15 beste WordPress-søkeplugins for å forbedre søk på stedet

Beste WordPress Search Plugins


Leter du etter de beste WordPress-søkepluginene?

Den innebygde søkefunksjonen i WordPress kommer med mange begrensninger. Med riktig WordPress-søkeplugin kan du forbedre søk på stedet på nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-søkepluginene i markedet.

1. SøkWP

SearchWP

SearchWP er en av de mest populære og kraftige WordPress-søkepluginene. Den identifiserer filene som standard WordPress-søkemotor ignorerer som dokumenter, e-handelsproduktdetaljer, taksonomibetingelser, tilpassede felt osv. Plugin-modulen lar deg konfigurere søkemotoren på nettstedet ditt raskt og enkelt.

Du kan overvåke besøkende innsikt for å forbedre innholdet ditt og få mer brukerengasjement i WordPress. Denne pluginen bruker de eksisterende søkeskjemaene og resultatsidemalene for å sikre at den er kompatibel med WordPress-temaet ditt.

2. Fulltekstsøk

Fulltekstsøk

Fulltekstsøk er et avansert WordPress-søkeplugin som lar brukerne dine søke etter vedlegg, PDF, dokumenter og andre filformater på nettstedet ditt. Det kompletterer den innebygde søkefunksjonen til WordPress i stedet for å definere den på nytt. Hvis du leter etter en søkeplugin som følger WordPress-standarder, kan det være lurt å prøve det.

Med gratisversjonen får du bare grunnleggende funksjoner. Vedleggssøk tilbys med pro-versjonen av plugin-modulen.

3. Swiftype-søk

Swiftype

Swiftype Search er en lett og rask søkeplugin som enkelt kan integreres med ditt WordPress-nettsted. Det erstatter standardsøkesystemet til WordPress og gjør det fullt tilpassbar. Du kan endre stilen i søkefeltet, legge til farger osv.

Den viser detaljert innsikt i sanntidssøk slik at du kan se hvilket innhold brukerne dine er interessert i. Plugin-enheten støtter over 13 populære språk som gjør det tilgjengelig for publikum i alle regioner i verden.

4. Et bedre søk

Et bedre søk

A Better Search er et gratis WordPress-plugin som erstatter din eksisterende WordPress-søkemotor med en funksjonsrik søkeløsning. Med denne plugin kan du kontrollere søkeskjermmal, resultatsidemal, og tilpasse søkeboksen helt etter behov.

Denne pluginen viser relevante søkeresultater, samsvarer med delvis ord, fremhev begrep, søkefraser og kommentarer. Den støtter bbPress og WordPress multisiternettverk.

5. Ajax Search Lite

Ajax Search Lite

Ajax Search Lite er en gratis WordPress-søkeplugin. Det kommer med Googles autofullfør og forslag til nøkkelord for å gjøre det enkelt å søke på ditt WordPress-nettsted for brukerne dine. Du kan enkelt legge til en søkeboks på sidefeltet som en widget eller til innleggene dine som en kortkode.

Det leveres med 8 innebygde maler, fargejusteringer, ajax-drevne animasjoner, mange backend-innstillinger og mer. Denne pluginen buffer bilder for raskere ytelse. Den er kompatibel med WPML og Qtranslate.

6. Ivory Search

Elfenbenssøk

Ivory Search er en enkel og gratis WordPress-søkeplugin som forbedrer din grunnleggende WordPress-søkefunksjon. Det lar deg lage nye søkeskjemaer på nettstedet ditt. Du kan også tilpasse hvert søkeskjema hver for seg. Det er enkelt å vise søkefeltet i toppteksten, bunnteksten, sidefeltet, widget-klare områder, innlegg osv. Ved hjelp av kortkoden.

Denne pluginen kan skjule spesifikt innhold fra søkeresultatene. Den støtter WooCommerce og WPML for flerspråklige søk.

7. ACF: Better Search

ACF Better Search

ACF Better Search er et WordPress-søkeplugin som fungerer med standard WordPress-søkesystem for å forbedre søkeresultatene. Det lar deg søke etter komplette setninger i stedet for enkeltuttrykk. Søkeresultatene er mer nøyaktige for setningene og viser også resultater umiddelbart.

