12 beste WordPress Podcast-plugins sammenlignet (gratis og premium)

best-wordpress-podcast-plugins


Vil du lansere en podcast på WordPress-nettstedet ditt? Er du usikker på hvilket podcastingsverktøy du vil bruke? Hvis du gjør noe på nettet, vil du oppdage en rekke plugins på markedet; men å velge den rette kan føles overveldende hvis du ikke vet hva du leter etter.

Derfor har vi nøye plukket ut de 12 beste WordPress-podcast-programtilleggene, slik at du enkelt kan komme i gang med podcasting på ditt WordPress-nettsted. Også vår guide til å starte en podcast-webside på WordPress vil være nyttig for deg som nybegynner.

1. PowerPress av Blubrry

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-plugin

Hvis du vil bygge et kraftig podcastnettsted i WordPress, gir Blubrry deg det komplette settet med verktøy du trenger. Tjenestene inkluderer podcast hosting, podcast statistikk og podcast plugin nummer én, PowerPress.

PowerPress er en veldig kraftig, men likevel enkel plugin som lar deg enkelt legge til podcasting til WordPress. Du kan legge til både lyd- og videopodcaster på nettstedet ditt ved hjelp av denne pluginen. PowerPress støtter både Apple-podcaster og Google-podcaster fullt ut.

Plugin leveres enkel og avansert modus slik at nybegynnere kan komme i gang med den enkle modusen til de er vennlige med grensesnittet, og deretter bytte til avansert. Den enkle modusen har bare de viktige innstillingene, slik at du enkelt kan opprette den første episoden og sende den til Apple podcast-nettverket. Og når du er klar, kan du bruke den avanserte modusen til å bruke alle de robuste alternativene pluginen har å tilby.

Plugin-enheten har en integrert HTML5-mediaspiller med innebygd støtte fra nettsteder som YouTube. Det har mange fantastiske funksjoner, inkludert abonnementsverktøy, podcasting SEO, statistikk, migreringsverktøy, etc. Hvis du vil ha avanserte podcastingfunksjoner, kan du bruke PowerPress sammen med podcasthotellet deres.

2. Smart Podcast Player

smart-podcast-spiller

Akkurat som navnet antyder, er Smart Podcast Player en smart WordPress-plugin for smarte podcastere. Det hjelper deg med å lansere gode podcaster på ditt WordPress-nettsted som lytterne dine vil elske.

Den har en vakkert designet HTML-spiller med nedlasting, deling og abonnementsknapper, slik at lytterne vil finne det enkelt å glede seg over hver episode av podcasten din. Abonner-knappen hjelper deg med å samle flere e-postmeldinger fra lytterne. Du kan også fremheve hele podcastarkivet, så vel som hver eneste episode, sang eller lydklipp med Smart Track Player.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, RASKT!

Smart Podcast Player er fullt responsiv slik at podcasten din vil se bra ut på alle enheter og skjermer. Den har en hastighetskontrollfunksjon, slik at du kan legge til flere hastigheter for podcastene dine. I tillegg kan du velge et fargetema (lyse eller mørke) og tilpassede farger som passer til nettstedets fargevalg.

3. Seriously Simple Podcasting

alvorlig-enkelt-podcasting-wordpress-plugin

Seriøst enkel podcasting er en gratis og brukervennlig WordPress podcasting-plugin for nybegynnere. Den bruker det opprinnelige WordPress-grensesnittet for å tillate deg å legge til og administrere WordPress-podcaster med minimale innstillinger som kreves.

Ved hjelp av Seriously Simple Podcasting kan du kjøre flere podcaster fra det samme WordPress-nettstedet. Den har en nydesignet mediaspiller der du kan legge til podcastforsidebildet ditt og tilpasse det vakkert. Den støtter både lyd- og videopodcasting.

