19 bästa WordPress-plugins för fotografer 2020

best-wordpress-plugins-for-fotografer


Letar du efter ett sätt att visa dina bilder vackert på din webbplats? Om du använder WordPress finns det många plugins som hjälper dig att lägga till dina foton och visa dem online.

I den här artikeln har vi handplockat de 19 bästa WordPress-pluginsna för fotografer för att hjälpa dig enkelt hitta rätt plugin för din webbplats.

Vi skapade också en lista över populära och bästa WordPress-plugins som är användbara för varje webbplats. Du bör kolla in dem också.

1. Envira Gallery

Envira-galleri-wordpress-plugin

Envira Gallery är det bästa WordPress gallery plugin som finns på marknaden. Plugin gör att du kan skapa fullt svar på bildgallerier, videogallerier och fotoalbum för din webbplats på kort tid. Det levereras med ett enkelt och lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt, så att du enkelt kan skapa gallerier utan att använda någon kod.

Envira Gallery erbjuder ett knippe vackra förbyggda gallerimallar som hjälper dig att anpassa utseendet på ditt galleri direkt. När du har skapat bildgallerierna kan du organisera dem i album, sortera dem med taggar och även lägga till omslagsfoton.

En annan stor funktion i Envira Gallery är djuplänkning och pagination som gör att du kan göra dina gallerier super SEO-vänliga. Envira Gallery är det perfekta insticksprogrammet för att visa upp din fotografering.

2. Soliloquy

soliloquy-wordpress-reglaget-plugin

Reglage låter dig visa dina foton på ett fantastiskt sätt på din webbplats. Oavsett om du lägger till skjutreglage i full bredd eller i små storlekar kan du lägga till vackra animationer och visa dina foton elegant. Och, Soliloquy är det bästa verktyget för jobbet.

Det är den bästa WordPress-reglaget för plugin på marknaden. Det låter dig skapa fullt svarande och mobilvänliga reglage som ser bra ut på alla typer av skärmar och enheter. Med Soliloquy kan du använda en enkel dra-och-släpp-byggare för att skapa vackra bild- och videoglidare med bara några klick.

Den levereras med massor av funktioner inklusive glidmallar, dynamiska reglage, produktreglage, fullskärms lightbox, importerande förmågor från Flickr, Instagram och mycket mer. Det är ett bra plugin för passionerade fotografer att visa upp sitt arbete för en bredare publik.

3. WooCommerce Photography

woocommerce-fotografi-plugin-for-fotografer

WooCommerce Photography är ännu en WordPress-fototillägg designad för professionella fotografer. Det kommer som en förlängning av WooCommerce-plugin, så du måste ha den centrala WooCommerce-plugin installerat på din webbplats. Sedan kan du enkelt installera tillägget och börja lägga till dina foton på din webbplats till salu.

WooCommerce Photography hjälper dig med den dagliga hanteringen och försäljningen av dina foton för evenemang eller som konstverk. Med plugin kan du enkelt ladda upp dina foton, ställa in foton för försäljning och låta dina användare enkelt köpa dem för deras behov.

Med hjälp av detta plugin kan du skapa fullt svar på fotograferingsbutiker på nätet som anpassar sig bra till alla typer av skärmar, inklusive stationära datorer, bärbara datorer och mobiltelefoner. Kort sagt, det är ett fantastiskt e-handelsplugin för fotografering som hjälper både fotografer och kunder.

4. Sälj media

sell-media-plugin-for-foto

Sell ​​Media är ett annat bra e-handelsfotograferingsplugin för WordPress. Det hjälper dig att sälja foton, videor och omtryck individuellt eller som prenumerationsplaner. För försäljning och frakt av fototryck kan du använda deras förlängning, Reprints, som erbjuder alla funktioner du behöver för frakt.

Med hjälp av plugin-programmet Sell Media kan du skapa fantastiska bildgallerier för klienter, evenemang eller relaterade ämnen på några minuter. Du kan importera bilder från Lightroom eller Aperture och effektivisera ditt arbetsflöde. Du kan också ladda upp foton med massa genom att dra och släppa uppladdningen och även redigera i bulk.

Dessutom kan du lösenordsskydda våra bildgallerier, skapa prisgrupper och rabattkoder med Plug Media-plugin.

5. EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer

Hastighet är avgörande för webbplatsens SEO såväl som för användarupplevelsen. Om du har lagt till många stora bildfiler på din webbplats kan det bromsa din webbplats, vilket i sin tur kan skada din webbplats SEO och användarupplevelse. Du måste se till att alla dina bilder är optimerade.

