6 bästa insticksprogram för bildoptimering för WordPress (Jämfört)

bästa WordPress-bildoptimeringsplugins


Letar du efter de bästa inställningarna för bildoptimering för din webbplats? Det är en bra idé! Varje bra webbplats behöver bilder för att få besökarnas uppmärksamhet. Oavsett om du är en bloggare, en e-handelswebbplats eller ett litet företag, så får bilder din webbplats att se professionell ut. Men om du har en hel del bilder på din webbplats behöver du också insticksprogram för bildoptimering för att se till att din webbplats kör i högsta hastighet.

I den här artikeln visar vi dig de bästa inställningarna för bildoptimering.

En överblick: 6 bästa insticksprogram för bildoptimering för WordPress

PluginPriceActive Installs
ShortPixel Image OptimizerFrån $ 9.99 (engångsplan)100 tusen+
Automatisk bildkomprimeringFrån $ 29Inte tillgänglig
SEO Friendly Images ProFrån $ 20Inte tillgänglig
reSmush.it Image OptimizerFri40 tusen+
EWWW Image OptimizerFri700 tusen+
Komprimera JPEG & PNG-bilderFri100 tusen+

Varför behöver du insticksprogram för bildoptimering för din WordPress-webbplats?

Bilder på din webbplats gör ditt innehåll mer intressant för läsarna. De är ett måste på din webbplats om du vill att dina besökare ska hålla sig tillräckligt länge för att bli kunder. Men bilder är mycket större i storlek än vanlig text. Eftersom bilder är så mycket större kan de bromsa din webbplats hastighet till en snigel takt.

Att ha en snabb webbplats är viktigt. Användare idag har ingen tid eller tålamod att sitta och vänta på att din webbplats laddas. Faktiskt, 47 procent av kunderna förväntar sig att en webbsida laddas på två sekunder eller mindre. Så om din webbplats inte laddas tillräckligt snabbt kommer användarna att lämna din webbplats på jakt efter någon annans.

Men vad kan du göra för att påskynda din webbplats medan du behåller dina viktiga bilder? Det är där insticksbilder för bildoptimering kommer in.

För att förbättra hastigheten på din WordPress-webbplats måste du optimera dina bilder. Plugins för bildoptimering kan optimera dina bilder automatiskt för dig, så du behöver inte veta något om fotoredigering eller kod. Och du behöver inte oroa dig för att offra kvaliteten på dina bilder heller.

Att inte bara optimera dina bilder hjälper till att påskynda din webbplats, det förbättrar också din sökmotoroptimering (SEO) också.

Alla dessa insticksbilder för bildoptimering kommer att optimera fotona på din webbplats så att din WordPress-webbplats är snabbare och din webbplats blir lättare att hitta av användare som söker på webben.

Gör dig redo att göra din webbplats blixt snabb. Kolla in vår lista över de bästa inställningarna för bildoptimering för WordPress.

1. Shortpixel Image Optimizer

shortpixel-image-optimering-plugins

ShortPixel Image Optimizer är ett fantastiskt WordPress-bildoptimeringsplugin. Plugin installeras direkt i din WordPress-instrumentpanel där du enkelt kan hantera processen för att minska bilden. Så snart plugin-programmet installeras komprimeras automatiskt varje ny bild som du laddar upp till din webbplats. Du kan också använda ShortPixel-insticksprogrammet för att komprimera alla bilder som tidigare laddats upp till din webbplats med bara en knapptryckning.

Med detta kraftfulla plugin kan du komprimera JPEG, PNG, GIF (stillbild eller animerade) bilder och PDF-dokument. Det finns ingen filstorleksgräns och du kan optimera miniatyrbilder och presenterade bilder.

Du kan använda ShortPixel Image Optimizer gratis och optimera upp till 300 bilder per månad. Om du behöver optimera mer än 300 bilder per månad kan du uppgradera till en större plan som börjar på endast $ 4,99.

Kom igång med ShortPixel idag!

2. Automatisk bildkomprimering & Bulk bildkomprimering

automatisk-image-kompressionswordpress-plugin

Automatisk bildkomprimering & Bulk Image Compression för WordPress av wpslash är ett bra verktyg för att optimera och komprimera alla dina bilder. Det är lätt och enkelt att använda så att du snabbt kan förbättra prestandan på din webbplats.

Detta plugin komprimerar automatiskt JPEG-, PNG- och GIF-bilder när du laddar upp dem; eller så kan du komprimera bilder i bulk samtidigt. Med automatisk bildkomprimering & Bulk Image Compression Det finns inga begränsningar för filstorlek eller antal bilder du kan komprimera.