8. Uthev søkeord

Uthev søketermer

Som navnet antyder, fremhever denne programtillegget søkeordene på WordPress-nettstedet ditt. Det er en gratis og moderne WordPress-plugin som raskt viser markerte termer i søkeresultatene. Det fremhever ikke bare tittelen på siden eller innlegget ditt i søkeresultatet, men også for begrepene i innholdsutdraget.

Det har karakter og små og små bokstaver sensitiv lysheving. Plugin-enheten er kompatibel med WP Super Cache for bedre og raskere ytelse.

9. Søk på plass

Søk på plass

Search in Place er en sanntids søkemotor for WordPress. Når du skriver inn søkeordet, begynner det å vise resultatene. Den kan tilpasses for farger og skrifter i søkefeltet. Du kan bruke kortkoden til å vise søkefeltet i topptekst, bunntekst og widgetiserte områder.

Det er fullt kompatibelt med dra og slipp sidebyggere som Elementor, SiteOrigin osv. For å legge til søkefeltet hvor som helst på nettstedet ditt. Det inkluderer også etiketter på søkeresultatsiden.

10. YITH WooCommerce Ajax Search

YITH Ajax WooCommerce Search

YITH WooCommerce Ajax Search er et premium WordPress-søkeplugin som fungerer med WooCommerce-butikker for å søke etter produkter og vise resultatene i sanntid. Den kommer som en kortkode og widget for å vise søkefeltet i topptekst, bunntekst og sidefelt.

Den viser omfattende søkeresultater fra sidene, innleggene, kategoriene, produktinnholdet osv. Det viser også produktpriser på listen over forslag. Ta også en titt på de beste WooCommerce-vertsselskapene.

11. Søkeboks i Booking.com

Booking.com-søkefeltet

Hvis du leter etter en spesifikk plugin for å legge til den offisielle søkeboksen av Booking.com på nettstedet ditt, er denne plugin-en perfekt for deg. Det lar deg bli medlem av Booking.com-nettstedet og enkelt legge til hotellene med destinasjoner. Du kan ha forhåndsutfylte destinasjoner for forskjellige sider og innlegg.

Denne pluginen tilbyr gode tilpasningsalternativer i backend som inkluderer farger, tekst og størrelse på søkeboksen. Du kan bruke widgeten til å legge til søkefeltet i sidefeltet eller bunnteksten.

12. Søk etter kategori

Kategori klokt søk

Søk etter kategori er et gratis WordPress-plugin som legger til en tilpasset widget til nettstedet ditt. Ved hjelp av denne pluginen kan du enkelt legge til kategoribaserte søk for brukere. Du kan også ekskludere bestemte kategorier fra søkeresultatene for å kontrollere søkemotoren din. Det er en perfekt plugin for bloggere med hundrevis av artikler.

13. Søk Live

Søk Live

Search Live er en annen gratis plugin for WordPress nettsteder. Det gir et effektivt integrert live-søk med umiddelbare resultater for de besøkende. Det er enkelt og enkelt å sette opp med en kortkode. Du kan også bruke widgeten til å legge til en søkeboks i widgetene-klare områdene. Det lar deg også kontrollere søkeresultatene for hvert søkeskjema.

14. SøkIQ

SearchIQ

SearchIQ er en intelligent søkeløsning for WordPress. Den viser øyeblikkelig søkeresultater med autofullføringsfunksjonen. Den har analyser i sanntid slik at du kan forstå brukeratferd og forbedre innholdsstrategien på nettstedet ditt. Denne pluginen sørger for at alle dine dokumenter og andre filformater blir søkbare. Det optimaliserer også resultatene for å prioritere relevant innhold.

15. Showcase IDX Real Estate Search

IDX Eiendomssøk

Showcase IDX Real Estate Search er et gratis WordPress-søkeplugin for eiendomsnettsteder, meglere og brukere som leter etter eiendommer. Det hjelper eiendomsmeglerne med å få flere potensielle kunder. Den integreres med kartbasert søk for å ta din lokale søkeløsning til neste nivå. IDX Real Estate Search-plugin fungerer som en bro mellom kjøper og selger.

Den kommer som en widget og en kortkode for å vise søkefeltet i sider, innlegg og widget-områder. Du kan enkelt tilpasse søkefeltet for å matche det med WordPress-temaet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-søkepluginene for å øke nettstedets søk. Det kan også være lurt å sjekke ut vårt ekspertvalg om de beste snart plugins og WordPress giveaway plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map