12 beste WordPress-plugins for sosiale medier for engasjement (2020)

Beste sosiale medier-plugins for WordPress


Vil du drive mer trafikk fra sosiale medier? Med det riktige settet med plugins for sosiale medier er det mulig å gjøre innholdet ditt viralt og øke trafikken til sosiale medier til nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-plugins for sosiale medier og hjelpe deg med å bestemme om du trenger å legge dem til i verktøykassen for sosiale medier for å øke trafikken..

Velge de beste WordPress-plugins for sosiale medier

Sosiale medier er en av de største trafikkildene du kan benytte deg av. Du kan bruke sosiale medier for å øke merkevarebevisstheten, øke eksponeringen din og drive trafikk. Med riktige strategier og verktøysett kan du bruke muligheter for sosiale medier til utvide din online virksomhet.

I denne artikkelen finner du de beste WordPress-plugins for sosiale medier som lar deg:

 • Legg til delingsknapper på sosiale medier, og vis sosiale delingstall på blogginnleggene dine.
 • Planlegg blogginnlegg som skal deles på sosiale medier direkte fra WordPress-oversikten.
 • Vis ikoner for sosiale medier som lenker til profiler på sosiale medier.
 • Lag sosiale pålogginger på nettstedet ditt, slik at brukere raskt kan registrere seg på nettstedet ditt og logge seg på nettstedet med eksisterende sosiale ID-er.

1. Delt teller

Delt teller plugin

Shared Countts er en mager plugin for sosiale medier for ditt WordPress-nettsted som raskt henter, cacher og viser forskjellige sosiale delingstællinger ved å bruke SharedCount.com API. Dette er den desidert raskeste sosiale deling-pluginen på markedet. De fleste andre delte plugins bremser nettstedet ditt, men denne ble skrevet av høyt anerkjente utviklere som verdsetter ytelse.

Den ble bygget for å være utviklervennlig, slik at du enkelt kan tilpasse den til å samsvare med nettstedets behov.

Den støtter delingstelling for Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (ved hjelp av NewShareCount API), Stumbleupon, og støtter også deling av e-post.

Kom i gang med delte tellinger i dag.

2. Monark

monark

Monarch er en premium plugin for deling av sosiale medier for WordPress utviklet av Elegant Themes, et premiumknutepunkt for WordPress-temaer og plugins. Med Monarch kan du legge til delingsknapper på 5 forskjellige steder: flytende sidefelt, over eller under innhold, på bilder og videoer, automatisk popup og automatisk fly-in.

I tillegg til sosial deling, lar Monarch deg plassere sosiale følgeknapper i sidefeltet eller bruke en kortkode på siden / innlegget ditt.

Det er svært tilpasselig og lar deg velge knappeformer, farger og sveveeffekter.

Kom i gang med Monarch i dag.

3. Sosial krigføring

sosial krigføring

Social Warfare er en annen WordPress-plugin for sosiale medier som er både vakker og funksjonsrik. Det gir deg kontroll over hva folk deler på sosiale nettverk, og hvordan de deler det. Du kan legge til tilpassede bilder, tilpassede titler og tilpassede beskrivelser for innleggene dine for å øke klikkene og øke trafikken til nettstedet ditt.

Noen av tilleggsfunksjonene i Social Warfare er:

 • Populære innlegg widget: Vis de mest populære blogginnleggene i en widget basert på antall sosiale aksjer.
 • Analytics-sporing: Du kan spore hvordan de sosiale aksjene dine presterer ved å bruke Google Analytics-kontoen din.
 • Del utvinning: Du kan gjenopprette delingstall når du bytter permalinkstrukturer.

Kom i gang med Social Warefare Pro i dag.

4. Gjenoppliv gammel post

gjenopplive gammelt innlegg

Revive Old Post lar deg dele dine nye og gamle innlegg automatisk på dine sosiale mediekontoer. Det lar deg dele innholdet ditt på flere plattformer inkludert Facebook, Twitter og LinkedIn. Det lar deg også spore klikk og finne ut hva som resonerer best med dine følgere.

Det lar deg stille et delingsintervall for blogginnleggene dine og velge antall innlegg du vil dele. Du kan også legge ut med utvalgte bilder i tweets for å øke dine klikkfrekvens.

Kom i gang med Revive Old Post i dag.

5. Sassy Social Share

sassy sosial andel

Sassy Social Share er en av de populære WordPress-plugins for sosiale medier som hjelper besøkende på nettstedet med å dele innholdet ditt på sine favorittnettsteder på sosiale medier. For øyeblikket støtter Sassy Social Share 100+ sosiale medier og bokmerker.

Plugin-enheten er mobil responsiv, så sosiale medieikoner kan tilpasses skjermbildene til de besøkende enhetene dine.

Sassy Social Share er en lett plugin som er optimalisert for hurtig gjengivelse av sider. Til tross for at de er en gratis plugin, har deres entusiastiske supportteam opprettholdt en god track record for hurtig støtteoppløsningen.

Kom i gang med Sassy Social Share i dag.

6. AddToAny

legge til noen

AddToAny er en av de mest populære universelle plattformene for sosial deling. Med AddToAny-pluginen for WordPress kan du tillate brukere å dele innholdet ditt via delingsknapper. Du trenger ikke å registrere en konto på tredjepartsnettsteder for å få den til å fungere. Plugin støtter over 100 sosiale mediesider og apper.

