15 beste WordPress-plugins for sidefelt og widgets

Beste WordPress-plugins for sidefelt og widgets


Leter du etter de beste WordPress-plugins for sidefelt og widgets?

Sidebar-widgets hjelper deg med å inkludere informasjon på nettstedet ditt som ellers ikke passer. WordPress-temaer har sidefeltoppsett og tilpassede widgets som lar deg vise informasjon på nettstedet ditt. For flere widgetalternativer kan du bruke sidefelt og widget-plugin.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-programtilleggene for sidefelt og widgets.

Velge de beste WordPress-plugins for sidefelt og widgets

Her er noen vanlige eksempler på WordPress-sidefelt og widgets som du kanskje vil legge til på nettstedet ditt:

  • Øyeblikkelig navigasjon: En navigasjonsmeny på sidefeltet hjelper brukere å navigere til viktige sider på nettstedet ditt.
  • Kontakt skjema: En kontaktskjema-widget lar brukerne dine koble seg raskt til deg. Du kan legge til denne widgeten i sidefeltet, bunnteksten eller et hvilket som helst widget-klart område på nettstedet ditt.
  • Konkurranse og giveaway: Den beste måten å kjøre en gave er å vise den som en sidebar-widget
  • Annonsebannere: Du kan bruke tilpassede annonsemoduler for å markedsføre nisjerelaterte merker og tjene penger på nettet.
  • kart: Du kan finne flere WordPress-plugins for å legge til kart i sidefeltet. Disse kartene er nyttige for å gi brukerne en ide om plasseringen din.
  • Brukeruttalelser: Vitnesbyrd fungerer som et sosialt bevis som fremmer tillit blant publikum

1. WPForms

WPForms

WPForms er den mest nybegynnere WordPress-kontaktskjema-plugin som kommer med en tilpasset form-widget for sidefeltet og andre widget-områder.

Denne pluginen kommer også med en dra-og-slipp-skjermbygger og en Form Templates-addon for å lage en hvilken som helst type form enkelt. Det lar deg tilpasse widgetinnstillingene for skjemaet ditt separat.

Få WPForms-plugin i dag!

2. RafflePress

RafflePress

RafflePress er den beste WordPress gaver og konkurranse-plugin som tilbyr en tilpasset konkurransevidget for sidefeltet, bunnteksten og andre widget-områder.

Det hjelper til med å øke nettstedstrafikken din og engasjere brukere til å øke sidene rangeringen. Det fungerer sømløst med sidebyggerne for å legge til gaver på websidene dine.

Få RafflePress-plugin i dag!

3. SiteOrigin Widgets Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle er et gratis WordPress-plugin for sidefelt og widgets. Det kommer med et sett med tilpassede widgets som du kan legge til i widget-områdene på nettstedet ditt.

De mest bemerkelsesverdige widgetene inkluderer en Google Maps-widget, en knappwidget, en bildevidget, en widget til oppfordring, en pristabellwidget og mer. Du kan også bruke dra- og slipp-sidebyggerne til å bruke widgetene på destinasjonssider.

Få SiteOrigin Widgets Bundle-plugin i dag!

4. Adsanity

Adsanity

Adsanity er en WordPress-annonsehåndteringsplugin som lar deg vise egenhjemte så vel som nettverksbaserte annonser på mange områder, inkludert de widgetiserte områdene dine.

Plugin gir deg også innsikt i hvordan annonsene dine presterer ved å vise grafisk statistikk i WordPress-dashbordet.

Få Adsanity-plugin i dag!

5. Monark

Monarch

Monarch er et WordPress-plugin for sosiale medier som deles av Elegant Themes. Plugin-enheten lar deg vise sosiale delingsikoner på flere steder, inkludert toppen og under av innlegget, flytende stolpe, sidepanelet-widget og mer..

Denne pluginen lar deg velge mellom over 20 sosiale nettverk som skal vises på nettstedet ditt på det widgetiserte området ditt. Du kan velge ikonretning og tilpassede farger.

Få Monarch-plugin i dag!

6. Smash Balloon Social Photo Feed

Smash Balloon

Smash Balloon Social Photo Feed er en WordPress-plugin for å importere feeds fra sosiale kanaler som Facebook, Twitter, Instagram, etc. Den kommer med flere alternativer for å vise den sosiale feeden på nettstedet ditt, inkludert en sidefeltwidget, en kortkode og malkoder..

Det gir deg full kontroll over fremvisning av innmatingene, og lar deg tilpasse dem til å matche ditt tema.

Få Smash Balloon Social Photo Feed-plugin i dag!

