25 måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser (Expert Pick)

måste ha wordpress-plugins för företagswebbplatser


Vill du lägga till rätt WordPress-plugins till din verktygssats? Det tar mycket tid och ansträngning att komma med en lista med måste-ha WordPress-plugins för din företags webbplats.

Vi har redan granskat de mest populära och måste ha WordPress-plugins för webbplatser i någon nisch. I den här artikeln visar vi dig de måste måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser, särskilt.

1. WPForms

WPForms

Kontaktformulär är viktiga för en WordPress-webbplats. De gör att du kan ansluta till dina webbplatsanvändare, få sina meddelanden, feedback, frågor och mer.

Använder sig av WPForms är det bästa sättet att skapa kontaktformulär på din webbplats.

WPForms har en kraftfull drag-and-drop-formbyggare som gör att du enkelt kan skapa WordPress-formulär på din webbplats. Plugin gör att du kan skapa alla typer av formulär inklusive undersökningsformulär, donationsformulär, e-postabonnemangsformulär, beställningsformulär, etc. Dessutom har den ett paket med fördesignade formmallar så att du snabbt kan bygga professionella formulär.

Du vill också kolla jämförelserna mellan,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Läs hela WPForms-granskningen.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Det är viktigt att veta hur människor hittar och använder din företagswebbplats för att uppfylla dina affärsmål. Google Analytics är utan tvekan den bästa och mest pålitliga tjänsten för att samla in data om din publik och din totala webbplatsprestanda.

Med MonsterInsights, den bästa Google Analytics-plugin, kan du enkelt ansluta din affärssida till Google Analytics.

MonsterInsights-plugin gör att du enkelt kan ansluta din webbplats till Google Analytics på bara några minuter. Det låter dig se användbar information om dina användare på ett helt nytt sätt. Det ger dig omfattande rapporter om användarinteraktioner inklusive e-handelstransaktioner, formulärinsändningar etc. Du kan spåra allt inklusive vad folk klickar på, vilka produkter de köper, vem som driver mest försäljning och därmed kan du skapa informerade strategier och växa ditt företag snabbare.

Läs hela MonsterInsights recensionen.

3. OptinMonster

OptinMonster

Att skapa en e-postlista är avgörande för att växa framgångsrikt onlineföretag.

Med ett blygenerationsverktyg som OptinMonster, du kan förvandla din företagswebbplats till en blygenererande maskin. Det hjälper dig att skapa och visa vackra optinformulär på din WordPress-webbplats och lägga till fler prenumeranter på din lista.

Relaterad: Hur du växer din e-postlista FAST.

OptinMonster kommer med ett brett utbud av fantastiska förbyggda mallar för att börja skapa optinformer på nolltid. Den har avancerad inriktning på sidnivå, anpassade visningsregler, A / B-test och mer för att skapa effektiva optins. Med sin revolutionära exit-intention-teknik, du kan till och med förvandla dina övergivande besökare till kunder.

Läs hela OptinMonster-recensionen.

4. Yoast SEO

Yoast SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är avgörande för att driva riktad trafik från sökmotorer. Yoast SEO är den bästa WordPress SEO-plugin som finns.

Yoast SEO tvingar dig att välja ett fokusnyckel när du publicerar innehåll och ser sedan till att du använder det på rätt sätt på den sidan. På det sättet kan du se till att du fokuserar på rätt sökord som skickar besökare som troligen kommer att konverteras till leads.

Kolla också: Bästa WordPress SEO-plugins för att öka trafiken på webbplatsen

Det kommer också med ett SEO-kod för att optimera dina sidor och inställningar för att göra hela webbplatsen SEO-vänlig. Dessutom har den XML-webbplatskartor, brödsmulor, robotkontroll, sökord med flera fokus, automatisk intern länk och mer.

Läs hela Yoast SEO-recensionen.

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är en av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna som finns tillgängliga idag. Det hjälper dig att skapa och skicka mycket effektiva e-postmeddelanden till dina prenumeranter och generera fler konverteringar. Det fungerar bra med blygenerations plugins som OptinMonster och WPforms.

Constant Contact erbjuder ett knippe vackert utformade e-postmallar för att starta din e-postmarknadsföringskampanj. Du kan ytterligare anpassa mallarna och skapa ännu vackrare e-postmeddelanden.

Stödet som erbjuds av Constant Contact-teamet är imponerande. Du kan få support dygnet runt via livechatt, e-post och forum. Kolla också in dessa Constant Contact-alternativ för fler alternativ.

