18 Jetpack-alternativer for å få funksjonene uten oppblåsthet

De beste alternativene til WordPress Jetpack-plugin


Vil du vite de beste alternativene til å erstatte Jetpack-pluginen i WordPress? Du vet kanskje at Jetpack tilbyr mange funksjoner, og det er derfor den er så populær blant brukerne. Men noen ganger trenger du mer fleksibilitet og funksjoner for nettstedet ditt som ikke er tilgjengelige i Jetpack.

I denne artikkelen vil vi dele de beste alternativene til WordPress Jetpack-plugin.

Hvorfor trenger du Jetpack-alternativer?

Jetpack er den mest populære WordPress-plugin som tilbyr forskjellige funksjoner og alternativer i en enkelt installasjon. Du kan ganske enkelt aktivere eller deaktivere funksjonene i henhold til nettstedets krav.

Jetpack vil imidlertid ikke alltid være en komplett løsning for nettstedet ditt. Du må kanskje legge til flere funksjonaliteter, og derfor må du se nærmere på alternative WordPress-plugins.

Disse tredjeparts WordPress-pluginene vil tilby flere alternativer som ikke er tilgjengelige i Jetpack.

La oss ta en rask titt på fordelene og ulempene ved å bruke Jetpack for å forstå mer om hvorfor du trenger alternative plugins.

Fordelene med Jetpack:

 • Få alle nødvendige funksjoner under en enkelt plugin, og det er enkelt å sette opp.
 • Jetpack tilhører Automattic, det samme selskapet bak WordPress.com, og det er grunnen til at plugin-en er fullt optimalisert og gir ytelse frisk ut av boksen.
 • Grensesnittet er enkelt og enkelt å administrere for funksjoner.

Ulemper med Jetpack:

 • Du trenger en WordPress.com-konto for å installere Jetpack på nettstedet ditt.
 • Selv om Jetpack-plugin-en er gratis, har den betalte utvidelser som kan være veldig kostbare.
 • Det har grenser for e-postfunksjonalitet, som er et grunnleggende behov for alle eiere av nettsteder.
 • Ved hjelp av Jetpack er du bundet til en plugin, og det vil være vanskelig å legge til flere funksjoner raskt på nettstedet ditt.

Nå som du kjenner til fordeler og ulemper, la oss se på de beste alternativene til WordPress Jetpack-plugin.

1. WPForms

WPForms

WPForms er den beste plugin-modulen for WordPress-kontaktskjemaer. Det kan enkelt erstatte Jetpacks funksjonalitet for tilbakemeldingsskjema. WPForms har både gratis og premium versjoner.

WPForms-plugin-en har en skjermbygger og flere innebygde maler for raskt å opprette en hvilken som helst form du trenger. Du kan dra og slippe funksjoner i WPForm-byggherren for å opprette kontaktskjemaet ditt og legge det til i WordPress-innlegg / -sider ved å bruke en kortkode eller Legg til skjema-knappen i tekstredigeringsprogrammet.

Premium-versjonen tilbyr flere formmaler og avanserte funksjonaliteter for å forbedre kontaktskjemaopplevelsen for brukerne dine.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-løsningen for ditt WordPress-nettsted. Det er et alternativ til Jetpacks statistikkmodul. Den vanskelige delen er at Jetpacks statistikkmodul ikke har noen steder i nærheten av funksjonene som tilbys av Google Analytics.

MonsterInsights, på den annen side lar deg utnytte de kraftige funksjonene til Google Analytics, den mest omfattende Analytics-løsningen som finnes. Det tilbyr flotte rapporteringsverktøy for å overvåke nettstedstrafikk og annen nyttig statistikk om brukerne dine.

Det er et populært programtillegg med over 1 million aktive installasjoner i WordPress. MonsterInsights har premium planer om å legge til flere verktøy og alternativer til Google Analytics-dashbordet.

Lær hvordan du legger til Google Analytics på WordPress-oversikten.

3. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery er en av de beste WordPress galleri plugins. Den erstatter Jetpacks responsive gallerifunksjon. Envira kan brukes til å legge til tilpassede, vakre bildegallerier med popup-lightboxer på WordPress-nettstedet ditt.

Som standard har WordPress også en bildegallerifunksjon i mediebibliotekets alternativer. Dette er et veldig grunnleggende galleri med begrenset til ingen funksjonalitet. Med Envira Gallery kan du legge til komplekse detaljerte bildegallerier i WordPress.

4. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus er en av de beste WordPress-backup-pluginene i bransjen. Det er et alternativ til Jetpacks sikkerhetskopifunksjonalitet. Jetpack har en betalt utvidelse for å legge til en automatisert sikkerhetskopifunksjon i WordPress. Imidlertid kan du enkelt lage sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt ved å bruke UpdraftPlus.

