloquy er en brukervennlig gliderplugin for WordPress som lar deg integrere Instagram-feeden din på glidebryterne på nettstedet. Med Soliloquy lager du omtalt innhold basert på innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Det er også enkelt å lage en lysboksskyver for å vise frem bilder, videoer og gallerier.

Du kan til og med konvertere PDF-er og presentasjoner til glidebryterne. Skyvekontrollenes hastighet kan enkelt kontrolleres under standardinnstillingene. Det er også mulig at du planlegger skyvekontrollene dine på dine egne tidspunkt. For å beskytte glidebryteren mot å bli lastet ned, kan du deaktivere høyreklikkfunksjonen og sikre at glidebryterne er beskyttet mot tyveri eller ulovlig bruk.

Plugin-enheten er også kompatibel med mange andre avanserte plugins. Plugin-enheten er grundig responsiv og ser fantastisk ut på alle plattformer.

10. Smart glider 3

Smart glidebryter 3

Smart Slider 3 er et annet glidebrygg-plugin som tilbyr den beste måten å legge til Instagram-feeden din i form av glidebrytere på nettstedet ditt. Men plugin-en begrenser seg ikke til å la deg lage glidebrytere alene. Du kan også lage vakre karuseller og blokker.

Denne pluginen har også en gratis versjon, som du kan laste ned fra WordPress.org. Selv om den gratis er god å gå, lover proversjonen å ta glidebryterne til et annet nivå. Du har to hudalternativer – lys og mørk. Den har også mange effekter som kan legges til i bildene dine for et forbedret utseende.

Med Smart Slider 3 kan du legge til hele 11 lag til nettstedet ditt. Som i seg selv gir en ekstra glamour på nettstedet ditt. Du har også animasjonseffekter for å gjøre glidebryterne dine unike. Plugin-en kommer også med mange tilpasningsalternativer.

.

11. Kos deg på Instagram

Kos deg med Instagram

Kos deg med Instagram er et gratis WordPress-plugin som lar deg integrere Instagram-feeden din med WordPress-nettstedet ditt. Den lar deg bruke hashtags for å vise Instagram-bildene dine. Med plugin-modulen kan du dele videoene dine også. Antall rader og kolonner for bildene dine kan enkelt tilpasses.

Du kan også bruke forskjellige effekter for å gjøre bildene dine flotte. Få bildene til å visne inn for Instagram Grid-visningen, bruk lysbokser med bildetekster og navigasjonspiler med mer. Plugin-enheten er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress.

Enjoy Instagram er godt optimalisert for mobile enheter, slik at du ikke trenger å bry deg om hvordan det ville se ut på mindre skjermer. Ett-klikk-konfigurasjonsalternativet gjør plugin-en enda mer enkel å bruke.

12. WPZoom-widget for Instagram

WPZoom-plugin

WPZoom-widget for Instagram er et annet gratis Instagram widget-plugin for WordPress som er superenkelt å bruke. Plugin-enheten er kompatibel med alle WordPress-temaer og plugins. Med denne pluginen kan du vise en vakker overskrift med biografen din og gi folk beskjed om detaljene i feeden din.

Det lar deg også legge til alternativet for lat belastning, slik at du bare kan laste bilder når de er synlige for de besøkende. Fordi plugin-en er fullstendig tilpassbar, kan du ha full kontroll over hvordan det ser ut for de besøkende. Du kan bruke CSS for å legge til litt ekstra design og få det til å skille seg ut fra resten av nettstedene.

Totalt sett er denne plugin en stor en. Dessuten får du noen veldig kule funksjoner å bruke uten å betale en eneste krone. Plugin-en mottar regelmessige oppdateringer og tilbyr god støtte også. Så prøv det ut nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WordPress Instagram-plugins. Er det noe annet plugin du har brukt til å vise Instagram-feeden din på nettstedet ditt? Hvis ja, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over de beste plugins for sosial deling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map