17 bästa formulär-plugins för WordPress 2020 (de flesta är gratis!)

bästa kontaktformulär-plugins jämfört


Är du trött på att använda buggy WordPress-kontaktformulär på din webbplats?

Det är lätt att bli överväldigad av de tusentals plugin-kontaktformulär i WordPress-arkivet. Eftersom varje plugin har sina för- och nackdelar kan det vara svårt att hitta den rätta till dina behov.

Om du undrar vilken WordPress-formulär-plugin du ska välja för din webbplats är du på rätt plats. I den här guiden kommer vi att jämföra de bästa WordPress-kontaktformulärens plugins, så att du kan hitta den rätta som perfekt matchar dina behov.

Har WordPress ett inbyggt kontaktformulär?

Nej! WordPress levereras inte med ett inbyggt kontaktformulär. För att du ska kunna bygga ett formulär måste du installera ett WordPress-plugin.

Varje WordPress-webbplats behöver ett WordPress-formulär-plugin, oavsett dess nisch.

Att använda WordPress-formulär gör det enkelt för dina webbplatsbesökare att komma i kontakt med dig. Du kan integrera dina WordPress-kontaktformulär med tredje parts tjänster för e-post, betalningar och andra krav.

Välja den bästa formen plugin för WordPress

Inte alla kontaktformulär plugins skapas lika. Eftersom varje plugin har sina fördelar och nackdelar är det viktigt att du förstår vilken plugin som är bäst för dina behov.

Till exempel kan en utgivare behöva en plugin som tillåter sömlös integration med deras favoritverktyg för e-postmarknadsföring som MailChimp, Constant Contact, Drip, etc. En e-handelshandlare kan dock behöva skapa anpassade registreringsformulär, inloggningsformulär och betalningsformulär. En ideell organisation, å andra sidan, kommer att behöva skapa anpassade donationsformulär för att samla in pengar online.

Det här är vad du behöver för att undersöka ett kontaktformulär-plugin.

 • Funktioner: Ett bra WordPress-kontaktformulär-plugin gör att du kan skapa alla typer av onlineformulär, till exempel kontaktformulär, betalningsformulär, användarregistreringsformulär, prenumerationsformulär, och så vidare.
 • Enkel användning: Ett intuitivt användargränssnitt gör det enkelt att skapa en webbform, även om du inte är teknisk kunnig. Ju lägre inlärningskurva, desto bättre.
 • Mobil-Friendly: Alla former du skapar måste vara 100% lyhörda och fungera bra på alla enheter, annars kommer du att falla bakom.
 • Prissättning: Innan du testar ett plugin måste du överväga om det är värt investeringen på lång sikt.
 • Dokumentation: Dokumentationen bör företrädesvis vara tillräckligt stor så att den enkelt leder dig genom olika funktioner i plugin-programmet.
 • Stöd: Du vill också välja ett plugin som är utvecklat av ett team med ett gott rykte och är känt för att leverera enastående kundservice.

Bästa formulär plugins för WordPress

Här är en snabb sammanfattning av de bästa formen plugins för WordPress.

PluginRatingPriceActive Installs
1. WPFormsBästa Form Plugin för WordPressfrån $ 39,5 / år2+ miljoner
2. FormidabelAdvanced WordPress Form Pluginfrån 49 $ / år200 tusen+
3. Ninja FormsBästa WordPress Form Addonsfrån $ 29 / år1+ miljoner
4. FormstackEnklaste onlineformulärbyggarenfrån $ 19 / månadInte tillgänglig
5. Kontaktformulär 7Populärt kontaktformulär pluginFri5+ miljoner
6. Caldera FormsGratis kontaktformulär pluginFri200 tusen+
7. WufooGratis online formbyggareFriInte tillgänglig

1. WPForms

wpforms

WPForms är det mest nybörjarvänliga kontaktformuläret för WordPress. Med sin kraftfulla drag-and-drop-byggare kan du skapa vackra WordPress-formulär på bara några minuter utan att röra vid en enda rad kod.