I tillegg har den full støtte for nesten alle podcasttjenester og feed-sentre inkludert iTunes, Google Play og Stitcher. Plugin-enheten lar deg legge til podcastarkivet, enkeltepisoder eller spillelister hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av snarveier og widgeter.

4. Libsyn Podcasting

libsyn-podcast-plugin

Libsyn Podcasting er en populær podcasting-tjeneste tilgjengelig på markedet som inkluderer Libsyn Podcasting-plugin og Libsyn podcast hosting. Ved hjelp av Libsyn Podcasting-pluginen kan du koble WordPress-nettstedet ditt med Libsyn-kontoen din og begynne å publisere podcaster med letthet.

Plugin-enheten lar deg lage podcast-episoder, lage podcast-utkast og planlegge innlegg på ditt WordPress-nettsted. Du kan laste opp podcastfilene dine direkte til Libsyn fra WordPress-oversikten. Podcastfilene dine blir lagret i Libsyn podcasthotellet slik at de ikke tar plass på WordPress-vertskapet ditt.

Imidlertid er plugin-versjonen i beta-versjon; men det er fremdeles et interessant alternativ du kan bruke til WordPress podcasting.

5. BuzzSprout

buzzsprout-podcasting-plattform

BuzzSprout en kraftig podcasting-løsning tilgjengelig på markedet. BuzzSprout er en fullverdig podcasting-tjeneste som lar deg være vertskap for og markedsføre podcastene dine. Det er i utgangspunktet en førsteklasses løsning; Du kan imidlertid bruke gratisplanen i 90 dager og være vert for opptil 2 timer med podcaster hver måned.

BuzzSprout har et enkelt og lettforståelig grensesnitt der du kan lage en podcast og legge til episoder. Når du laster opp en lydfil, optimaliserer den automatisk filen med bransjens beste praksis. Deretter kan du enkelt legge til podcasten til populære podcast-kataloger, inkludert iTunes, Stitcher og Google Play.

Hvis du podcaster med BuzzSprout og vil legge podcastene dine til WordPress-nettstedet ditt, kan du bruke deres gratis plugin. Den gratis plugin-modulen hjelper deg å trekke podcast-episodene dine fra BuzzSprout. Du kan legge til podcast-episodene dine hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av podcast-snarvekodene.

6. Enkel Podcast Press

enkelt-podcast-trykk-plugin

Simple Podcast Press er, som navnet tilsier, en veldig enkel podcasting-plugin for WordPress. Det hjelper deg å legge til podcaster fra hvilken som helst av podcasting-plattformene inkludert Libsyn, SoundCloud, Buzzsprout, osv..

Uansett hvor du er vert for podcastene dine, kan du ganske enkelt legge til iTunes-URL-er i WordPress for å vise podcastene dine på nettstedet ditt. Etter at du har skrevet inn iTunes URL, vil den automatisk opprette en unik side for hver av podcast-episodene dine og legge til en spiller sammen med bilder og en beskrivelse. Det er helautomatisk og enkelt.

Andre funksjoner i plugin-en er fullstendig tilpassbare knapper, klikkbare tidsstempler, Clammr-integrasjon for å dele utdrag på Facebook og Twitter, automatisk URL-forkortelse, osv. Plugin-en er i utgangspunktet for podcastere som ønsker å markedsføre podcastene sine via WordPress-nettsteder..

7. Podlove Podcast Publisher

podlove-podcast-utgiver

Podlove Podcast Publisher er enda en podcasting-løsning for WordPress. Plugin-enheten lar deg publisere og administrere en podcast fra ditt WordPress-nettsted. Den støtter publisering i flere formater ved å omfatte alle moderne lyd- og videokodeker. Og det kommer med en forbedret HTML5-spiller for å spille podcaster.

For å legge til podcast-filene dine i WordPress, må du først laste dem opp til et opplastingssted som FTP / sFTP eller Amazon S3. Det gir enkle og raske innstillinger for å legge den opplastede filen til WordPress og publisere dem på nettstedet ditt.

