14 beste Gutenberg-plugins for WordPress for å forbedre redigeringsprogrammet (2020)

beste wordpress gutenberg plugins


Det har alltid vært mulig å lage blogginnlegg og medierike sider på WordPress, men det kunne ha vært enklere. Nå er det takket være WordPress Gutenberg-redaktøren.

Uten tvil forvandler Gutenberg redigeringsopplevelsen din i WordPress. Selv om du er en absolutt nybegynner til WordPress, kan du enkelt skrive artikler og lage medierike sider.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress Gutenberg-plugins som forbedrer redigeringsopplevelsen din.

Hvorfor du trenger WordPress Gutenberg-plugins

WordPress kommer med mange Gutenberg-blokker, for eksempel avsnitt, bilde, kulepunkter osv. Som lar deg enkelt bygge en side slik du vil uten å måtte huske kortkoden. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig blokk og legge den til på siden din. Hvis du vil forbedre redigeringsopplevelsen enda mer, kan du installere en Gutenberg blocks-plugin.

Hvis du for eksempel vil legge til et kontaktskjema på siden din, trenger du bare å installere WPForms og legge til WPForms-blokken fra blokkeringslisten til siden din. Best av alt, i stedet for en kortkode, ser du skjemafeltene i redigereren, noe som betyr at du ikke trenger å bytte til forhåndsvisningssiden for å se hvordan skjemaet ditt vil se ut.

1. WPForms

WPForms, brukerregistrering, plugin, plugin for brukerpålogging

WPForms er et av de mest populære skjemabygger-plugins som lar deg lage forskjellige typer skjemaer ved hjelp av en blokk. Enten du vil legge til et kontaktskjema, kartleggingsskjema, betalingsskjema eller andre former, gjør WPForms det enkelt å legge det inn på siden din.

Du kan enkelt velge fra biblioteket med forhåndsbygde maler og begynne å tilpasse det hvis du vil. Alle skjemaer du oppretter med WPForms, er responsive, noe som betyr at de ser bra ut på telefon, nettbrett og datamaskin.

2. Envira Gallery

anmeldelse av envira gallery

Med Envira Gallery kan du lage bilde- og videogallerier på WordPress-nettstedet ditt. Du kan bruke naturlige blokker til å legge inn galleriene dine på nettstedet ditt.

Plugin-enheten lar deg bruke noen veldig kule funksjoner i galleriene dine, for eksempel vannmerkevern, bildebeskyttelse osv. Du kan også selge bildene dine med Easy Digital Downloads eller WooCommerce-integrasjon.

3. Atomblokker

Aomic blocks, gutenberg block plugins

Atomic Blocks er en annen fantastisk WordPress Gutenberg-plugin som kommer med gode alternativer for å legge til vakre tilpassede blokker på nettstedet ditt. Det er en samling blokker for Gutenberg-redaktøren som lar deg enkelt lage en side slik du vil.

Den leveres med et bredt utvalg av blokker, for eksempel avansert kolonneblokk, nyhetsbrevblokk, prisbord, containere, knapper og mer. Det beste av alt er at du kan bruke denne pluginen med hvilket som helst tema du ønsker.

4. Kadence

Kadence er en fantastisk WordPress Gutenberg block plugin som kommer med vakre tilpassede blokker som er klare til bruk med en gang. Blokkalternativene kjører spekteret fra ikoner, knapper til rad og rutenett / karusell.

Alle disse blokkene er superfleksible og støtter 800+ Google-skrifter. Du har også over 1500 ikoner å velge mellom.

5. KingBlocks

Kingblocks

KingBlocks er en WordPress Gutenberg-plugin som kommer med 20 påfallende blokker for nettstedet ditt. Alle blokker er fullt responsive, så innholdet ditt vil se bra ut uansett hvilken enhet du bruker for å bla gjennom nettstedet ditt.

KingBlocks bruker Leaflet JavaScript-biblioteket for å legge inn et mobilvennlig kart på sidene dine. Denne pluginen er kompatibel med de fleste temaer og plugins.

6. CPElementia

CPElementia

CPElementia er nok en WordPress Gutenberg-plugin som tilbyr en enorm samling av Gutenberg-blokker og utvidede komponentfunksjoner. Denne pluginen er tilgjengelig for kjøp fra Codecanyon-markedet.

