6 BESTE WordPress eCommerce-plugins sammenlignet (2020)

beste wordpress netthandel plugins


Vil du opprette en e-handelsbutikk på nettstedet ditt? Er du ikke sikker på hvilken WordPress eCommerce-plugin du bør gå med? Du er ikke alene.

I denne artikkelen sammenligner vi de beste WordPress eCommerce-pluginene på markedet.

WordPress e-handel – Hvordan velge riktig plugin

Siden eCommerce-industrien blomstrer, finner du dusinvis av forskjellige WordPress eCommerce-plugins som lar deg enkelt legge til en butikk på WordPress-nettstedet ditt.

Å velge riktig eCommerce-plugin for dine behov er avgjørende for virksomheten din, fordi det er vanskelig å slå tilbake fra den opprinnelige beslutningen hvis det viser seg å være en dårlig kamp.

Faktisk hevder over 60% av medium til store eCommerce-eiere at de burde ha utført bedre due diligence på plattformen de valgte for butikkene sine.

Vi har også en liste over de beste WordPress-pluginsene du må bruke.

La oss se på noen få faktorer du må vurdere for å velge riktig WordPress eCommerce-plugin.

1. Brukervennlighet:

Enten du vil legge til et produkt, opprette en kupong eller gjøre en annen oppgave, gjør et brukervennlig grensesnitt det enkelt og enkelt. På den måten slipper du å kaste bort tid i WordPress-oversikten for å finne ut hvordan du gjør det.

2. Støtte:

Før du velger en e-handelsplattform, må du dobbeltsjekke om plugin-en kontinuerlig har blitt oppdatert og vedlikeholdt.

3. Addon-valg:

Det er i din beste interesse å velge en e-handel-plugin som har et bredt utvalg av tillegg / støttede plugins.

4. Kostnader:

WordPress er så fleksibelt at det lar deg integrere en hostet e-handelsplattform på ditt WordPress-nettsted.

En hostet plattform kan være et godt valg for deg hvis du ikke vil bruke ressurser på å optimalisere WordPress eCommerce-butikken. Med andre ord kan en hostet plattform bidra til å redusere overheadkostnadene nede.

7 beste pluginprogrammer for e-handel for WordPress

 1. WooCommerce – Beste WordPress eCommerce Plugin
 2. BigCommerce – Beste vert e-handelsplattform
 3. Enkel digital nedlastning – Beste plugin for digital e-handel
 4. Shopify – Enklest vert e-handelsplattform
 5. MemberPress – Beste abonnementsbaserte e-handelsplugin
 6. WP e-handel – Det originale e-handelspluginet for WordPress
 7. Jigoshop e-handel – Nok en gratis e-handel-plugin

1. WooCommerce

woocommerce

WooCommerce er den mest populære e-handelsplattformen for WordPress. Det er den mest omfattende løsningen som lar deg selge både digitale og fysiske varer på WordPress-nettstedet ditt.

Med hundrevis av gratis og betalte utvidelser gjør WooCommerce det superenkelt å bygge og forbedre butikken din, slik at du kan begynne å selge produkter på få minutter. Hvis du vil ha en spesialbygget nettbutikk, kan du leie WooCommerce-utviklere takket være det store samfunnet.

WooCommerce leveres med PayPal (for å akseptere betaling av kredittkort og PayPal-kontoer), BACS og kontanter ved levering for å akseptere betaling. For flere betalingsportaler, kan du installere tillegg til WooCommerce-butikken.

Sjekk også: Beste WordPress PayPal-plugins

WooCommerce gir også enkel å følge dokumentasjon som leder deg gjennom forskjellige aspekter for å opprette en nettbutikk. Støtteforespørslene blir behandlet på de offisielle fora, så hvis du trenger hjelp, har de dekket deg.

Kom i gang med WooCommerce i dag.

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce er en annen skyhotell eCommerce-plattform for å få din nettbutikk raskt i gang. BigCommerce passer best for små til mellomstore nettbutikker.

I motsetning til Shopify, er BigCommerce en funksjonsrik nettbutikkbygger, uten kostbare tillegg eller transaksjonsgebyrer. BigCommerce er også levert med mange responsive e-handelsmaler å velge mellom. Det er selvfølgelig hyggelig å ha massevis av alternativer å velge mellom, men det kan være overveldende hvis du er ute etter noe mer strømlinjeformet.

I tillegg har BigCommerce samlet diskonterings- og segmenteringsverktøy som lar deg sømløst tilby kampanjer for å øke salget.

Du kan til og med integrere BigCommerce i WordPress-nettstedet ditt. På den måten kan du administrere innholdet ditt med WordPress og eCommerce butikk med Bigcommerce-kontoen. Fordelen er at du kan laste ned e-handelsforespørsler til BigCommerce og frigjøre serverressursene på WordPress-nettstedet. Du vil også sjekke denne sammenligningen mellom BigCommerce vs WooCommerce.

Kom i gang med BigCommerce i dag.

3. Enkel digital nedlastning

enkle digitale nedlastinger

Easy Digital Downloads er den beste måten å selge digitale produkter med WordPress. Den ble bygget som en lett plugin som har alle viktige funksjoner du trenger for å selge digitale produkter uten problemer. Du kan også finne dusinvis av utvidelser som forbedrer funksjonaliteten i butikken og tilpasser den til ditt hjerte.

