6 Bästa Stripe Payment Plugins för WordPress (2020)

bästa wordpress strip plugins jämfört


Vill du samla in betalningar med kreditkort på din WordPress-webbplats? Stripe är ett enkelt sätt att samla in betalningar på din webbplats. Du kan hitta dussintals Stripe-betalningsprogram för WordPress, vilket kan göra att välja ett verkar överväldigande.

I den här artikeln jämför vi bara de bästa Stripe-betalningsprogrammen för WordPress.

Varför välja randbetalning för WordPress?

Nedan följer några fördelar med att använda Stripe för att samla in betalningar online:

 • Enkel installation: Du kan ställa in ett Stripe-konto och acceptera betalningar online på bara några minuter.
 • Inga dolda kostnader: Till skillnad från PayPal debiterar Stripe inga dolda avgifter.
 • Bättre konvertering: Under kassan stannar kunder i din butik istället för att omdirigeras till en extern webbplats. Detta har visat sig leda till högre konverteringsgrader.
 • Pålitlig betalningsport: Till och med Fortune 500-företag använder Stripe för att acceptera betalningar online. Stripe är en av de mest pålitliga betalningsportarna som finns idag.

Du behöver inte vara programmerare för att börja samla in betalningar med Stripe. Allt du behöver göra är att installera de bästa Stripe-betalningsprogrammen för din WordPress-webbplats.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa WordPress-formuläret plugin på marknaden. Det låter dig samla in betalningar med ett online-betalningsformulär via Stripe eller PayPal. Bortsett från Stripe-drivna betalningsformulär, låter WPForms du skapa alla typer av onlineformulär, till exempel kontaktformulär, enkätsformulär, registreringsformulär, etc..

Med WPForms kan du skapa ett beställningsformulär för att sälja digitala nedladdningar eller ett donationsformulär för din ideella organisation på egen hand, utan att behöva anställa en utvecklare. När du har skapat ett betalningsformulär på din webbplats kan du göra det anslut det till ditt Stripe-konto för att samla in betalningar.

Med WPForms är att bygga ett betalningsformulär en bris tack vare dess kraftfulla drag and drop-byggare. Plugin kommer också med en PayPal-tillägg för att samla in betalningar. Du kan till och med låta dina användare välja att betala via antingen PayPal eller Rand från en enda form.

I kombination med den smarta villkorade logiken kan du visa eller dölja fält baserat på användarval. Nedan följer några sätt du kan använda smart villkorad logik med dina betalningsformer:

 • Uppsälj i ditt beställningsformulär: Visa ett HTML-block med ett exklusivt erbjudande endast om användaren köper det högsta priserna.
 • För konsulter och byråer: Visa dina kunder nästa fråga bara om deras budget är högre än X-beloppet.
 • För insamling av donationer: Du kan tillhandahålla två olika betalningsalternativ till dina användare; PayPal och Stripe. Du kan endast visa kreditkortsfält om användaren väljer alternativet Stripe för betalning.

Utan tvekan är WPForms det bästa Stripe-betalningsprogrammet för WordPress.

Kom igång med WPForms idag!

Läs hela WPForms-granskningen.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce är den bästa eCommerce-plugin för WordPress som accepterar onlinebetalningar via Stripe. Med över 48 miljoner nedladdningar ger WooCommerce över 28% av alla onlinebutiker. Från e-handelsprodukter och prenumerationer till möten kan du sälja vad som helst med WooCommerce och ta emot betalningar via Stripe eller PayPal.

Ut ur rutan tillåter WooCommerce bara dig att samla in betalningar via PayPal. Du kan installera det gratis Stripe-tillägget på din e-handelswebbplats, som du hittar från WordPress-plugin-lagret.

Dessutom kan du hitta hundratals gratis och premium WooCommerce-tillägg som låter dig lägga till förbättrade funktioner på din eCommerce-webbplats.

För mer information, kan du läsa vår artikel om hur du skapar en onlinebutik.

Läs vår WooCommerce-recension.

3. Enkla digitala nedladdningar

enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är ett av de bästa sätten att sälja digitala varor med WordPress och ta emot betalningar via Stripe. Medan WooCommerce också låter dig sälja digitala varor i din onlinebutik, är nackdelen att det kommer med massor av funktionaliteter ur lådan, vilket du aldrig kommer att behöva för att driva en exklusiv butik för digitala varor (som fraktalternativ).

Easy Digital Downloads kommer med tre inbyggda gateways: PayPal-standard, Amazon-betalningar och testbetalning. För att aktivera Stripe-betalningar för din digitala butik måste du installera Stripe-tillägget. Stripe-betalnings gateway-förlängning kostar 89 $ för en enda webbplatslicens, $ 129 för upp till 5 webbplatser eller 209 $ för obegränsad webbplatslicens.

Läs vår Easy Digital Downloads-recension.

4. WP Simple Pay

wp enkel lön

WP Simple Pay marknadsförs som # 1 Stripe-plugin för WordPress. Plugin-programmet kräver inte att du ställer in en kundvagn för att börja samla in betalningar.

WP Simple Pay gör det enkelt att samla in betalningar för tjänster, enstaka produkter eller donationer via Stripe från din WordPress-webbplats.

All betalningsinformation lagras på Stripes webbplats, vilket håller din WordPress-databasstorlek liten och laddningstiden snabb. Du kan lägga till kupongkoder för att erbjuda rabatter och anpassade fält för att fånga in mer data från dina användare.

Den personliga planen kostar $ 49 per år. Det innehåller alla grundläggande plugin-funktioner, inklusive anpassade fält och kupongkoder.

Om du vill samla återkommande betalningar måste du uppgradera till affärsplanen som kostar 99 USD per år. Affärsplanen låter dig använda plugin på upp till 3 webbplatser. Elite-planen kostar $ 249 per år, vilket gör att du kan använda plugin på upp till 25 webbplatser.

Om du vill ha ett enkelt sätt att samla in betalningar via Stripe, kan WP Simple Pay vara det bästa valet.

5. Bandbetalningar

stripbetalningar

Stripe Betalningar är ett gratis plugin som gör att du enkelt kan acceptera kreditkortsbetalningar via Stripe på din WordPress-webbplats. Plugin kan du enkelt lägga till en enkel Köp nu knappen på din WordPress-webbplats med en kortkod.

Plugin är responsiv, vilket innebär att den är kompatibel med alla enheter, inklusive stationära datorer, telefoner och surfplattor.

Transaktionsinformationen fångas också i ordermenyn i ditt plugin. Du kan se alla betalningar du har fått från din WordPress adminpanel.

Om du letar efter ett gratis plugin som låter dig skapa enkla Stripe-betalningsknappar på din webbplats, kan Stripe Payments vara det bästa valet.

6. WP Full Stripe

wp full stripe

WP Full Stripe är ännu en Stripe-plugin för WordPress. Det låter dig säkert samla in betalningar och prenumerationer direkt från din WordPress-webbplats.

WP Full Stripe finns att köpa från CodeCanyon, premiumnavet för att köpa WordPress-plugins och andra skript. WP Full Stripe är en av de mest nedladdade Stripe-betalningsprogrammen för WordPress, med över 2800 premiumnedladdningar.

Du kan få en vanlig licens för $ 39, vilket gör att du kan installera plugin på en webbplats. För utökad licens måste du betala 184 $ per år.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta de bästa Stripe-betalningsprogrammen för WordPress. Du kanske också vill kolla in vår guide för de bästa e-handelsplugins för WordPress och också kolla hur du kan bekämpa övergången till kundvagnen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map