For å hjelpe deg med å administrere podcast-episodene bedre, inneholder den kapittelstøtte. I tillegg har den fleksible maler, analyser og mye mer for å hjelpe deg med å bygge en kraftig podcast i WordPress.

8. iTunes Podcast Review Manager

itunes-podcast-review-leder

iTunes Podcast Review Manager hjelper deg med å legge til dine internasjonale podcast-anmeldelser fra iTunes på WordPress-nettstedet. Det er nyttig for podcastere som har populære podcaster på iTunes og ønsker å markedsføre dem mer for å nå et bredere publikum. Å legge til podcastanmeldelser fungerer som en attest til arbeidet ditt.

Når plugin-en er konfigurert på WordPress-siden din, ser den etter nye podcast-anmeldelser hver fjerde time og viser dem automatisk i en tabell på nettstedet ditt. Noen ganger, når gjennomgangsfeedene for visse land ikke kan nås, må du vente til neste automatiske sjekk eller sjekke manuelt.

9. Amazon Polly for WordPress

amazon-Polly-for-wordpress

Amazon Polly for WordPress er en gratis WordPress-plugin som hjelper deg å gjøre tekstinnholdet ditt til tale ved å bruke Amazon Polly. Hvis du ikke vet hva Amazon Polly er, er det en tjeneste som gjør tekst til naturtro.

Ved hjelp av denne pluginen kan du generere en lydfeed for tekstbasert innhold og sette den inn i WordPress-innleggene dine. Å legge til lyd sammen med tekstinnholdet hjelper deg å øke tilgjengeligheten til innleggene dine.

Plugin-enheten lar deg også publisere innleggene dine i form av podcaster direkte fra nettstedet ditt og gjøre dem tilgjengelige for lyttere i podcast-kataloger.

10. Preikksjef

Serman-leder-wordpress-plugin

Prekenleder er et gratis WordPress-plugin som hjelper deg med å administrere kirkenes prekener fullstendig. Plugin-enheten lar deg legge til MP3-filer på WordPress-området ditt sammen med høyttalere, serier, emner osv. Deretter kan du legge MP3-prekenene til iTunes-katalogene for å gjøre dem tilgjengelige for podcastlyttere..

Sermon Manager-plugin er tilgjengelig for gratis nedlasting i det offisielle WordPress-plugin-depotet. Den er kompatibel med alle andre store WordPress-plugins og alle WordPress-temaer.

11. Kompakt WP-lydspiller

kompakt-wp-audio-player-wordpress-plugin

Kompakt WP-lydspiller er et gratis WordPress-plugin for å legge til en lydspiller i WordPress. Hvis du vil legge til lydfiler i WordPress ved hjelp av denne pluginen, må du først laste dem opp på et opplastingssted. Deretter kan du legge inn lydfilene til WordPress-innlegg og sider ved å bruke en kortkode. Plugin-en viser lydfilene dine sammen med en kompakt mediespiller.

Plugin støtter MP3- og OGG-lydfiler. Den lar deg konfigurere autospillalternativ, loop, etc. Lydavspilleren er fullt responsiv, så den passer godt til alle typer enheter og støtter alle de store nettleserne.

12. Spreaker Shortcode

spreaker-snarvei-plugin

Spreaker er en populær podcasting-plattform der du kan lytte til verdens mest trendy podcaster og også lage dine egne podcaster. Hvis du har en podcast på Spreaker, kan du nå enkelt legge den inn på WordPress-siden din med Spreaker Shortcode plugg inn.

Plugin-enheten hjelper deg å legge til en hvilken som helst Spreaker-episode, show eller bruker i WordPress. Plugin-enheten lar deg legge til Spreaker-podcaster med mye konfigurasjon ved hjelp av kortkodeparametere.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-plug-in for WordPress for å lage en vellykket gave.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste podcast-programtilleggene for WordPress. Det kan også være lurt å se vår samling av de beste WooCommerce-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map