19 beste WordPress-plugins for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner

beste wordpress plugins for non profit


Vil du at de beste WordPress-programtilleggene for ideelle organisasjoner kan legge til funksjoner på nettstedet ditt? Ideelle organisasjoner trenger WordPress-plugins som kan støtte deres sak og hjelpe dem med å bygge et nettsted på et stramt budsjett. De perfekte plugins lar ideelle organisasjoner lansere nettstedet sitt uten å ansette noen utviklere, slik at de kan spare penger for det som virkelig betyr noe: deres sak.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-programtilleggene for ideelle organisasjoner for å støtte din sak.

Vi har også laget en liste over de mest populære og beste WordPress-pluginsene du må bruke på nettstedet ditt. Sjekk dem også.

Lage et nonprofits nettsted med WordPress

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Du har sannsynligvis lagt merke til at mange av de største merkevarene i verden bruker WordPress aktivt på nettstedene sine.

Når du starter, vil du møte to typer WordPress-nettsteder: WordPress.com, som er en hostet plattform; og WordPress.org, som er en løsning som er hostet selv. Se vår detaljerte sammenligning mellom WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

For nettstedet ditt anbefaler vi å bruke WordPress.org som er vertskap for selv om det har alle funksjonene og alternativene du trenger. Hvis du allerede bruker WordPress.com, kan du flytte nettstedet ditt fra WordPress.com til WordPress.org.

Men først trenger du et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler Bluehost. Det er offisielt anbefalt av WordPress core, og 1 av de populære webhotellbedriftene i verden.

Heldigvis tilbyr de brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotell.

opprette en blogg på bluehost

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Når du er kjøpt, kan du følge vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du lager et nettsted.

La oss se på de beste WordPress-programtilleggene for ideelle organisasjoner du kan bruke på WordPress-nettstedet ditt.

1. WPForms

WPForms

WPForms er den beste WordPress-kontaktskjema-plugin. Det er superfleksibelt og har gode funksjoner for å legge til et kontaktskjema, donasjonsskjema og andre nyttige skjemaer på WordPress-nettstedet ditt.

WPForms Lite er gratisversjonen av plugin-modulen. Det kan brukes av små bedriftsnettsteder, ideelle organisasjoner og blogger for å enkelt legge til et enkelt kontaktskjema. Den betalte versjonen har flere funksjoner og alternativer som betalingstillegg.

WPForms integreres med alle de beste e-postmarkedsføringstjenestene som AWeber, MailChimp, Constant Contact og mer.

Det fungerer også bra med betalingstjenester som PayPal og Stripe for å samle inn donasjoner på nettet.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste WordPress-analyseløsningen på markedet. Den viser trafikkstatistikken for nettstedet ditt i WordPress-oversikten. MonsterInsights har mange kraftige tillegg som kan tilpasse Google Analytics-rapportene for nettstedet ditt.

De tilbyr flere prisplaner for små-til-store nettsteder, noe som betyr at du enkelt kan bruke MonsterInsights på din ideelle hjemmeside for å legge til Google Analytics i WordPress.

3. GiWP

GiveWP

GiveWP er et utmerket plug-in for WordPress nonprofits. Det kommer med alle funksjonene du trenger for å godta elektroniske donasjoner, administrere pengene som gis og mer innen WordPress-oversikten. Du kan enkelt opprette et donasjonsskjema og integrere en betalingsport for å samle inn gaver fra brukere.

Når vi snakker om betalingsportaler, kan GiveWP enkelt kobles til de mest populære betalingstjenestene, som PayPal. På toppen av det kan du også koble donasjonsskjemaet ditt med de populære e-posttjenestene, inkludert AWeber og MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den beste WordPress-ledegenerasjonsplugin i verden. Du kan bruke denne pluginen på det ideelle nettstedet ditt for å sikre at besøkende donerer til din sak før de forlater nettstedet.

Den tilbyr flere optin-popup-stiler, inkludert lysbilde, sidefelt, lightbox og mer. OptinMonster har hjulpet mange bedrifter og ideelle organisasjoner med å utvide sine abonnenter eksponentielt.

5. Enkel digital nedlastning

Enkel digital nedlastning

Easy Digital Downloads er en av de mest populære WordPress eCommerce-plugins. Det lar deg selge digitale nedlastinger, som e-bøker, for å samle inn penger for den ideelle organisasjonen din.

Easy Digital Downloads har kraftige tillegg for å integrere betalingsportaler, tjenester og mer.

Det fungerer bra på alle de beste WordPress-temaene. Det er fleksibelt og enkelt å sette opp på nettstedet ditt.

6. WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache er en populær cache-plugin for WordPress-nettsteder. Det er gratis å laste ned og bruke. Den har fantastiske hurtigbufferfunksjoner som hjelper deg med å forbedre ytelsen til nettstedet ditt.