WPForms gör det enkelt att skapa komplexa onlineformulär, inklusive beställningsformulär, undersökningsformulär, donationsformulär, e-postabonnemangsformulär, säkrade formulär med lösenordsskydd, etc. Även om du är en nybörjare kan du hoppa rätt in.

Varje form du skapar kommer att vara 100% mobilvänlig, vilket innebär att den ser bra ut på alla enheter (dator, mobil eller surfplattor). Det innehåller också dussintals förbyggda formmallar som perfekt anpassar sig till ditt arbetsflöde och sparar mer tid.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar formulärinlämning utan att uppdatera sidan.

wpforms-dra-och-släpp-builder

Kolla in dessa head-to-head jämförelser mellan,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Om du letar efter ett WordPress-formulär-plugin som är lätt att använda och har alla de kraftfulla funktionerna du behöver, leta inte längre än WPForms. Över 1 miljon webbplatser har litat på det!

Gratis / lite version: Ja

Premium prissättning: 39 $ – 499 $

Kom igång med WPForms Pro idag.

Vill du börja med gratisversionen istället? Prova WPForms Lite.

Bonus: IsItWP-användare får 10% rabatt på WPForms. Använd bara vår WPForms-kupong: SAVE10

2. Formidabel

formidabla former

Formidable är ett avancerat WordPress-formulär-plugin som gör att du enkelt kan bygga komplexa WordPress-formulär. Istället för att bara samla in data från användare, tillåter Formidable dig att visa inlägg i framsidan av din webbplats.

Med Formidable kan du samla in, visa, redigera och filtrera användarinlämnade data utan några extra plugins.

Medan du kan bygga grundläggande WordPress-kontaktformulär med Formidable, kan en genomsnittlig användare hitta det som en uppblåst lösning med för många oönskade funktioner. Det är inte nybörjarvänligt.

I likhet med Ninja Forms säljer Formidable också tillägg separat. Det kan vara perfekt för små webbplatser men blir dyrt när du växer.

formidabla former byggare

Om du är en professionell WordPress-utvecklare och vill bygga komplexa formulär bör du prova Formidable. Det kommer med massor av kraftfulla funktioner för att skapa intrikata formulär för din webbplats eller datadrivna webbapplikationer.

Gratis / lite version: Ja

Premium prissättning: $ 49- $ 399

Kom igång med Formidable Forms idag.

3. Ninja Forms

ninja former

Ninja Forms är ytterligare ett WordPress-kontaktformulär-plugin som gör att du enkelt kan bygga WordPress-kontaktformulär. Plugin är byggt av WPNinja, ett WordPress-utvecklingslag som har skapat flera välkända WordPress-plugins.

Core plugin är helt gratis att använda. Du kan förbättra funktionerna i Ninja Forms genom att installera premiumtillägg när det behövs. Plugin kommer med hundratals funktioner och krokar, vilket gör det möjligt för utvecklare att förbättra det med anpassade funktioner.

skapa-form-ninjaforms

Om du vill använda ett gratis kontaktformulär-plugin på din webbplats och förbättra funktioner genom att köpa nödvändiga tillägg, är Ninja Forms den perfekta lösningen.

Först kan det vara en bra strategi att köpa tillägg eftersom du bara måste betala för det du behöver. Men när dina behov växer blir Ninja Forms dyrare än andra plugins i listan.

Gratis / lite version: Ja

Prissättning av individuella tillägg: $ 29 – $ 129 vardera

Prissättning av premiumplaner: 99 $ – 499 $

Kom igång med Ninja Forms Pro idag.

4. Formstack

formstack

Formstack är en premiumformulärare för WordPress som låter dig skapa fantastiska onlineformulär på några sekunder med dess drag & drop-gränssnitt. Den integreras också med massor av tredjepartsappar. Du kan ladda ner det gratis integrationspluginet från WordPress-arkivet för att bädda in ditt Formstack-webbformulär i dina inlägg, sidor eller sidofält..

formstack-builder

Formstacks användargränssnitt är renare och modernare än Wufoo, vilket gör formbyggandet roligt och enkelt. Formstack är dock inte specifikt för WordPress-webbplatserna, så du hittar många begränsningar när du skapar nya former.

