19 beste WordPress-plugins for fotografer i 2020

best wordpress-plugins-for-fotografer


Leter du etter en måte å vise frem bildene dine vakkert på nettstedet ditt? Hvis du bruker WordPress, er det mange plugins som hjelper deg å legge til bildene dine og vise dem online.

I denne artikkelen har vi plukket ut de 19 beste WordPress-programtilleggene for fotografer for å hjelpe deg med å finne riktig plugin for nettstedet ditt.

Vi har også laget en liste over populære og beste WordPress-plugins som er nyttige for hvert nettsted. Du bør sjekke dem ut også.

1. Envira Gallery

Miljøalliansen-gallery-wordpress-plugin

Envira Gallery er den beste WordPress gallery plugin som er tilgjengelig på markedet. Plugin-enheten lar deg lage responsive bildegallerier, videogallerier og fotoalbum for nettstedet ditt på kort tid. Det kommer med et enkelt og brukervennlig dra og slipp-grensesnitt, slik at du enkelt kan lage gallerier uten å bruke noen kode.

Envira Gallery tilbyr et knippe flotte forhåndsbygde gallerimaler som hjelper deg med å tilpasse utseendet til galleriet ditt umiddelbart. Når du har opprettet bildegalleriene, kan du organisere dem i album, sortere dem med koder og også legge til omslagsbilder.

En annen flott funksjon i Envira Gallery er dypkobling og paginering som lar deg gjøre galleriene dine super SEO-vennlige. Envira Gallery er det perfekte programtillegget for å vise frem fotografiet ditt.

2. Soliloquy

monolog-wordpress-glidebryteren-plugin

Skyvekontrollene lar deg vise frem bildene dine nydelig på nettstedet ditt. Enten du legger til glidebrytere i full bredde eller glidebrytere i liten størrelse, kan du legge til vakre animasjoner og vise fotografiene dine elegant. Og, Soliloquy er det beste verktøyet for jobben.

Det er den beste glideplugin-pluggen på WordPress på markedet. Den lar deg lage fullt responsive og mobilvennlige glidebrytere som ser bra ut på alle typer skjermer og enheter. Med Soliloquy kan du bruke en enkel dra og slipp-byggherre for å lage vakre bilde- og videobrytere med bare noen få klikk.

Den leveres med mange funksjoner, inkludert glidebrytermaler, dynamiske skyvekontroller, glidebryter for produkter, lysskjerm på fullskjerm, importerende evner fra Flickr, Instagram og mye mer. Det er en flott plugin for lidenskapelige fotografer som viser frem arbeidet sitt for et bredere publikum.

3. WooCommerce Photography

woocommerce-fotografering-plugin-for-fotografer

WooCommerce Photography er enda et WordPress-fotoplugin designet for profesjonelle fotografer. Det kommer som en utvidelse av WooCommerce-plugin, så du trenger å ha kjernen WooCommerce-plugin installert på nettstedet ditt. Deretter kan du enkelt installere denne utvidelsen og begynne å legge til bildene dine på nettstedet ditt for salg.

WooCommerce Photography hjelper deg med den daglige administrasjonen og salget av bildene dine for arrangementer, eller som kunstverk. Med plugin-modulen kan du enkelt laste opp bildene dine, sette opp fotografier for salg og la brukerne dine kjøpe dem enkelt etter behov.

Ved hjelp av denne plugin-en kan du lage fullt responsive online fotograferingsbutikker som tilpasser seg godt til alle typer skjerm, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. Kort sagt, det er en flott e-handelsplugin for fotografering som hjelper både fotografer og kunder.

4. Selg media

sell-media-plugin-for-bilde

Sell ​​Media er en annen flott e-handel fotografering plugin for WordPress. Det hjelper deg å selge bilder, videoer og uttrykk individuelt eller som abonnementsplaner. For salg og levering av fotoutskrifter kan du bruke utvidelsen deres, Reprints, som tilbyr alle funksjonene du trenger for levering.

Ved hjelp av Sell Media-pluginen kan du lage fantastiske bildegallerier for klienter, hendelser eller relaterte emner på noen få minutter. Du kan importere bilder fra Lightroom eller Aperture og effektivisere arbeidsflyten. Du kan også laste opp bilder bulk ved å dra og slippe opplastningen og også redigere i bulk.

Dessuten kan du passordbeskytte bildegalleriene våre, opprette prisgrupper og rabattkoder ved å bruke Sell Media-plugin.

5. EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer

Hastighet er avgjørende for nettstedets SEO så vel som brukeropplevelsen. Hvis du har lagt til mange store bildefiler på nettstedet ditt, kan det redusere nettstedet ditt, noe som igjen kan skade nettstedet ditt og brukeropplevelsen. Du må sørge for at alle bildene er optimalisert.

