12 beste WordPress-plugins for tilknyttede markedsførere (2020)


Er du en tilknyttet markedsfører som ønsker å generere mer inntekter fra nettstedet ditt? Affiliate markedsføring er en av de beste måtene å tjene penger på nettet. Med riktig sett med plugins kan du øke tilknyttede inntekter fra nettstedet ditt eksponentielt.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-programtilleggene for tilknyttede markedsførere.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-plugins som alle nettsteder trenger for å maksimere funksjonene. Du bør sjekke dem ut også.

Velge WordPress-tilknyttede markedsføringsprogramtillegg for nettstedet ditt

Affiliate markedsføring er en av de mest pålitelige måtene å gjøre det på Tjene penger på nettet. Med tilknyttet markedsføring velger du produkter du liker, markedsfører dem på nettet og tjener provisjoner når noen kjøper produktene gjennom henvisningslinken.

Å ha riktig sett med plugins i verktøykassen gjør affiliate markedsføring enkelt og hjelper deg også å tjene mer inntekter fra nettstedet ditt.

I dette innlegget finner du plugins for …

 • Organisere og koble sammen tilknytningslenkene dine.
 • Programvare for tilknyttet styring for selgere.
 • Pop-up-løsning for å vise tilknyttede lenker til rett tid for de riktige brukerne.
 • Analytics-løsning for å spore dine tilknytningsklikk.
 • Og mer…

1. Pene lenker

pene lenker

Pretty Links er enda et programtillegg som gjør det enkelt å skjule tilknyttede lenker du markedsfører på nettstedet ditt. Det lar deg til og med enkelt konfigurere videresalg på serversiden, inkludert permanente 301 og midlertidige 302/307 viderekoblinger.

Dessuten hjelper Pretty Links deg også med å lage korte lenker automatisk for innleggene og sidene dine og dele dem på Twitteren din med en tilpassbar melding.

Kom i gang med Pretty Links i dag!

2. ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

ThirstyAffiliates er en må-bruke plugin for tilknyttede markedsførere som lar deg enkelt organisere alle tilknyttede lenker på et enkelt sted. Med ThirstyAffiliates vil det ikke være noe problem å finne og erstatte tilknyttede koblinger.

Når du for eksempel vil endre en tilknyttet kobling, trenger du ikke grave dypere inn på nettstedet ditt og endre disse nettadressene manuelt. I stedet gjør du det bare i ThirstyAffiliates-panelet, som automatisk vil endre alle publiserte URL-er.

Den lar deg også kappe de stygge lange URL-adressene dine i kortere pene lenker. Det andre fine med ThirstyAffiliates er at det automatisk kan erstatte ethvert nøkkelord med en tilknyttet kobling, slik at du kan tjene mer på nettstedet ditt.

Kom i gang med ThirstyAffiliates i dag!

3. AffiliateWP

tilknyttet wp dashbord

Affiliate WP er den beste plugin-modulen for WordPress. Den er utviklet av de samme menneskene bak den berømte Easy Digital Downloads-plugin, som er oppført som en av våre beste WordPress eCommerce-plugins.

Hvis du selger et produkt på WordPress-nettstedet ditt og ønsker å lage et fullverdig selvhotelt tilknyttet program, er AffiliateWP det beste valget for deg. AffiliateWP er enkelt å sette opp, tilbyr sømløs integrasjon med e-handelsproduktkjøp, sporer nøyaktig salget ditt og mer.

Kom i gang med Affiliate WP i dag!

4. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster er den beste leadgenerasjonen og WordPress popup-plugin for ditt tilknyttede nettsted.

Med OptinMonster kan du vise en personlig popup-kampanje basert på atferden til individuelle besøkende, noe som gjør meldingene dine mer sannsynlig å konvertere. På for eksempel en produktanmeldelsesside kan du vise en popup med en tilknyttet lenke som markedsfører det samme produktet.

Nedenfor er noen få grunner til at OptinMonster er en bruk-løsning for ditt tilknyttede nettsted:

 • Øk inntektene: Pop-ups som utløses basert på individuell brukeratferd, er mer sannsynlig å få klikk og tjene inntekter.
 • Mindre irritasjon: I motsetning til andre middelmådige popup-løsninger, kommer OptinMonster med mange målrettingsalternativer, slik at du kan vise de riktige kampanjene til rette brukere til rett tid uten å irritere dine vanlige besøkende.
 • Sømløs integrasjon med e-post nyhetsbrevet: OptinMonster tilbyr sømløs integrasjon med din favoritt e-postmarkedsføringstjeneste, slik at du kan utvide e-postlisten din mens du vokser tilknyttede inntekter.

Kom i gang med OptinMonster i dag!

5. WPForms

wpforms

WPForms er en av de beste kontaktskjema-plugins for WordPress, og den lar deg enkelt opprette kontaktskjemaer på ditt tilknyttede nettsted.