Formstack erbjuder inte en gratis plan, men du kan prova den gratis i 14 dagar.

Gratis plan: Nej

Prissättning: 19 $ – 249 $

Kom igång med Formstack idag.

5. Kontaktformulär 7

kontaktformulär 7

Utan tvekan är Kontaktformulär 7 det mest populära formuläret plugin för WordPress på marknaden. Med tanke på kontaktformulär 7 har funnits i över ett decennium, är det inte någon överraskning att denna plugin har mer än 5 miljoner aktiva installationer.

Kontaktformulär 7

Om du vill skapa enkla kontaktformulär på din webbplats är Kontaktformulär 7 det rätta valet. Du kan också hitta flera gratis och premium tillägg från tredje part som fungerar bra med detta plugin.

Användargränssnittet är inte alls lätt att använda, och det kräver att du känner till några grundläggande HTML-taggar för att skapa ett kontaktformulär.

Gratis / lite version: Ja

Ingen premiumversion

Kom igång med kontaktformulär 7 idag.

6. Caldera Forms

caldera-former

Caldera Forms är ett formulärbyggnadsprogram som hjälper till att bygga komplexa former snabbt. Med deras intuitiva användargränssnitt och dra-och-släpp-redigerare kan du skapa svarsformer för din webbplats på kort tid. Denna formbyggare-plugin skickas också med flera mallar för att konfigurera formulär ännu snabbare.

Caldera Forms påstår sig ha fler gratisfunktioner än någon annan WordPress-formbyggare-plugin. Dessa gratisfunktioner inkluderar villkorad logik, flerdelade formulär, beräkningsfält, filuppladdningar och kolumnlayout utanför rutan. Med deras gratisversion har du allt du behöver för att skapa ett enkelt men ändå kraftfullt kontaktformulär. Du kan använda tredjeparts captcha-tjänster för att lägga till skräppostfiltrering.

Gratis / lite version: Ja

Individuella tilläggsprissättning: $ 164,89 – $ 549,89 vardera

Prissättning av premiumplaner: 14,99 $ – 549,89 $

Kom igång med Caldera Forms idag

7. Wufoo

wufoo

Wufoo är en plattformsoberoende formulärbyggare som låter dig publicera ett formulär på vilken webbplats som helst, inklusive WordPress-webbplatser. Wufoo erbjuder en gratis plan som gör att du kan skapa fem webbformulär, men de kommer att inaktiveras när de har överskridit 100 poster per månad.

Med hjälp av deras formulärbyggare kan du få dina online-formulär igång snabbt och enkelt. Du kan integrera ditt kontaktformulär med massor av fantastiska onlineverktyg som du redan använder och älskar.

wufoo-jämförelse

Wufoo erbjuder fler integrationer än andra WordPress-formbyggare. Det kan dock inte skapa ett inloggningsformulär eller användarregistreringsformulär på din webbplats.

Gratis plan: Tillgängliga

Premium prissättning: $ 19 – $ 99

Kom igång med Wufoo idag.

8. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP är den mest populära e-postleveransen och WordPress SMTP-plugin. Det är byggt av samma team av experter som ligger bakom WPForms. Denna plugin är perfekt för att fixa alla dina e-postleveransproblem och för att hålla en logg över alla e-postmeddelanden som skickas från din WordPress-webbplats.

Det måste användas tillsammans med din kontaktformulärare för att skicka e-post direkt. Du kan ansluta WP Mail SMTP till någon av de säkra SMTP-leverantörerna inom din budget. Den kringgår skräppostfiltren och ser till att dina e-postmeddelanden landar i inkorgen.

WP Mail SMTP

Gratis / lite version: Ja

Premiumplaner: $ 49 – $ 99

Kom igång med WP Mail SMTP idag.

9. Jetpack Forms

Jetpack Forms

Jetpack är en kraftfull plugin byggd för WordPress-webbplatser. Det kommer med flera fantastiska funktioner, inklusive kontaktformulär för WordPress. Du kan skapa flera formulär och visa dem på olika delar av din webbplats. Den använder dina allmänna WordPress-inställningar som e-post för att skicka aviseringar när dina användare har skickat formuläret. Du kan också ställa in ett anpassat e-postmeddelande för att ta emot aviseringar.

