18 Jetpack-alternativ för att få funktionerna utan uppblåsthet

Bästa alternativ till WordPress Jetpack-plugin


Vill du veta de bästa alternativen för att ersätta Jetpack-plugin i WordPress? Du kanske känner till att Jetpack erbjuder många funktioner, varför det är så populärt bland användare. Men ibland behöver du mer flexibilitet och funktioner för din webbplats som inte finns i Jetpack.

I den här artikeln delar vi de bästa alternativen till WordPress Jetpack-plugin.

Varför behöver du Jetpack-alternativ??

Jetpack är den mest populära WordPress-plugin som erbjuder olika funktioner och alternativ i en enda installation. Du kan helt enkelt aktivera eller inaktivera funktionerna i enlighet med webbplatsens krav.

Jetpack kommer dock inte alltid att vara en komplett lösning för din webbplats. Du kanske måste lägga till fler funktioner och därför måste du undersöka alternativa WordPress-plugins.

Dessa WordPress-plugins från tredje part kommer att erbjuda fler alternativ som inte är tillgängliga i Jetpack.

Låt oss snabbt titta på fördelar och nackdelar med att använda Jetpack för att förstå mer om varför du behöver de alternativa plugins.

Fördelar med Jetpack:

 • Få alla nödvändiga funktioner under ett enda plugin, och det är enkelt att installera.
 • Jetpack tillhör Automattic, samma företag bakom WordPress.com, varför plugin-programmet är helt optimerat och ger prestanda färskt ut ur lådan.
 • Dess gränssnitt är enkelt och enkelt att hantera för funktioner.

Nackdelar med Jetpack:

 • Du behöver ett WordPress.com-konto för att installera Jetpack på din webbplats.
 • Även om Jetpack-pluginet är gratis, har det betalade tillägg som kan vara riktigt kostsamt.
 • Det har begränsningar i e-postfunktioner, vilket är ett grundläggande behov för alla webbplatsägare.
 • Med Jetpack är du bunden till 1 plugin och det kommer att vara svårt att lägga till fler funktioner på din webbplats snabbt.

Nu när du känner till fördelar och nackdelar, låt oss ta en titt på de bästa alternativen till WordPress Jetpack-plugin.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa WordPress-kontaktformuläret plugin. Det kan enkelt ersätta Jetpacks funktionalitet för feedbackformulär. WPForms har både gratis- och premiumversioner.

WPForms-pluginet har en formulärbyggare och flera inbyggda mallar för att snabbt skapa alla former du behöver. Du kan dra och släppa funktioner i WPForm-byggaren för att skapa ditt kontaktformulär och lägga till det i dina WordPress-inlägg / sidor med hjälp av en kortkod eller knappen Lägg till formulär i textredigeraren.

Premiumversionen erbjuder fler formmallar och avancerade funktioner för att förbättra upplevelsen av kontaktformuläret för dina användare.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics-lösningen för din WordPress-webbplats. Det är ett alternativ till Jetpacks statistikmodul. Den svåra delen är att Jetpacks statistikmodul inte har någonstans nära funktionerna som erbjuds av Google Analytics.

MonsterInsights, å andra sidan kan du utnyttja de kraftfulla funktionerna i Google Analytics, den mest omfattande Analytics-lösningen som finns. Det erbjuder fantastiska rapporteringsverktyg för att övervaka webbplatstrafik och annan användbar statistik om dina användare.

Det är ett populärt plugin med över 1 miljon aktiva installationer i WordPress. MonsterInsights har premiumplaner för att lägga till fler verktyg och alternativ till din Google Analytics instrumentpanel.

Lär dig hur du lägger till Google Analytics på din WordPress-instrumentpanel.

3. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery är en av de bästa WordPress gallery plugins. Det ersätter Jetpacks responsiva gallerifunktion. Envira kan användas för att lägga till skräddarsydda, vackra bildgallerier med popup-fönster på din WordPress-webbplats.

Som standard har WordPress också en bildgallerifunktion i mediebibliotekens alternativ. Detta är ett mycket grundläggande galleri med begränsade till inga funktioner. Med Envira Gallery kan du lägga till komplexa detaljerade bildgallerier i WordPress.

4. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus är en av de bästa WordPress-säkerhetskopian för plug-in i branschen. Det är ett alternativ till Jetpacks backupfunktionalitet. Jetpack har en betald förlängning för att lägga till en automatisk säkerhetsfunktion i WordPress. Du kan emellertid enkelt skapa säkerhetskopior av din WordPress-webbplats med UpdraftPlus.