Det er hvor EWWW Image Optimizer kommer godt med. Det er en flott plugin for optimalisering av bilder for WordPress. Plugin-en optimaliserer automatisk de nye bildeladdene dine og sikrer at bildene dine er i minstestørrelse og best i visuell kvalitet. Du kan også optimalisere alle bildene du allerede har lagt til, og konvertere bildene dine til det beste filformatet.

Ved hjelp av EWWW Image Optimizer kan du velge perfekt komprimering for piksel eller alternativer for høy komprimering som er visuelt tapsfri. Fremfor alt støtter den bilder lastet opp og opprettet av hvilken som helst plugin.

6. WPForms

WPForms

Kontaktskjemaer er viktige for alle typer nettsteder, inkludert fotograferingsnettsteder. Med et kontaktskjema kan du gi brukerne dine en problemfri måte å få kontakt med deg og gi deg deres tilbakemelding. WPForms gir den beste løsningen for å legge til kontaktskjemaer på nettstedet ditt.

Det er den beste og mest brukervennlige kontaktskjema-pluginen på markedet. Det leveres med et intuitivt dra-og-slipp-skjermbyggergrensesnitt og mange nyttige skjemafelt for å lage skjemaer med letthet og på kort tid. For ikke å nevne, det gir et ferdig laget eksempelskjema for å starte med den første skjemaen. Oftest fungerer eksempelformen godt for dine behov, slik at du ganske enkelt kan lagre og bruke den.

Med WPForms kan du opprette et enkelt kontaktskjema eller avanserte skjemaer som bestillingsskjemaer, betalingsformer og abonnementsformer. Når du har bygget skjemaene, kan du enkelt legge dem til på nettstedet ditt. Plugin-en gir en Legg til skjema -knappen i innleggsredigereren slik at du enkelt kan legge inn skjemaet ditt i innlegg og sider.

7. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

Nettstedsanalyse er veldig viktig for å lage informerte forretningsstrategier og oppskalere virksomheten. Med detaljerte data og beregninger om besøkende / kunder på nettstedet og deres oppførsel på nettstedet ditt, kan du ta informerte markedsføringsbeslutninger for nettstedet ditt.

I WordPress, MonsterInsights gjør det enkelt å spore all nettstedstrafikken og samle handlingsverdige beregninger for å forbedre nettstedet ditt. Det er den beste Google Analytics WordPress-plugin som du kan bruke til å spore all viktig informasjon om brukerne dine og deres interaksjoner med fotograferingssiden. Du kan lære hvor brukerne dine er fra, hva de liker, hvilke sider de besøker mest, hvilke lenker de klikker, osv.

I tillegg kan du enkelt spore nedlastinger og salg av bilder. Bruker e-handel addon, kan du få fullstendige data om salget du har innsamlet, samlet inntekt, konverteringsfrekvens, toppprodukter og mye mer.

8. BirchPress

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress er den beste premium-plugin-en for WordPress-avtaler. Det hjelper deg å lage bestillingsskjemaer og enkelt legge til dem på WordPress-nettstedet ditt. Med et bestillingsskjema kan du la brukerne dine sjekke tilgjengeligheten og bestille avtaler eller gjøre online-reservasjoner.

Hvis du er en profesjonell fotograf, kan du bruke denne pluginen til å vise den daglige timeplanen din på nettet, slik at kundene dine kan bestille avtaler for en ideell tid. Bestillingsskjemaer øker sjansene dine for å få mer betalte prosjekter.

BirchPress kommer med mange fantastiske funksjoner som kalendersynkronisering med Google-kalenderen og muligheten til å importere avtaler, e-postvarsler, påminnelser når en avtale bestilles og alternativer for å godta betalinger.

9. OptinMonster

optinmonster-wordpress-plugin

OptinMosnter er et flott markedsføringsverktøy for bedriftsnettsteder av noe slag. Det er den beste WordPress-ledegenerasjonsplugin som hjelper deg med å utvide e-postlisten raskere og øke e-postmarkedsføringsstrategiene. Ved hjelp av OptinMonster kan du lage optisk skjemaer med høy konvertering og vise dem strategisk på nettstedet ditt for å samle flere potensielle kunder.

Plugin-enheten leveres med et knippe vakkert designede maler for optinformer som du kan bruke til å starte byggeskjemaer raskt. Du kan sette opp høykonverterende optins som Exit-Intent®-teknologi og konvertere de som forlater besøkende til abonnenter. I tillegg lar den deg lage flere typer skjemaer som popup-vinduer for lysbokser, flytende stolper, velkomstmatter på fullskjerm, OnSite retargeting, etc.