Det är där EWWW Image Optimizer kommer till hands. Det är en fantastisk bildoptimeringsplugin för WordPress. Plugin optimerar automatiskt dina nya bilduppladdningar och ser till att dina bilder är av lägsta storlek och bäst i visuell kvalitet. Du kan också optimera alla bilder som du redan har lagt till och konvertera dina bilder till det bästa filformatet.

Med EWWW Image Optimizer kan du välja perfekt pixelkompression eller alternativ med hög komprimering som är visuellt förlustfri. Framför allt stöder det bilder som laddas upp och skapas av valfri plugin.

6. WPForms

WPForms

Kontaktformulär är viktiga för alla typer av webbplatser, inklusive fotografihemsidor. Med ett kontaktformulär kan du ge dina användare ett problemfritt sätt att få kontakt med dig och ge dig deras feedback. WPForms ger den bästa lösningen för att lägga till kontaktformulär på din webbplats.

Det är det bästa och mest användarvänliga kontaktformuläret på marknaden. Det kommer med ett intuitivt drag-och-släpp-formgränssnittsbyggnadsgränssnitt och många användbara formulärfält för att skapa formulär med lätthet och på nolltid. För att inte tala, det ger ett förprovat formulär för att börja med din första formulär. Oftast fungerar provformen bra för dina behov, så att du helt enkelt kan spara och använda den.

Med WPForms kan du skapa ett enkelt kontaktformulär eller avancerade formulär som beställningsformulär, betalningsformulär och prenumerationsformulär. När du har byggt formulärerna kan du enkelt lägga till dem på din webbplats. Plugin ger en Lägg till formulär -knappen i inläggsredigeraren så att du enkelt kan bädda in din form i inlägg och sidor.

7. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

Webbplatsanalys är mycket viktigt för att göra informerade affärsstrategier och uppgradera ditt företag. Med detaljerad information och statistik om dina webbplatsbesökare / kunder och deras beteende på din webbplats kan du fatta välgrundade marknadsföringsbeslut för din webbplats.

I WordPress, MonsterInsights gör det enkelt att spåra all webbplatstrafik och samla mätbara mätvärden för att förbättra din webbplats. Det är den bästa Google Analytics WordPress-plugin som du kan använda för att spåra all viktig information om dina användare och deras interaktioner med din fotograferingssida. Du kan lära dig var dina användare kommer från, vad de gillar, vilka sidor de besöker mest, vilka länkar de klickar på osv.

Dessutom kan du enkelt spåra nedladdningar och försäljning av foton. Använda e-handel addon, Du kan få fullständig information om din försäljning, totala insamlade intäkter, konverteringsfrekvenser, toppprodukter och mycket mer.

8. BirchPress

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress är det bästa premium-plugin-programmet för WordPress-bokning. Det hjälper dig att skapa bokningsformulär och lägga till dem enkelt på din WordPress-webbplats. Med ett bokningsformulär kan du låta dina användare kontrollera din tillgänglighet och boka möten eller boka online.

Om du är en professionell fotograf kan du använda det här insticksprogrammet för att visa ditt dagliga schema online så att dina kunder kan boka möten för en idealisk tid. Bokningsformulär förbättrar dina chanser att få fler betalda projekt.

BirchPress har massor av fantastiska funktioner som kalendersynkronisering med Google-kalendern och möjligheten att importera dina möten, e-postmeddelanden, påminnelser när en bokning är bokad och alternativ för att acceptera betalningar.

9. OptinMonster

optinmonster-wordpress-plugin

OptinMosnter är ett bra marknadsföringsverktyg för affärswebbplatser av alla slag. Det är den bästa WordPress-ledgenerationsplugin som hjälper dig att växa din e-postlista snabbare och öka dina e-postmarknadsföringsstrategier. Med OptinMonster kan du skapa högkonverterande optinformulär och visa dem strategiskt på din webbplats för att samla in fler potentiella kunder.

Plugin kommer med ett paket vackert designade mallar för optinformer som du kan använda för att snabbt starta byggformer. Du kan ställa in högkonverterande optins som Exit-Intent®-teknik och konvertera dina övergivande besökare till prenumeranter. Dessutom låter du skapa flera typer av former som popup-fönster, flytande staplar, välkomstmattor på hela skärmen, OnSite retargeting, etc.

