14 Bästa WordPress Gutenberg-plugins för att förbättra din redigerare (2020)

bästa wordpress gutenberg plugins


Det har alltid varit möjligt att skapa blogginlägg och medierika sidor på WordPress, men det kunde ha varit enklare. Nu är det tack vare WordPress Gutenberg-redaktör.

Utan tvekan förvandlar Gutenberg din redigeringsupplevelse i WordPress. Även om du är en absolut nybörjare till WordPress kan du enkelt skriva artiklar och skapa medierika sidor.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress Gutenberg-plugins som förbättrar din redigeringsupplevelse.

Varför du behöver WordPress Gutenberg Plugins

WordPress levereras med en hel del Gutenberg-block, som avsnitt, bild, punktpunkter etc. som gör att du enkelt kan bygga en sida som du vill utan att behöva memorera kortkoden. Allt du behöver göra är att välja rätt block och lägga till det på din sida. Om du vill förbättra din redigeringsupplevelse ytterligare kan du installera ett Gutenberg-block-plugin.

Om du till exempel vill lägga till ett kontaktformulär till din sida behöver du bara installera WPForms och lägga till WPForms-blocket från din blocklista till din sida. Bäst av allt, istället för en kortkod ser du formulärfält i redigeraren, vilket betyder att du inte behöver byta till förhandsgranskningssidan för att se hur ditt formulär skulle se ut.

1. WPForms

WPForms, användarregistrering, plugin, plugin för användarinloggning

WPForms är ett av de mest populära pluginprogrammen för formbyggare som låter dig skapa olika former av formulär med ett block. Oavsett om du vill lägga till ett kontaktformulär, enkätformulär, betalningsformulär eller andra former, gör WPForms det enkelt att bädda in det på din sida.

Du kan enkelt välja från dess bibliotek med förbyggda mallar och börja anpassa det om du vill. Alla former du skapar med WPForms svarar, vilket betyder att de ser bra ut på telefon, surfplatta och dator.

2. Envira Gallery

granskning av envira gallery

Med Envira Gallery kan du skapa bild- och videogallerier på din WordPress-webbplats. Du kan använda dess ursprungliga block för att bädda in dina gallerier på din webbplats.

Plugin låter dig använda några riktigt coola funktioner i dina gallerier som vattenmärkesskydd, bildisolering etc. Du kan också sälja dina bilder med Easy Digital Downloads eller WooCommerce-integration.

3. Atomblock

Aomic block, gutenberg block plugins

Atomic Blocks är ett annat fantastiskt WordPress Gutenberg-plugin som kommer med fantastiska alternativ för att lägga till vackra anpassade block på din webbplats. Det är en samling block för Gutenberg-redaktören som låter dig enkelt bygga en sida som du vill.

Den levereras med en mängd olika block, som avancerad kolumnblock, nyhetsbrevblock, prissättningstabeller, containrar, knappar och mer. Det bästa av allt är att du kan använda detta plugin med vilket tema du vill.

4. Kadence

Kadence är ett fantastiskt WordPress Gutenberg block-plugin som kommer med vackra anpassade block som är redo att användas direkt. Dess blockalternativ kör allt från ikoner, knappar till rad och rutnät / karusell.

Alla dessa block är superflexibla och stöder 800+ Google-teckensnitt. Du har också över 1500 ikoner att välja mellan.

5. KingBlocks

Kingblocks

KingBlocks är ett WordPress Gutenberg-plugin som kommer med 20 slående block för din webbplats. Alla block är helt lyhörda, så ditt innehåll kommer att se bra ut oavsett vilken enhet du använder för att surfa på din webbplats.

KingBlocks använder sig av Leaflet JavaScript-biblioteket för att bädda in en mobilvänlig karta på dina sidor. Denna plugin är kompatibel med de flesta teman och plugins.

6. CPElementia

CPElementia

CPElementia är ännu en WordPress Gutenberg-plugin som erbjuder en enorm samling Gutenberg-block och utökade komponentfunktioner. Denna plugin är tillgänglig att köpa från Codecanyon-marknaden.