Når du har laget en utvidet e-postliste, kan du sende over attraktive e-postmeldinger til medlemmene på e-postlisten og øke bildesalget.

10. Wordfence

wordfence

For alle typer nettsteder er sikkerhet en viktig faktor. Med mindre du holder nettstedet ditt trygt og sikkert mot hackere og spammy bots, kan du lide en sammenbrudd på nettstedet ditt eller miste viktige data når som helst. For å redde deg fra en katastrofe forårsaket av et sikkerhetsangrep, er det en plugin: Wordfence.

Wordfence er en kraftig WordPress-sikkerhetsplugin for brannmurbeskyttelse og skanning av skadelig programvare. Brannmuren identifiserer og blokkerer all ondsinnet trafikk og beskytter nettstedet ditt mot å bli smittet. Malware skanner sjekker WordPress kjernefiler, temaer og plugins for malware, dårlige nettadresser, SEO spam, kodeinjeksjoner, etc. og varsler deg umiddelbart om noen trussel hvis den oppdager en.

I tillegg har den beskyttelse mot brute force attack, et spamfilter for kommentarer, blokkering av angripere etter IP, vertsnavn, brukeragent eller land.

Sjekk også ut vår guide til ultimate WordPress-sikkerhet.

11. Enkel digital nedlastning

enkle digitale nedlastinger

Easy Digital Downloads er en kraftig eCommerce-plugin for WordPress som hjelper deg med å selge digitale produkter. Du kan bruke denne plugin-en til å selge alle typer digitale produkter, for eksempel bilder, kunstverk, ebøker og WordPress-plugins. Den gir deg kraftige funksjoner for å håndtere den digitale produktbutikken din enkelt.

Ved hjelp av Easy Digital Downloads kan du tillate kundene dine å kjøpe flere nedlastinger samtidig ved å bruke handlekurvsystemet. I tillegg kan du angi din skattesats, sette opp rabattkoder, opprette en database med kundene dine og spore alle betalingstransaksjoner.

Programtillegget er veldig nyttig for fotografer, da det hjelper dem å selge bildene sine med letthet.

Les mer:Beste WordPress eCommerce-plugins for 2020.

12. W3 Total Cache

W3 Total Cache

Når det handler om WordPress-hastighet, er hurtigbufring en ledende løsning. Bufring kan bidra til å forbedre sidehastigheten og den totale nettstedytelsen samt SEO. Som en cache-plugin, W3 Total Cache tilbyr et sett med kraftige funksjoner for å øke hastigheten på fotograferingsnettstedet.

W3 Total Cache er den raskeste og beste WordPress-hurtigbufferen og ytelse-plugin. Plugin-enheten hjelper deg med å forbedre nettstedets lastetid ved å bufret alle sider på nettstedet ditt, inkludert sider, innlegg, JavaScript, CSS, feeds osv. I minnet, på disken eller på CDN.

I tillegg gir det et transparent innholdsleveringsnettverk (CDN) -håndtering med mediebibliotek, temafiler og kjerne WordPress-filer for å øke serverytelsen. Det er et must-have-plugin for et fotograferingssted fordi bilder ofte bremser WordPress.

13. BJ Lazy Load

BJ-lat-load-wordpress-plugin

Å sette opp en lat belastning for bilder i WordPress kan bidra til å forbedre sidehastigheten betydelig. Når du aktiverer lat lasting, vil nettstedet ditt laste bilder bare når en bruker ruller ned til det spesifikke bildet. Dermed sparer det båndbredde og setter fart på siden din.

BJ Lazy Load plugin hjelper deg å legge til en lat innlastingsfunksjon på ditt fotograferingssted. Den erstatter alle innleggsbilder, miniatyrbilder, Gravatar-bilder og innholdsrammene med en plassholder, og lastes bare når brukeren ruller ned til den bestemte bildeplasseringen. Den laster også inn videoer fra YouTube, Vimeo osv.

Siden du vil legge til mange bilder på fotograferingsnettstedet ditt, er denne plugin en must-have-plugin for bedre nettstedhastighet.

14. CDN Enabler

CDN-enabler-wordpress-plugin

CDN står for Content Delivery Network. Det er et nettverk av servere spredt over hele verden som leverer hurtigbufret statisk innhold til besøkende på nettstedet ditt fra nærmeste CDN-serverplassering. Siden CDN serverer statisk innhold fra nærmeste server, lastes nettstedet ditt raskere enn det normalt ville gjort hvis du bare lastet det fra verten.

For å koble innholdet på nettstedet ditt til en CDN-leverandør, kan du bruke plugin-modulen CDN Enabler. Det hjelper deg å integrere en CDN med WordPress-nettstedet ditt uten problemer.

