18 bästa WordPress-kommentarer-plugins för att öka engagemanget

bästa wordpress kommentarer plugins


Letar du efter de bästa WordPress-kommentarer-plugins för din webbplats? Att skapa ett aktivt kommentaravsnitt på din WordPress-blogg är viktigt för att skapa en stark relation med dina läsare och få trafik till din webbplats. Ett kommentarsnitt som är livligt med konversation gör din blogg till en plats som användare vill återvända till igen och igen. Men det kan vara svårt att generera värdefulla kommentarer på din blogg.

Det är därför vi i den här artikeln kommer att dela med dig de 18 bästa WordPress-kommentar-plugins som hjälper dig att generera fler kommentarer, hantera dina kommentarer och växa din blogg. Låt oss hoppa in!

1.De:comments

decomments-best-wordpress-comment-plugins

De: comments är den starkaste WordPress-plugin för kommentarer. Detta premium-plugin erbjuder en rad verktyg som hjälper dig att öka engagemanget på din blogg.

Du kan helt förbättra din kommentarsektion och låta dina läsare göra olika saker som att rösta på kommentarer för att gilla och ogilla dem, använda en social inloggningsfunktion och logga in med sina befintliga konton, dela kommentarer på sociala medier och mer. Användare kan till och med lägga till bilder, GIF, videor, tweets och mer till sina kommentarer.

En av deras framstående funktioner är deras Badge System som belöner och uppmuntrar de mest aktiva användarna genom att lägga till gamification i kommentarprocessen. Allt detta hjälper till att göra ditt kommentaravsnitt till en mer underhållande plats att vara.

Kom igång med De: kommentarer idag!

2. Akismet

Akismet-bästa-wordpress-comment-plugins

Akismet är en av de mest använda WordPress-kommentar-plugins på marknaden. Den här plugin kommer att filtrera skräpkommentarer för dig så att din webbplats kan behålla sin trovärdighet.

Istället för att slösa tid på att moderera kommentarer från bots och ta bort kommentarer som innehåller länkar till misstänkta webbplatser, gör detta plugin allt för dig. Du kommer aldrig att behöva ta itu med irriterande spam-kommentarer igen – vilket gör Akismet till ett måste för din kommentarsektion.

Du kan få Akismets personliga plan gratis vilket är bra för bloggare och personliga webbplatser. Men om du driver en kommersiell webbplats måste du uppgradera till deras Plus-plan för $ 5 per månad per webbplats.

Vill du ha mer information om Akismet? Kolla in vår fullständiga Akismet-recension.

Kom igång med Akismet idag!

3. Jetpack-kommentarer

jetpack-kommentarer-wordpress-comment-plugins

Jetpack Comments är ett fantastiskt WordPress-plugin som gör det lättare för dina läsare att kommentera din blogg. Jetpack Comments-pluginet ersätter ditt standardkommentarsektion med ett nytt kommentarsystem som har inloggning på sociala medier.

Istället för att behöva skapa ett helt nytt konto bara för att kommentera din blogg, kan användare logga in med sitt befintliga WordPress-, Facebook- eller Twitter-konto. Besökare kan också välja att lämna en kommentar som gäst eller använda sitt användarnamn på det sociala nätverket.

Detta snygga, användarvänliga kommentarsystem är enkelt att installera och du har också möjlighet att anpassa färgschemat för att matcha ditt märke.

För en mer detaljerad recension av Jetpack, kolla in vår kompletta JetPack-granskning.

Kom igång med Jetpack-kommentarer idag!

4. trivs kommentarer

trivs-kommentarer-kommentar-plugin

Thrive Kommentarer är ett annat alternativ som vi anser vara en av de bästa WordPress kommentarer plugins. Denna kraftfulla plugin samlar alla de mest beroendeframkallande delarna av sociala medier och communityforum och lägger dem till dina WordPress-kommentarer.

Dina besökare får tillfredsställelsen av att se andra användare “gilla” sina kommentarer och de får tjäna prestandamärken genom att kommentera. Plugin innehåller också funktioner som gör det möjligt för användare att känna sig validerade genom att få “upp-röster” och få sina kommentarer presenterade.

Med Thrive-kommentarer får du också omfattande rapporter om besökarnas aktivitet över tid. Du kan se statistik om dina mest aktiva kommentarer, ta reda på vilka av dina inlägg som är mest populära för att kommentera och spåra dina engagemangs framsteg.

Kom igång med trivas kommentarer idag!

5. Plugin för WordPress-kommentarbetyg

wordpress-comment-rating-plugin
WordPress Kommentarplugin är ett enkelt och lättanvänt plugin som gör det möjligt för användare att betygsätta kommentarerna i ett inlägg. Plugin kan också sortera kommentarer efter mest populära.

Användare kommer att uppmuntras att engagera sig mer i kommentarsektionen när deras kommentarer får bra betyg och stiger till toppen av förpackningen.