Det låter dig också schemalägga automatiserade säkerhetskopior för att spara tid. UpdraftPlus har flera lagringsplatser som Google Drive, Dropbox etc. för att spara säkerhetskopior på din webbplats. Du kan hantera var du vill lagra säkerhetskopian och det skapas automatiskt säkerhetskopior av hela webbplatsen.

Du kan också återställa säkerhetskopior i WordPress enkelt med UpdraftPlus.

5. Sucuri Scanner

Sucuri

Sucuri Scanner är en kraftfull WordPress-säkerhetsplugin. Det kan enkelt byta ut Jetpack-skannern. Du måste använda premiumplanerna för att söka efter skadlig programvara i Jetpack. Sucuri Scanner erbjuder dock gratis skanning av skadlig programvara, övervakning av svartlista, säkerhet efter hackning, härdningssäkerhet, kontroller av filöverföringar och kontroller av filintegritet.

Dessutom har Sucuri Scanner en WordPress-brandvägg för att blockera all misstänkt aktivitet och skapa lager för att skydda din webbplats från hackare. Det är den mest kraftfulla WordPress-säkerhetslösningen som finns tillgänglig.

6. AdSanity

AdSanity

Med AdSanity kan du hantera dina webbplatsannonser direkt från din WordPress-instrumentpanel. Det låter dig skapa dina egna annonser och visa dem i WordPress. AdSanity är ett alternativ till Jetpack Ads av WordAds.

Jetpack Ads har en begränsad strategi när den integrerar andra tjänster från tredje part. Adsanity fungerar dock bra med alla annonstjänster, som Google Adsense, för att skapa och hantera dina annonser i WordPress.

Det är en användarvänlig annonslösning som är lätt att installera på din WordPress-webbplats.

7. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO är ett populärt WordPress SEO-plugin. Det är ett bra alternativ till Jetpacks SEO-funktioner. Om du använder Jetpacks SEO i WordPress, behöver du deras professionella plan för att få tillgång till alla dess funktioner, vilket är dyrt.

Den grundläggande Jetpacks SEO är begränsad när det gäller alternativ och funktioner. Du kan dock använda den kostnadsfria Yoast SEO-plugin för omfattande verktyg som XML-webbplatskartor, sociala integrationer för bilder, metainformation, SEO-varningar och mer.

Du bör kolla in den här guiden på hur du ställer in Yoast SEO i WordPress om du är intresserad av att komma igång med det här insticksprogrammet.

8. Akismet

Akismet

Akismet skickas gratis med varje WordPress-installation, och det är det bästa skräppostfilteret för din webbplats. Du måste dock köpa en premiumplan i Jetpack för grundläggande skräppostfiltrering. Akismet kan användas som ersättning för Jetpacks skräppostblockeringsfunktion.

Andra anmärkningsvärda funktioner hos Akismet inkluderar automatisk filtrering av alla kommentarer, skräppostminskning och mer. Det sparar tid med sina kraftfulla och avancerade skräppostfiltreringsfunktioner, så att du har färre kommentarer att granska och publicera i WordPress.

9. Ytterligare ett relaterat inlägg Plugin

Ännu ett relaterat inlägg plugin

WordPress används ofta för bloggning och därför är det viktigt att ha en relaterad inläggsfunktion. Ytterligare ett relaterat inlägg är ett WordPress-plugin som visar dina relaterade inlägg vackert. Det kan enkelt ersätta Jetpacks relaterade inläggsfunktionalitet.

Plugin är mycket anpassningsbar och stöder anpassade inläggstyper ur rutan. Det ger dig full kontroll över var du vill lägga till relaterade inlägg. Det låter dig också lägga till relaterade inlägg till RSS-flödet i din WordPress-blogg.

10. WP till buffert

WP till buffert

WP to Buffer är det bästa WordPress-schemaläggningspluginet eftersom det enkelt ansluter din blogg till Buffer-appen. Buffert-appen låter dig automatiskt schemalägga och dela dina inlägg på sociala mediekanaler. Jetpack erbjuder en publiceringsfunktion med liknande funktionalitet, men WP till Buffer är mer flexibel med sociala medieplattformar.

Du kan spara din tid genom att automatiskt posta bloggar i dina sociala medieprofiler. WP to Buffer är lätt att installera och ger dig full kontroll över vilka inlägg du vill dela på dina sociala profiler.

11. De: Kommentarer

DeComments

De: Comments är ett kraftfullt WordPress-plugin som används för att engagera dina besökare i kommentarer. Det lägger till funktioner i ditt WordPress-kommentarområde och gör det till en social plattform för dina användare. Du kan lägga till kommentarbetyg, dela kommentarer på sociala profiler, logga in med hjälp av profiler på sociala medier, ge märken till användare och mycket mer.