6. BackupBuddy

Komplett BackupBuddy Review

Det är viktigt för dig att säkerhetskopiera dina WordPress-filer och databaser regelbundet. En säkerhetskopia sparar dig från att förlora hela webbplatsens databas och filer på grund av maskinvarufel, DDoS-attacker, datastöld, etc..

BackupBuddy är den bästa backup-plugin för WordPress eftersom det enkelt låter dig ställa in fullständiga säkerhetskopior, schemalägga automatiska säkerhetskopior, lagra dina säkerhetskopior på molnet, återställa och migrera webbplatser. Dessutom låter det dig utföra snabba skanningar av skadlig programvara och undvika säkerhetsproblem på din webbplats.

Läs hela BackupBuddy-recensionen.

7. W3 Total Cache

W3 Total Cache

Hastighet är en annan viktig aspekt som behöver din uppmärksamhet. Nästan hälften av dina webbplatsbesökare räknar med att din webbplats laddas om två sekunder eller mindre. Ännu värre kommer de flesta att överge din webbplats om den inte laddas inom 3 sekunder.

Att använda ett cache-plugin är ett av de bästa sätten att snabba upp din webbplats. En cache-plugin förbättrar din WordPress-prestanda genom att generera statiska filer från din dynamiska WordPress-webbplats.

W3 Total Cache är den mest populära och bästa WordPress-cache-plugin. Den integreras också med innehållsleveransnätverk (CDN: er) och förbättrar webbplatsens hastighet.

Läs hela W3 Total Cache-granskningen.

8. Sucuri

Sucuri

Sucuri Inc är ett välrenommerat, globalt erkänt företag som erbjuder säkerhetsprogramvara och tjänster för webbplatser till företag i alla storlekar runt om i världen.

Sucuri skyddar dig från hacks från webbplatser och DDoS-attacker med sina robusta säkerhetsåtgärder. Den övervakar din webbplats för säkerhetshot hela tiden, meddelar dig med säkerhetsvarningar och tar bort webbplats malware.

Sucuris webbplats Firewall är en omvänd proxy som filtrerar all din trafik genom en av de olika platserna för närvaro (POP) runt om i världen.

Läs hela Sucuri-recensionen.

9. MemberPress

MemberPress är ett komplett WordPress-medlemskapsplugin som buntar med alla funktioner du behöver för att skapa en kraftfull medlemskapssida. Med MemberPress kan du begränsa åtkomsten till specifika sidor, inlägg, anpassade inläggstyper eller alla befintliga filer från dina vanliga besökare.

Med MemberPress-plugin kan du skapa flera nivåer av medlemskap på bara några sekunder. Den har avancerade alternativ för innehållslåsning så att du enkelt kan låsa innehållet var som helst.

10. CSS Hero

CSSHero

Din webbplats design är en av de viktiga sakerna du måste ta hänsyn till när du bygger en online-närvaro för ditt företag. Om du inte är en expertdesigner är det nästan omöjligt att anpassa ditt WordPress-tema på egen hand. Det är där CSS Hero kommer in.

CSS Hero är ett premium WordPress-plugin som gör att du kan finjustera CSS för alla WordPress-teman, direkt från frontend, med en direkt förhandsvisning.

Det låter dig enkelt gå tillbaka till alla ändringar du gjort och ångra dem. Du kan också bläddra mellan olika tillstånd för att se vilken du gillar bättre och sedan aktivera den. Det ger full kontroll över webbplats typografi, färghantering och mer.

Läs hela CSS Hero-recensionen.

11. LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat Inc är det bästa livechattverktyget som låter dig enkelt lägga till en chattbox på din företagswebbplats. Genom att lägga till en livechatt kan du komma i kontakt med dina besökare i realtid.

Det hjälper dig att ge omedelbara svar på dina besökares relevanta frågor som hindrar dem från att vidta önskade åtgärder, som att köpa dina produkter. Det ger också omfattande rapporter om hur engagerande din chattlåda är på din webbplats, så att du kan hitta optimal placering för din chattlåda.

12. Sätt i sidhuvud och sidfot

Sätt i sidhuvud och sidfot

Letar du efter ett enkelt plugin som hjälper dig att sätta in kod i sidhuvuden och sidfot? Med pluggen Infoga sidhuvud och sidfötter kan du enkelt infoga kod som Google Analytics-spårning, metaverifiering, anpassad CSS, etc. till sidhuvud eller sidfot på din webbplats.

Utan plugin-programmet skulle du behöva redigera teman för header.php och footer.php manuellt. Genom att använda plugin kan du bevara din spårningskod även efter att du har bytt ditt WordPress-tema.

Läs hela granskningen för infoga sidhuvud och sidfot.

