12 beste WordPress-oversettelsestilleggsprogrammer sammenlignet (2020)

Beste WordPress-oversettelsesplugins


Ser du etter en oversettelsesplugin for ditt WordPress-nettsted? Med alle de forskjellige valgene som er tilgjengelige i WordPress-plugin-lagringsstedet, kan det være overveldende å velge riktig oversettelsesplugin for dine behov.

I denne artikkelen sammenligner vi de beste WordPress-oversettelsespluginene, slik at du kan bestemme hvilken som er det perfekte valget for dine behov.

Velge et WordPress-oversettelsesplugin

WordPress gjør det superenkelt å lage et flerspråklig nettsted for WordPress og til og med oversette administrasjonsområdet til WordPress. Når det gjelder valg av en WordPress-oversettelsesplugin, er det noen få ting å huske på:

Prosessen:

Å forstå oversettelsesprosessen er noe av det viktigste du trenger å sjekke før du dykker inn i å installere en plugin på nettstedet ditt.

For å komme i gang, spør deg selv disse spørsmålene:

 • Krever det at du laster ned en språkpakke?
 • Bruker den en tredjeparts webapp som Google Translate?
 • Tilbyr denne plugin-en manuell oversettelse eller automatisk oversettelse?

SEO:

Med et flerspråklig nettsted kan du nå et bredere publikum. Men hvis oversettelse-plugin-en ikke er optimalisert for søkemotorer, vil markedsføringsinnsatsen din slå tilbake. Du må sørge for at oversettelsesplugin din er SEO-vennlig. Det beste SEO-verktøyet vil hjelpe deg å øke trafikken på nettstedet ditt.

Automatisk vs. menneskelig oversettelse:

Hvis du ønsker å opprette et lokalisert nettsted, er det i din beste interesse å ansette en menneskelig oversetter i stedet for å bruke en automatisert oversettelsestjeneste. Hvis du vil tillate brukere å spesifisere et språk valgfritt, kan det å bruke en automatisert oversetter være den rette løsningen.

1. TranslatePress

TranslatePress

Med TranslatePress kan du enkelt kontrollere alle oversettelsesaspekter på nettstedet ditt. TranslatePress-pluginen skiller seg ut fra mengden ved å la deg oversette innlegg og sider fra forsiden av nettstedet ditt, slik at du kan se hva du har oversatt i sanntid med live-forhåndsvisningen.

Du kan raskt og enkelt oversette noe av det skrevne innholdet ditt: innlegg, sider, metadata, pluginsene dine og til og med temaet ditt. Det er ikke nødvendig å endre grensesnittet, da det hele fungerer sømløst.

Hvis du er en perfeksjonist som foretrekker manuelle oversettelser, vil TranslatePress være din nye favorittplugin. Du kan oversette teksten selv, eller du kan tildele en spesiell Translator-brukerrolle til enhver bruker på nettstedet ditt. Disse oversetterbrukerne kan oversette innholdet ditt uten å ha full tilgang til administrasjonsområdet ditt og holde nettstedet ditt sikkert.

Hvis det å skrive oversettelser manuelt er for tidkrevende, har du selvfølgelig muligheten til å bruke Google Translate for AI-drevne oversettelser. Og hvis noen av AIs oversettelser er uriktige, kan du gjøre manuelle touch-ups.

TranslatePress genererer også SEO-vennlige nettadresser for alle språk, noe som gir deg et stort løft i lokale søkerangeringer.

Kom i gang med TranslatePress i dag!

For mer informasjon, sjekk ut vår komplette TranslatePress-anmeldelse.

2. WPML

WPML

WPML er et premium-oversettelsesplugin som lar deg oversette innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Det anbefales å ta en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du installerer det på nettstedet.

I motsetning til de fleste andre oversettelsestillegg, er WPML kompatibel med de fleste store WordPress-temaer og plugins, slik at du ikke trenger å lappe temaene eller pluginene dine for å få WPML til å fungere. Det tillater deg til og med å oversette webkopi opprettet med populære trekke- og slipp-sidebyggere.