Det lar deg også planlegge automatiserte sikkerhetskopier for å spare deg for tid. UpdraftPlus har flere lagringssteder som Google Drive, Dropbox, etc. for å lagre sikkerhetskopier på nettstedet ditt. Du kan administrere hvor du vil lagre sikkerhetskopien, og den oppretter automatisk sikkerhetskopier av hele nettstedet.

Du kan også gjenopprette sikkerhetskopier i WordPress enkelt ved å bruke UpdraftPlus.

5. Sucuri-skanner

Sucuri

Sucuri Scanner er en kraftig WordPress-sikkerhetsplugin. Den kan enkelt bytte ut Jetpack-skanneren. Du må bruke premiumplanene for å søke etter skadelig programvare i Jetpack. Imidlertid tilbyr Sucuri Scanner gratis skanning av skadelig programvare, overvåkning av svartelister, sikkerhet etter harding, herding av sikkerhet, filopplastingskontroller og kontroll av filintegritet.

I tillegg har Sucuri Scanner en WordPress-brannmur som blokkerer all mistenkelig aktivitet og lager lag for å beskytte nettstedet ditt mot hackere. Det er den kraftigste WordPress-sikkerhetsløsningen som er tilgjengelig.

6. AdSanity

AdSanity

Med AdSanity kan du administrere nettstedannonsene dine direkte fra WordPress-oversikten. Det lar deg lage dine egne annonser og vise dem i WordPress. AdSanity er et alternativ til Jetpack Ads av WordAds.

Jetpack Ads har en begrenset tilnærming når den integrerer andre tredjeparts tjenester. Imidlertid fungerer Adsanity bra med alle annonsetjenestene, for eksempel Google Adsense, for å lage og administrere annonsene dine i WordPress.

Det er en brukervennlig annonseløsning som er enkel å sette opp på WordPress-nettstedet ditt.

7. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO er et populært SEO-plugin for WordPress. Det er et flott alternativ til Jetpacks SEO-funksjonaliteter. Hvis du bruker Jetpacks SEO i WordPress, trenger du deres profesjonelle plan for å få tilgang til alle funksjonene, som er dyre.

Den grunnleggende Jetpack-SEO er begrenset med tanke på alternativer og funksjoner. Du kan imidlertid bruke den gratis Yoast SEO-pluginen for omfattende verktøy som XML-nettkart, sosiale integrasjoner for bilder, metainformasjon, SEO-varsler og mer.

Du bør sjekke ut denne guiden på hvordan du riktig konfigurerer Yoast SEO i WordPress hvis du er interessert i å komme i gang med denne pluginen.

8. Akismet

Akismet

Akismet sendes gratis med hver WordPress-installasjon, og det er den beste plugin-modulen for spamfiltrering på nettstedet ditt. Imidlertid må du kjøpe en premiumplan i Jetpack for grunnleggende spamfiltrering. Akismet kan brukes som erstatning for Jetpacks spamblokkeringsfunksjonalitet.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner ved Akismet inkluderer automatisk filtrering av alle kommentarer, spamreduksjon og mer. Det sparer deg for tid med kraftige og avanserte spamfiltreringsfunksjoner, slik at du har færre kommentarer å se gjennom og publisere i WordPress.

9. Endnu et beslektet innlegg-plugin

Nok et beslektet innlegg-plugin

WordPress brukes ofte til blogging, og derfor er det viktig å ha en beslektet innlegg. Enda et beslektet innlegg er en WordPress-plugin som viser dine beslektede innlegg vakkert. Det kan enkelt erstatte Jetpacks relaterte innleggsfunksjonalitet.

Plugin-en kan tilpasses svært godt og støtter tilpassede innleggstyper utenfor boksen. Det gir deg full kontroll over hvor du vil legge til de relaterte innleggene. Det lar deg også legge beslektede innlegg til RSS-strømmen til WordPress-bloggen din.

10. WP til buffer

WP til Buffer

WP to Buffer er den beste plugin-plugin for WordPress etter planlegging, ettersom den enkelt kobler bloggen din til Buffer-appen. Buffer-app lar deg automatisk planlegge og dele innleggene dine på sosiale mediekanaler. Jetpack tilbyr en publiseringsfunksjon med lignende funksjonalitet, men WP til Buffer er mer fleksibel med sosiale medier-plattformer.

Du kan spare tid ved å legge ut blogger automatisk på sosiale medier-profiler. WP to Buffer er enkel å sette opp og gir deg full kontroll over hvilke innlegg du vil dele på dine sosiale profiler.

11. De: Kommentarer

DeComments

De: Comments er en kraftig WordPress-plugin som brukes til å engasjere de besøkende i kommentarer. Den legger til funksjoner i WordPress-kommentarområdet og gjør det til en sosial plattform for brukerne dine. Du kan legge til kommentarvurdering, dele kommentarer på sosiale profiler, logge inn ved hjelp av profiler på sosiale medier, gi merket til brukere og mye mer.