Det kommer med tellere så vel som responsive flytende aksjeknapper som du kan plassere på de mest optimale stedene på nettstedet ditt. Det beste av alt er at du kan måle engasjementet til brukerne dine med delingsplugin via Google Analytics-integrasjon. Du kan også spore delte koblinger med Google URL-forkortelse.

Kom i gang med AddToAny i dag.

7. WordPress til Buffer

wordpress til buffer pro

Hvis du leter etter en WordPress-plugin for sosiale medier som sender oppdateringer til Buffer-kontoen din for planlagt publisering til sosiale nettverk, er WordPress til Buffer det riktige valget.

I motsetning til de fleste andre plugins som vises i dette innlegget, viser ikke WordPress to Buffer delingstallet eller en deleknappteller på nettstedet ditt. I stedet hjelper det deg å definere statusen på sosiale medier for WordPress-nettstedet ditt og planlegge innholdet på Buffer-kontoen din direkte i ditt WordPress-dashbord..

Kom i gang med WordPress to Buffer i dag.

8. Enkle sosiale ikoner

enkle sosiale ikoner

Enkle sosiale ikoner er en brukervennlig plugin for sosiale medier for WordPress som lar deg vise ikoner for sosiale medier som kobler til sosiale profiler fra nettstedets sidefelt. Denne gratis plugin-en ble utviklet av StudioPress, et ledende WordPress-temafirma.

Du kan legge til eller endre rekkefølgen på ikoner etter dine ønsker. Du kan også tilpasse størrelsen og fargen på ikonene dine og justere dem slik du ønsker.

Kom i gang med Simple Social Icons i dag.

9. Social Icons Widget av WPZoom

sosiale ikoner widget av wpzoom

Social Icons Widget er et annet plugin som lar deg raskt legge til sosiale medieikoner i sidefeltet ved hjelp av en widget og koble dem til dine respektive sosiale medieprofiler.

Den lar deg legge til så mange sosiale ikoner som nødvendig. Den kommer med en fargevelger som lar deg endre farge og svevefarge på alle ikonene dine.

Kom i gang med sosiale ikoner-widget i dag.

10. WordPress Social Login

wordpress sosial innlogging

WordPress Social Login gjør det mulig for besøkende på nettstedet ditt å enkelt registrere en konto på nettstedet ditt ved å bruke deres eksisterende sosiale konto-IDer. På den måten kan brukerne enkelt registrere seg for en konto på nettstedet ditt med bare et par klikk. De trenger ikke en gang å huske et eget brukernavn / passord bare for nettstedet ditt.

Med WordPress Social Login kan du til og med importere brukernes kontaktlister fra Gmail, Facebook, Windows Live og LinkedIn.

Kom i gang med WordPress Social Login i dag.

11. Instagram-feed

instagram feed

Instagram Feed lar deg vise Instagram-bilder fra alle ikke-private Instagram-kontoer. Å integrere Instagram-feeden din med nettstedet ditt er en tidsbesparende, slik at du ikke trenger å legge ut bildene dine manuelt på nettstedet ditt fra Instagram. Hver gang du legger ut på Instagram, vises innleggene automatisk.

Plugin-enheten lar deg også ta med en følgeknapp ved siden av bildene dine som kan hjelpe deg med å vokse dine Instagram-følgere.

Kom i gang med Instagram Feed i dag.

12. Bedre Klikk for å Tweet

bedre-klikk-til-tweet

Bedre Click to Tweet lar deg enkelt lage Tweetable innhold for leserne. Alt du trenger å gjøre er å legge til en kortkode rundt innholdet du vil gjøre Tweetable. Når besøkende klikker på innholdet som kan Tweetes, vises en popup som ber brukerne sende inn Tweeten.

Better Click to Tweet støtter URL-forkortelse, noe som gir deg muligheten til å bruke det maksimale antallet tegn som mulig. Det lar deg også spore engasjementet av det Tweetbare innholdet.

Et premium tillegg er tilgjengelig som lar deg velge mellom de forskjellige stilalternativene.

Kom i gang med Better Click to Tweet i dag.

Velge de beste sosiale medier plugins for WordPress

Hvis du vil ha en enkel måte å vise sosiale andeltællinger på blogginnleggene dine, da Delt teller plugin er det beste valget. Det er ikke bare utviklervennlig, men også optimalisert for hastighet. Det betyr at plugin-en er svært fleksibel uten at det går ut over ytelsen.

Hvis du leter etter et premium-plugin som gir sømløs sosial deling for brukerne dine og i tillegg tilbyr utmerket kundestøtte, bør du undersøke Social Warfare.

Hvis du vil ha et sosialt delingsplugin som har popups, slide-ins og andre funksjoner, bør du bruke Monarch. I tillegg til sosial deling lar den deg også vise følgeknapper i sidefeltet.

I slekt: 11 beste QuickBooks-alternativer for små bedrifter

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WordPress-sosiale medie-plugins for nettstedet ditt.

Hvis du leter etter andre måter å drive trafikk til nettstedet ditt, kan du sjekke artikkelen vår om de beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt RASKT og gjøre nettstedet ditt SEO vennlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map