Hvis du trenger hjelp med oversettelse av mennesker, kobler WPML deg til ledende oversettelsestjenester. WPML tar seg av all flerspråklig SEO og fungerer sømløst med populære SEO-plugins. Du kan bruke så mange språk du vil med WPML.

De tilbyr 3 premiumplaner basert på antall funksjoner. Med hver premium-plan får du ubegrenset bruk av nettsteder.

WPML er den eldste og mest pålitelige plugin for å lage flerspråklige WordPress-nettsteder.

Kom i gang med WPML i dag.

3. Polylang

polylang

Polylang er en av de mest populære WordPress-oversettelsespluginene som lar deg enkelt opprette et flerspråklig WordPress-nettsted.

Du kan bruke så mange språk som du trenger med Polylang. WordPress språkpakker lastes ned og oppdateres automatisk.

Polylang er kompatibel med store SEO-plugins inkludert Yoast SEO og All in One SEO. Plugin-en tar seg av flerspråklig SEO som HTML hreflang-koder og åpne grafkoder. Med Polylang kan du velge en katalog, ett underdomen eller ett domene per språk.

Til tross for at de er en av de beste programtilleggene når det gjelder funksjoner, er en ting du må huske på at plugin-forfatteren ikke tilbyr støtte for gratisversjonen av Polylang.

Kom i gang med Polylang i dag.

4. Flerspråklig trykk

flerspråklig presse

Multilingual Press er et annet WordPress-oversettelsesplugin som lar deg kjøre hvert språk på et eget nettsted. Den kommer med en språkbytterwidget slik at de besøkende kan velge hvilket språk de vil velge. Når du klikker på det foretrukne språket ditt, vil besøkende bli ledet til det respektive språknettstedet du har satt opp.

I motsetning til andre oversettelsestillegg, har flerspråklig press ingen lock-in, noe som betyr, selv om du deaktiverer plugin-programmet, vil alle nettstedene dine fungere som vanlig uten tap av data.

Flerspråklig press støtter 174 språk. Den genererer SEO-vennlige nettadresser og tilbyr automatisk hreflang-støtte.

Kom i gang med Multilingual Press Pro i dag.

5. xili-språk

xilispråk

xili-language er et kraftig oversettelsesplugin som kan lastes ned fra det offisielle WordPress-plugin-repository. For å kunne kjøre xili-språk vellykket, må du bruke et oversettelsesklart tema på nettstedet ditt. Siden færre enn halvparten av temaene i WordPress-repository er oversettelsesklare, anbefales det sterkt å dobbeltsjekke temaet ditt før du installerer plugin-modulen.

Ikke bare lar xilispråk deg lage flerspråklig innhold, det lar deg også endre språkets filfiler, avhengig av innholdsspråket.

xili-language er utviklervennlig og kommer med en liste over kroker og API som lar deg tilpasse temaets oppførsel.

Kom i gang med xilispråk i dag.

6. Google Language Translator

google språkoversetter

Google Language Translator er en av de mest lette WordPress-oversettelsespluginene og gjør det superenkelt å lage et flerspråklig nettsted.

Etter å ha aktivert plugin-modulen, må du gå til innstillingssiden for plugin og aktivere plugin-statusen ved å merke av i en avkrysningsrute. Deretter må du velge originalspråket på nettstedet ditt og velge listen over språk du vil at innholdet skal oversettes til.

På hovednettstedet ditt vises oversettelsesalternativet som en widget der brukere enkelt kan velge sitt foretrukne språk. Med Googles native translator blir innholdet ditt oversatt ut fra brukernes valg.

Kom i gang med Google Language Translator i dag.

7. GTranslate

GTranslate

GTranslate er en av de mest populære WordPress-oversettelsespluginene drevet av Google Translate.

Med GTranslate-pluginen kan du oversette innholdet på nettstedet ditt til 103 tilgjengelige språk problemfritt. Om nødvendig kan du korrigere Googles automatiske oversettelse manuelt. Det gir også Google Analytics-integrasjon, slik at du kan måle om å tilby oversettelse på nettstedet ditt faktisk kommer brukerne dine til gode.

