25 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder (ekspertvalg)

må ha wordpress-plugins for bedriftsnettsteder


Ser du etter å legge til riktige WordPress-plugins i verktøysettet ditt? Det tar mye tid og krefter å komme opp med en liste over må-ha WordPress-plugins for bedriftsnettstedet.

Vi har allerede gjennomgått de mest populære og må ha WordPress-plugins for nettsteder i enhver nisje. I denne artikkelen viser vi deg de spesielle WordPress-programtilleggene for bedrifter.

1. WPForms

WPForms

Kontaktskjemaer er viktige for et WordPress-nettsted. De lar deg koble til brukerne på nettstedet ditt, motta meldinger, tilbakemeldinger, spørsmål og mer.

Ved hjelp av WPForms er den beste måten å opprette kontaktskjemaer på nettstedet ditt.

WPForms har en kraftig dra-og-slipp-skjermbygger som lar deg enkelt lage WordPress-skjemaer på nettstedet ditt. Plugin-enheten lar deg lage alle typer skjemaer, inkludert undersøkelsesskjemaer, donasjonsskjemaer, e-postabonnementskjemaer, bestillingsskjemaer, osv. Videre har den et knippe forhåndsdesignede skjemamaler som lar deg raskt bygge profesjonelle skjemaer.

Du vil også sjekke sammenligningene mellom,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Les hele WPForms-gjennomgangen.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Det er viktig å vite hvordan folk finner og bruker bedriftsnettstedet ditt for å oppfylle dine forretningsmessige mål. Google Analytics er utvilsomt den beste og mest pålitelige tjenesten for å samle inn data om publikum og den generelle ytelsen på nettstedet.

Med MonsterInsights, den beste Google Analytics-plugin, kan du enkelt koble virksomhetsnettstedet ditt med Google Analytics.

MonsterInsights-pluginen lar deg enkelt koble til nettstedet ditt med Google Analytics på bare noen få minutter. Den lar deg se nyttig informasjon om brukerne dine på en helt ny måte. Den gir deg omfattende rapporter om brukerinteraksjoner inkludert e-handelstransaksjoner, skjemainnleveringer, osv. Du kan spore alt inkludert hva folk klikker på, hvilke produkter de kjøper, hvem som driver mest salg, og dermed kan du lage informerte strategier og utvide virksomheten raskere.

Les hele MonsterInsights-anmeldelsen.

3. OptinMonster

OptinMonster

Å bygge en e-postliste er viktig for å få en vellykket online virksomhet.

Med et blygenereringsverktøy som OptinMonster, kan du transformere bedriftsnettstedet ditt til en blygenererende maskin. Det hjelper deg å opprette og vise vakre optinformer på WordPress-nettstedet ditt og legge til flere abonnenter på listen din.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din RASKT.

OptinMonster kommer med et bredt utvalg av fantastiske forhåndsbygde maler for å begynne å lage optinformer på kort tid. Den har avansert målretting på sidenivå, tilpassede visningsregler, A / B-testing og mer for å lage effektive optins. Med sitt revolusjonerende exit-intention-teknologi, Du kan til og med gjøre dine forlatte besøkende om til kunder.

Les hele OptinMonster-gjennomgangen.

4. Yoast SEO

Yoast SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er avgjørende for å lede målrettet trafikk fra søkemotorer. Yoast SEO er den beste WordPress SEO-plugin som finnes.

Yoast SEO tvinger deg til å velge et fokusord når du publiserer innhold, og sørger deretter for at du bruker det på den siden. På den måten kan du sikre at du fokuserer på de riktige nøkkelordene som sender deg besøkende som sannsynligvis vil bli konvertert til potensielle kunder.

Sjekk også: Beste WordPress SEO-plugins for å øke trafikken på nettstedet

Det kommer også med en SEO-kodebit for å optimalisere sidene og innstillingene for å gjøre hele nettstedet ditt SEO-vennlig. Videre har den XML-sitemaps, brødsmuler, robotkontroll, søkeord med flere fokus, automatisk internkobling og mer.