När du har skapat en utökad e-postlista kan du skicka över attraktiva e-postmeddelanden till dina e-postlistemedlemmar och öka din fotoförsäljning.

10. Wordfence

wordfence

För alla typer av webbplatser är säkerhet en viktig faktor. Om du inte håller din webbplats säker och säker från hackare och skräppostbottar, kan du drabbas av din webbplats helt eller förlora dina viktiga data när som helst. För att rädda dig från en katastrof orsakad av en säkerhetsattack finns det en plugin: Wordfence.

Wordfence är en kraftfull WordPress-säkerhetsplugin för brandväggsskydd och skanningar av skadlig programvara. Brandväggen identifierar och blockerar all skadlig trafik och skyddar din webbplats från att bli infekterad. Malware-skannern kontrollerar dina WordPress-kärnfiler, teman och plugins för skadlig programvara, dåliga webbadresser, SEO-skräppost, kodinjektioner etc. och meddelar dig omedelbart om något hot om den upptäcker ett.

Dessutom har den skydd mot brute force attack, ett spamfilter för kommentarer, blockerar angripare med IP, värdnamn, användaragent eller land.

Kolla också in vår guide till ultimat WordPress-säkerhet.

11. Enkla digitala nedladdningar

enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är ett kraftfullt eCommerce-plugin för WordPress som hjälper dig att sälja digitala produkter. Du kan använda detta plugin för att sälja alla typer av digitala produkter som bilder, konstverk, e-böcker och WordPress-plugins. Det ger dig kraftfulla funktioner för att enkelt hantera din digitala produktbutik.

Med hjälp av Easy Digital Downloads kan du tillåta dina kunder att köpa flera nedladdningar samtidigt med kundvagnssystemet. Dessutom kan du ställa in din skattesats, ställa in rabattkoder, skapa en databas över dina kunder och spåra alla dina betalningstransaktioner.

Plugin är mycket användbar för fotografer eftersom det hjälper dem att sälja sina foton med lätthet.

Läs mer:Bästa WordPress e-handelsplugins för 2020.

12. W3 Total Cache

W3 Total Cache

När det handlar om WordPress-hastighet är caching en ledande lösning. Cachning kan hjälpa dig att förbättra din sidhastighet och totala webbplatsens prestanda samt SEO. Som ett cache-plugin, W3 Total Cache erbjuder en uppsättning kraftfulla funktioner för att påskynda din fotograferingswebbplats.

W3 Total Cache är den snabbaste och bästa WordPress-cache- och prestanda-plugin. Plugin hjälper till att förbättra din webbplats laddningstid genom att cachera alla aspekter på din webbplats inklusive sidor, inlägg, JavaScript, CSS, feeds, etc. i minnet, på disken eller på CDN.

Dessutom ger det ett transparent innehållsleveransnätverk (CDN) -hantering med mediebibliotek, temafiler och centrala WordPress-filer för att öka din serverprestanda. Det är ett måste-ha plugin för en fotograferingssajt eftersom bilder ofta bromsar WordPress.

13. BJ Lazy Load

BJ-lat-lastwordpress-plugin

Att ställa in en lat laddning för bilder i WordPress kan hjälpa till att förbättra sidhastigheten snabbt. När du aktiverar lat laddning laddar din webbplats bara bilder när en användare rullar ner till den specifika bilden. Således sparar det bandbredd och snabbar upp din sida.

BJ Lazy Load plugin hjälper dig att lägga till en lat laddningsfunktion på din fotograferingssajt. Den ersätter alla dina inläggsbilder, miniatyrbilder, Gravatar-bilder och innehållsramar med en platshållare och laddas bara när användaren rullar ner till den specifika bildplatsen. Det laddar också videor från YouTube, Vimeo osv.

Eftersom du kommer att lägga till massor av bilder på din fotografihemsida är detta plugin ett måste-plugin för bättre webbplatshastighet.

14. CDN Enabler

cdn-enabler-wordpress-plugin

CDN står för Content Delivery Network. Det är ett nätverk av servrar spridda över hela världen som levererar cachat statiskt innehåll till dina webbplatsbesökare från närmaste CDN-serverplats. Eftersom CDN serverar statiskt innehåll från den närmaste servern, laddas din webbplats snabbare än den normalt skulle göra om du bara laddar den från din värd.

Så för att länka ditt webbplatsinnehåll till en CDN-leverantör kan du använda plugin CDN Enabler. Det hjälper dig att integrera ett CDN med din WordPress-webbplats utan problem.