Du kan köpa en vanlig licens för WordPress Kommentarplugin för endast $ 22 som kommer med framtida uppdateringar och 6 månaders support från wpbuddy.

Kom igång med WordPress Kommentar Betyg Plugin idag!

6. Disqus Kommentarsystem

Disqus-comment-system-wordpress-plugin
Disqus Kommentarsystem är ett av de mest populära kommentarsystemen för WordPress-webbplatser. Med Disqus Kommentarsystem kan du ersätta WordPress-standardavsnittet med deras. Deras interaktiva kommentaravsnitt hjälper dig att öka engagemanget, växa relationer med dina besökare och behålla läsarna. Och deras 1-klicksinstallation integreras sömlöst med WordPress vilket innebär att du inte behöver veta något om kod.

Med Disqus kan du föra tillbaka användare till din webbplats med e-post- och webbläsarmeddelanden, användare kan rösta för kommentarer, samt lägga till roliga element till sina kommentarer som foton, videor, omnämnanden och mer.

Användare får också flexibla alternativ för social inloggning och du kan sortera diskussioner efter äldsta, senaste och bästa kommentarer.

Kom igång med Disqus Kommentarsystem idag!

7. Inaktivera kommentarer

disable-kommentarer-wordpress-plugin
Medan data visar att du bör tillåta kommentarer på din blogg, du kanske ibland vill inaktivera kommentarer på dina WordPress-inlägg. Du kan enkelt göra det med pluginprogrammet Inaktivera kommentarer.

Detta gratis plugin tillåter WordPress-administratörer att inaktivera kommentarer på alla inläggstyper som blogginlägg, sidor och bilagor. Om du vill inaktivera kommentarer på specifika enskilda inlägg kan du eller du kan inaktivera kommentarer på hela WordPress-webbplatsen.

Kom igång med inaktivera kommentarer idag!

8. KommentarLuv

kommentar-luv-wordpress-kommentarer-plugin
CommentLuv är ett annat WordPress-kommentarplugin som kommer med en mängd funktioner för ditt kommentarsektion för att öka trafiken till din webbplats och öka engagemanget.

Med CommentLuv kan användare lägga till sin Twitter-länk till sina kommentarer, lägga till nyckelord och du kan lägga till en toppkommentatorwidget. Plugin bekämpar också spam-kommentarer och läsarna har möjlighet att registrera sig för din webbplats för att låsa upp avancerade CommentLuv-funktioner som dofollow-länkar och mer.

Kom igång med CommentLuv idag!

9. Facebook-plugins, kommentarer & Dialogrutor för WordPress

facebook-plugin-bästa-wordpress-comment-plugins
Facebook-plugins, kommentarer & Dialoger för WordPress är en kommentar-plugin som gör att du kan integrera många Facebook-funktioner i kommentarsektionen på din webbplats.

De erbjuder 11 olika Facebook-plugins som kan läggas till på din webbplats med bara en kodrader. Facebook-plugins inkluderar: Facebook-kommentarer, som knapp, delningsknapp, skicka-knapp och mer.

Med den här kommentaren och plugin för sociala medier kommer användarna på din webbplats som också använder Facebook allt de behöver för att interagera med dina inlägg på ett ställe.

Kom igång med Facebook-plugins, kommentarer & Dialogrutor för WordPress idag!

10. WpDevArt Facebook-kommentarer

wpdevart-best-comment-plugins-wordpress
WpDevArt Facebook Comments är ett annat bra plugin för att integrera Facebook med ditt kommentarsektion på WordPress. WpDevArt Facebook Comments plugin är ett verktyg som låter dig visa Facebook-kommentarer till besökare på din webbplats.

Detta användarvänliga plugin är gratis tillgängligt. Du kan uppgradera till pro-versionen för att få tillgång till funktioner som möjligheten att välja färgschema, ställa in bakgrundsfärgen och 39 fantastiska animationseffekter.

Kom igång med WpDevArt Facebook-kommentarer idag!

11. Kommentar godkänd

kommentar-godkänd-wordpress-plugin
Kommentar godkänd är ett enkelt WordPress-plugin som skickar ett anpassningsbart meddelande till en användare som har lämnat en kommentar på din webbplats när kommentaren har godkänts av dig.

Detta plugin är gratis att ladda ner och det är ett bra sätt att uppmuntra användare att återvända till din webbplats.

Kom igång med godkänd kommentar idag!

12. Prenumerera på kommentarer omlastade

prenumerera till kommentarer-reloaded-plugin
Prenumerera på Kommentarer Reloaded är ett annat populärt WordPress-plugin som får användare att återvända till din webbplats om och om igen.

Detta plugin gör det möjligt för användare att registrera sig för att få e-postmeddelanden när en användare svarar eller kommenterar ett inlägg som de redan har kommenterat.