Les den komplette Yoast SEO-gjennomgangen.

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en av de beste e-postmarkedsføringstjenestene som er tilgjengelige i dag. Det hjelper deg å opprette og sende svært effektive e-postmeldinger til abonnentene dine og generere flere konverteringer. Det fungerer bra med leadgenerering-plugins som OptinMonster og WPforms.

Constant Contact tilbyr et knippe vakkert designet e-postmaler for å starte din e-postmarkedsføringskampanje. Du kan tilpasse malene ytterligere og lage enda vakrere e-poster.

Støtten som tilbys av Constant Contact-teamet er imponerende. Du kan få 24/7 support via live chat, e-post og fora. Sjekk også ut disse Constant Contact-alternativene for flere alternativer.

6. BackupBuddy

Komplett BackupBuddy gjennomgang

Det er viktig for deg å ta sikkerhetskopi av WordPress-filer og databaser regelmessig. En sikkerhetskopi sparer deg for å miste hele nettstedets database og filer på grunn av maskinvarefeil, DDoS-angrep, datatyveri, osv..

BackupBuddy er den beste backup-plugin-en for WordPress fordi den enkelt lar deg sette opp komplette sikkerhetskopier, planlegge automatiske sikkerhetskopier, lagre sikkerhetskopier på Cloud, gjenopprette og migrere nettsteder. Videre lar den deg utføre raske skanninger av skadelig programvare og unngå sikkerhetsproblemer på nettstedet ditt.

Les hele BackupBuddy-gjennomgangen.

7. W3 Total Cache

W3 Total Cache

Hastighet er et annet viktig aspekt som trenger oppmerksomhet. Nesten halvparten av besøkende på nettstedet ditt forventer at nettstedet ditt vil laste inn om to sekunder eller mindre. Enda verre vil de fleste forlate nettstedet ditt hvis det ikke klarer å laste innen tre sekunder.

Å bruke en cache-plugin er en av de beste måtene å få fart på nettstedet ditt. En cache-plugin forbedrer WordPress-ytelsen ved å generere statiske filer fra det dynamiske WordPress-nettstedet ditt.

W3 Total Cache er den mest populære, og beste, WordPress cache-plugin. Det integreres også med innholdsleveringsnettverk (CDN-er) og forbedrer nettstedets hastighet.

Les hele W3 Total Cache-gjennomgangen.

8. Sucuri

Sucuri

Sucuri Inc er et anerkjent, globalt anerkjent selskap som tilbyr sikkerhetsprogramvare og tjenester for nettsteder til bedrifter i alle størrelser over hele verden.

Sucuri beskytter deg mot hacks på nettsteder og DDoS-angrep med sine robuste sikkerhetstiltak. Den overvåker nettstedet ditt for sikkerhetstrusler hele tiden, varsler deg med sikkerhetsvarsler og fjerner skadelig programvare på nettstedet.

Sucuris brannmur for nettsteder er en omvendt proxy som filtrerer all trafikken din gjennom et av de forskjellige poengene for nærvær (POPs) rundt om i verden.

Les hele Sucuri-anmeldelsen.

9. MemberPress

MemberPress er en komplett WordPress-medlemskapsplugin som pakker med alle funksjonene du trenger for å lage et kraftig medlemskapsside. Med MemberPress kan du begrense tilgangen til bestemte sider, innlegg, tilpassede innleggstyper eller eventuelle eksisterende filer fra dine vanlige besøkende.

MembersPress-pluginen lar deg opprette flere nivåer av medlemskap på bare noen få sekunder. Den har avanserte alternativer for innholdslåsing, slik at du enkelt kan låse innholdet hvor som helst.