Den har en dra och släpp-redigerare för att lägga till, redigera och ordna om formfält. Andra viktiga funktioner inkluderar skräppostfiltreringstjänster, meddelanden om instrumentpanelen osv.

Gratis / lite version: Gratis med Jetpack-plugin.

Premiumplaner: $ 3,50 – $ 29 per månad

Kom igång med Jetpack Forms idag.

10. Visual Form Builder

Visual Form Builder

Visual Form Builder är ett gratis WordPress-plugin för att skapa alla typer av former. Det låter dig lägga till formulärfält med ett klick. Du kan använda dra och släpp-redigeraren för att ordna fält. Den lagrar formulärposter i din WordPress-databas automatiskt. Du kan också hantera formulärposter i din WordPress-instrumentpanel och exportera dem i CSV-fil.

Det erbjuder ett anti-spam-system för att filtrera dina formulärinlämningar. Du kan helt anpassa bekräftelsemeddelanden och skicka formulärinsändningar till flera e-postadresser. Det stöder kortkod för att visa formuläret var som helst på din WordPress-webbplats.

Gratis / lite version: Ja

Premium prissättning: $ 29 – $ 199

Kom igång med Visual Form Builder idag.

11. Postman SMTP

Postman SMTP

Postman SMTP är ett annat WordPress-mail SMTP-plugin. Det garanterar e-postleverans som skickas från dina WordPress-formulär och webbplats. Det kanske inte är ett kontaktformulär-plugin, men du kan använda det som ett verktyg för att skicka e-postmeddelanden smidigt. Postman SMTP har en enkel installationsguide och kraftfulla konfigurationsinställningar.

Det låter dig logga in och skicka igen alla e-postmeddelanden som visar den exakta orsaken till misslyckade e-postmeddelanden. Det stöder tvångsmottagare (cc, bcc, till) och anpassade e-postrubriker. Du kan integrera Postman SMTP med populära e-postmarknadsföringstjänster som stöds av din kontaktformulär-plugin (MailChimp eller Mailgun).

Gratis / lite version: Ja

Premiumplaner: Inte tillgänglig

Kom igång med Postman SMTP idag.

12. WP Mail bank

WP Mail Bank

WP Mail Bank är ett gratis WordPress SMTP-plugin för att leverera dina e-postmeddelanden framgångsrikt. Det stöder flera e-posttjänster, inklusive Gmail, Yahoo, Mailgun, SendGrid, etc. Plugin är perfekt för att ansluta till dina kontaktformulär och skicka e-post direkt till dina användares inkorg..

Den levereras med en e-postlogger som ger information om alla dina e-postmeddelanden. Du kan också vidta åtgärder på olevererade e-postmeddelanden för att radera eller skicka dem igen. Det fungerar bra med WordPress multisite nätverk.

Gratis / lite version: Ja

Premiumplaner: 29,99 € – 99,99 € per år

Kom igång med WP Mail Bank idag.

13. Gmail SMTP

Gmail SMTP

Gmail SMTP är ett kraftfullt WordPress SMTP-plugin för att skicka e-postmeddelanden med ditt Gmail-konto. Den har en mycket säker SMTP-server för att se till att dina e-postmeddelanden ska kringgå filtren och aldrig blockeras. Det innebär också andra säkerhetsåtgärder som OAuth 2.0-protokollet för att godkänna åtkomst till Gmail API, vilket innebär att du inte behöver ange användarnamn eller lösenord.

Det har en enkel uppsättning. Du bör skapa ett konto på Google Apps for Work för att använda Gmail SMTP-servrar och skicka obegränsade e-postmeddelanden utan problem. Denna plugin är perfekt för anslutning till dina kontaktformulär i WordPress.

Gratis / lite version: Ja

Premiumplaner: Inte tillgänglig

Kom igång med Gmail SMTP idag.