Det är ett premium-plugin, men värt vartenda öre. Dina användare kan interagera med varandra i kommentarer och spendera mer tid på din webbplats som förbättrar dina SEO-rankningar.

12. Pingdom

Pingdom

Jetpack erbjuder ett webbplatsövervakningsverktyg som varnar dig när din webbplats är nere eller tillbaka igen. Pingdom är dock ett mer avancerat verktyg med liknande funktionalitet.

Du kan skapa ett konto och integrera en webbplats i Pingdom. Det skickar e-postmeddelanden om din webbplats status. Den visar också drifttiden i ditt Pingdom-kontots instrumentpanel.

13. WordPress Infinite Scroll

WordPress Infinite Scroll

WordPress Infinite Scroll är ett utmärkt alternativ att ladda innehåll bara när dina användare bläddrar på din webbplats. Det kan användas som ett alternativ till Jetpacks rullningsfunktion.

Ett kodavsnitt måste läggas till i ditt tema och du är redo med den oändliga rullningen. Du kan antingen ladda WordPress-inlägg automatiskt när användarna bläddrar ner på sidan eller lägger till en “ladda fler inlägg” -knapp på rullningen.

14. Delade räkningar

Delade räkningar

Shared Countts är en social plug-plugin för din WordPress-webbplats. Det beräknar det totala antalet aktier för dina inlägg på sociala mediekanaler som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn och Stumbleupon.

Den har knappformat, dela räknelayouter, totala räknarealer med mera. Med de anpassade inställningarna kan du ställa in en visningsordning för sociala delningsknappar. När du har sparat dina inställningar läggs den automatiskt till de sociala knapparna i alla dina WordPress-sidor och inlägg.

15. MailChimp

MailChimp

MailChimp är en av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna i branschen. Det kan användas för att nå maximalt personer i din nisch. Det kan enkelt ersätta Jetpacks e-postabonnemangsfunktion. Jetpack har mycket begränsad funktionalitet för e-postmarknadsföring.

Men MailChimp ger dig full åtkomst till din prenumerationslista och låter dig skicka dagliga, vecko- eller månatliga e-postmeddelanden till dina prenumeranter. Du kan filtrera dina prenumeranter i listor och skicka anpassade e-postmeddelanden med MailChimp. Du vill också kolla in MailChimps alternativ.

Det är en premiumtjänst med ett obegränsat antal e-postmeddelanden som kan skickas till alla dina prenumeranter. Deras gratisversion låter dig hantera upp till 2000 prenumeranter och skicka 12 000 e-postmeddelanden per månad.

Du bör också kolla in vår guide om effektiva tips för att få fler e-postprenumeranter.

16. Cloudflare

CloudFlare

En CDN-tjänst kan förbättra din webbplats hastighet och göra den sticker ut. Cloudflare är den mest populära CDN-tjänsten i världen med premiumfunktioner och skydd mot DDoS-attacker.

Det kan användas som ett alternativ för två viktiga funktioner i Jetpack, inklusive deras CDN- och brute Force Attack-skydd. Jetpack har begränsade funktioner i deras CDN-funktionalitet. Cloudflare har dock den bästa tjänsten och serverar statiskt innehåll via deras globala CDN.

17. Lazy Load

Lazy Load

Lazy Load är en fantastisk funktion för att påskynda din webbplats. Du kan använda BJ Lazy Load-plugin i WordPress för att tillämpa lat laddning på ditt innehåll, bilder, postminiatyrer, gravatars och mer. Det kan enkelt ersätta Jetpacks lata bildmodul som begränsar dig endast till bilderna.

Du kan också lägga till miniatyrbilder för platshållare för originalbilder. Med BJ Lazy Load kan du regenerera miniatyrbilderna och minska filstorlekarna för att ladda bilder snabbare än någonsin.

18. Easy Updates Manager

Easy Updates Manager

Jetpack har en automatisk uppdateringsfunktion för plugin som gör att du kan uppdatera dina WordPress-plugins. Easy Updates Manager är ett alternativ till den här funktionen och låter dig uppdatera din WordPress kärna, tema och plugins.

Det är ett mycket anpassningsbart plugin och erbjuder stor flexibilitet för att hantera dina WordPress-uppdateringar. Du kan också ställa in manuella och automatiska uppdateringar för ditt WordPress-tema och plugins.

Missa inte den här artikeln om Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa alternativen till WordPress Jetpack-plugin. Du kanske också vill se vår guide om de bästa WordPress-undersökningsprogrammen för att samla in feedback från användare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map