10. CSS Hero

CSSHero

Nettstedets design er en av de viktige tingene du må ta i betraktning når du bygger en online tilstedeværelse for bedriften din. Hvis du ikke er en ekspertdesigner, vil det å tilpasse WordPress-temaet på egen hånd være nesten umulig. Det er her CSS Hero kommer inn.

CSS Hero er et premium WordPress-plugin som lar deg finjustere CSS for ethvert WordPress-tema, direkte fra frontenden, ved hjelp av en live-forhåndsvisning.

Det lar deg enkelt gå tilbake til endringer du har gjort og angre dem. Du kan også bla mellom forskjellige tilstander for å se hvilken du liker bedre og deretter aktivere den. Det gir full kontroll over typografi på nettsteder, fargestyring og mer.

Les hele CSS Hero-anmeldelsen.

11. LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat Inc er det beste live chat-verktøyet som lar deg enkelt legge til en chatboks på bedriftssiden din. Ved å legge til en live chatboks, kan du komme i kontakt med besøkende på nettet i sanntid.

Det hjelper deg med å gi øyeblikkelig svar på de besøkende relevante spørsmål som forhindrer dem i å gjøre de ønskede handlingene, for eksempel å kjøpe produktene dine. Den gir også omfattende rapporter om hvordan engasjere chatboksen din er på nettstedet ditt, slik at du kan finne optimal plassering for chatboksen din.

12. Sett inn topp- og bunntekst

Sett inn topptekst og bunntekst

Ser du etter en enkel plugin som hjelper deg å sette inn kode i topptekst og bunntekst? Med plugin-modulen Insert Headers and Footers kan du enkelt sette inn kode som Google Analytics-sporing, metaverifisering, tilpasset CSS, etc. til toppteksten eller bunnteksten på nettstedet ditt..

Uten plugin-programmet må du redigere temafilene header.php og footer.php manuelt. Ved å bruke plugin-modulen kan du bevare sporingskoden selv etter at du har byttet WordPress-tema.

Les hele oversikten for Sett inn topptekst og bunntekst.

13. Envira Gallery

Envira Gallery

Et responsivt bildegalleri kan være en annen funksjon du måtte ønske deg på bedriftsnettstedet, da det hjelper deg å vise frem din online portefølje vakkert.

For å legge til og vise et bildegalleri på WordPress-nettstedet ditt, kan du bruke Envira Gallery-plugin. Det er den beste WordPress-galleripluggenet som er tilgjengelig.

Envira Gallery-pluginen har en enkel og intuitiv dra og slipp-byggherre for å lage bildegallerier. Videre kan du lage album, åpne bilder i lightbox-popups og vise dem hvor som helst på nettstedet ditt.

Les hele anmeldelsen av Envira Gallery.

14. TørstigeAffiliates

ThirstyAffiliates

Affiliate markedsføring er en av de beste måtene å tjene penger på nettet. Med tilknyttet markedsføring velger du produkter du liker, markedsfører dem på nettet og tjener provisjoner når noen kjøper produktene gjennom henvisningslenkene dine.

ThirstyAffiliates er et must-have WordPress-plugin hvis du markedsfører tilknyttede produkter på nettstedet ditt.

ThirstyAffiliates gir et enkelt og nybegynnervennlig grensesnitt for å legge til tilknyttede lenker på WordPress-dashbordet. Plugin-enheten lar deg kappe de lange og komplekse tilknyttede koblingene til korte, nettadresser.

Les hele ThirstyAffiliates-gjennomgangen.

15. LearnDash

LearnDash

Hvis du vil bygge et nettsted som lar deg selge kurs på nettet for å tjene penger, kan det være lurt å ta en titt på noen av de beste LMS-plugins.

Med en WordPress LMS-plugin kan du lage en oppslukende læringsopplevelse for studentene dine gjennom forskjellige spillmetoder i stedet for bare å overtale dem til å bli medlem og begynne å lære.

Mens det er flere LMS-plugins for WordPress tilgjengelig, anbefaler vi LearnDash å selge nettkurs. Med LearnDash kan du opprette og selge medlemskap, kursabonnement, kurslisenser osv.