Selv om WooCommerce også lar deg selge digitale produkter fra butikken din, er ulempen at den leveres med mange funksjoner du aldri trenger for å drive en eksklusiv butikk for digitale varer (for eksempel fraktalternativer).

Det er lett å bli fast i det oppblåste brukergrensesnittet til WooCommerce hvis du ikke har tenkt å selge fysiske varer fra butikken din. På den annen side er EDD bygget for å selge digitale varer spesifikt. Dette gjør det superenkelt å liste opp produktene dine og begynne å selge i butikken din raskt og enkelt.

Kom i gang med Easy Digital Downloads i dag.

4. Shopify

Shopify

Shopify er en av de beste skybaserte plattformene som enkelt lar deg komme i gang med å selge på nettet. Du kan selge Shopify-produktene dine på hvilket som helst nettsted, inkludert WordPress-nettstedet, men en integrert integrasjon er ikke tilgjengelig.

Siden WordPress allerede har mange eCommerce-plugins, lurer du kanskje på hvorfor du bør vurdere Shopify i stedet. Det er faktisk flere grunner til at strømforsyning til nettbutikken din med Shopify vil være gunstig for din online virksomhet:

Det er enklere å komme i gang med Shopify sammenlignet med å bruke native WordPress eCommerce plugins. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en konto hos Shopify og få e-handelsbutikken i gang. Siden det er en skybasert løsning, trenger du ikke å bekymre deg for å oppgradere serveren din på grunn av trafikkavbrudd etter hvert som e-handelsvirksomheten vokser..

Ikke overbevist ennå? Sjekk ut vår komplette liste over Shopify-alternativer og konkurrenter.

Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for nettstedets hastighet, sikkerhet eller andre tekniske ting fordi Shopify tar seg av alt for deg.

Shopify har også mange forskjellige attraktive temaer å velge mellom, slik at du kan endre utseendet og følelsen på butikken din for å gi den et personlig preg du ønsker deg.

Les vår komplette Shopify-anmeldelse.

Kom i gang med Shopify i dag.

5. MemberPress

memberpress

Med MemberPress kan du selge abonnementsbaserte digitale produkter og tjenester på nettstedet ditt. Det er faktisk et fullfunksjonelt plugin-medlemskap for WordPress-medlemskap som også lar deg begynne å lade brukerne dine for å få tilgang til dine digitale varer.

Abonnementsbasert økonomi blir raskt en norm i e-handelsbransjen. Det er en av de beste måtene å generere gjentagende inntekter fra din digitale nettbutikk.

MemberPress lar deg også integrere nettstedet ditt med WooCommerce, slik at du enkelt kan forbedre funksjonene til nettbutikken din. Med MemberPress kan du administrere medlemmene dine ved å gi og tilbakekalle tilgang til digitale varer. På den måten får du mer kontroll over varelageret ditt.

MemberPress støtter mange betalingsportaler som PayPal, Stripe og Authorize.net. I tillegg til å selge varer i en abonnementsmodelløkonomi, lar den deg lage fora og sosiale fellesskap i nettbutikken din med de nødvendige utvidelsene.

Kom i gang med MemberPress i dag.

6. WP e-handel

WP e-handel

WP eCommerce er den eldste WordPress eCommerce-plugin, men den er ikke så populær som WooCommerce.

WP eCommerce kommer med mange funksjoner utenfor boksen som lar deg lage en vakker nettbutikk helt fra grunnen av. Det tilbyr integrasjon med mange forskjellige betalingsportaler.

Den største ulempen er at det ofte blir rapportert som buggy som gjør at folk bytter plattformen sin til WooCommerce eller andre eCommerce-løsninger. En annen ulempe er at du ikke kan finne så mange som utvidelser sammenlignet med WooCommerce eller Shopify.

Kom i gang med WP eCommerce i dag.

Hvilket er det beste WordPress eCommerce Plugin?

Å velge den beste WordPress eCommerce-plugin er vanskelig, og det avhenger av dine personlige behov.

Strengt sett fra et WordPress-synspunkt er WooCommerce den beste WordPress eCommerce-plugin hvis du vil selge fysiske varer på nettstedet ditt. Å integrere en WooCommerce-butikk med det eksisterende WordPress-nettstedet ditt er enklere enn noen skyhostingsløsninger.

Men Shopify er lettere å komme i gang med og er helt problemfri fra skalerbarhet og sikkerhetsmessige synspunkter. De tilbyr også 24/7 support som gjør dem mer pålitelige enn et innfødt WordPress eCommerce-plugin som WooCommerce. Men du kan alltid lese vår dyptgående sammenligning av WooCommerce vs Shopify for å være sikker på at du tar det riktige valget.

I slekt: 6 beste e-handelsplattformer for multivendor markedsplasser.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å velge de beste WordPress eCommerce plugins for dine behov. Og for å finne ut de beste e-handelsvertstjenestene, kan du gå til ekspertens gjennomgang av de beste e-handelshotellfirmaene og også sjekke listen over å engasjere seg med kundene dine live.

Hvis du vil tjene penger ved å markedsføre produkter gjennom tilknyttet markedsføring, kan du sjekke de beste pluginene for markedsføring av tilknyttede WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map