12 beste WordPress-donasjonsplugins for online fundraising (2020)

beste wordpress-plugins


Ser du etter de beste WordPress-donasjonspluginene for pengeinnsamling?

En donasjonsplugin gjør online fundraising like enkelt et klikk på en knapp. Dessuten kan du nå ut til folk fra hele verden med innsamlingsaksjonen din og akseptere penger i lokale valutaer også.

I dette innlegget vil vi vise deg noen av de beste donasjonspluginene som kan gjøre innsamlingsaksjonen din en jevnere prosess.

Velge de beste pluginene for WordPress donasjon

Ikke alle donasjonspluginene er opprettet like. Imidlertid er det noen få funksjoner du ofte finner fra en donasjonsplugin.

 • Gjør det mulig å akseptere betaling med PayPal og Stripe
 • Enkel måte å legge til donorknapp hvor som helst på nettstedet
 • Godta flere valutaer
 • Hold givere på nettstedet ditt uten å sprette til en tredjepartsplattform

Disse pluggene er plukket ut av oss slik at du bare har de beste å velge mellom.

Så la oss komme i gang.

1. WPForms

WPForms, brukerregistrering, plugin, plugin for brukerpålogging

Den første tingen du trenger å ha på nettstedet ditt for å samle inn donasjonen, er et donasjonsskjema. Og det kan ikke være en bedre plugin for det enn WPForms form builder plugin.

Denne pluginen kommer med en forhåndsbygget donasjonsformalmal som kan tilpasses fullt ut. Ved å bruke denne malen kan du lage et visuelt tiltalende donasjonsskjema på mindre enn 5 minutter.

Skjemamalen kommer med forskjellige nyttige felt som du kan godta donasjoner for din sak. Men du har også muligheten til å legge til flere felt i den. Plugin tilbyr også gode betalingsalternativer. Dette gjør det enklere for deg å samle inn betaling direkte fra nettstedet ditt og til organisasjonens bankkonto.

Her er en fullstendig guide for hvordan du designer donasjonsskjemaet ditt og legger til betalingsalternativ til nettstedet ditt ved hjelp av WPForms.

2. GiWP

GiveWP er en strålende WordPress donasjonsplugin som gjør pengeinnsamling fra nettstedet ditt enkelt og mer effektivt. Den har en vakker donasjonsform som ser fantastisk ut på tvers av de fleste temaer.

Dens Form Field Manager gir deg et kraftig sett med tilpassede felt å velge mellom, slik at du kan legge til så mange som felt for å oppfylle visse krav. I tillegg lar plugin deg godta gjentagende donasjoner også.

Med GiveWP kan du også enkelt administrere giverne dine og ha fullstendige detaljer om deres aktiviteter på nettstedet ditt. Du kan også generere skattefradragskvitteringer, eksportere og importere giverdata, og til og med integrere plugin-modulen med tredjeparts plugin for flere funksjoner. Du kan også akseptere betaling via kredittkort og tilby et donasjonsalternativ på flere nivåer til de besøkende.

3. WooCommerce donasjonsplugin

WooCommerce Donation Plugin legger bare til et donasjonsalternativ som et WooCommerce-produkt eller på handlekurven. Du kan ha et forhåndsdefinert beløp eller la brukere velge et beløp som skal gis.

Plugin-dokumentasjonen er godt skrevet som leder deg gjennom hvert trinn i donasjonsprosessen med denne plugin-modulen. Denne pluginen er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress. Det er også kompatibelt med de fleste WordPress-temaer på markedet.

4. PayPal Donation Pro

Paypal Donation Pro er et annet WordPress-donasjonsplugin som forenkler prosessen med å godta donasjoner på nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å oppgi PayPal eller selger. Når det er gjort, kan du bruke kortkoden som genereres av plugin-modulen for å plassere den hvor som helst på nettstedet ditt.

Hvis du vil legge til et tilbakevendende alternativ som også er mulig. Du kan bruke rullegardinpilen for å legge til et tilbakevendende betalingsalternativ med en forhåndsdefinert frekvens. Hvis du bruker en nedtrekksrate for ikke-tilbakevendende beløp, kan du ha så mange som 20 nedtrekksalternativer.

5. Donasjonsleder

donasjonsplugins

Donasjonsbehandling er et annet WordPress-donasjonsplugin som forenkler prosessen med å godta donasjoner på nettstedet ditt. Denne pluginen er fullpakket med nesten alle funksjonene du trenger for et moderne innsamlingsnettsted.

Plugin-en har 6 forskjellige betalingsportalternativer, og du kan velge hvilken du føler deg best. Den har også 2 vakre maler; en lys og en mørk versjon. Hver av disse malene kan tilpasses helt, slik at du kan ta full kontroll over utseendet.

6. WP Crowdfunding

Akkurat som navnet antyder, WP Crowdfunding er et fantastisk WordPress-donasjonsplugin som lar deg opprette en crowdfunding-webside med WordPress. Plugin-en har gratis og betalte versjoner. Gratisversjonen tilbyr deg alle de grunnleggende funksjonene som trengs for et crowdfunding-nettsted.