Det er en nybegynnervennlig plugin som lar deg sette opp et nettbasert læringsnettsted uten kodingsferdigheter.

16. Delt teller

Delt teller plugin

Integrasjon av sosiale medier er en essensiell funksjon for et bedriftsnettsted. Sosiale medier har et enormt antall internettbrukere, og det har vært en konstant vekst i antall brukere. For å nå det brede publikummet på sosiale medier, må du ha integrasjon på sosiale medier på nettstedet ditt.

Delt teller er en av de beste plugins som hjelper deg å integrere sosiale medieplattformer på WordPress-nettstedet ditt. Plugin-enheten lar deg legge til sosial deling og vise delingstall på dine WordPress-sider og innlegg. Den bruker API for SharedCount.com for å vise delingstallene.

Plugin støtter alle de store sosiale medienettverkene inkludert Facebook, Twitter, LinkedIn, Stumbleupon og mer.

17. Soliloquy

Få Soliloquy nå

Glidebryter brukes ofte på de fleste forretningsnettsteder for å vise frem viktige bilder og meldinger. Hvis de ikke var effektive til å gjøre inntrykk, ville ikke webansvarlige bruke dem så ofte.

Hvis du vil lage responsive glidebrytere på bedriftsnettstedet ditt, er Soliloquy det riktige verktøyet for deg. Det lar deg lage fantastiske glidebrytere for bedriftsnettstedet ditt enkelt og raskt.

I motsetning til andre glidebrygg-plugins på markedet, er Soliloquy-plugin-en fri for oppblåste funksjoner og komplekse alternativer. Det har brukervennlige dra- og slippbyggere for å lage glidebrytere. I tillegg har den et knippe forhåndsbygde maler for å tilpasse WordPress-glidebryterne.

Les hele Soliloquy-anmeldelsen.

18. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

Annonsering er en av de beste måtene å tjene penger med bedriftsnettstedet ditt. For å tjene penger på nettstedet ditt med annonser, kan du enten bruke et tredjepartsnettverk som Google AdSense eller selge direkteannonser.

Uansett hvilke annonser du bruker for å tjene penger på nettstedet ditt, trenger du et annonseadministrasjonsprogramtillegg, for eksempel AdSanity.

AdSanity er et komplett annonseadministrasjonsprogramtillegg for WordPress som lar deg plassere annonsene og administrere dem enkelt på bedriftsnettstedet. Den lar deg se statistikk over visninger og klikk gjennom annonsene. Programtillegget har flere widgeter for å gjøre annonseadministrasjonen enklere.

Les hele AdSanity-gjennomgangen.

19. WooCommerce

WooCommerce

Vil du integrere en butikk for e-handel på bedriftsnettstedet? Enten du vil selge digitale eller fysiske varer på nettstedet ditt, anbefaler vi at du bruker WooCommerce. Det er den offisielle plugin-modulen for e-handel for WordPress.

Du kan laste ned kjerneplugin gratis. Imidlertid kan du finne mange premium-utvidelser for å legge til forbedrede funksjoner på nettstedet ditt.

Ikke gå glipp av å sjekke ut vårt ekspertvalg av den beste plugin-modulen WordPress.

Les hele WooCommerce-gjennomgangen.

20. TablePress

Tabeller brukes til forskjellige formål på bedriftsnettsteder. Du kan vise produktsammenligninger, planer og priser, produktfunksjoner og mer på tabeller. Du kan presentere komplekse, enorme mengder informasjon omfattende ved å bruke tabeller.

Så hvordan lager du tabeller? Vel, det kan være kjedelig å bruke koder for å lage tabeller, spesielt hvis du ikke er en koder. I stedet kan du bruke en plugin som TablePress.

TablePress lar deg lage vakre tabeller enkelt uten å skrive noen kode. Fremfor alt sparer det deg tid da det gir en enkel plattform for å bygge bord.

