6 beste plugin-moduler for bildeoptimalisering for WordPress (sammenlignet)

beste wordpress plugins for optimalisering av bilder


Leter du etter de beste pluginene for optimalisering av bilder for nettstedet ditt? Det er en god ide! Hver flott webside trenger bilder for å fange oppmerksomheten til besøkende. Enten du er en blogger, et nettsted for e-handel eller en liten bedrift, får bilder nettstedet ditt til å se profesjonelt ut. Men hvis du har mange bilder på nettstedet ditt, trenger du også plugins for optimalisering av bilder for å sikre at nettstedet ditt kjører med topp hastighet.

I denne artikkelen viser vi deg de beste bildoptimaliseringsprogramtilleggene.

På et øyeblikk: 6 beste plugin-moduler for bildeoptimalisering for WordPress

PluginPriceActive Installs
ShortPixel Image OptimizerFra $ 9.99 (engangsplan)100000+
Automatisk bildekomprimeringFra $ 29Ikke tilgjengelig
SEO Friendly Images ProFra 20 dollarIkke tilgjengelig
reSmush.it Image OptimizerGratis40000+
EWWW Image OptimizerGratis700000+
Komprimere JPEG & PNG-bilderGratis100000+

Hvorfor trenger du Image Optimization-plugins for ditt WordPress-nettsted?

Bilder på nettstedet ditt gjør innholdet ditt mer spennende for leserne. De er et must på nettstedet ditt hvis du vil at besøkende skal holde seg lenge nok til å bli kunder. Men bilder er mye større enn vanlig tekst. Siden bilder er så mye større, kan de senke nettstedets hastighet ned til sneglens tempo.

Å ha et raskt nettsted er viktig. Brukere i dag har ikke tid eller tålmodighet til å sitte rundt og vente på at nettstedet ditt skal lastes inn. Faktisk, 47 prosent av kunder forventer at en webside lastes inn om to sekunder eller mindre. Så hvis nettstedet ditt ikke lastes raskt nok, vil brukere forlate nettstedet ditt på jakt etter noen andres.

Men hva kan du gjøre for å få fart på nettstedet ditt mens du beholder viktige bilder? Det er her plugin-er for optimalisering av bilder.

For å forbedre hastigheten på WordPress-nettstedet ditt, må du optimalisere bildene dine. Plugins for bildeoptimalisering kan optimalisere bildene dine for deg automatisk, slik at du ikke trenger å vite noe om fotoredigering eller kode. Og du trenger ikke å bekymre deg for å ofre bildekvaliteten.

Optimalisering av bildene dine hjelper ikke bare med å få fart på nettstedet ditt, det forbedrer også søkemotoroptimaliseringen (SEO) i tillegg.

Alle disse pluginene for optimalisering av bilder optimaliserer bildene på nettstedet ditt, slik at WordPress-nettstedet ditt blir raskere og nettstedet ditt blir lettere funnet av brukere som søker på nettet.

Gjør deg klar til å gjøre lynet raskt. Sjekk ut listen vår over de beste pluginene for optimalisering av bilder for WordPress.

1. Shortpixel Image Optimizer

shortpixel-image-optimalisering-plugins

ShortPixel Image Optimizer er et fantastisk WordPress-bildeoptimaliseringsprogram. Plugin-en installeres direkte i WordPress-oversikten, hvor du enkelt kan administrere bildeduseringsprosessen. Så snart pluginen er installert, komprimeres hvert nytt bilde du laster opp til nettstedet ditt automatisk. Du kan også bruke ShortPixel-plugin-en til å komprimere alle bildene som tidligere ble lastet opp til nettstedet ditt, med bare et trykk på en knapp.

Med denne kraftige plugin-en kan du komprimere JPEG, PNG, GIF (stillbilder eller animerte) bilder og PDF-dokumenter. Det er ingen filstørrelsesgrense, og du kan optimalisere miniatyrbilder og funksjoner.

Du kan bruke ShortPixel Image Optimizer gratis og optimalisere opptil 300 bilder per måned. Hvis du trenger å optimalisere mer enn 300 bilder per måned, kan du oppgradere til en større plan som starter på bare $ 4,99.

Kom i gang med ShortPixel i dag!

2. Automatisk bildekomprimering & Bulk bildekompresjon

automatisk-bilde-komprimering-wordpress-plugin

Automatisk bildekomprimering & Bulk Image Compression for WordPress av wpslash er et flott verktøy for å optimalisere og komprimere alle bildene dine. Det er lett og enkelt å bruke, slik at du raskt kan forbedre ytelsen til nettstedet ditt.

Denne plugin-en vil komprimere JPEG-, PNG- og GIF-bilder automatisk når du laster opp dem; eller du kan komprimere bilder i bulk på en gang. Med automatisk bildekomprimering & Bulk Image Compression Det er ingen grenser for filstørrelse eller antall bilder du kan komprimere.

