15 beste programvare-plugins for live chat sammenlignet (2020)

Beste Live Chat-programvare


Vil du kommunisere med besøkende på nettstedet ditt mens de er på nettstedet ditt? Å legge til en live chatboks på nettstedet ditt hjelper deg å rette besøkende på nettstedet i riktig retning ved å gi øyeblikkelig hjelp. I denne artikkelen sammenligner vi noen av de beste live chat-programvarene og hjelper deg med å bestemme hvilken som er den rette løsningen for dine behov.

Bruke en Live Chat-programvare for nettstedet ditt

Å legge til en live chatboks på nettstedet ditt hjelper deg å komme i kontakt med besøkende på nettstedet. Med en live chatboks kan du gi øyeblikkelig svar på de besøkende relevante spørsmål som forhindrer dem i å ta ønsket handling, for eksempel å kjøpe produktet ditt.

Det er et par ting du må huske på når du velger en live chat-programvare for nettstedet ditt.

Hensikt:

Du må finne ut hvorfor du legger til en live chatboks på nettstedet ditt. Noen av bruksområdene er:

 • Øke salget: Kommuniser med kundene dine og forstå hva som hindrer dem i å kjøpe produktene dine. Gi øyeblikkelig hjelp til å generere mer salg og inntekter.
 • Ledende generasjon: Integrer chatboksen din med din e-postmarkedsføringstjeneste og fanger potensielle kunder. Selv om brukerne dine ikke er klare til å gjøre forretninger med deg umiddelbart, kan du fortsatt følge opp dem for å konvertere dem senere.
 • Mål netto promoter score (NPS): NPS er en viktig beregning som måler kundenes lojalitet. Etter en chat kan du overtale brukerne dine til å sende inn en NPS-undersøkelse for å forstå hvor sannsynlig det er at kundene dine vil anbefale produktene dine til vennene sine.

Funksjoner:

Sammenlign forskjellige funksjoner som tilbys av forskjellige live chat-programvare for å finne ut hvilken som passer perfekt til dine behov.

Integrering:

Før du velger et WordPress-live chat-plugin, må du sørge for at det gir sømløs integrasjon med favoritt-appene dine. Det kan også være lurt å sjekke om det er en integrert integrasjon som hjelper deg å legge til en WordPress live chatboks på WordPress-siden din.

Les mer: Hvordan lage et nettsted gratis

1. LiveChat

live chat

LiveChat er det beste live chat-verktøyet. Det lar deg komme i kontakt med besøkende på nettstedet og peke dem i riktig retning.

Prisene er basert på antall agenter som kan logge inn på din LiveChat-konto samtidig. Du kan imidlertid opprette så mange agentkontoer du trenger for å organisere teammedlemmene dine. Alt som kunder skriver inn er synlig umiddelbart i chatvinduet, som hjelper deg med å gi rask assistanse til kundene dine.

Verktøyet leveres også med kraftige innebygde rapporter og analyser. Du kan til og med integrere den med Google Analytics-kontoen din for å måle effekten LiveChat har på bedriften din. De tilbyr også en gratis WordPress live chat-plugin å installere på nettstedet ditt.

LiveChat, Inc. støtter integrasjon med alle favoritt-appene dine.

Kom i gang med LiveChat i dag.

2. Sendinblue Chat

Sendinblue

Sendinblue er en alt-i-ett digital markedsføringssuite som lar deg sette opp en chatboks, e-postliste og mer.

Sendinblue Chat er et premium live chat-plugin for å kommunisere med potensielle kunder og kunder i sanntid. Med Sendinblue Chat kan du sette opp en fullt tilpasset chatboks med navn og logo.

Det lar deg organisere teamet ditt og lage en arbeidsflyt for å tilordne chatter til agentene.

Ved å kombinere live chat-programvaren med andre Sendinblue-tjenester som e-post og SMS-markedsføring, kan du raskt skape tillit blant brukerne.

Kom i gang med Sendinblue-chat i dag.

3. Olark

Olark

Olark er et av de enkleste live chat-verktøyene, men likevel omfattende nok til å tilby en sømløs chatteopplevelse for de besøkende og teamet ditt. Olark lar deg tilpasse chatbox-widgeten på en måte som samsvarer med merkevaren din, slik at du kan tilby en jevn opplevelse på hele siden din.

Med sin automatiske meldingsfunksjonalitet kan du sende meldinger basert på de besøkende oppførsel. På den måten kan du levere riktige meldinger til rett tid med minimal innsats for å gjøre det.

Prisene er basert på antall agentkontoer du vil sette opp.

Kom i gang med Olark i dag.

4. Zendesk Chat

zendesk chat

Zendesk Chat, tidligere kjent som Zopim, er en av de ledende live chat-tjenestene på markedet. Det gir deg muligheten til å snakke med kundene dine via live chat. Det kommer med en gratis plan med begrensede funksjoner som lar alle legge til en live chatboks på hjemmesiden sin.

Du kan enkelt konfigurere automatiserte chats og gi en tilpasset chatopplevelse til besøkende, basert på deres oppførsel.

