15 bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets

Bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets


Letar du efter de bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets?

Sidofältets widgetar hjälper dig att inkludera information på din webbplats som annars inte passar. WordPress-teman har sidopanellayouter och anpassade widgets som låter dig visa information på din webbplats. För ytterligare widgetalternativ kan du använda sidfält och widget-plugin.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets.

Välja de bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets

Här är några vanliga exempel på WordPress-sidfält och widgets som du kanske vill lägga till på din webbplats:

 • Omedelbar navigering: En navigationsmeny i sidofältet hjälper användare att navigera till viktiga sidor på din webbplats.
 • Kontaktformulär: En kontaktformuleringswidget gör att dina användare kan ansluta till dig snabbt. Du kan lägga till den här widgeten i sidofältet, sidfoten eller vilket som helst widget-klara område på din webbplats.
 • Tävling och giveaway: Det bästa sättet att köra en giveaway är att visa den som en sidofältwidget
 • Annonsbannrar: Du kan använda anpassade annonswidgets för att marknadsföra nischrelaterade märken och tjäna pengar online.
 • Kartor: Du kan hitta flera WordPress-plugins för att lägga till kartor i din sidofält. Dessa kartor är användbara för att ge användarna en uppfattning om din plats.
 • Användarens vittnesmål: Vittnesmål fungerar som ett socialt bevis som främjar förtroende hos din publik

1. WPForms

WPForms

WPForms är den mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformulär-plugin som kommer med en anpassad formwidget för din sidfält och andra widgetområden.

Denna plugin kommer också med en dra-och-släpp-formbyggare och en formmalltillägg för att enkelt skapa alla typer av formulär. Det låter dig anpassa widgetinställningarna för ditt formulär separat.

Hämta WPForms-plugin idag!

2. RafflePress

RafflePress

RafflePress är den bästa WordPress-giveaway och tävlingsplugin som erbjuder en anpassad tävlingswidget för din sidfält, sidfot och andra widgetområden.

Det hjälper till att öka din webbplatstrafik och engagera användare för att öka din sidrankning. Det fungerar sömlöst med sidbyggarna för att lägga till giveaways till dina webbplatssidor.

Skaffa RafflePress-plugin idag!

3. SiteOrigin Widgets Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle är ett gratis WordPress-plugin för sidfält och widgets. Det kommer med en uppsättning anpassade widgetar som du kan lägga till i widgetområdena på din webbplats.

De mest anmärkningsvärda widgetarna inkluderar en widget från Google Maps, en knappwidget, en bildwidget, en widget för uppmaning, en pristabellwidget och mer. Du kan också använda drag-and-drop-sidbyggare för att använda widgets på målsidor.

Skaffa SiteOrigin Widgets Bundle-plugin idag!

4. Adsanity

Adsanity

Adsanity är ett WordPress-annonshanteringsplugin som gör att du kan visa både din egen värd och nätverksbaserade annonser på många områden, inklusive dina widgetiserade områden.

Plugin ger dig också insikter om hur dina annonser presterar genom att visa grafisk statistik i WordPress-instrumentpanelen.

Skaffa Adsanity-pluginet idag!

5. Monark

Monark

Monarch är ett WordPress-plugin för sociala medier som delas av eleganta teman. Plugin gör att du kan visa sociala delningsikoner på flera platser, inklusive övre och nedre delen av inlägget, flytande fält, sidofältets widgetområde och mer.

Detta plugin låter dig välja mellan över 20 sociala nätverk som ska visas på din webbplats i ditt widgetiserade område. Du kan välja din ikonorientering och anpassade färger.

Hämta Monarch-plugin idag!

6. Smash Balloon Social Photo Feed

Smash Balloon

Smash Balloon Social Photo Feed är ett WordPress-plugin för att importera flöden från sociala kanaler som Facebook, Twitter, Instagram, etc. Det kommer med flera alternativ för att visa det sociala flödet på din webbplats, inklusive en sidofältwidget, en kortkod och malltaggar.

Det ger dig full kontroll över att visa flödena och låter dig anpassa dem så att de matchar ditt tema.

Skaffa Smash Balloon Social Photo Feed-plugin idag!

7. Sidobar med innehållsmedvetenhet

Sidor med innehållsmedvetenhet

Sidor med innehållsmedvetenhet är ett gratis pluginprogram för WordPress widget-widget. Det låter dig skapa egna sidfält och widgetområden till din webbplats utan att skriva någon kod.