13. Envira Gallery

Envira Gallery

Ett lyhörd bildgalleri kan vara en annan funktion du kanske vill ha på din företagswebbplats eftersom det hjälper dig att visa upp din onlineportfölj vackert.

För att lägga till och visa ett bildgalleri på din WordPress-webbplats kan du använda plugin-programmet Envira Gallery. Det är det bästa tillgängliga WordPress-galleripluginet.

Envira Gallery-insticksprogrammet har en enkel och intuitiv dra-och-släpp-byggare för att skapa bildgallerier. Dessutom kan du skapa album, öppna bilder i popup-fönster i lightbox och visa dem var som helst på din webbplats.

Läs hela granskningen av Envira Gallery.

14. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

Affiliate-marknadsföring är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online. Med affiliate-marknadsföring väljer du produkter du gillar, marknadsför dem online och tjänar provisioner när någon köper produkterna via dina remisslänkar.

ThirstyAffiliates är ett måste-ha WordPress-plugin om du marknadsför affiliate-produkter på din webbplats.

ThirstyAffiliates tillhandahåller ett enkelt och nybörjarvänligt gränssnitt för att lägga till affiliate-länkar på din WordPress-instrumentpanel. Plugin gör att du kan täcka de långa och komplexa anknytningslänkar till korta, vackra webbadresser.

Läs hela ThirstyAffiliates-recensionen.

15. LearnDash

LearnDash

Om du vill bygga en webbplats som låter dig sälja onlinekurser för att tjäna pengar, kanske du vill titta på några av de bästa LMS-plugins.

Med ett WordPress LMS-plugin kan du skapa en uppslukande inlärningsupplevelse för dina elever genom olika spelmetoder snarare än att bara övertyga dem att bli medlem och börja lära sig.

Det finns flera LMS-plugins för WordPress, men vi rekommenderar LearnDash för att sälja onlinekurser. Med LearnDash kan du skapa och sälja medlemskap, kursabonnemang, kurslicenser osv.

Det är en nybörjarvänlig plugin som gör att du kan skapa en webbinlärningswebbplats utan någon kodningsfärdighet.

16. Delade räkningar

Delat räknar plugin

Integration av sociala medier är en viktig funktion för en företagswebbplats. Sociala medier har ett stort antal Internetanvändare och antalet användare har konstant ökat. För att nå den breda publiken på sociala medier måste du ha integration i sociala medier på din webbplats.

Delade räkningar är ett av de bästa plugins som hjälper dig att integrera sociala medieplattformar på din WordPress-webbplats. Plugin gör det möjligt för dig att lägga till social delning och visa delningstal på dina WordPress-sidor och inlägg. Den använder API för SharedCount.com för att visa delningsräkningarna.

Plugin stöder alla stora sociala medienätverk inklusive Facebook, Twitter, LinkedIn, Stumbleupon och mer.

17. Soliloquy

Skaffa Soliloquy nu

Reglage används ofta på de flesta företagswebbplatser för att visa upp viktiga bilder och meddelanden. Om de inte var effektiva på att göra intryck skulle webbansvariga inte använda dem så ofta.

Om du vill skapa lyhörda reglage på din företagswebbplats är Soliloquy rätt verktyg för dig. Det låter dig skapa fantastiska reglage för din företags webbplats enkelt och snabbt.

Till skillnad från andra reglage-plugins på marknaden är Soliloquy-pluginet fritt från uppblåsta funktioner och komplexa alternativ. Det har lätt att använda dra och släpp byggare för att skapa reglage. Dessutom har den ett paket med förbyggda mallar för att anpassa dina WordPress-reglage.

Läs hela Soliloquy-recensionen.

18. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

Annonsering är ett av de bästa sätten att tjäna pengar med din företagswebbplats. För att tjäna pengar på din webbplats med annonser kan du antingen använda ett tredjepartsnätverk som Google AdSense eller sälja direktannonser.

Oavsett vilka annonser du använder för att tjäna pengar på din webbplats, behöver du ett plugin för annonshantering, som AdSanity.

AdSanity är ett komplett annonshanteringsplugin för WordPress som låter dig placera dina annonser och hantera dem enkelt på din företagswebbplats. Det låter dig se statistik över visningar och klickningar på dina annonser. Plugin har flera widgetar för att göra din annonshantering enklare.

Läs hela AdSanity-granskningen.

19. WooCommerce

WooCommerce

Vill du integrera en e-handelsbutik i din företagswebbplats? Oavsett om du vill sälja digitala eller fysiska varor på din webbplats rekommenderar vi att du använder WooCommerce. Det är det officiella e-handelspluginet för WordPress.

