15 bästa programvara för pluginprogram för livechat jämfört (2020)

Bästa Live Chat-programvara


Vill du kommunicera med dina webbplatsbesökare medan de är på din webbplats? Att lägga till en livechatt på din webbplats hjälper dig att rikta dina webbplatsbesökare i rätt riktning genom att ge omedelbar hjälp. I den här artikeln kommer vi att jämföra några av de bästa livechattprogrammen och hjälpa dig att bestämma vilken som är rätt lösning för dina behov.

Använda en Live Chat-programvara för din webbplats

Att lägga till en livechatt på din webbplats hjälper dig att komma i kontakt med besökarna på webbplatsen. Med en livechatt kan du ge omedelbara svar på dina besökares relevanta frågor som hindrar dem från att vidta önskad åtgärd, som att köpa din produkt.

Det finns några saker att tänka på när du väljer en livechattprogramvara för din webbplats.

Ändamål:

Du måste ta reda på varför du lägger till en livechatt på din webbplats. Några av användningarna är:

 • Öka försäljning: Kommunicera med dina kunder och förstå vad som hindrar dem från att köpa dina produkter. Ge omedelbar hjälp för att generera mer försäljning och intäkter.
 • Lead generation: Integrera din chattlåda med din e-postmarknadsföringstjänst och fånga leads. Även om dina användare inte är redo att göra affärer med dig omedelbart kan du fortfarande följa upp dem för att konvertera dem senare.
 • Mät netto promotor poäng (NPS): NPS är ett viktigt värde som mäter dina kunders lojalitet. Efter en chatt, övertala dina användare att skicka in en NPS-undersökning för att förstå hur troligt det är att dina kunder kommer att rekommendera dina produkter till sina vänner.

Funktioner:

Jämför olika funktioner som erbjuds av olika livechattprogram för att avgöra vilken som perfekt passar dina behov.

Integration:

Innan du väljer ett WordPress-livechatt-plugin måste du se till att det erbjuder sömlös integration med dina favoritweb-appar. Du kanske också vill kontrollera om det finns en integrerad integration som hjälper dig att lägga till en WordPress livechattbox på din WordPress-webbplats.

Läs mer: Hur man skapar en webbplats gratis

1. LiveChat

livechatt

LiveChat är det bästa livechattverktyget. Det låter dig komma i kontakt med dina besökare på webbplatsen och peka dem i rätt riktning.

Prissättningen baseras på antalet agenter som kan logga in på ditt LiveChat-konto samtidigt. Du kan dock skapa så många agentkonton som du behöver för att organisera dina teammedlemmar. Allt som kunder skriver in syns direkt i chattfönstret, vilket hjälper dig att snabbt få hjälp till dina kunder.

Verktyget kommer också med kraftfulla inbyggda rapporter och analyser. Du kan till och med integrera det med ditt Google Analytics-konto för att mäta påverkan LiveChat har på ditt företag. De erbjuder också ett gratis WordPress-livechatt-plugin att installera på din webbplats.

LiveChat, Inc. stöder integration med alla dina favoritweb-appar.

Kom igång med LiveChat idag.

2. Sendinblue Chat

Sendinblue

Sendinblue är en allt-i-ett digital marknadsföringssvit som låter dig ställa in en chattbox, e-postlista och mer.

Sendinblue Chat är ett premium-live chat-plugin för att kommunicera med dina leads och kunder i realtid. Med Sendinblue Chat kan du ställa in en helt anpassad chattbox med ditt namn och din logotyp.

Det låter dig organisera ditt team och skapa ett arbetsflöde för att tilldela chattar till agenterna.

Genom att kombinera livechattprogramvaran med andra Sendinblue-tjänster som e-post- och SMS-marknadsföring kan du skapa förtroende bland användare snabbt.

Kom igång med Sendinblue chatt idag.

3. Olark

olark

Olark är ett av de enklaste livechattverktygen, men ändå omfattande för att erbjuda en sömlös chattupplevelse för dina besökare och ditt team. Med Olark kan du anpassa din chatboxwidget på ett sätt som matchar ditt varumärke så att du kan erbjuda en konsekvent upplevelse på hela din webbplats.

Med sin automatiska meddelandefunktion kan du skicka meddelanden baserat på besökarnas beteende. På så sätt kan du leverera rätt meddelanden vid rätt tidpunkt med minimal ansträngning för din slut.

Prissättningen baseras på antalet agentkonton du vill ställa in.

Kom igång med Olark idag.

4. Zendesk Chat

zendesk chat

Zendesk Chat, tidigare känd som Zopim, är en av de ledande livechattjänsterna på marknaden. Det ger dig möjligheten att prata med dina kunder via livechatt. Det kommer med en gratis plan med begränsade funktioner som gör att vem som helst kan lägga till en livechatt på sin webbplats.

Du kan enkelt ställa in automatiska chattar och ge dina besökare en skräddarsydd chattupplevelse baserat på deras beteende.