Potensielle kunder vil sannsynligvis kjøpe et produkt anbefalt av folk de kjenner. Ved å ha et kontaktskjema på nettstedet ditt, gjør du det enkelt for besøkende å nå ut til deg. Med WPForms kan du også enkelt integrere skjemaet ditt med de beste e-postmarkedsføringstjenestene, slik at du kan bygge forbindelser med de besøkende.

Ved å bygge en forbindelse med de besøkende, kan du anbefale produkter og overbevise dem om å gjøre et kjøp.

Kom i gang med WPForms i dag!

Vil du starte med gratisversjonen i stedet? Prøve WPForms Lite.

6. AdSanity

adsanity

AdSanity er en enkel måte å sette inn tilknyttede bannere i innlegg eller sidefeltwidgets. Du kan administrere tilknyttede kampanjer og annonser i WordPress-administratorpanelet.

Den største fordelen ved å bruke AdSanity er at du bare kan vise tilknyttede bannere i løpet av en bestemt tidsramme på nettstedet ditt. Med resultatrapporten kan du enkelt spore ytelsen til hvert banner du publiserer på nettstedet ditt.

Kom i gang med AdSanity i dag!

7. EasyAzon

easyazon

EasyAzon gjør det enkelt å markedsføre Amazon-produkter på ditt WordPress-nettsted. Med Easy Azon kan du finne relevante Amazon-produkter rett fra WordPress-oversikten uten å måtte finne produkter fra Amazon.com manuelt og opprette tilknyttede lenker..

Noen av funksjonene i Easy Azon-plugin er:

 • Automatisk tilknytning til tilknytning
 • Sett inn koblinger for tilknyttet bilde
 • Legg til kjøpknapper på Amazon.com.
 • Og mye mer …

Kom i gang med EasyAzon i dag!

8. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress, men den lar deg også aktivere sporing av tilknyttede lenker på nettstedet ditt med letthet.

Når sporing av tilknyttede lenker er aktivert, vil du få datadrevet innsikt i Google Analytics som hjelper deg med å generere mer inntekter fra tilknyttet nettsted.

 • Du kan identifisere sidene med høyest inntjening på nettstedet ditt.
 • Forstå mest lønnsomme trafikkilder
 • Få innholdsidéer til bloggen din som er rettet mot å tjene mer tilknyttede inntekter.

Med MonsterInsights kan du også spore AdSense-inntjeningen, e-handelstransaksjoner og laste ned sporing i Google Analytics-kontoen din.

Kom i gang med MonsterInsights i dag!

Vil du starte med gratisversjonen i stedet? Prøve MonsterInsights Lite.

9. Amazon-produkt i et innlegg-plugin

amazon produkt i et innlegg plugin

Amazon-produkt i et innlegg-plugin lar deg raskt legge til et formatert Amazon-produkt i blogginnlegget ditt. For å legge til et Amazon-produkt i innlegget ditt, må du ha en Amazon-tilknyttet konto og Amazon Product Advertising API-nøkler.

Etter å ha konfigurert nøklene, kan du enkelt legge til Amazon-produkter i blogginnleggene dine.

Kom i gang med Amazon Product i et innlegg-plugin i dag!

10. WP RSS-aggregator

wp rss aggregator

Med WP RSS Aggregator kan du enkelt hente innhold fra tilknyttede nettverk til WordPress-nettstedet. For eksempel lar forhandlere som Amazon deg opprette produktfeeds med tilknyttet ID.

Med WP RSS Aggregator kan du sette opp produktsider ved å importere innmatingene, eller til og med lage autoblogger med letthet. På denne måten kan du automatisk hente produkter som innlegg i WordPress-bloggen din. I tillegg er den alltid oppdatert med de siste endringene.

Kom i gang med WP RSS Aggregator i dag!

11. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO er en av de beste WordPress SEO-plugins og vil hjelpe deg å tiltrekke deg riktig trafikk til ditt tilknyttede nettsted.

Yoast SEO tar seg av all den tekniske SEO-optimaliseringen du trenger for nettstedet ditt. Det tvinger deg til å velge et fokusnøkkelord når du publiserer innhold, og sørger deretter for at du bruker det riktig på den siden.

Yoast SEO er den mest populære WordPress SEO-pluginen, og den MÅ ha for hvert nettsted.

Kom i gang med Yoast SEO i dag!

12. Løs Nofollow-avkrysningsruten

rel nofollow avkrysningsrute

Rel Nofollow Checkbox legger til et alternativ for avmerkingsboks i popup / rediger kobling-popup som lar deg enkelt legge til et nofollow-attributt til koblingene dine. Ved å legge til en nofollow-attributt til tilknyttede koblinger, ber du søkemotorene om å ikke gi lenkesaft til disse koblingene.

Det betyr at du kan markedsføre tilknyttede produkter uten å bekymre deg for å bli straffet på Google.

Kom i gang med Rel Nofollow Checkbox i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-plugins for tilknyttede markedsførere. Vi tror at alle ovennevnte plugins er essensielle og must-haves for tilknyttede markedsførere som bruker WordPress.

Sjekk også: Topp donasjonsplugins

Å drive mer målrettet trafikk er viktig for å øke tilknyttede inntekter. Ta en titt på de beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt, raskt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map