Du kan ladda ner core plugin gratis. Du kan dock hitta massor av premiumförlängningar för att lägga till förbättrade funktioner på din webbplats.

Missa inte att kolla in vårt experthämtning av det bästa WordPress-giveaway-pluginet.

Läs hela WooCommerce-recensionen.

20. TablePress

Tabeller används för olika ändamål på företagswebbplatser. Du kan visa produktjämförelser, planer och priser, produktfunktioner och mer på tabeller. Du kan presentera komplexa enorma mängder information med hjälp av tabeller.

Så hur skapar du tabeller? Det kan vara tråkigt att använda koder för att skapa tabeller, särskilt om du inte är en kodare. Istället kan du använda ett plugin som TablePress.

Med TablePress kan du enkelt skapa vackra tabeller utan att skriva någon kod. Framför allt sparar det dig tid eftersom det ger en enkel plattform för att bygga bord.

Läs hela TablePress-recensionen.

21. BirchPress

birchpress

Om du har en tjänstrelaterad verksamhet kan du behöva en onlinebokningsfunktion på din webbplats. Med ett online-bokningsformulär kan du låta dina webbplatsanvändare boka möten för dina tjänster online. Den här funktionen gör ditt företag mer användarvänligt.

Vi rekommenderar BirchPress-plugin för att lägga till avtalade formulär på din WordPress-webbplats.

Relaterad: Bästa telefontjänster för WordPress (perfekt för stora eller små webbplatser)

BirchPress är marknadens bästa WordPress-bokningsprogram. Det gör att du kan skapa bokningsformulär, schemalägga bokning och acceptera betalningar online. Den har ett enkelt formbyggande gränssnitt så att vem som helst kan använda detta plugin enkelt.

22. SeedProd kommer snart

SeedProd

Vill du ställa in en sida som kommer snart på din företagswebbplats? Med en snart kommande sida kan du informera människor om att din webbplats snart kommer att vara live.

SeedProd Coming Soon Page-plugin är ditt ultimata verktyg för att skapa underhållsläge och snart kommer sidor.

Plugin har en nedräkningstimer, social delning, hänvisningsspårning och mer. Det är ett helt responsivt och nybörjarvänligt plugin.

Kolla också in vårt expertval av WordPress-kommande plugins snart.

23. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

Om du har problem med leveransen med din WordPress-webbplats är detta verktyget för dig. WP Mail SMTP är ett mycket använt WordPress-plugin som fixar dina e-postleveransproblem genom att konfigurera PHP-funktionen wp_mail () för att använda en korrekt SMTP-leverantör.

WP Mail SMTP drivs av samma personer bakom den mest nybörjare-vänliga kontaktformulär-plugin, WPForms. Med WP Mail SMTP kan du enkelt lösa problem med leverans och börja skicka e-post via ditt Gmail-konto.

Läs hela WP Mail SMTP-granskningen.

24. iThemes Security

iThemes säkerhet

Om du letar efter en allt-i-ett-säkerhetsplugin för WordPress är iThemes Security det du kan lita på. IThemes Security-plugin skapades av WordPress-säkerhetsexperter och erbjuder ett extra lager skydd för dina WordPress-webbplatser.

Plugin förhindrar WordPress-hack, säkerhetsintrång, skadlig programvara och mer för att hålla din webbplats säker och säker. Den har upptäckt filändringsdetektering, 404-upptäckt, dölja inloggning och admin, låser ut dåliga användare, starkt lösenord upprätthållande, etc. Plugin skickar e-postmeddelanden när viktiga säkerhetsåtgärder äger rum.

Läs den fullständiga granskningen av iThemes Security.

25. Google Maps Builder

kartor-builder-pro-plugin

Om du har en fysisk affärsadress kanske du vill dela din plats med din målgrupp. Genom att dela din plats kan du göra det enkelt för dina kunder att hitta ditt företag.

För att lägga till Google maps på din webbplats kan du använda Google Maps Builder-insticksprogrammet.

Plugin kan du skapa flera kartor med flera platsmarkörer på varje karta. Du kan skapa titlar och beskrivningar för varje platsmarkör och även anpassa markörens utseende med olika färger, bokstäver och ikoner.

Läs hela Google Maps Builder-recensionen.

Kolla också in vår artikel om bästa WordPress-böcker inklusive böckerna på WordPress-webbplatser för företag.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WordPress-plugins för din företagswebbplats. Om du är ny inom WordPress kanske du vill lära dig att skapa en WordPress-webbplats och hur du installerar ett WordPress-plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map