Plugin utvecklas av KeyCDN-leverantören, så den integreras med den. Om du använder andra CDN-leverantörer som MaxCDN, Rackspace, Amazon, etc., kan du använda W3 Total Caches CDN-modul.

15. Regenerera miniatyrbilder

regenererar-miniatyrer-wordpress-plugin

Regenerera miniatyrbilder är ett mycket användbart plugin för fotografer. Det låter dig regenerera alla miniatyrstorlekar för en eller flera bilder i ditt mediebibliotek. Detta automatiserar processen att återskapa miniatyrbilder för dina tidigare uppladdningar i en ny miniatyrstorlek.

Detta är användbart om du har ändrat måtten på en befintlig miniatyrstorlek via dina mediainställningar. Sedan kan du använda det här insticksprogrammet återskapa dina gamla miniatyrbilder i de nya dimensionerna och bli av med “foton som inte finns”. Detta är användbart när du byter webbplats till ett nytt tema som använder miniatyrbilder av annan storlek.

Regenerera miniatyrer förenklar processen att regenerera miniatyrbilder, så det är ett riktigt användbart plugin för dynamiska fotografer som älskar att ändra sin webbplatsdesign.

16. Bildwidget

bild-widget-wordpress-plugin

Om du vill lägga till foton på sidans sidfält eller något widget-klara område, Bild widget är rätt plugin för dig. Image Widget är ett enkelt WordPress-plugin som gör att du kan lägga till bilder till ditt sidofältområde med en widget.

Du kan enkelt dra och släppa bildwidgeten till valfritt sidfält eller widget-redo, och ordna efter önskemål genom att dra och släppa. Sedan kan du välja en bild från ditt WordPress-mediebibliotek eller ladda upp en från din dator och spara den. Det är allt du behöver göra för att lägga till en bild i sidopanelen.

Plugin använder den ursprungliga WordPress-medihanteraren för att lägga till bildwidgets till din webbplats.

17. Imsanity

imsanity-wordpress-plugin

Imsanity är ett gratis WordPress-plugin för att minska dina bildstorlekar automatiskt. Du kan konfigurera pluginprogrammet med maximal bredd, höjd och kvalitet för bilduppladdningar på din webbplats. Så när en bidragsgivare laddar upp en bild som är större än den definierade storleken ändrar den den automatiskt till den konfigurerade storleken och ersätter den ursprungliga bilden.

Dessutom låter du dig storleken på storleken för att selektivt ändra storlek på tidigare överförda bilder för att frigöra diskutrymme.

Med hjälp av lätta bilder på din webbplats kan du spara webbplatsens bandbredd och också förbättra din webbplatshastighet betydligt. Det är ett mycket användbart plugin för fotografer.

18. WordPress SEO av Yoast

Yoast SEO

SEO är viktigt för alla typer av webbplatser för att få mer organisk trafik och lojala kunder. Med tanke på sökmotorernas ökande popularitet är rankning bättre på sökresultatsidorna verkligen viktigt.

Yoast SEO är den bästa WordPress SEO-plugin som finns på marknaden. Det hjälper dig att optimera din fotografihemsida för bättre ranking i sökresultaten. Det gör att du kan optimera dina sidor genom att lägga till metataggar, fokusord, webbplatskarta, sociala metadata och mycket mer.

För en detaljerad information, här är vår kompletta Yoast SEO-granskning.

19. Pinterest Pin It Button

pinte-pin-det-button-wordpress-plugin

Pinterest är en av de mest populära plattformarna för sociala medier och en utmärkt plats att dela foton. Genom att tillåta dina besökare att fästa dina bilder kan du underlätta att dela dina foton med en större publik och driva social trafik till din webbplats.

Pinterest Pin It Buttton plugin hjälper dig att lägga till Fäst den knappar på bilderna på din webbplats så att användare kan fästa dem på sina Pinterest-konton. Du kan visa en Pin It-knapp på bildpekaren, i inlägg och sidor.

Du kan anpassa inställningarna för Pin It-knappen som du vill från din WordPress-instrumentpanel. Plugin är verkligen användbar för fotografer eftersom det hjälper dig att länka dina webbplatsfoton till en större publik med Pinterest.

Missa inte den här guiden om hur du skapar en framgångsrik giveaway på din fotograferingssida för att öka dina följare.

Det är allt. Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-plugins för fotografer. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa WordPress-undersökningsprogrammen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me