Du kan också övervaka dina webbplatsbesökare i din Zendesk Chat-instrumentpanel eller integrera den med ditt Google Analytics-konto för ytterligare analys.

Kom igång med Zendesk Chat idag.

5. Comm100 Live Chat

comm100

Comm100 är en livechattjänst på företagsnivå som hjälper dig att konvertera dina webbplatsbesökare till kunder genom att erbjuda support i realtid.

Med sin Chatbot-funktion kan du ge automatiserade svar på vanliga frågor och ha full kontroll över de frågor och svar som dina Chatbot-hanterar. Chatbot hjälper dig att förkorta dina handtider, sänka servicekostnaderna och förbättra dina agenter.

Du kan till och med erbjuda ljud- / videochattar under en livechatsession och erbjuder den bästa kundupplevelsen före försäljningen på din webbplats. Dessutom ger Comm100 dig möjlighet att fjärråtkomst och kontrollera en besökares skrivbord efter att du har fått sitt tillstånd.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage är ännu en livechattjänst som du enkelt kan ställa in på din webbplats. Det erbjuder sömlösa integrationer med hundratals tjänster från tredje part, inklusive dussintals CRM-verktyg, helpdesk, projektledning och marknadsföringslösningar.

Förutom att erbjuda livechatt på din webbplats ger det dig möjlighet att tillhandahålla utmärkt kundservice via SMS. När en kund skickar ett textmeddelande kan dina agenter svara via chatportalen SnapEngage.

Du kan också få en smyga till vad kunderna skriver innan de trycker på skicka-knappen.

Kom igång med SnapEngage idag.

7. Chattrum

chattrum

Chattrum är ett WordPress-plugin för livechat som låter dig skapa ett chattrum på din WordPress-webbplats och ha direkta konversationer med inloggade användare.

Jämfört med andra WordPress-livechattlösningar som visas här fungerar Chat Room annorlunda. Det bygger inte på att erbjuda live support för alla dina besökare. Istället kan du skapa ett chattrum på din WordPress-webbplats uteslutande för inloggade besökare.

Med Chattrum behöver du inte skapa ett konto på några tredjepartswebbplatser. Chattrum-plugin är den perfekta lösningen för din webbplats om du driver en community-driven webbplats och vill installera en live-kommunikationskanal för inloggade användare.

Kom igång med Chat Room idag.

8. Snabbchatt

snabb chatt

Snabbchatt är ett gratis WordPress-plugin som låter dig lägga till en live WordPress livechattlåda på din webbplats och svara på meddelanden direkt från din WordPress instrumentbräda. Det är en chattlösning som är värd själv, så du behöver inte skapa ett konto på några tredjepartsplattformar.

Pluginet levereras med en snabb WordPress livechat-widget som du enkelt kan bädda in i din WordPress-sidfält. Du kan sedan bjuda in dina besökare att kommunicera med dig.

Dessutom kan du också lägga till ett obegränsat antal chattrum på din WordPress-webbplats, vilket endast är begränsat av dina webbservers förmåga.

Kom igång med Quick Chat idag.

9. LivePerson

liveperson

liveperson är en ledande plattform för meddelanden och bots som låter dig kommunicera med dina kunder både på plats och på plats.

Dina besökare kan skicka meddelanden via den kanal du väljer, inklusive din webbplats, mobilwebb eller app.

Med sin Facebook Messenger-integration kan du erbjuda en kundtjänst till dina kunder och samtidigt hålla reda på konversationen. Eftersom konsumenterna redan är vana vid Messenger är att lägga till LivePerson till din webbplats det bästa sättet att ge en bekant och sömlös chattupplevelse för dem.

Bäst av allt, kundvårdspersonal kan se sina dagliga prestanda KPI: er (viktiga prestationsindikatorer), som fullbordat engagemang och genomsnittlig engagemangslängd, direkt från deras arbetsyta.

Kom igång med LivePerson idag.

10. Fet 360

bold360

Bold360 är en programvara för live-kommunikationsprogram som inkluderar chatt, e-posthantering och ett klick-för-att-ringa verktyg för att ge hjälp för dina webbplatsbesökare och kunder. Den kombinerar lösningar av artificiell intelligens och agentinteraktion för snabbare responstid.

Med sin friktionslösa, naturliga språkförståelse förstår Bold360 AI dina kunders avsikt och antingen tillhandahåller en länk till användbar dokumentation eller kopplar dem till en live-agent.

Det låter dig också chatta med dina kunder med Facebook Messenger och SMS så att du kan erbjuda den bästa kundtjänstupplevelsen.

Kom igång med Bold360 idag.

11. Intercom

intercom-live-chat-programvara

intercom är en allt-i-ett-livechattprogramvara för försäljning, marknadsföring och support. Med Intercom kan du använda bots och livechatt för att kvalificera och konvertera fler leads automatiskt, skicka ett riktat e-postmeddelande, in-app och pushmeddelanden för att engagera kunder. Du kan också få ett integrerat helpdesk och en kunskapsbas som hjälper kunder att lösa problem snabbt.