Les hele TablePress-gjennomgangen.

21. BirchPress

birchpress

Hvis du har en service-relatert virksomhet, kan det hende du trenger en online bestillingsfunksjon på nettstedet ditt. Med et online bestillingsskjema kan du tillate brukere av nettstedet å bestille avtaler for tjenestene dine på nettet. Denne funksjonen gjør bedriften mer brukervennlig.

Vi anbefaler BirchPress-plugin for å legge til avtaleskjemaer på ditt WordPress-nettsted.

I slekt: Beste telefontjenester for WordPress (perfekt for store eller små nettsteder)

BirchPress er det beste WordPress-bestillingsprogrammet på markedet. Det lar deg lage bestillingsskjemaer, planlegge bestilling og godta betalinger online. Den har et enkelt skjermbyggingsgrensesnitt slik at hvem som helst kan bruke denne plugin-en enkelt.

22. SeedProd kommer snart

SeedProd

Vil du sette opp en kommende side på bedriftsnettstedet ditt? Med en kommende side kan du informere folk om at nettstedet ditt snart kommer til å være i live.

SeedProd Coming Soon Page-plugin er det ultimate verktøyet for å lage vedlikeholdsmodus og snart kommer sider.

Programtillegget inneholder en nedtellingstimer, sosial deling, henvisningsporing og mer. Det er en fullt responsiv og nybegynner-vennlig plugin.

Ta også en titt på ekspertvalget av WordPress-plugins som snart kommer.

23. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

Hvis du har problemer med leveransen med WordPress-nettstedet ditt, er dette verktøyet for deg. WP Mail SMTP er et mye brukt WordPress-plugin som fikser dine e-postleveringsproblemer ved å konfigurere PHP-funksjonen wp_mail () til å bruke en riktig SMTP-leverandør.

WP Mail SMTP drives av de samme menneskene bak den nybegynnervennlige kontaktskjema-plugin, WPForms. Med WP Mail SMTP kan du enkelt løse problemer med leveransen og begynne å sende e-post via Gmail-kontoen din.

Les hele WP Mail SMTP-gjennomgangen.

24. iThemes Security

iThemes sikkerhet

Hvis du leter etter en alt-i-ett-sikkerhetsplugin for WordPress, er iThemes Security den du kan stole på. IThemes Security-plugin er laget av WordPress sikkerhetseksperter, og tilbyr et ekstra lag med beskyttelse for WordPress-nettsteder.

Plugin-en forhindrer WordPress-hacks, sikkerhetsbrudd, malware og mer for å holde nettstedet ditt trygt og sikkert. Den har gjenkjenning av filendring, 404 gjenkjenning, skjul pålogging og admin, sperrer for dårlige brukere, sterk passordhåndtering, etc. Plugin sender deg e-postvarsler når viktige sikkerhetshandlinger finner sted.

Les hele iThemes Security-gjennomgangen.

25. Google Maps Builder

Kartene-builder-pro-plugin

Hvis du har en fysisk forretningsadresse, kan det være lurt å dele posisjonen din med målgruppen din. Ved å dele posisjonen din kan du gjøre det enkelt for kundene dine å finne virksomheten din.

For å legge til Google maps på nettstedet ditt, kan du bruke Google Maps Builder-plugin.

Plugin-enheten lar deg lage flere kart med flere stedsmarkører på hvert kart. Du kan lage titler og beskrivelser for hver stedsmarkør, og også tilpasse utseendet til markøren ved å bruke forskjellige farger, bokstaver og ikoner.

Les hele Google Maps Builder-gjennomgangen.

Ta også en titt på artikkelen vår om de beste WordPress-bøkene, inkludert bøkene på WordPress-nettsteder for virksomhet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WordPress-plugins for bedriftsnettstedet. Hvis du er ny på WordPress, kan det være lurt å lære hvordan du lager et WordPress-nettsted og hvordan du installerer et WordPress-plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map