Du kan også overvåke besøkende på nettstedet ditt i Zendesk Chat-oversikten eller integrere det med Google Analytics-kontoen din for ytterligere analyse.

Kom i gang med Zendesk Chat i dag.

5. Comm100 Live Chat

comm100

Comm100 er en live chat-tjeneste på bedriftsnivå som hjelper deg å konvertere besøkende på nettstedet til kunder ved å tilby sanntidsstøtte.

Med Chatbot-funksjonen kan du gi automatiserte svar på vanlige spørsmål og ha full kontroll over spørsmålene og svarene dine på Chatbot. Chatbot hjelper deg med å forkorte håndteringstidene, redusere servicekostnadene og opplyse agentene dine.

Du kan til og med tilby lyd / videochatter under en live chat-økt, og tilby den beste kundeopplevelsen før salget på nettstedet ditt. På toppen av alt dette gir Comm100 deg tilgang til ekstern tilgang til og kontroll over en besøkende skrivebord etter å ha fått tillatelse.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage er enda en live chat-tjeneste som du enkelt kan sette opp på nettstedet ditt. Det tilbyr sømløse integrasjoner med hundrevis av tredjeparts tjenester, inkludert dusinvis av CRM-verktøy, helpdesk, prosjektledelse og markedsføringsløsninger.

Bortsett fra å tilby live chat på nettstedet ditt, gir det deg muligheten til å tilby utmerket kundeservice via SMS. Når en kunde sender en tekstmelding, kan agentene dine svare via SnapEngage-chatportalen.

Du kan også se på hva kundene skriver før de trykker på send-knappen.

Kom i gang med SnapEngage i dag.

7. Chatterom

samtalerom

Samtalerom er et WordPress-live chat-plugin som lar deg lage et chatterom på WordPress-nettstedet ditt og ha direktesamtaler med påloggede brukere.

Sammenlignet med andre LivePress-løsninger for WordPress som er omtalt her, fungerer Chat Room annerledes. Det er ikke bygget rundt å tilby live support for alle besøkende. I stedet lar den deg lage et chatterom på WordPress-nettstedet ditt eksklusivt for påloggede besøkende.

Med Chat Room trenger du ikke opprette en konto på noen tredjeparts nettsteder. Chat Room-plugin er den perfekte løsningen på nettstedet ditt hvis du driver et samfunnsdrevet nettsted og ønsker å sette opp en live kommunikasjonskanal for påloggede brukere.

Kom i gang med Chat Room i dag.

8. Rask chat

rask prat

Rask chat er et gratis WordPress-plugin som lar deg legge til en live WordPress live chatboks på nettstedet ditt og svare på meldingene rett fra ditt WordPress dashbord. Det er en nettbasert chatløsning, så du trenger ikke å opprette en konto på noen tredjepartsplattformer.

Plugin-enheten leveres sammen med en rask WordPress live chat-widget som du enkelt kan legge inn på WordPress-sidefeltet. Du kan deretter invitere de besøkende til å kommunisere med deg.

Dessuten kan du også legge til et ubegrenset antall chatterom på WordPress-nettstedet ditt, som bare er begrenset av webserverenes evne.

Kom i gang med Quick Chat i dag.

9. LivePerson

Live

Live er en ledende meldings- og bots-plattform som lar deg kommunisere med kundene dine både på stedet og på stedet.

De besøkende kan sende meldinger via kanalen du velger, inkludert nettstedet ditt, mobilnett eller app.

Med sin Facebook Messenger-integrasjon kan du tilby en-til-en kundeservice til kundene dine mens du holder rede på samtalen. Ettersom forbrukere allerede er vant til Messenger, er å legge til LivePerson på nettstedet ditt den beste måten å gi en kjent og sømløs chatteopplevelse for dem.

Det beste av alt er at kundebehandlere kan se KPI-er for daglig ytelse (Key Performance Indicators), som fullført engasjement og gjennomsnittlig engasjementslengde, direkte fra arbeidsområdet deres..

Kom i gang med LivePerson i dag.

10. Fet360

bold360

Bold360 er en programvarepakke for live kommunikasjon som inkluderer chat, e-postadministrasjon og et klikk for å ringe-verktøy for å gi hjelp til besøkende og kunder på nettstedet. Den kombinerer kunstig intelligens og interaksjonsløsninger for agent for raskere responstid.

Med sin friksjonsfrie, naturlige språkforståelse, forstår Bold360 AI dine kunders intensjoner og enten gir en kobling til nyttig dokumentasjon eller kobler dem til en live agent.

Det lar deg også chatte med kundene dine ved hjelp av Facebook Messenger og SMS, slik at du kan gi deg den beste kundeservicesopplevelsen.

Kom i gang med Bold360 i dag.

11. Intercom

intercom-live-chat-programvare

Intercom er en alt-i-ett live chat-programvare for salg, markedsføring og support. Med Intercom kan du bruke bots og live chat for å kvalifisere og konvertere flere potensielle kunder automatisk, sende en målrettet e-post, in-app og skyve meldinger for å engasjere kunder. Du kan også få et integrert helpdesk og kunnskapsgrunnlag som hjelper kunder med å løse problemer raskt.