Enbart för livechattprogramvaran erbjuder Intercom en väsentlig plan för $ 38 / månad och en pro-plan som innehåller avancerade funktioner som smart automatisering för $ 78 / månad. Om du vill ha åtkomst till alla Intercoms lösningar för support, leadgenerering och kundengagemangsplaner varierar från $ 38 / månad till $ 153 / månad.

Om du letar efter ett livechattverktyg kanske Intercom inte är det bästa valet för dig på grund av det tillagda marknadsföringsfunktionerna. Om du inte kommer att använda extrafunktionerna skulle du vara bättre på att välja en mer prisvärd programvara som är utformad enbart för livechatt.

Kom igång med Intercom idag.

12. Klicka påDesk

clickdesk-live-chat-programvara

ClickDesk är en livechattprogramvara som inte bara fokuserar på textbaserad livechatt, utan också röst- och videochatt. Så bortsett från livechatt i realtid kan dina kunder använda sin röst eller video för att få kontakt med dig. Röstchatt och videochatt är också webbläsarbaserade, så ingen installation krävs.

Andra funktioner som ClickDesk erbjuder inkluderar en automatiskt integrerad helpdeskprogramvara, sociala verktygsfält, integreringar med 1 klick med dina favoritappar och plugins och en mobilapp för att prata med dina kunder under resan. Det kommer också med rapportering och analys.

Tyvärr, med ClickDesk är designanpassning begränsad till flera förgjorda teman, så du kan inte anpassa din livechatt så att den matchar ditt varumärke.

ClickDesk erbjuder en gratisversion för 30 chattar per månad per agent. Betalda planer med obegränsad chattintervall i pris från $ 14,99 / månad till $ 39,99 / månad.

Kom igång med ClickDesk idag.

13. Freshchat

freshchat-live-chat

Freshchat by Freshworks är ett modernt livechattprogram för försäljning, marknadsföring och supportkonversationer. Med Freshchat kan du skapa flera chattrådar som leverans, prissättning eller demo för att hålla konversationer organiserade och fokuserade. Den visar också användarinformation som hela historien för din besökares navigering på webbplatsen.

Freshchat erbjuder flera andra funktioner, inklusive bots, flerspråkig messenger, rich media och ClearBit-integration. Den har IntellAssign som dirigerar samtal baserat på kompetensnivån för dina teammedlemmar. Det enda som Freshchat verkar sakna är skärmdelning.

Freshchat erbjuder en gratis plan samt betalda planer som sträcker sig i pris från $ 19 / månad per teammedlem till $ 99 / månad per teammedlem.

Kom igång med Freshchat idag.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat

SmartSupp är ett populärt europeiskt livechattprogram som gör det enkelt att bygga relationer med dina kunder och används av nästan 300 000 företag över hela Europa.

SmartSupp låter dig anpassa utseendet på din livechatt så att den matchar ditt märke. Du kan också ladda upp ett personligt foto för att visa dina webbplatsbesökare att det finns riktiga människor bakom din webbplats. De erbjuder också en webbpanel så att du kan se vem som surfar på din webbplats och ha all din besökarinformation på ett ställe.

SmartSupp kommer också med funktioner som videoinspelningar, automatiska meddelanden, mobilapp, e-handelsplattformintegrationer och mer. Du kan använda SmartSupp gratis för 3 agenter, obegränsade chattkonversationer och primära funktioner. För mer avancerade funktioner måste du uppgradera till antingen standardplanen för $ 8 / månad per agent eller Pro-planen för $ 19 / month per agent.

Kom igång med SmartSupp idag.

15. Drift

drift-live-chat

Drift är en konversationsmarknadsföringsplattform som erbjuder livechattfunktioner såväl som chatbots. Med chatbots kan du prata med dina kunder även om du eller dina agenter inte är i närheten. Så, Drifts chatbot kan automatiskt kvalificera dina besökare, identifiera vilken säljare de ska prata med och boka ett möte.

Förutom chatbots kommer Drift också med funktioner som kontobaserad marknadsföring, anonym besökares intelligens, målsidor för samtal, e-postmarknadsintegration och mer.

Drift är dock kanske inte det bästa valet för småföretag. De erbjuder en gratis plan för grundläggande livechatt. Men för att få fler funktioner kostar Standardplanen $ 50 / månad. För att få chatbots måste du välja Pro-planen som kostar 500 $ / månad.

Kom igång med Drift idag.

Vilket är den bästa livechattprogramvaran för dina behov?

Efter jämförelsen har vi funnit att Live Chat är det bästa livechattprogrammet du kan ha på din webbplats. Live Chat har alla funktioner och integrationer som gör det enkelt för dig att kommunicera med dina webbplatsbesökare.

Vi använder LiveChat på våra systerwebbplatser och rekommenderar det starkt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa livechattprogramvaran för dina krav.

Om du tyckte om den här artikeln kanske du också vill läsa 7 bästa WordPress-ledgenerations plugins jämfört.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map