7. Innholdsbevisste sidefelt

Innholdsbevisste sidefelt

Innholdsbevisste sidefelt er et gratis WordPress widget-plugin. Det lar deg lage tilpassede sidefelt og widgetområder til nettstedet ditt uten å skrive noen kode.

Plugin-en gir deg et alternativ å velge sidefelt og widgets for innlegg hver for seg. Det er enkelt å bruke og fungerer med de fleste WordPress-temaer og plugins.

Få plugin-pluggen for innholdsbevisste sider i dag!

8. Tilpassede sidefelt

Tilpassede sidefelt

Tilpassede sidefelt er et gratis WordPress-plugin som erstatter de innebygde sidefeltene og widgetene dine med tilpassede alternativer. Det hjelper deg med å vise forskjellige sidefelt på sidene og innleggene dine.

Med en sidefelt og en widget-manager integreres den sømløst med WordPress-widgetinnstillingene. Det fungerer også bra med WordPress multisite nettverk.

Få tilpasset sidelinjer-plugin i dag!

9. Kart Widget for Google Maps

Kartwidgets for Google Maps

Kart Widget for Google Maps er et WordPress-plugin for å legge til Google Maps til widgetene på nettstedet ditt. Den lar deg legge til en widgettittel og en adresse du vil vise på kartet.

Andre widget-innstillinger inkluderer tilpasset størrelse, zoomnivå, pinnefarge, pinnestørrelse, kartfargevalg og mer.

Få plugin-modulen for kart for Google Maps i dag!

10. Et bedre søk

Et bedre søk

Et bedre søk er et WordPress-søkeplugin med flere konfigurasjonsalternativer for å slå standard søkemotor. Plugin støtter Gutenberg-bloggredigereren og passer også perfekt i sidebar-widget-området.

Den viser flere resultater og viser også søkeresultatene på en presentabel måte. Det samsvarer med de delvise søkeordene for å vise relevante resultater og unngå feilsidene.

Få et bedre søk-plugin i dag!

11. Smart forfatter-widget

Smart forfatter-widget

Smart forfatter-widget er et enkelt WordPress-programtillegg for å vise detaljer om forfatterforfattere i en widget. Det tilbyr fleksible alternativer for å vise forfatterens detaljer i widgeten.

Plugin oppdager innleggets forfatter på enkeltinnlegg automatisk. Den har en tilpasset avatarstørrelse for å vise forfatterens profilbilde og navn i widgeten. Du kan også koble navn og bilde til forfatterens innleggsarkiver.

Få Smart Author Widget-plugin i dag!

12. Testimonials Widget

Testimonials Widget

Testimonials Widget er et gratis WordPress-plugin for å vise brukervurderinger i sidefeltet og widget-områdene. Den lar deg legge til en tilfeldig glidebryter eller liste ut attestene manuelt.

Plugin-enheten har flere visningsalternativer. Det tilbyr også karusell-, falmings- og lysbildeoverganger for å vise vitnesbyrdene dine vakkert.

Få Testimonials Widget-plugin i dag!

13. Innhold knyttet til kontekst

Innhold relatert til kontekst

Innhold relatert til kontekst er et kraftig programtillegg for å vise relaterte artikler i sidefeltet og innlegg. Den velger smart tilfeldige innlegg basert på tittelen og innholdet på artikkelen din.

Den støtter også miniatyrbilder, tilpassede CSS-stiler og innleggstyper. Plugin-en har en tilpasset widget og kortkode for å vise de relaterte innleggene i sidefeltet, bunnteksten eller et hvilket som helst widget-område.

Få plugin-modulen for innholdsrelaterte innlegg i dag!

14. Formidable skjemaer

gjennomgang av formidable skjemaer

Formidable Forms er et populært plug-in-plugin for dra-og-slipp-skjermbygger for WordPress som lar deg legge til et skjema i sidefeltet. Med denne pluginen kan du lage vakre og avanserte former og legge dem til hvor som helst der en widget støttes. Du kan også legge den til innlegg og sider.

Formidable Forms kommer med mange avanserte funksjoner, for eksempel beregning som lar deg lage komplekse former enkelt.

Få plugin-modulen Formidable Forms i dag!

15. Widget-alternativer

Widget-alternativer

Widget Options er et WordPress widget-plugin. Det er en 1-stopp løsning å ta kontroll over WordPress-widgetene dine. Plugin-enheten lar deg også tilpasse widgetene med tanke på sidesynlighet, enhetssynlighet, tilpasset justering og mer.

Du kan også vise / skjule widgets på en bestemt dato eller et datoperiode. Med tilpassede stylingsalternativer kan du raskt gi mer brukeroppmerksomhet til de enkle widgetene.

Få plugin-modulen Widget Options i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-plugins for sidefelt og widgets. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for de beste Google maps-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me