Plugin-enheten har mange forskjellige widgets der brukerne dine enkelt kan velge sitt foretrukne språk.

Pro-versjonen av plugin-en er fullt kompatibel med populære plugins som Yoast SEO og WooCommerce.

Kom i gang med GTranslate Pro i dag.

8. Loco Translate

loco oversette

Loco Translate er blant de mest populære oversettelsespluginene for WordPress, med over 500 000 aktive installasjoner. Loco Translate hjelper deg med å oversette WordPress-temaene og pluginene dine direkte i nettleseren.

Denne pluginen er nyttig for utviklere som ønsker å tilby internasjonale versjoner av WordPress-temaer og plugins.

Kom i gang med Loco Translate i dag.

9. Flerspråklig

Multi

Multilanguage-pluginen lar besøkende bytte språk og bla gjennom innhold på deres foretrukne språk. Den støtter over 80 språk og lar deg enkelt legge til nye språk etter behov.

Plugin-enheten har noen få forskjellige språkbytter-widgeter der de besøkende kan velge språk. Hvis du også vil oversette innholdet på nettstedet ditt manuelt, lar plugin-en deg gjøre det direkte fra innlegget-redigeringsprogrammet.

Kom i gang med Multilanguage i dag.

10. Goo Translate widget

goo translate widget

Goo Translate Widget er en lett WordPress-oversetterplugin som er bygget oppå Google Translator. Plugin-en leveres med en oversettelseswidget som du kan publisere i sidefeltet med bare et enkelt klikk.

Med Google Analytics kan du til og med spore ytelsen til oversettelseswidgeten din. I motsetning til andre plugins, lagrer ikke Goo Translate Widget noen oversatt tekst i databasen din.

Kom i gang med Goo Translate i dag.

11. Google Nettstedsoversetter

google nettstedoversetter

Google Nettstedsoversetter er enda et oversettelsesplugin som bringer kraften fra Google Translate til nettstedet ditt. Plugin-enheten lar deg bruke både en widget og en kortkode.

Den største fordelen med denne plugin-en er at alle innstillingene er lagret i en enkelt databasepost, og pluginen laster ikke noen eksterne filer som gjør den til en av de raskeste oversettelsespluginene i WordPress-depotet.

Det lar deg også ekskludere en viss del av nettstedet ditt fra å bli oversatt.

Kom i gang med Google Nettstedsoversetter i dag.

12. Lingotek

lingotek

Lingotek er en gratis flerspråklig plugin som forenkler prosessen med å opprette og vedlikeholde ditt flerspråklige nettsted. I tillegg til automatisk maskinoversettelse, lar Lingotek deg koble til deres stadig voksende oversetterfellesskap hvor du kan ansette en tospråklig ansatt til å oversette innholdet ditt. Det beste er at du kan gjøre dette rett fra WordPress-dashbordet.

Den gratis Lingotek-plugin automatiserer filoverføring mellom WordPress-nettstedet ditt og Lingotek-samfunnet fullt ut. Hele prosessen er gjennomsiktig, slik at du kan se fremgangen til oversettelsesprosjektet hvert trinn.

Kom i gang med Lingotek i dag.

Hvilket oversettelsesplugin er best for nettstedet ditt?

Vi tror TranslatePress er den beste oversettelsesplugin som er tilgjengelig på markedet. Det lar deg ikke bare oversette fra front-end, men integreres også sømløst med Google Translate API.

På den måten kan du automatisere oversettelsesprosessen med Google Translate og gjøre de nødvendige manuelle endringene bare det som ikke er perfekt oversatt.

Siden de fleste flerspråklige plugins vil endre databasen betydelig, anbefales det å sikkerhetskopiere databasen før du eksperimenterer med flerspråklig plugin.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-oversettelsesplugin for nettstedet ditt.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du kanskje også lese vår beste artikkel om sammenligning av WordPress-sikkerhetskopier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map