For live chat-programvaren alene tilbyr Intercom en essensiell plan for $ 38 / month og en pro-plan som inkluderer avanserte funksjoner som smart automatisering for $ 78 / month. Hvis du vil ha tilgang til alle Intercoms løsninger for support, leadgenerering og kundeengasjement, varierer fra $ 38 / måned til $ 153 / måned.

Hvis du leter etter et live chatverktøy, er Intercom kanskje ikke det beste valget for deg på grunn av det lagt til markedsføringsfunksjoner. Hvis du ikke skal bruke de ekstra funksjonene, vil du være bedre med å velge en rimeligere programvare som er designet kun for live chat.

Kom i gang med Intercom i dag.

12. Klikk påDesk

clickdesk-live-chat-programvare

ClickDesk er en live chat-programvare som ikke bare fokuserer på tekstbasert live chat, men også tale- og video live chat. Så bortsett fra live chat i sanntid, kan kundene dine bruke stemmen eller videoen deres til å få kontakt med deg. Stemmechat og videochat er også nettleserbasert, så ingen installasjon er nødvendig.

Andre funksjoner som ClickDesk tilbyr inkluderer en automatisk integrert helpdesk-programvare, sosiale verktøylinjer, integrasjoner med 1 klikk med favorittappene dine og plugins, og en mobilapp for å snakke med kundene dine mens du er på farten. Det kommer også med rapportering og analyse.

Dessverre, med ClickDesk, er designtilpasning begrenset til flere forhåndslagde temaer, slik at du ikke kan tilpasse din live chat til å matche merkevaren din.

ClickDesk tilbyr en gratis versjon for 30 chatter per måned per agent. Betalte planer med ubegrenset chat varierer i pris fra $ 14.99 / month til $ 39.99 / month.

Kom i gang med ClickDesk i dag.

13. Freshchat

freshchat-live-chat

Freshchat av Freshworks er en moderne live chat-programvare for salg, markedsføring og støttesamtaler. Med Freshchat kan du lage flere chattråder som levering, priser eller demo for å holde samtaler organisert og fokusert. Den viser også brukerinformasjon som hele historien til den besøkende navigasjonen på nettstedet.

Freshchat tilbyr flere andre funksjoner, inkludert bots, flerspråklig messenger, rich media og ClearBit-integrasjon. Den har IntellAssign som ruter samtaler basert på ferdighetsnivået til teammedlemmene dine. Den eneste funksjonen som Freshchat ser ut til å mangle er skjermdeling.

Freshchat tilbyr en gratis plan så vel som betalte planer som varierer i pris fra $ 19 / måned per teammedlem til $ 99 / måned per teammedlem.

Kom i gang med Freshchat i dag.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat

SmartSupp er en populær europeisk live chat-programvare som gjør det enkelt å bygge relasjoner med kundene dine, og den brukes av nesten 300 000 selskaper over hele Europa.

SmartSupp lar deg tilpasse utseendet til din live chat for å matche den med merkevaren din. Du kan også laste opp et personlig bilde for å vise besøkende på nettstedet at det er ekte mennesker bak nettstedet ditt. De tilbyr også et nettpanel slik at du kan se hvem som surfer på nettstedet ditt og ha all besøkende informasjon på ett sted.

SmartSupp kommer også med funksjoner som videoopptak, automatiske meldinger, mobilapp, integrasjon av e-handelsplattformer og mer. Du kan bruke SmartSupp gratis for 3 agenter, ubegrensede chatsamtaler og primære funksjoner. For mer avanserte funksjoner, må du oppgradere til enten Standardplan for $ 8 / måned per agent eller Pro-planen for $ 19 / month per agent.

Kom i gang med SmartSupp i dag.

15. Driv

drift-live-chat

Drift er en samtale markedsføringsplattform som tilbyr live chat evner samt chatbots. Med chatbots kan du snakke med kundene dine selv når du eller agentene dine ikke er i nærheten. Så, Drifts chatbot kan automatisk kvalifisere besøkende, identifisere hvilken salgsrepresentant de skal snakke med og bestille et møte.

Bortsett fra chatbots, kommer Drift også med funksjoner som kontobasert markedsføring, anonym besøkende intelligence, samtale destinasjonssider, integrering av e-postmarkedsføring og mer.

Å drive er kanskje ikke det beste valget for små bedrifter. De tilbyr en gratis plan for enkel live chat. Men for å få flere funksjoner koster Standardplanen $ 50 per måned. For å få chatbots, må du velge Pro-planen som koster hele 500 dollar per måned.

Kom i gang med Drift i dag.

Hvilken er den beste live chat-programvaren for dine behov?

Etter sammenligningen har vi funnet ut at Live Chat er den beste live chat-programvaren du kan ha på nettstedet ditt. Live Chat har alle funksjoner og integrasjoner som gjør det enkelt for deg å kommunisere med besøkende på nettstedet.

Vi bruker LiveChat på søsterens nettsteder og anbefaler det på det sterkeste.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste live chat-programvaren for dine behov.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese de 7 beste WordPress-ledegenerering-pluginene sammenlignet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map