12 beste WordPress Slider Plugins for 2020 (sammenlignet)

best-slider-plugins


Vil du legge til en vakker glidebryter på WordPress-siden din? Når WordPress-glidebryterne er opprettet med riktig verktøy, kan du gjøre nettstedet ditt mer engasjerende, mer interaktivt og morsommere. Men å velge den perfekte plugin kan føles ganske vanskelig fordi det er så mange forskjellige glidebrygg-plugins på markedet. Så vi har plukket ut noen av de beste for deg.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-glidebrygg-pluginene for 2019.

Hvordan velge riktig WordPress Slider Plugin

Ved å legge til glidebrytere, kan du gjøre nettstedet ditt mer iøynefallende, men de kan noen ganger svikte deg med kompromittert hastighet og andre problemer. Du må være veldig forsiktig når du velger en glidebok-plugin.

Ikke gå glipp av å følge hele artikkelen vår om de beste WordPress-programtilleggene du må bruke på nettstedet ditt.

I utgangspunktet er det tre ting du må se etter i en glidebrygg-plugin:

Først må du sørge for at glidebryteren din er helt mottakelig. Respons er en grunnleggende funksjon som alle nettsteder bør opprettholde fordi stadig flere bruker små skjermede håndholdte enheter for å surfe på internett. Hvis glidebryterne dine ikke passer godt på slike enheter, vil du gå glipp av mye.

Det andre er brukervennlighet. Flere plugins er på markedet, men bare noen få plugins tilbyr brukervennlige grensesnitt. Velg aldri en komplisert plugin fordi du mister mange viktige ting mens du bare lærer hvordan du bruker glidebryteren.

For det tredje, og sannsynligvis det viktigste, er det hastighet. Det rapporteres ofte om at glidebrygg-plugins bremser nettsteder og øker lastetiden for websidene dine. Hvis en glidebryter bremser nettstedet ditt, er det ikke noe poeng å bruke denne pluginen. Fordi nettstedets hastighet er veldig viktig for SEO, brukeropplevelse og generell virksomhetsvekst.

Så du må sjekke minst disse tre tingene (lydhørhet, brukervennlighet og hastighet) når du velger en skyveplugin.

La oss nå gå foran og se de 11 glidebrygg-pluginene for WordPress.

1. Soliloquy

monolog-wordpress-glidebryteren-plugin

Soliloquy er den beste responsive WordPress-glidebryteren plugin som finnes på markedet. Da vi testet plugin-modulen med alle de 3 kravene som er nevnt over, fungerte den utmerket på alle dem. Den er fullt responsiv, enkel å bruke og lett. Opprettet av et team av WordPress-eksperter som bruker koding av høy kvalitet og beste teknologi, og tilbyr de beste funksjonene for å bygge vakre glidebrytere.

Soliloquy kommer med et enkelt og brukervennlig grensesnitt som hjelper deg med å lage glidebryter med letthet. Det integreres godt med WordPress-grensesnittet ditt, og lar deg bruke bilder fra mediebiblioteket. Du kan enkelt legge til bilder, konfigurere glidebryterinnstillingene og publisere dem.

Når du har opprettet en glidebryter, kan du enkelt legge inn glidebryteren på sidene og innleggene dine fra siden Legg til glidebryteren -knappen over innleggets redaktør. Du kan også legge til glidebryteren på forskjellige deler av nettstedet ditt ved å bruke en kortkode, widget eller mal.

Les vår komplette Soliloquy-anmeldelse.

2. Smart glider 3

smart slider 3 anmeldelse

Smart Slider 3 er en av de kraftigste glidebrygg-pluginene for WordPress. Dette glidebryterprogrammet for WordPress har en gratis versjon som tilbyr fullt responsive, SEO-optimaliserte glidebrytere for alle WordPress-temaer. Gratisversjonen leveres også med en dynamisk innleggslider som lar deg fremheve nylige innlegg eller kjente innlegg.

Med pro-versjonen av plugin-modulen kan du redigere lysbildene dine akkurat som med sidebyggere. Det er brukervennlige dra- og slippfunksjonene slik at du enkelt kan lage en glidebryter slik du ønsker. Den leveres også med 6 unike lag for å bygge en høyt tilpasset WordPress-glidebryter.

Les vår komplette Smart Slider 3-anmeldelse.

3. Slider Revolution

glidebryteren-revolusjon-gjennomgang

Slider Revolution er den bestselgende WordPress-glidebrygg-pluginen på MarketCanyon-markedet. Den kommer med en kraftig visuell redaktør som du enkelt kan opprette og tilpasse glidebrytere i WordPress.