Prenumerera på Kommentarer Reloaded kommer också med en prenumerationshanterare som kommentarer kan använda för att avbeställa prenumerationer från vissa inlägg eller stänga av alla aviseringar när de inte vill uppdateras på konversationer längre.

Kom igång med prenumerera på kommentarer omladdade idag!

13. Yoast-kommentarhacks

Yoast-comment-hacks-plugins
Du kanske redan är medveten om Yoast SEO, en av de mest populära SEO-pluginsna. Men Yoast har en annan fantastisk plugin för kommentarer som kallas Yoast Kommentarhacks.

Yoast Comment Hacks lägger till små hacks till standard WordPress-kommentarsektionen för att göra det enklare att hantera. Till exempel lägger det till renare e-postmeddelanden om kommentarer. Den lägger också till en knapp i WordPress-verktygsfältet för att skicka e-post till alla kommentarer på ditt inlägg samtidigt.

En annan fantastisk funktion är möjligheten att omdirigera första gången kommentarer till en tacksida som uppmuntrar dem att registrera sig för din e-postlista.

Kom igång med Yoast-kommentarhack idag!

14. Enkel kommentarredigering

enkel kommentar-redigering-wordpress-plugin
Plugin för enkel kommentarredigering för WordPress är ett verktyg som låter anonyma användare redigera och / eller ta bort sina kommentarer i upp till 5 minuter.

Användare kan spendera mer tid på att lämna en tankeväckande kommentar med möjligheten att redigera och radera.

Allt du behöver göra är att installera plugin och resten görs åt dig.

Kom igång med enkel kommentarredigering idag!

15. Ingen sidkommentar

no-sida-comment-wordpress-comment-plugin
Ingen sidkommentar är ett fantastiskt WordPress-plugin som ger dig full kontroll över ditt kommentarssnitt. Detta plugin låter dig välja om kommentarer ska aktiveras eller inaktiveras som standard på alla nya inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Samtidigt har du också möjligheten att individuellt aktivera kommentarer på inlägg eller sidor.

Du kan också snabbt inaktivera alla kommentarer för en viss inläggstyp.

Kom igång med ingen sidkommentar idag!

16. Kommentarer – wpDiscuz

wpdiscuz-best-wordpress-comment-plugins
WpDiscuz-plugin för WordPress är ett annat plugin som är laddat med funktioner för att göra ditt kommentarsektion trevligare för dina läsare.

Med wpDiscuz kan du lägga till en interaktiv kommentarruta i inlägg och andra innehållstyper. Du får också tillgång till anmälarknappar som ger dig liveuppdateringar av nya kommentarer. Andra funktioner inkluderar full integration med inloggningsprogram för sociala nätverk, en “Ladda fler kommentarer” -knappen och mer.

Denna kraftfulla WordPress-kommentarplugin påstår också att den kommer att få den snabbaste kommentarupplevelsen på grund av den förstärkta kärnan.

Kom igång med kommentarer – wpDiscuz idag!

17. Svarbar

replyable-best-wordpress-comment-plugins
Svaras av Postmatic är ett WordPress-plugin som tar kommentarabonnemang till en annan nivå.

Användare kan registrera sig för att få e-postmeddelanden när som helst någon kommenterar dina blogginlägg. Men med Answerables maskininlärning blir ingen irriterad av att få för många e-postmeddelanden. Svarbara priser kommenterar för relevans och skickar bara det bästa till prenumeranter. Om användare vill svara på en kommentar behöver de bara svara på e-postmeddelandet.

Plugin är gratis att ladda ner men om du vill ha premiumfunktioner som möjligheten att svara på kommentarer direkt från din inkorg kostar det $ 2,99 per månad.

Kom igång med Svarbar idag!

18. Röstkommentarer & Recensioner – Heyoya

röst kommentarer-recensioner-heyoya
Röstkommentarer & Recensioner av Heyoya är ett fantastiskt WordPress-plugin som låter användare lämna röstkommentarer på dina inlägg. Det här roliga och unika sättet att interagera med är ett utmärkt sätt att hålla användare underhållna och på din webbplats längre.

Du kan installera det genom att bara kopiera och klistra in en kodrad och du kan använda plugin på över 20 olika språk. Den kommer också med Heyoya Mobile så att du kan spela in och spåra röstkommentarer när du är på språng.

Med röstkommentarer kan du ha mer personliga konversationer med dina läsare och ge en upplevelse de inte får på andra webbplatser.

Kom igång med röstkommentarer & Recensioner – Heyoya idag!

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om de 18 bästa plugin-kommentarerna för WordPress. Nu har du ett gäng fantastiska verktyg för att öka aktiviteten i ditt kommentarsektion och hantera alla de nya kommentarerna du kommer att få.

Om du gillade det här inlägget, kolla in vår artikel om 30 sätt att tjäna pengar online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map