15 bästa WordPress-sök-plugins för att förbättra sökningen på plats

Bästa WordPress Search Plugins


Letar du efter de bästa WordPress-sök-plugins?

Den inbyggda sökfunktionen i WordPress har många begränsningar. Med rätt WordPress-sökplugin kan du förbättra sökningen på webbplatsen.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-sök-plugins som finns på marknaden.

1. SökWP

SearchWP

SearchWP är en av de mest populära och kraftfulla WordPress-sök-plugins. Den identifierar de filer som standard WordPress-sökmotorn ignorerar som dokument, e-handelsproduktdetaljer, taxonomiförhållanden, anpassade fält osv. Plugin låter dig konfigurera sökmotorn på din webbplats snabbt och enkelt.

Du kan övervaka besökarnas insikter för att förbättra ditt innehåll och få mer användarengagemang i WordPress. Detta plugin använder de befintliga sökformulärerna och resultatsidesmallen för att säkerställa att den är kompatibel med ditt WordPress-tema.

2. Fulltextsökning

Fulltextsökning

Fulltext Search är ett avancerat WordPress-sökplugin som låter dina användare söka efter bilagor, PDF, dokument och andra filformat på din webbplats. Det kompletterar den inbyggda sökfunktionen i WordPress snarare än att omdefiniera den. Om du söker efter ett sökplugin som följer WordPress-standarder, kanske du vill prova det.

Med sin gratisversion får du bara grundläggande funktioner. Bilagor sökning erbjuds med pro-versionen av plugin.

3. Swiftype-sökning

Swiftype

Swiftype Search är en lätt och snabb sökning plugin som enkelt kan integreras med din WordPress webbplats. Det ersätter standardsökningssystemet för WordPress och gör det fullständigt anpassningsbart. Du kan ändra sökrutans stil, lägga till färger osv.

Den visar detaljerad inblick i sökningar i realtid så att du kan se vilket innehåll dina användare är intresserade av. Plugin-programmet stöder över 13 populära språk som gör det tillgängligt för publiken i alla regioner i världen.

4. En bättre sökning

En bättre sökning

A Better Search är ett gratis WordPress-plugin som ersätter din befintliga WordPress-sökmotor med en funktionsrik söklösning. Med det här insticksprogrammet kan du kontrollera sökformulärmallen, resultatsidesmallen och helt anpassa sökrutan efter behov.

Denna plugin visar relevanta sökresultat, matchar partiella ord, markera termer, sökfraser och kommentarer. Det stöder bbPress och WordPress multisite nätverk.

5. Ajax Search Lite

Ajax Search Lite

Ajax Search Lite är ett gratis WordPress-sökplugin. Det levereras med Googles autofullständig och sökordförslag för att göra sökningen enkel på din WordPress-webbplats för dina användare. Du kan enkelt lägga till en sökruta i din sidofält som en widget eller till dina inlägg som en kortkod.

Det levereras med 8 inbyggda mallar, färgjusteringar, ajax-drevna animationer, massor av backend-inställningar och mer. Denna plugin cachar bilder för snabbare prestanda. Det är kompatibelt med WPML och Qtranslate.

6. Ivory Search

Elfenbenssökning

Ivory Search är ett enkelt och gratis WordPress-sökplugin som förbättrar din grundläggande WordPress-sökfunktion. Det låter dig skapa nya sökformulär på din webbplats. Du kan också anpassa varje sökform separat. Det är enkelt att visa sökrutan i sidhuvud, sidfot, sidofält, widget-klara områden, inlägg osv med hjälp av kortkoden.

Denna plugin kan dölja specifikt innehåll från sökresultaten. Det stöder fullt ut WooCommerce och WPML för flerspråkiga sökningar.

7. ACF: Better Search

ACF Better Search

ACF Better Search är ett WordPress-sökplugin som fungerar med det vanliga WordPress-söksystemet för att förbättra sökresultaten. Det låter dig söka efter fullständiga fraser istället för enstaka termer. Sökresultaten är mer exakta för fraserna och visar också resultat direkt.