Plugin-enheten er fullstendig responsiv, slik at glidebryterne dine vil se bra ut på alle enheter, inkludert stasjonære maskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. En annen interessant funksjon er at det er en ekte multimediasupportglidebryter, noe som betyr at du kan bruke bilder, videoer, feed for sosiale medier, så vel som WordPress-innlegg og tilpassede innlegg.

Selv om det tilbyr kraftige funksjoner og funksjoner som hjelper deg med å lage flotte glidebrytere, går det glipp av noen aspekter ved brukervennlighet. For eksempel må du gå til listen over glidebryterne for å finne en kode for å legge til glidebryteren, mens Soliloquy gjør det enkelt med Legg til glidebryteren -knappen i innleggets redaktør. Dessuten ser grensesnittet annerledes ut enn resten av WordPress UI, slik at nybegynnere kan synes det er litt vanskelig til å begynne med.

Les vår komplette Slider Revolution-anmeldelse.

4. LayerSlider

layerslider-wordpress-plugin

LayerSlider er et annet populært programtillegg på CodeCanyon-markedet. Det er en avansert plugin med mange kraftige alternativer som lar deg lage glidebrytere, bildegallerier med effekter, animerte destinasjonssider, sideblokker eller til og med et komplett nettsted.

I likhet med Slider Revolution har LayerSlider også et eget dra-og-slipp-grensesnitt for å bygge glidebrytere. Så når du begynner med det, kan det hende du må bruke noen dager på å lære grensesnittet.

Styrken til plugin-en er at den lar deg legge til en rekke overganger og animasjoner i glidebryterne. Du kan bruke mer enn 200 forhåndsdefinerte lysbildeoverganger, parallaks og forskjellige animasjoner. I tillegg kan du finne en rekke premium glidebrytermaler som du kan bruke til dine personlige behov, profesjonelle forretningsnettsteder, presentasjon av ditt kreative arbeid, osv..

Les vår komplette LayerSlider-anmeldelse.

5. RoyalSlider

royalslider-wordpress-plugin

RoyalSlider er enda en av de mest solgte glidebryggene i CodeCanyon-markedet, men har færre tilpasningsalternativer, overganger og animasjonseffekter sammenlignet med de to ovennevnte CodeCanyon-programtilleggene. Imidlertid har den alle standardfunksjonene du trenger å lage glidebrytere for WordPress-nettsteder.

RoyalSlider fokuserer på et intuitivt grensesnitt og bedre ytelse. Den lar deg lage berøringsvennlige og responsive glidebrytere for enkel navigering. Det har et alternativ for lat lasting som hjelper deg med å forbedre sidefarten. I tillegg er den optimalisert for SEO.

Med RoyalSlider kan du enkelt integrere Instagram- og Flickr-bildene dine i WordPress-glidebryterne. Den støtter også YouTube og Vimeo-videoer for å bygge mer engasjerende glidebrytere.

6. Glider av WD

glidebryteren-by-wd-plugin

Slider av WD er en gratis premium WordPress-plugin for å lage responsive glidebrytere. Plugin-enheten lar deg lage hurtiglastede og SEO-vennlige glidebrytere som du kan legge til innlegg på sider, sider, temaoverskrifter, sidefelt og andre steder med letthet.

Du kan legge til både bilde- og videobrytere med forskjellige overgangseffekter, mens mer avanserte funksjoner ikke er tilgjengelige i gratisversjonen. Filmstrimmel-, karusell- og parallakseffekter er bare tilgjengelige i den betalte versjonen. Dessuten kan du lage multifunksjonelle glidebrytere med tekstlag, bilde, video, hotspot og sosiale medieknapplag med den betalte versjonen av plugin-modulen.

Slider by WD-plugin støtter også sveipkontroll for berøringsskjermenheter, og det er en av styrkene. Alternativene for skyvedypes innebygging er ikke like vennlige som Soliloquy. Du må kopiere og lime inn skyvekodekoden for å legge inn glidebryteren i innlegg og sider, mens Soliloquy lar deg legge til direkte fra postredigereren fra Legg til glidebryteren knapp.

7. WonderPlugin WordPress Slider

wonderplugin-wordpress-skyve

WonderPlugin WordPress Slider er en enkel og responsiv WordPress-glidebrygg-plugin. Det er tilgjengelig i både gratis- og premiumversjoner. Hvis du velger gratisversjonen, vil den legge til et vannmerke som lenker til plugins hjemmeside.