Med sin gratis versjon kan du ha funksjoner som dedikert brukerregistrering, innsending av skjema foran, minimum og maksimum prisalternativer og mer. Men hvis du vil ha avanserte alternativer som sentralisert Native Wallet System, Stripe Connect, analytiske rapporter, e-postvarsler, ubegrenset belønning osv., Kan du prøve ut den betalte versjonen den også.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er et strålende kundeoppkjøp og Lead Generation-programvare som hjelper deg å forbedre markedsføringstaktikkene dine for å godta donasjon for organisasjonen din.

OptinMonster kommer med mange målrettingsalternativer. Den lar deg oppdage de besøkende oppførsel og bruke smarte utløsere for alltid å vise den riktige donasjonskampanjen til rett person til rett tid. En av funksjonene i OptinMonster er exit intention. Med exit-intensjon sporer OptinMonster bevegelsen til brukernes markør, og så snart de har tenkt å forlate nettstedet ditt, fanger det raskt oppmerksomheten deres med en popup. På den måten kan du oppmuntre brukerne dine til å delta i innsamlingsaksjonene dine.

Her er en guide for bruk av OptinMonster til øke innsamlingen for din sak.

8. Enkel PayPal-donasjon

PayPal-donasjon, donasjonsplugins

Enkel PayPal-donasjoner er et annet WordPress-donasjonsplugin som lar deg godta donasjoner rett fra nettstedet ditt. Den lar deg designe en donasjonsknapp som kan plasseres hvor som helst på nettstedet ditt.

De kan enten bruke kredittkortet sitt eller PayPal-kontoen sin for å gjøre en donasjon. Tillegget er superenkelt å bruke på nettstedet ditt, og til og med en nybegynner kan håndtere det med letthet. Administratoren av et nettsted kan vise alle donasjoner fra WordPress admin-område.

9. Smarte donasjoner

donasjonsplugins

Smarte donasjoner er et annet WordPress-innsamlingsplugin som gjør det enkelt å godta donasjoner. Denne gratis plugin lar deg legge til 3 forskjellige donasjonsknapper, noe som gjør det praktisk for giverne å betale det beløpet de vil.

Du kan vise et lykkelig ansikt hvis giverne donerer mer penger og viser et trist ansikt hvis beløpet er mindre. Ved siden av donasjonsknappen kan du til og med legge til et skjemafelt for kommentarer.

10. Cryptocurrency donasjonsboks

donasjonsplugins

Cryptocurrency donasjonsboks er et fantastisk WordPress-donasjonsplugin som lar deg akseptere cryptocurrency for innsamlingsarrangementet ditt. Og det er superenkelt å bruke også. Bare legg til din lommebokadresse og bruk kortkoden generert av pluginen på sidene og innleggene dine til å legge inn donasjonsboksen.

Hvis du vil, kan du også konvertere myntbetalingsadressen til QR-kode. Denne plugin støtter mer enn 20 kryptomynter, noe som betyr at du kan godta donasjonen din fra alle land. Dessuten lar den deg også lage visuelt slående donasjonsbokser for nettstedet ditt.

11. Donorbox

Donorbox er en alt-i-ett-donasjonsplugin som lar deg administrere alle dine innsamlingsoppgaver rett fra nettstedet ditt. Fra første oppsett til årsavslutningsrapportene, kan du gjøre alt med denne plugin-modulen. Det beste er at du ikke trenger å opprette donasjonsformene hver for seg. Det har gode muligheter for å la deg lage skjemaene på kort tid.

Du kan også legge til din egen logo og deretter tilpasse stylingen slik at den samsvarer med merkevaren din. Plugin støtter multivaluta så det er enkelt å godta betalinger også. Du kan enten legge inn skjemaene dine på nettstedet ditt eller bruke en donasjonsknapp for å akseptere betaling for din sak. Denne pluginen støtter til og med gjentatt donasjon.

12. FundPress

FundPress

FundPress er en annen flott løsning for dine innsamlingsaksjoner. Denne pluginen kommer med mange nyttige funksjoner for et innsamlingsnettsted.

Den støtter forskjellige betalingsplattformer som Paypal, Stripe og AuthorizeNet. Plugin-en gir deg også fleksibiliteten som trengs for å drive et donasjonssted.

Plugin-en kommer også med en tilpasset widget-knapp. Rett fra denne plugin-modulen kan du sende en takkemail til giverne dine som en gest av takknemlighet ved hjelp av en e-postmarkedsføringsprogramvare.

Så dette er noen donasjonsplugins som du kan bruke på nettstedet ditt. Hvis du vil opprette et donasjonsskjema på nettstedet ditt, kan du lage det slik.

Det kan også være lurt å sjekke innlegget vårt om de beste WordPress-temaene for non-profit og veldedighetsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map