WP Super Cache tilbyr sidebuffer, CDN-støtte, forhåndsinnlasting av cache, gzip-komprimering og mer. Det er enkelt å konfigurere, og alle innstillinger er nybegynnervennlige.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri er den beste WordPress-sikkerhetsplugin. Det skaper en sikker vegg mellom brukerne og nettstedet ditt for å beskytte deg mot uønskede besøkende. Sucuri har fantastiske funksjoner som vil holde nettstedet ditt sikkert mot skadelig programvare og hackere.

Det er en anbefalt plugin for ideelle organisasjoner som godtar elektroniske donasjoner for å opprettholde sikkerheten for giverne dine.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus er en populær backup-plugin for WordPress-nettsteder. Det lar deg enkelt sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt.

Når du har opprettet det ideelle nettstedet ditt, vil du alltid sørge for at det er i gang. UpdraftPlus hjelper deg med å opprettholde regelmessige sikkerhetskopier av nettstedet ditt. Det lar deg også enkelt gjenopprette nettstedet ditt fra sikkerhetskopiene når du måtte.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO er det mest populære WordPress SEO-pluginet på markedet. Det hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, slik at du vil tiltrekke deg de beste besøkende som faktisk ønsker å støtte din sak. Yoast SEO har mange funksjoner som kan brukes til å forbedre rangeringen av søkemotorene.

10. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery er et av de beste WordPress-bildegalleri-programtilleggene. Mange ideelle organisasjoner ønsker å vise bildene sine til nye besøkende for å overbevise dem om å donere, og det er grunnen til at Envira Gallery er en viktig plugin for ideelle organisasjonssider..

Den lar deg presentere bildene dine i vakre, profesjonelle bildegallerier. Den har fantastiske funksjoner som lightbox-popup, murgallerier, polaroideffekter og mer.

11. Testimonials Widget

Testimonials Widget

Testimonials Widget er et gratis WordPress-testimonials-plugin. Det er viktig for nonprofit-nettsteder å vise attester fra giverne sine. Plugin-en er nybegynner-vennlig og enkel å sette opp.

Den lar deg vise attester hvor som helst, inkludert innlegg, sider og widget-klare områder. Du kan legge til attesterings-widgeten i sidefeltet, bunnteksten eller andre widget-støttede seksjoner i WordPress.

12. raske og enkle spørsmål

Rask og enkel vanlige spørsmål

Som navnet antyder, er hurtige og enkle vanlige spørsmål en plugin som er lett å bruke. Du kan bruke denne plugin-en til å legge ofte stilte spørsmål, med svar, til ditt ideelle nettsted. Det sparer tid for deg og dine besøkende. Programtillegget har mange maler for å presentere vanlige spørsmål.

13. TablePress

TablePress

TablePress er et gratis WordPress-plugin for å legge til tabeller ved hjelp av et enkelt dra og slipp-grensesnitt på nettstedet ditt. Du kan bruke disse tabellene på det ideelle nettstedet ditt til å vise donasjonskart og annen statistikk for de besøkende.

14. Enkel kalender

Enkel kalender

Simple Calendar er et Google Kalender-plugin som lar deg lage hendelser og vise dem på det ideelle nettstedet ditt. Det lar de besøkende abonnere på kalenderen, og de får varsler om nye hendelser.

15. Glem kortknappene

Glem kortknapper

Glem kortknappeknapper er en gratis WordPress-plugin for å legge til fantastiske knapper på nettstedet ditt. Du må legge til flere oppfordringsknapper på forskjellige sider og innlegg for å få folk til å besøke destinasjonssidene eller donasjonsformene. Denne unike plugin vil hjelpe deg enkelt å legge til knapper uten hjelp av kortkoder.

16. Polylang

Polylang

Polylang er en WordPress-plugin som tilbyr tospråklig og flerspråklig støtte. Det lar deg lage et flerspråklig nonprofit-nettsted, slik at alle i verden kan lese og følge innholdet ditt på sitt eget språk. Det gjør at besøkende enkelt kan endre nettstedets språk til sitt eget språk.

17. Flytende sosial bar

Flytende sosial bar

Hvis du vil legge til sosiale delingsknapper på ditt WordPress-nettsted i en vakker og moderne stil, trenger du Floating Social Bar-plugin. Det er en gratis sosial deling-plugin for ideelle organisasjoner som enkelt kan dele sin sak på sosiale medieplattformer. De besøkende kan raskt dele sidene og innleggene på sosiale mediekanaler med bare ett klikk.

18. Gjenoppliv gammel post

Gjenoppliv innlegg

Revive Old Post er en annen interessant WordPress-plugin som automatisk deler dine gamle innlegg på sosiale medier. Det sparer deg for tid via automatiseringsprosessen. Du bør bruke denne pluginen på det ideelle nettstedet ditt for å markedsføre de gamle innleggene dine og holde de sosiale nettstedene dine engasjerte.

19. MapPress Google Maps

MapPress Google Maps

MapPress Google Maps er en WordPress-plugin for deling av plasseringen til ideelle organisasjoner. Den har kart som er enkle å legge til, som du kan plassere på WordPress-sidene og innleggene dine. Det lar deg merke destinasjoner, legge til veibeskrivelse og mer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-plugins for ideelle organisasjoner. Du bør også sjekke ut våre håndplukkede responsive WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map