WonderPlugin WordPress Slider støtter bilder, YouTube, Vimeo, mp4 og WebM videoer samt WordPress innlegg. Du kan lage både horisontale og vertikale lysbildefremvisning med miniatyrbilder og enkelt legge dem inn på nettstedet ditt.

Dessuten har den fantastiske overgangseffekter, som den innebygde lightbox-effekten for å skape attraktive glidebrytere. Mest bemerkelsesverdig av alt, det har et brukergrensesnitt for veiviser-stil som hjelper deg å lage en glidebryter enkelt trinn for trinn.

8. Glatt glidebryter

glatt-glidebryteren-wordpress-plu

De Glatt glidebryter plugin hjelper deg å lage glatte og behagelige glidebrytere og karuseller for WordPress-nettsteder. Det er spesielt designet for WordPress CMS, så det tilbyr et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt for WordPress-brukere.

Plugin-enheten hjelper deg å lage en rekke glidebrytere, for eksempel skyvekontroller, skyvekontroller og videospillere. Du kan ganske enkelt bruke bildene i WordPress-mediagalleriet ditt og lage bildeglidebrytere. For å gjøre glidebryterne dine unike, lar den deg tilpasse typografi, overgangshastighet, effekt, bakgrunnsfarge, skyvehøyde, bredde osv..

Når du har opprettet glidebryterne, kan du legge dem til på nettstedet ditt ved hjelp av kortkode, widget eller mal. Du kan også eksportere glidebryterne med komplette innstillinger til andre nettsteder.

9. Master glider

Master-glidebryteren-plugin

Master Slider er et vakkert plugin-plugin for WordPress touch som støtter berøringsnavigasjon med ren sveipbevegelse. Det er fullt responsivt og mobilvennlig som tilpasser seg godt til alle enheter og skjermer.

Det er en fantastisk glidebryter som har muligheten til å gjøre HTML-innhold (for eksempel tekst og bilder) til lag. Den støtter bilder, videoer, WordPress-innlegg, WooCommerce-produkter, Facebook-album og Flickr-gallerier. Fremfor alt gir det deg over 90 ferdigbygde skyvekontroller som du kan bruke på nettstedet ditt.

Plugin-en har Visual Composer integrert i den, så det er enkelt å bygge skyvekontroller ved å bruke dra og slipp frontend-editoren.

10. MetaSlider

metaslider-wordpress-plugin

MetaSlider er en enkel, men kraftfull WordPress-glidebrygg-plugin som lar deg lage fullt responsive lysbildefremvisning på kort tid. Den kommer med mange kraftige funksjoner som videostøtte, miniatyrnavigering, post-feed-lysbilder, animerte lag-lysbilder, osv.

Plugin-enheten kombinerer kraften fra 4 plugins: Flex Slider, Nivo Slider, Responsive Slides og Coin Slider. Så du kan velge og bruke alle funksjonene deres i en plugin. I tillegg er den kompatibel med alle de store WordPress-programtilleggene og temaene.

MetaSlider er tilgjengelig i både gratis og premium versjon, slik at du først kan prøve den gratis versjonen for å sjekke bruken.

11. Meteor lysbilder

meteor-sklier-plugin

Meteor lysbilder er et gratis glidebrygg-plugin for WordPress som du kan laste ned fra det offisielle WordPress-plugin-depotet og bruke på så mange nettsteder du vil. Det hjelper deg å lage enkle bildefremvisning i WordPress.

Meteor Slides er en mobilvennlig plugin som skalerer for å passe til enhver enhet og støtter berøringsnavigering for mobiler og nettbrett. For å legge inn glidebryterne på nettstedet ditt, må du bruke en kortkode, mal eller tag.

Sammenlignet med andre plugins på denne listen, mangler den flere alternativer og funksjonaliteter. Du kan ikke legge til videoer i glidebryterne. Du kan imidlertid bruke den til enkle bildefremvisning.

12. FlexSlider

FlexSlider-wordpress-plugin

FlexSlider er en annen gratis plugin for å lage WordPress-glidebrytere. Plugin-enheten lar deg enkelt lage responsive jQuery-glidebrytere.

Ved hjelp av denne pluginen kan du legge til både horisontale og vertikale lysbilder og visne animasjoner til dem. Den støtter alle de store nettleserne, berøringsnavigering og er kompatibel med den nyeste versjonen av jQuery.

Plugin-en er en enkel jQuery-glidebryterverktøy som du kan bruke for enkle glidebrytere.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-skyvekontrollen. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for de beste bildegalleriene WordPress-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me