18 beste plugin-er for WordPress-kommentarer for å øke engasjementet

beste wordpress kommentarer plugins


Leter du etter de beste WordPress-kommentar-programtilleggene for nettstedet ditt? Å lage en aktiv kommentardel på WordPress-bloggen din er viktig for å bygge et sterkt forhold til leserne dine og føre trafikk til nettstedet ditt. En kommentardel som er travel med samtale, vil gjøre bloggen din til et sted som brukerne vil returnere til igjen og igjen. Men det kan være vanskelig å generere verdifulle kommentarer på bloggen din.

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen vil dele med deg de 18 beste WordPress-kommentartilleggene for å hjelpe deg med å generere flere kommentarer, administrere kommentarene dine og utvide bloggen din. La oss hoppe inn!

1.De:comments

decomments-best-wordpress-comment-plugins

De: comments er den kraftigste WordPress-pluginen for kommentarer. Denne premium plugin-enheten tilbyr en rekke verktøy som hjelper deg med å øke engasjementet på bloggen din.

Du kan fullstendig renovere kommentarsdelen din og la leserne dine gjøre en rekke ting som å stemme på kommentarer for å like og mislike dem, bruke en funksjon for sosial innlogging og logge på med sine eksisterende kontoer, dele kommentarer på sosiale medier og mer. Brukere kan til og med legge til bilder, GIF-er, videoer, tweets og mer til kommentarene sine.

En av deres fremtredende funksjoner er deres Badge System som belønner og oppmuntrer de mest aktive brukerne ved å legge gamification til kommenteringsprosessen. Alt dette er med på å gjøre kommentarseksjonen din til et mer underholdende sted å være.

Kom i gang med De: comments i dag!

2. Akismet

Akismet-best-wordpress-comment-plugins

Akismet er en av de mest brukte WordPress-kommentartilleggene på markedet. Denne pluginen vil filtrere spam-kommentarer for deg slik at nettstedet ditt kan beholde troverdigheten.

I stedet for å kaste bort tid på å moderere kommentarer fra bots og slette kommentarer som inneholder lenker til mistenkelige nettsteder, gjør denne pluginen alt for deg. Du trenger aldri å takle irriterende spam-kommentarer igjen – noe som gjør Akismet til et must for kommentarfeltet.

Du kan få Akismets personlige plan gratis, noe som passer bra for bloggere og personlige nettsteder. Men hvis du driver et kommersielt nettsted, må du oppgradere til plussplanen deres for $ 5 per måned per nettsted.

Vil du ha mer informasjon om Akismet? Sjekk ut vår fullstendige Akismet-anmeldelse.

Kom i gang med Akismet i dag!

3. Jetpack-kommentarer

Jetpack-kommentarer-wordpress-comment-plugins

Jetpack Comments er en flott WordPress-plugin som gjør det lettere for leserne å kommentere bloggen din. Jetpack Comments-pluginen erstatter standardkommentarseksjonen din med et nytt kommentarsystem som har integrering av sosiale medier.

I stedet for å måtte lage en helt ny konto bare for å kommentere bloggen din, kan brukere logge seg på med sin eksisterende WordPress-, Facebook- eller Twitter-konto. Besøkende kan også velge å legge igjen en kommentar som gjest eller bruke sitt sosiale nettverk brukernavn.

Dette elegante, brukervennlige kommentarsystemet er enkelt å installere, og du har også muligheten til å tilpasse fargeskjemaet til å passe til ditt merke.

For en mer detaljert gjennomgang av Jetpack, sjekk ut vår komplette JetPack-gjennomgang.

Kom i gang med kommentarer fra Jetpack i dag!

4. Trives kommentarer

trives-kommentarer-kommentar-plugin

Thrive Comments er et annet alternativ vi anser for å være en av de beste WordPress-kommentarene. Denne kraftige plugin samler alle de mest vanedannende elementene i sosiale medier og samfunnsfora og legger dem til dine WordPress-kommentarer.

De besøkende får tilfredsheten med å se andre brukere “like” kommentarene sine, og de får tjent prestisjonsmerker ved å kommentere. Plugin-en inneholder også funksjoner som lar brukerne føle seg validert ved å motta “up-votes” og få kommentarer omtalt.

Med Thrive Comments får du omfattende rapportering om besøkende aktivitet over tid også. Du kan se statistikk om dine mest aktive kommentarer, finne ut hvilke av innleggene dine som er mest populære for kommentarer, og spore engasjementets fremgang.

Kom i gang med trivdes kommentarer i dag!

5. WordPress Kommentarvurdering Plugin

WordPress-kommentar-rating-plugin
WordPress Kommentarvurderingsplugin er en enkel og brukervennlig plugin som lar brukere rangere kommentarene i et innlegg. Plugin-en kan også sortere kommentarer etter mest populære.

Brukere vil bli oppfordret til å delta mer i kommentarfeltet når deres kommentarer får gode rangeringer og stiger til toppen av pakken.