Automatisk bildekomprimering & Bulk Image Compression koster bare $ 29 for en vanlig lisens og inkluderer fremtidige oppdateringer og 6 måneders støtte fra wpslash.

Kom i gang med automatisk bildekomprimering & Bulk bildekompresjon i dag!

3. SEO Friendly Images Pro

SEO-vennlig-bilder-pro-wordpress-plugin

SEO Friendly Images Pro for WordPress av Pascal-Bajorat er et annet nyttig plugin-tilvalg for bildeoptimalisering for ditt WordPress-nettsted. Denne pluginen komprimerer ikke bildene dine, men den er en fullstendig løsning for SEO-vennlige bilder.

SEO-vennlige bilder for WordPress optimaliserer automatisk alle alt- og tittelattributter for bilder i innleggene, sidene og tredjeparts plugins. Alt og tittelattributter er viktige for å forbedre nettstedets rangering i resultatene av søkemotoren. Denne kraftige plugin-en kan også optimalisere koblingene dine ved å automatisk legge til tittelattributter basert på innholdet. En annen kul funksjon er Lazy Loader som øker nettstedets hastighet og ytelse ved å forsinke lastingen av bilder på lange websider som brukeren ikke vil se før de fortsetter å rulle.

En vanlig lisens for SEO Friendly Images Pro er bare $ 20, og med det får du fremtidige oppdateringer og 6 måneders støtte for å hjelpe deg hvis du får problemer.

Kom i gang med SEO Friendly Images Pro i dag!

4. reSmush.it Image Optimizer

resmush-det-image-optimizer-plugins

reSmush.it Image Optimizer er raskt i ferd med å bli et av de mest populære innstillinger for bildeoptimalisering tilgjengelig. Denne pluginen lar deg optimalisere bildene dine mens du laster opp, og de tilbyr også en bulkoperasjon for å optimalisere alle tidligere lagt til bilder på bare to klikk.

ReSmush.it-pluginen godtar JPEG-, PNG-, GIF-, BMP- og TIF-filer, men bare opptil 5 MB. Du har også muligheten til å ekskludere at visse bilder blir optimalisert i tilfelle du trenger å legge et bilde til nettstedet ditt i full størrelse.

Et stort pluss er at reSmush.it er helt gratis å laste ned og bruke.

Kom i gang med reSmush.it Image Optimizer i dag!

5. EWW Image Optimizer

Ewww-image-optimizer-wordpress-plugins

EWWW Image Optimizer er en annen kraftig plugin for optimalisering av bilder for ditt WordPress-nettsted. Med denne fantastiske plugin kan du automatisk optimalisere nye bilder når du laster opp dem, så vel som bildene du allerede har lastet opp til nettstedet ditt.

Denne plugin gir deg muligheten til å konvertere bildene dine til det beste filformatet. Du kan også velge piksel perfekt komprimering eller høy kompresjonsalternativer. På den måten ser bildekvaliteten nøyaktig den samme ut for brukerne.

EWWW Image Optimizer har ingen fartsgrenser og ubegrensede filstørrelser. De tilbyr også gratis bildekopiering for å lagre originale bilder i 30 dager.

Plugin-en deres er gratis å laste ned, men hvis du vil ha flere funksjoner, kan du oppgradere med en av deres API-planer.

Kom i gang med EWWW Image Optimizer i dag!

6. Komprimere JPEG & PNG-bilder

liten-png-image-optimalisering-plugins

Komprimere JPEG & PNG Images av TinyPNG er en annen flott WordPress-plugin for å komprimere bildene og gjøre nettstedet ditt raskere. Du kan automatisk optimalisere nye bilder ved opplasting og enkelt optimalisere bilder i bulk som allerede er på nettstedet ditt.

Du kan angi maksimal bredde og / eller høyde slik at du automatisk kan endre størrelse på store bildeopplastinger. Det er ingen filstørrelsesgrenser, og du kan bevare metadata for opphavsrett, opprettelsesdato og GPS-plassering på originale bilder hvis du trenger.

Komprimere JPEG & PNG Images er gratis å laste ned og bruke, men bare for 100 bilder per måned. Hvis du trenger å optimalisere flere bilder hver måned, kan du oppgradere kontoen din.

Kom i gang med Komprimering av JPEG & PNG-bilder i dag!

Vi håper du likte denne artikkelen om de beste pluginene for optimalisering av bilder. Nå er du klar til å optimalisere bildene og gjøre nettstedet raskere. Ikke bare vil du være lykkeligere med et superraskt nettsted, men besøkende og kunder på nettstedet vil også være lykkeligere.

Hvis du var en fan av denne artikkelen, kan du sjekke innlegget vårt i de 7 beste WordPress Gallery Plugins Compared.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map