14. Kontaktformulärsbyggare

Kontakta Form Builder

Kontakta Form Builder är ett gratis WordPress-kontaktformuleringsplugin. Det levereras med flera förbyggda formmallar och teman. Det smälter samman med ditt WordPress-tema på ett sådant sätt att du enkelt kan anpassa CSS för att uppnå dina designmål för kontaktformuläret.

Du kan använda detta plugin för att skapa andra typer av formulär som feedbackformulär, enkätformulär, etc. Andra viktiga funktioner inkluderar skräppostfilter, Google Maps-integration, flera formulärfält och mer.

Kontaktformulär byggmall

Det gör att du kan ordna formfältet med enkla knappar. Du kan också redigera och märka fält för att göra dem framträdande för dina användare.

Gratis / lite version: Ja

Premiumplaner: 15 – 99 dollar

Kom igång med Contact Form Builder idag.

15. Form Maker

Form Maker

Form Maker är ett utmärkt WordPress-kontaktformulär-plugin. Den har en drag-and-drop-formbyggare för att designa komplexa former snabbt. Det levereras med dussintals formfälttyper så att du kan skapa en form av ditt behov. Det bästa med Form Maker är att det gör att du kan visa formuläret i popup-fönster, toppfält och rullningslådor. Du kan också bädda in formuläret i dina sidor och inlägg.

Den har färdiga formmallar för att ställa in formulärerna med några få klick. Form Maker ger dig möjlighet att ställa in automatisk anpassade svar till användare som har fyllt i formuläret.

Form Maker popup-exempel

Det erbjuder också anpassningsbara teman för att ändra utformningen av dina formulär. För ytterligare styling kan du använda CSS-redigeraren som kommer inbyggd med plugin.

Gratis / lite version: Ja

Premium prissättning: $ 45 – $ 100

Kom igång med Form Maker idag.

16. weForms

weForms

weForms är ett gratis WordPress-drag och släpp-kontaktformulär-plugin. Det låter dig skapa obegränsade formulär och visa dem var som helst på din webbplats. Du kan också förhandsgranska formuläret innan du publicerar det för att se hur det kommer att se ut för dina användare.

Det kommer med fördefinierade anpassade formmallar för att snabbt ställa in kontaktformuläret. Den erbjuder formulärets utgångsfunktion för att göra ett formulär ogiltigt efter ett visst datum. weForms har kraftfulla integrationer med e-postlösningar och andra tjänster från tredje part.

weForms förhandsvisning

Du kan också skapa betalningsformer och integrera PayPal eller Stripe för att acceptera onlinebetalningar. Plugin är perfekt för alla webbplatser eller e-handel butiker.

Gratis / lite version: Ja

Premium prissättning: 39 $ – 399 $

Kom igång med weForms idag.

17. HappyForms

HappyForms

HappyForms är ett enkelt och gratis WordPress-kontaktformulär plugin. Det erbjuder en drag-and-contact kontaktformulärare och stöder Gutenberg. Du kan enkelt lägga till formulärerna på dina sidor, inlägg, mallfiler och widgets. Det låter dig också lägga till flera formulär på samma sida.

Det bästa med HappyForms är att det låter dig skapa flera kolumnformer med ett klick. Du kan definiera ett anpassat meddelande när du skickar formulär och omdirigera användare till valfri webbplats. Den använder HoneyPot och Google ReCaptcha för skräppostfiltrering.

Förhandsgranskning av HappyForms

Du kan också skapa konversationsformer och se en direktförhandsvisning innan du lägger till den på din webbplats. Det har snabba anpassningsalternativ och flera typer av formulärfält.

Gratis / lite version: Ja

Premiumplan: $ 79

Kom igång med HappyForms idag.

Vad är den bästa formen plugin för WordPress?

Nu när vi har tittat på olika formbyggnadslösningar för WordPress är det dags att avgöra vilken som passar rätt för dina behov.

Om du letar efter ett intuitivt plugin som kommer med alla viktiga funktioner du någonsin behöver, gå till WPForms. Det är den enklaste plugin för formbyggare för WordPress, och den har också en av de högsta användarbetygen.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att välja den bästa formen plugin för WordPress.

Du kanske också vill kolla in hur du skapar en typformformform i WordPress och bästa analyslösningar för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map