Automatisk bildkomprimering & Bulk Image Compression kostar endast $ 29 för en vanlig licens och inkluderar framtida uppdateringar och 6 månaders support från wpslash.

Kom igång med automatisk bildkomprimering & Bulk bildkomprimering idag!

3. SEO Friendly Images Pro

SEO-vänliga-bilder-pro-wordpress-plugin

SEO Friendly Images Pro för WordPress av Pascal-Bajorat är en annan användbar plugin för bildoptimering för din WordPress-webbplats. Det här pluginet komprimerar inte dina bilder men det är en fullständig lösning för SEO-vänliga bilder.

SEO-vänliga bilder för WordPress optimerar automatiskt alla alt- och titelattribut för bilder i dina inlägg, sidor och tredjeparts plugins. Alt- och titelattribut är viktiga för att förbättra din webbplatsrankning i sökmotorresultaten. Detta kraftfulla plugin kan också optimera dina länkar genom att automatiskt lägga till titelattribut baserat på dess innehåll. En annan cool funktion är deras Lazy Loader som förbättrar din webbplats hastighet och prestanda genom att försena inläsningen av bilder på långa webbsidor som användaren inte ser förrän de fortsätter att rulla.

En vanlig licens för SEO Friendly Images Pro är bara 20 $ och därmed får du framtida uppdateringar och 6 månaders support för att hjälpa dig om du stöter på problem.

Kom igång med SEO Friendly Images Pro idag!

4. reSmush.it Image Optimizer

resmush-it-image-Optimizer-plugins

reSmush.it Image Optimizer blir snabbt en av de mest populära pluginprogrammen för bildoptimering. Detta plugin låter dig optimera dina bilder när du laddar upp och de erbjuder också en bulkoperation för att optimera alla dina tidigare tillagda bilder på bara två klick.

ReSmush.it-pluginet accepterar JPEG-, PNG-, GIF-, BMP- och TIF-filer men bara upp till 5 MB. Du har också möjlighet att utesluta att vissa foton ska optimeras om du behöver lägga till en bild på din webbplats i full storlek.

Ett stort plus är att reSmush.it är helt gratis att ladda ner och använda.

Kom igång med reSmush.it Image Optimizer idag!

5. EWW Image Optimizer

ewww-image-Optimizer-wordpress-plugins

EWWW Image Optimizer är ett annat kraftfullt plugin för bildoptimering för din WordPress-webbplats. Med detta fantastiska plugin kan du automatiskt optimera nya bilder när du laddar upp dem såväl som de bilder du redan har laddat upp till din webbplats.

Detta plugin ger dig möjlighet att konvertera dina bilder till det bästa filformatet. Du kan också välja pixel perfekt komprimering eller högkomprimeringsalternativ. På så sätt ser bildkvaliteten exakt samma ut för användare.

EWWW Image Optimizer har inga hastighetsbegränsningar och obegränsade filstorlekar. De ger också gratis bildsäkerhetskopior för att lagra dina ursprungliga foton i 30 dagar.

Deras plugin är gratis att ladda ner men om du vill ha ytterligare funktioner kan du uppgradera med en av deras API-planer.

Kom igång med EWWW Image Optimizer idag!

6. Komprimera JPEG & PNG-bilder

tiny-png-bildoptimering-plugins

Komprimera JPEG & PNG-bilder av TinyPNG är ett annat bra WordPress-plugin för att komprimera dina bilder och göra din webbplats snabbare. Du kan automatiskt optimera nya bilder vid uppladdning och enkelt optimera bilder i bulk som redan finns på din webbplats.

Du kan ställa in maximal bredd och / eller höjd så att du automatiskt kan ändra storlek på stora bilduppladdningar. Det finns inga filstorleksgränser och du kan bevara upphovsrättsmetadata, skapningsdatum och GPS-placering i dina originalbilder om du behöver.

Komprimera JPEG & PNG Images är gratis att ladda ner och använda men bara för 100 bilder per månad. Om du behöver optimera fler bilder varje månad kan du uppgradera ditt konto.

Kom igång med komprimera JPEG & PNG-bilder idag!

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om de bästa bildoptimeringsprogrammen. Nu är du redo att optimera dina bilder och göra din webbplats snabbare. Inte bara kommer du att bli lyckligare med en supersnabb webbplats, men dina webbplatsbesökare och kunder blir också lyckligare.

Om du var en fan av den här artikeln, kolla in vårt inlägg i de 7 bästa WordPress Gallery Plugins jämfört.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map