Plugin-en er utviklet av KeyCDN-leverandøren, så den integreres med den. Hvis du bruker andre CDN-leverandører som MaxCDN, Rackspace, Amazon, etc., kan du bruke W3 Total Cache’s CDN-modul.

15. Regenerere miniatyrbilder

regenerere-thumbnails-wordpress-plugin

Regenerere miniatyrbilder er et veldig nyttig plugin for fotografer. Den lar deg regenerere alle miniatyrbildestørrelser for ett eller flere bilder i mediebiblioteket. Dette automatiserer prosessen med å regenerere miniatyrbilder for tidligere opplastinger i en ny miniatyrstørrelse.

Dette er nyttig hvis du har endret dimensjonene til en eksisterende miniatyrstørrelse via medieinnstillingene. Deretter kan du bruke denne programtillegget gjenopprette de gamle miniatyrbildene i de nye dimensjonene og kvitte seg med problemer som ikke er tilgjengelige. Dette er nyttig når du bytter nettstedet til et nytt tema som bruker miniatyrbilder av en annen størrelse.

Regenerere miniatyrbilder forenkler prosessen med å regenerere miniatyrbilder, så det er en veldig nyttig plugin for dynamiske fotografer som elsker å endre nettsteddesign.

16. Bilde widget

image-widget-wordpress-plugin

Hvis du vil legge til bilder på sidefeltene på nettstedet ditt eller et hvilket som helst widget-klart område, Bilde widget er riktig plugin for deg. Image Widget er en enkel WordPress-plugin som lar deg legge til bilder i sidefeltområdet med en widget.

Du kan enkelt dra og slippe bildevidget til et hvilket som helst sidefelt eller widget-klart område, og omorganisere etter ønske ved å dra og slippe. Deretter kan du velge et bilde fra WordPress-mediebiblioteket eller laste opp et fra datamaskinen og lagre det. Det er alt du trenger å gjøre for å legge til et bilde på sidefeltet.

Programtillegget bruker den opprinnelige WordPress-mediesjefen for å legge til bildemoduler på nettstedet ditt.

17. Imananity

imsanity-wordpress-plugin

Imsanity er et gratis WordPress-plugin for automatisk å redusere bildestørrelsene. Du kan konfigurere plugin-en med maksimal bredde, høyde og kvalitet for bildeopplastinger på nettstedet ditt. Så når en bidragsyter laster opp et bilde som er større enn den definerte størrelsen, endres størrelsen automatisk på den konfigurerte størrelsen og erstatter originalbildet.

I tillegg lar det deg endre størrelsen på størrelse for å selge størrelsen på tidligere opplastede bilder for å frigjøre diskplass.

Ved å bruke lette bilder på nettstedet ditt kan du lagre båndbredden på nettstedet ditt og også forbedre innlastingshastigheten til nettstedet betydelig. Det er en veldig nyttig plugin for fotografer.

18. WordPress SEO av Yoast

Yoast SEO

SEO er viktig for alle typer nettsteder for å få mer organisk trafikk og lojale kunder. Gitt den økende populariteten til søkemotorer, er rangering bedre på søkeresultatsidene veldig viktig.

Yoast SEO er det beste WordPress SEO-pluginet som finnes på markedet. Det hjelper deg å optimalisere ditt nettsted for fotografering for bedre rangering i søkeresultatene. Det lar deg optimalisere sidene dine ved å legge til metakoder, fokus søkeord, nettstedskart, sosiale metadata og mye mer.

For en detaljert informasjon, her er vår komplette Yoast SEO-gjennomgang.

19. Pinterest Pin It Button

pinte-pin-det-knapp-wordpress-plugin

Pinterest er en av de mest populære plattformene på sosiale medier og et flott sted å dele bilder. Ved å la besøkende på nettstedet ditt feste bildene dine, kan du gjøre det lettere å dele bildene dine med et bredere publikum og få sosial trafikk til nettstedet ditt.

Pinterest Pin It Buttton plugin hjelper deg å legge til Fest det -knappene på nettstedene dine, slik at brukerne kan feste dem til Pinterest-kontotavlene. Du kan vise en Pin It-knapp på bildepekeren, i innlegg og sider.

Du kan tilpasse innstillinger for Pin It-knappen som du vil fra WordPress-oversikten. Plugin-en er veldig nyttig for fotografer, da den hjelper deg med å koble bildene til nettstedet ditt til et større publikum ved hjelp av Pinterest.

Ikke gå glipp av denne guiden for hvordan du oppretter en vellykket gave på fotograferingssiden for å øke dine følgere.

Det er alt. Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne de beste WordPress-plugins for fotografer. Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over de beste WordPress-undersøkelses-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map