Det er en premium-plugin, men verdt hver krone. Brukerne dine kan engasjere seg i kommentarer og bruke mer tid på nettstedet ditt, noe som forbedrer SEO-rangeringene dine.

12. Pingdom

Pingdom

Jetpack tilbyr et nettstedovervåkingsverktøy som varsler deg når nettstedet ditt er nede eller tilbake live. Imidlertid er Pingdom et mer avansert verktøy med den samme funksjonaliteten.

Du kan opprette en konto og integrere 1 nettsted i Pingdom. Den sender deg e-postvarsler om statusen til nettstedet ditt. Den viser også oppetidshistorikken i instrumentbordet på Pingdom-kontoen.

13. WordPress Infinite Scroll

WordPress Infinite Scroll

WordPress Infinite Scroll er et flott alternativ å laste inn innhold bare når brukerne bla på nettstedet ditt. Den kan brukes som et alternativ til Jetpacks rullefunksjonalitet.

Et kodebit må legges til i temaet ditt, og du er klar med det uendelige bla. Du kan enten laste WordPress-innlegg automatisk når brukerne ruller ned på siden eller legger til en ‘last flere innlegg’ -knapp på bla.

14. Delt teller

Delt teller

Delt teller er en sosial aksjeteller-plugin for ditt WordPress-nettsted. Den beregner det totale antall delinger for innleggene dine på sosiale mediekanaler som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn og Stumbleupon.

Den har knappestiler, del telleroppsett, totalt antall tellere og mer. De tilpassede innstillingene lar deg angi en visningsrekkefølge for sosiale delingsknapper. Når du har lagret innstillingene dine, vil den automatisk legge til sosiale knappene på alle WordPress-sidene og innleggene dine.

15. MailChimp

MailChimp

MailChimp er en av de beste e-postmarkedsføringstjenestene i bransjen. Det kan brukes til å nå maksimale personer i din nisje. Det kan enkelt erstatte Jetpacks e-postabonnementsfunksjon. Jetpack har svært begrenset funksjonalitet for markedsføring via e-post.

MailChimp gir deg imidlertid full tilgang til abonnementslisten din og lar deg sende e-post daglig, ukentlig eller månedlig til abonnentene dine. Du kan filtrere abonnentene dine i lister og sende tilpassede e-postmeldinger ved hjelp av MailChimp. Du vil også sjekke ut alternativene til MailChimp.

Det er en førsteklasses tjeneste med et ubegrenset antall e-postmeldinger som er tilgjengelige å sende til alle abonnentene dine. Deres gratis versjon lar deg administrere opptil 2000 abonnenter og sende 12 000 e-poster per måned.

Du bør også sjekke guiden vår om effektive tips for å få flere e-postabonnenter.

16. Cloudflare

Cloudflare

En CDN-tjeneste kan forbedre nettstedets hastighet og få den til å skille seg ut. Cloudflare er den mest populære CDN-tjenesten i verden med førsteklasses funksjoner og beskyttelse mot DDoS-angrep.

Den kan brukes som et alternativ for to viktige funksjoner i Jetpack, inkludert deres CDN og brute Force Attack Attack. Jetpack har begrensede funksjoner i CDN-funksjonaliteten. Cloudflare har imidlertid den beste tjenesten og serverer statisk innhold gjennom deres globale CDN.

17. Lazy Load

Lazy Load

Lazy Load er en flott funksjon for å få fart på nettstedet ditt. Du kan bruke BJ Lazy Load-plugin i WordPress for å bruke lat innlasting på innholdet, bilder, legg ut miniatyrbilder, gravatars og mer. Den kan enkelt erstatte Jetpacks late images-modul, som bare begrenser deg til bildene.

Du kan også legge til miniatyrbilder for plassholder for originale bilder. BJ Lazy Load lar deg gjenopprette miniatyrbildene og redusere filstørrelsene for å laste bilder raskere enn noen gang.

18. Easy Updates Manager

Easy Updates Manager

Jetpack har en automatisk funksjonalitet for plugin-oppdatering som lar deg oppdatere dine WordPress-plugins. Easy Updates Manager er et alternativ til denne funksjonen og lar deg oppdatere WordPress ‘kjerne, tema og plugins.

Det er en veldig tilpassbar plugin og tilbyr stor fleksibilitet til å administrere WordPress-oppdateringene dine. Du kan også sette opp manuelle og automatiske oppdateringer for ditt WordPress-tema og plugins.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste alternativene til WordPress Jetpack-plugin. Det kan også være lurt å se guiden vår om de beste WordPress-undersøkelsestilleggene for å samle tilbakemeldinger fra brukerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map