Du kan kjøpe en vanlig lisens for WordPress Kommentarvurdering-plugin for bare $ 22 som kommer med fremtidige oppdateringer og 6 måneders støtte fra wpbuddy.

Kom i gang med WordPress Kommentarvurdering Plugin i dag!

6. Disqus-kommentarsystem

Disqus-kommentar-system-wordpress-plugin
Disqus Comment System er et av de mest populære kommentarsystemene for WordPress-nettsteder. Med Disqus Comment System kan du erstatte standard WordPress-kommentarseksjonen med deres. Deres interaktive kommentarseksjon vil hjelpe deg med å øke engasjementet, få forhold til besøkende og beholde leserne. Og deres 1-klikks installasjon integreres sømløst med WordPress, noe som betyr at du ikke trenger å vite noe om kode.

Med Disqus kan du bringe brukere tilbake til nettstedet ditt med e-post og nettleservarsler, brukere kan stemme for kommentarer, samt legge til morsomme elementer i kommentarene sine som bilder, videoer, omtaler og mer.

Brukere får også fleksible alternativer for sosial innlogging, og du kan sortere diskusjoner etter eldste, nyeste og beste kommentarer.

Kom i gang med Disqus Kommentarsystem i dag!

7. Deaktiver kommentarer

disable-kommentarer-wordpress-plugin
Samtidig som data viser at du bør tillate kommentarer på bloggen din, kan det være lurt å deaktivere kommentarer til WordPress-innleggene dine. Du kan enkelt gjøre det med deaktiver kommentarer-pluginen.

Denne gratis plugin lar WordPress-administratorer deaktivere kommentarer til alle innleggstyper som blogginnlegg, sider og vedlegg. Hvis du vil deaktivere kommentarer til spesifikke individuelle innlegg, kan du eller du kan deaktivere kommentarer på hele WordPress-nettstedet.

Kom i gang med Deaktiver kommentarer i dag!

8. KommentarLuv

comment-luv-wordpress-kommentarer-plugin
CommentLuv er et annet WordPress-kommentar-plugin som kommer med en rekke funksjoner for kommentarseksjonen din for å øke trafikken til nettstedet ditt og øke engasjementet.

Med CommentLuv kan brukere legge til Twitter-koblingen til kommentarene sine, legge til nøkkelord, og du kan legge til en toppkommentatorwidget. Plugin-en bekjemper også spam-kommentarer, og leserne har muligheten til å registrere seg for nettstedet ditt for å låse avanserte CommentLuv-funksjoner som dofollow-lenker og mer..

Kom i gang med CommentLuv i dag!

9. Facebook-plugins, kommentarer & Dialoger for WordPress

facebook-plugin-best-wordpress-comment-plugins
Facebook-plugins, kommentarer & Dialogs for WordPress er en kommentar-plugin som lar deg integrere mange Facebook-funksjoner med kommentarseksjonen på nettstedet ditt.

De tilbyr 11 forskjellige Facebook-plugins som kan legges til nettstedet ditt med bare en kodelinje. Facebook-plugins inkluderer: Facebook-kommentarer, som knapp, deleknapp, sendeknapp og mer.

Med denne kommentaren og plugins for sosiale medier vil brukerne på nettstedet ditt som også bruker Facebook ha alt de trenger for å samhandle med innleggene dine ett sted.

Kom i gang med Facebook-plugins, kommentarer & Dialoger for WordPress i dag!

10. WpDevArt Facebook-kommentarer

wpdevart-beste-comment-plugins-wordpress
WpDevArt Facebook Comments er en annen flott plugin for å integrere Facebook med kommentarseksjonen din om WordPress. WpDevArt Facebook Comments plugin er et verktøy som lar deg vise Facebook-kommentarer til besøkende på nettstedet ditt.

Denne brukervennlige pluginen er gratis tilgjengelig. Du kan oppgradere til pro-versjonen for å få tilgang til funksjoner som muligheten til å velge fargevalg, angi bakgrunnsfarge og 39 fantastiske animasjonseffekter.

Kom i gang med WpDevArt Facebook-kommentarer i dag!

11. Kommentar godkjent

comment-godkjent-wordpress-plugin
Kommentar godkjent er en enkel WordPress-plugin som vil sende ut et tilpassbart varsel til en bruker som har lagt igjen en kommentar på nettstedet ditt når kommentaren er godkjent av deg.

Denne pluginen er gratis å laste ned, og det er en fin måte å oppmuntre brukere til å gå tilbake til nettstedet ditt.

Kom i gang med kommentaren Godkjent i dag!

12. Abonner på kommentarer reloaded

abonnere-til-kommentarer-reloaded-plugin
Abonner på Comments Reloaded er en annen populær WordPress-plugin som får brukere til å gå tilbake til nettstedet ditt igjen og igjen.

Denne plugin-en gjør det mulig for brukere å registrere seg for å motta e-postvarsler når en bruker svarer eller kommenterer et innlegg som de allerede har kommentert..