8. Markera söktermer

Markera söktermer

Som namnet antyder markerar detta plugin söktermerna på din WordPress-webbplats. Det är ett gratis och modernt WordPress-plugin som snabbt visar markerade termer i sökresultaten. Det markerar inte bara titeln på din sida eller inlägg i sökresultatet utan också för termerna i innehållsutdraget.

Den har karaktärs- och skiftlägeskänslig lättmarkering. Plugin är kompatibel med WP Super Cache för bättre och snabbare prestanda.

9. Sök på plats

Sök på plats

Search in Place är en sökmotor i realtid för WordPress. När du anger söktermen börjar det visa resultaten. Det är helt anpassningsbart för färger och teckensnitt i din sökruta. Du kan använda kortkoden för att visa sökrutan i sidhuvud, sidfot och widgetade områden.

Det är helt kompatibelt med drag-and-drop-sidbyggare som Elementor, SiteOrigin osv för att lägga till sökrutan var som helst på din webbplats. Det innehåller också etiketter på sökresultatsidan.

10. YITH WooCommerce Ajax Search

YITH Ajax WooCommerce Search

YITH WooCommerce Ajax Search är en premium WordPress-sökplugin som fungerar med WooCommerce-butiker för att söka efter produkter och visa resultaten i realtid. Det kommer som en kortkod och widget för att visa sökrutan i din sidhuvud, sidfot och sidofält.

Det visar omfattande sökresultat från dina sidor, inlägg, kategorier, produktinnehåll etc. Det visar också produktpriser i listan med förslag. Kolla också in de bästa WooCommerce-värdföretagen.

11. Sökning i Booking.com

Booking.com sökruta

Om du letar efter ett specifikt plugin för att lägga till Booking.coms officiella sökruta på din webbplats är detta plugin perfekt för dig. Det låter dig bli medlem i Booking.com: s webbplats och enkelt lägga till hotell med destinationer. Du kan ha förfyllda destinationer för olika sidor och inlägg.

Detta plugin erbjuder fantastiska anpassningsalternativ i backend som innehåller färger, text och storlek på sökrutan. Du kan använda widgeten för att lägga till sökrutan i sidfältet eller sidfoten.

12. Sök efter kategori

Kategori klok sökning

Sök efter kategori är ett gratis WordPress-plugin som lägger till en anpassad widget till din webbplats. Med detta plugin kan du enkelt lägga till kategoribaserade sökningar för användare. Du kan också utesluta specifika kategorier från sökresultaten för att kontrollera din sökmotor. Det är en perfekt plugin för bloggare med hundratals artiklar.

13. Sök Live

Sök Live

Search Live är ett annat gratis plugin för WordPress-webbplatser. Det ger en effektiv integrerad live-sökning med omedelbara resultat för dina besökare. Det är enkelt och enkelt att konfigurera med en kortkod. Du kan också använda widgeten för att lägga till en sökruta i de widgetklara områdena. Det låter dig också kontrollera sökresultaten för varje sökformulär.

14. SökIQ

SearchIQ

SearchIQ är en intelligent söklösning för WordPress. Den visar omedelbara sökresultat med funktionen för autofullständig funktion. Den har analys i realtid för att låta dig förstå användarnas beteende och förbättra innehållsstrategin på din webbplats. Denna plugin ser till att alla dina dokument och andra filformat blir sökbara. Det optimerar också resultaten för att prioritera relevant innehåll.

15. Showcase IDX Real Estate Search

IDX fastighetssökning

Showcase IDX Real Estate Search är ett gratis WordPress-sökplugin för fastighetswebbplatser, mäklare och användare som letar efter fastigheter. Det hjälper fastighetsmäklarna att få fler kunder. Den integreras med kartbaserad sökning för att ta din lokala söklösning till nästa nivå. IDX Real Estate Search-plugin fungerar som en bro mellan köparen och säljaren.

Det kommer som en widget och en kortkod för att visa sökrutan i dina sidor, inlägg och widgetområden. Du kan enkelt anpassa sökfältet så att det matchar ditt WordPress-tema.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-sökplugin för att öka din webbplatssökning. Du kanske också vill kolla in vårt expertval om de bästa kommande plugins och WordPress-giveaway-plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map