Plugin ger dig ett alternativ att välja sidfält och widgets för inlägg separat. Det är lätt att använda och fungerar med de flesta WordPress-teman och plugins.

Hämta pluginprogrammet Content Aware Sidebars idag!

8. Anpassade sidofält

Anpassade sidofält

Anpassade sidofält är ett gratis WordPress-plugin för att ersätta dina inbyggda sidofält och widgets med anpassade alternativ. Det hjälper dig att visa olika sidfält på dina sidor och inlägg.

Med en sidofält och en widgethanterare integreras den sömlöst med dina WordPress-widgetinställningar. Det fungerar också bra med WordPress multisite nätverk.

Hämta det anpassade sidofältet plugin idag!

9. Kartonwidget för Google Maps

Kartor-widgetar för Google Maps

Kartorwidget för Google Maps är ett WordPress-plugin för att lägga till Google Maps till din webbplatswidgetområden. Det låter dig lägga till en widgettitel och en adress som du vill visa på kartan.

Andra widgetinställningar inkluderar anpassad storlek, zoomnivå, stiftfärg, stiftstorlek, kartfärgscheman och mer.

Skaffa kartorns widget för Google Maps-plugin idag!

10. En bättre sökning

En bättre sökning

En bättre sökning är ett WordPress-sökplugin med ytterligare konfigurationsalternativ för att slå din standardsökmotor. Plugin-programmet stöder Gutenberg-bloggredigeraren och passar också perfekt i ditt sidobarwidget-område.

Det visar fler resultat och visar även sökresultaten på ett presentabelt sätt. Det matchar de delvisa sökorden för att visa relevanta resultat och undvika felsidorna.

Skaffa ett bättre sök-plugin idag!

11. Smart författarwidget

Smart författarwidget

Smart författarwidget är ett enkelt WordPress-plugin för att visa uppgifter om författare i en widget. Det erbjuder flexibla alternativ för att visa upp författarens detaljer i widgeten.

Plugin upptäcker automatiskt postförfattaren på enstaka inlägg. Den har en anpassad avatarstorlek för att visa författarens profilfoto och namn i widgeten. Du kan också länka namn och bild till författarens inläggsarkiv.

Skaffa Smart Author Widget-plugin idag!

12. Testimonials Widget

Testimonials Widget

Testimonials Widget är ett gratis WordPress-plugin för att visa användarutlåtanden i sidopanelen och widgetområdena. Det låter dig lägga till en slumpmässig skjutreglage eller lista vittnesmålen manuellt.

Plugin har flera visningsalternativ. Det erbjuder också karusell-, bleknings- och bildövergångar för att visa dina vittnesmål vackert.

Få Testimonials Widget-plugin idag!

13. Contextual Related Posts

Kontextrelaterade inlägg

Kontextrelaterade inlägg är ett kraftfullt plugin för att visa relaterade artiklar i sidofältet och inlägg. Det väljer smart slumpmässiga inlägg baserat på titeln och innehållet på din artikel.

Det stöder också miniatyrbilder, anpassade CSS-stilar och inläggstyper. Plugin har en anpassad widget och kortkod för att visa relaterade inlägg i sidfältet, sidfoten eller något widgetområde.

Hämta plugin-innehållet för kontextrelaterade inlägg idag!

14. Formidabla formulär

formidabla formulärgranskning

Formidable Forms är ett populärt plug-in-plug-in för WordPress-drag och släpp som låter dig lägga till ett formulär i sidfältet. Med detta plugin kan du skapa vackra och avancerade formulär och lägga till dem var som helst där en widget stöds. Du kan också lägga till det i dina inlägg och sidor.

Formidabla formulär kommer med många avancerade funktioner, till exempel beräkning som gör att du enkelt kan skapa komplexa former.

Hämta plugin för Formidable Forms idag!

15. Widget-alternativ

Widget-alternativ

Widget-alternativ är ett WordPress-widgetkontrollplugin. Det är en 1-stop-lösning för att ta kontroll över dina WordPress-widgetar. Plugin låter dig också anpassa widgets när det gäller sidans synlighet, enhetssynlighet, anpassad justering och mer.

Du kan också visa / dölja widgetar på ett visst datum eller ett datumintervall. Med anpassade stylingalternativ kan du snabbt få mer användaruppmärksamhet till dina enkla widgetar.

Skaffa widgetalternativet plugin idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-plugins för sidfält och widgets. Du kanske också vill kolla in vår guide för de bästa Google maps-insticksprogrammen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map