Här är några block som finns tillgängliga på CPElementia:

 • nedräkning
 • funktioner lådor
 • sociala ikoner
 • prislistor
 • och mer…

7. Solo block

Solo

SoloBlocks är ett trevligt plugin som låter dig skapa rika inläggslayouter för din webbplats. Med detta plugin kan du lägga till ytterligare block på din webbplats utan krångel. Det erbjuder det enklaste sättet att lägga till fler block och du kommer bara att älska det.

Denna plugin är kompatibel med nästan alla moderna teman och du kan också använda alla andra avancerade plugin-filer om du vill ha det tillsammans.

8. Inster Instagram Block

Gutenberg blockerar plugins

Populariteten på Instagram har ökat varje dag. Om du älskar att använda Instagram och vill visa upp din profil på din WordPress-webbplats är Inster Instagram-block ett plugin som du måste kolla in. Med det här insticksprogrammet kan du visa din profil i ett rutnätsform med dess Gutenberg-block.

Med Inster kan du visa Instagram-flöde med ditt användarnamn, plats-ID eller tagg. Dina bilder kommer att visas bra på alla enheter. Det låter dig också lägga till initiala animeringseffekter för att ge dig matning ett tydligt utseende.

9. Otterblock

Utter är ett gratis Gutenberg block-plugin som låter dig lägga till några riktigt coola block på din webbplats. Du kan använda dessa block för att skapa alla typer av design inklusive komplexa e-handelssidor.

Med Otter Blocks kan du lägga till några avancerade rubrikblock, sektionsblock, knappgrupper, vittnesmål, Google maps och mer. Det tar bara några sekunder att göra den klar.

10. Ultimate Block

Ultimate block plugin

Ultimate Block är ett annat populärt WordPress-Gutenberg-plugin som redan har säckat 2k aktiva installationer. Detta plugin ger dig en samling av 18 block för att ge en tydlig look på din webbplats.

Oavsett om du vill bygga en portföljsida, en e-handelsaffär eller något annat så har du alla block du behöver. Ultimate Blocks fungerar vackert med andra avancerade plugins och ser fantastiskt ut på alla skärmstorlekar. Det är också kompatibelt i alla webbläsare.

11. Avancerad Gutenberg

Avancerad Gutenberg, blockera plugins

Avancerad Gutenberg är ett utmärkt plugin som kommer med alla väsentliga block som du behöver för att förbättra din redigeringsupplevelse. Det levereras med mer än 20 lysande block som är helt anpassningsbara.

Detta är ett gratis plugin som kan laddas ner från WordPress.org. Det har installerats på över 10 000 webbplatser över hela världen.

12. Kan staplas

Använd de färdiga anpassade blocken från Stapel för att göra din design sticker ut. Alla block som erbjuds av Stackable är superstabila och extremt flexibla.

Totalt erbjuder det 23 blockstilar. Du kan använda dessa block för att visa ditt innehåll vackert.

13. Koblock

Coblocks är ännu ett Gutenberg block-plugin som du behöver kolla in. Även om det är ett gratis plugin, kommer det med den mest fantastiska samling av block som du kommer att älska att använda. Om du vill ha en riktig sidobuilderupplevelse med att använda blocken är detta en plugin du säkert kommer att behöva.

Du kommer att kunna använda mer än 23 block för att uppfylla dina krav. Från matblock, gif-block, klicka för att tweet-block och mer, detta plugin erbjuder allt som saknas i Gutenberg-redaktören.

14. TinyMCE

TinyMCE Advanced

TinyMCE är lite annorlunda från plugins som vi diskuterade hittills. Detta plugin hjälper dig att hålla dig till din klassiska redaktör om du fortfarande inte är redo att byta till Gutenberg. Dessutom kan du komma åt alla fantastiska funktioner i blockredigeraren.

Plugin kommer med en förbättrad “Rensa formatering” -knapp och flera avancerade inställningar för dina tabeller. Du har också ett alternativ att alltid behålla stycketaggar i blockredigeraren.

Dessa är några av WordPress Gutenberg-plugins som förbättrar din WordPress-redigeringsupplevelse. Om du vill skapa vackra webbplatser som konverterar, här är några utformningsprinciper du måste kolla in.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map