Abonner på Kommentarer reloaded kommer også med en abonnementsbehandler som kommentatorer kan bruke til å melde seg ut av visse innlegg eller stanse alle varsler når de ikke ønsker å bli oppdatert på samtaler lenger..

Kom i gang med Abonner på kommentarer som er lastet om i dag!

13. Yoast Kommentarhacks

Yoast-comment-hacks-plugins
Du er kanskje allerede klar over Yoast SEO, et av de mest populære SEO-programtilleggene. Men Yoast har en annen fantastisk plugin for kommentarer kalt Yoast Comment Hacks.

Yoast Comment Hacks legger til små hacks i standard WordPress-kommentardelen for å gjøre det enklere å administrere. For eksempel legger den til renere e-postmeldinger om kommentarvarsler. Den legger også til en knapp i WordPress-verktøylinjen for å sende e-post til alle kommentatorene på innlegget ditt samtidig.

En annen fantastisk funksjon er muligheten til å omdirigere førstegangskommentarer til en takkeside som oppfordrer dem til å registrere seg på e-postlisten din.

Kom i gang med Yoast Kommentarhacks i dag!

14. Enkel kommentarredigering

enkelt-kommentar-redigering-wordpress-plugin
Den enkle kommentarredigeringsplugin for WordPress er et verktøy som lar anonyme brukere redigere og / eller slette kommentarene sine i opptil 5 minutter.

Brukere kan bruke mer tid på å etterlate deg en gjennomtenkt kommentar med muligheten til å redigere og slette.

Alt du trenger å gjøre er å installere pluginen, og resten er gjort for deg.

Kom i gang med enkel kommentarredigering i dag!

15. Ingen sidekommentar

no-side-kommentar-wordpress-kommentar-plugin
Ingen sidekommentar er en flott WordPress-plugin som gir deg full kontroll over kommentardelen. Denne pluginen lar deg velge om kommentarer skal aktiveres eller deaktiveres som standard på alle nye innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Samtidig har du også muligheten til individuelt å aktivere kommentarer til innlegg eller sider.

Du kan også raskt deaktivere alle kommentarer for en spesifikk innleggstype.

Kom i gang med ingen sidekommentar i dag!

16. Kommentarer – wpDiscuz

wpdiscuz-best-wordpress-comment-plugins
WpDiscuz-plugin-en for WordPress er en annen plugin som er lastet med funksjoner for å gjøre kommentardelen din morsommere for leserne dine.

Med wpDiscuz kan du legge til en interaktiv kommentarboks i innlegg og andre innholdstyper. Du får også tilgang til varslerknapper som gir deg liveoppdateringer av nye kommentarer. Andre funksjoner inkluderer full integrasjon med påloggingsprogrammer for sosiale nettverk, en “Last inn flere kommentarer” -knappen og mer.

Denne kraftige WordPress-kommentar-pluginen hevder også å gi den raskeste kommentaropplevelsen på grunn av den forbedrede kjernen.

Kom i gang med kommentarer – wpDiscuz i dag!

17. Svarbar

replyable-best-wordpress-comment-plugins
Svarbar av Postmatic er en WordPress-plugin som tar kommentarabonnement til et annet nivå.

Brukere kan registrere seg for å få e-postvarsler når som helst noen kommenterer blogginnleggene dine. Men med Answerables maskinlæring, vil ingen bli irritert av å motta for mange e-poster. Svarbare priser kommenterer for relevans og sender bare det beste til abonnenter. Hvis brukere vil svare på en kommentar, er alt de trenger å gjøre å svare på e-posten.

Plugin er gratis å laste ned, men hvis du vil ha premiumfunksjoner som muligheten til å svare på kommentarer rett fra innboksen din, koster den $ 2,99 per måned.

Kom i gang med Svarbar i dag!

18. Stemmekommentarer & Anmeldelser – Heyoya

voice-kommentarer-vurderinger-heyoya
Stemmekommentarer & Anmeldelser av Heyoya er en fantastisk WordPress-plugin som lar brukere legge igjen stemmekommentarer på innleggene dine. Denne morsomme og unike måten å samhandle på er en flott måte å holde brukere underholdt og på nettstedet ditt lenger.

Du kan installere den ved å kopiere og lime inn bare en linje med kode, og du kan bruke plugin på over 20 forskjellige språk. Den kommer også med Heyoya Mobile, slik at du kan spille inn og spore stemmekommentarer mens du er på farten.

Med stemmekommentarer kan du ha mer personlige samtaler med leserne dine og gi en opplevelse de ikke får på andre nettsteder.

Kom i gang med stemmekommentarer & Anmeldelser – Heyoya Today!

Vi håper du likte denne artikkelen om de 18 beste pluginene for WordPress-kommentarer. Nå har du en rekke flotte verktøy for å øke aktiviteten i kommentarfeltet og administrere alle de nye kommentarene du vil motta.

Hvis du likte dette innlegget, kan du sjekke artikkelen vår om 30 måter å tjene penger på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map