Her er noen blokker som er tilgjengelige på CPElementia:

 • nedtellingsklokke
 • funksjonskasser
 • sosiale ikoner
 • prislister
 • og mer…

7. Soloklosser

solo

SoloBlocks er en fin plugin som lar deg lage rike innleggsoppsett for nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du legge til flere blokker på nettstedet ditt uten problemer. Det tilbyr den enkleste måten å legge til flere blokker, og du vil bare elske det.

Denne pluginen er kompatibel med nesten alle moderne temaer, og du kan også bruke hvilken som helst annen avansert plugin hvis du vil ved siden av.

8. Inster Instagram Block

Gutenberg blokkerer plugins

Populariteten til Instagram har økt hver dag. Hvis du elsker å bruke Instagram og vil vise frem profilen din på WordPress-nettstedet ditt, er Inster Instagram-blokkering en plugin som du må sjekke ut. Med denne pluginen kan du vise profilen din i en rutenettform ved å bruke Gutenberg-blokkene.

Inster lar deg vise Instagram-feeder ved hjelp av brukernavn, steds-ID eller -kode. Bildene dine vises bra på alle enheter. Den lar deg også legge til første animasjonseffekter for å gi deg et utpreget utseende.

9. Otterblokker

Otter er et gratis Gutenberg-blokkplugin som lar deg legge til noen veldig kule blokker på nettstedet ditt. Du kan bruke disse blokkene til å lage alle slags design inkludert komplekse e-handelssider.

Med Otter Blocks kan du legge til noen avanserte rubrikkblokker, seksjonsblokker, knappegrupper, attester, Google maps og mer. Det tar bare noen sekunder å gjøre den klar.

10. Ultimate blokker

Ultimate block plugin

Ultimate blokker er en annen populær WordPress Gutenberg-plugin som allerede har sekket 2k aktive installasjoner. Denne plugin gir deg en samling av 18 blokker for å gi et tydelig utseende til nettstedet ditt.

Enten du vil bygge et porteføljeside, en e-handelsbutikk eller noe annet, har du alle blokkeringene du trenger. Ultimate Blocks fungerer nydelig med andre avanserte plugins og ser fantastiske ut på alle skjermstørrelser. Den er også kompatibel i alle nettlesere.

11. Avansert Gutenberg

Avansert Gutenberg, blokkere plugins

Avansert Gutenberg er et utmerket plugin som kommer med alle essensielle blokker du trenger for å forbedre redigeringsopplevelsen. Den kommer med mer enn 20 strålende blokker som kan tilpasses fullt ut.

Dette er en gratis plugin som er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress.org. Den er installert på over 10 000 nettsteder over hele kloden.

12. Stabelbar

Bruk egendefinerte blokker innen bruksklar stables for å få designet til å skille seg ut. Alle blokker som tilbys av Stackable er super robuste og ekstremt fleksible.

Totalt tilbyr den 23 blokkeringsstiler. Du kan bruke disse blokkene til å vise innholdet ditt vakkert.

13. Koblokker

Coblocks er enda en Gutenberg-blokk-plugin som du trenger å sjekke ut. Selv om det er en gratis plugin, kommer den med den mest fantastiske samlingen med blokker som du vil elske å bruke. Hvis du vil ha en ekte sidebyggeropplevelse ved å bruke blokkene, er dette en plugin du helt sikkert vil trenge.

Du vil bruke mer enn 23 blokker for å oppfylle dine krav. Fra matblokk, gif-blokker, klikk for å tweet-blokkering med mer, denne pluginen tilbyr alt som mangler i Gutenberg-redaktøren.

14. TinyMCE

TinyMCE Advanced

TinyMCE er litt forskjellig fra plugins som vi diskuterte så langt. Denne pluginen hjelper deg å holde deg til den klassiske redaktøren din hvis du fremdeles ikke er klar til å bytte til Gutenberg. I tillegg kan du få tilgang til alle de fantastiske funksjonene til blokkereditoren.

Plugin-en har en forbedret “Clear Formatting” -knapp, og flere avanserte innstillinger for tabellene dine. Du har også et alternativ for å alltid beholde avsnittkoder i blokkereditoren.

Dette er noen av WordPress Gutenberg-plugins som forbedrer WordPress-redigeringsopplevelsen din. Hvis du vil lage vakre nettsteder som konverterer, her er noen utformingsprinsipper du må sjekke ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map