7 bästa plugin för socialt bevis för WordPress (Jämfört)

Bästa sociala bevis plugins för WordPress


Letar du efter de bästa sociala bevis plugins för WordPress?

När en blivande kund landar på din webbplats vet de inte om din produkt är värd sina pengar och tid. För att övertyga dem om att prova din produkt måste du bygga socialt bevis runt ditt företag.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa sociala bevis plugins för WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse är marknadens bästa sociala meddelandeapp. För att öka engagemanget på din webbplats visar den direkt verifierad kundaktivitet på din webbplats direkt. Tanken är att det är lätt att övertyga någon att vidta några åtgärder om de ser att andra gör samma sak. Appen spårar användaraktiviteter i realtid och visar den med sin plats på skärmen för att främja förtroende.

TrustPulse-appen spårar och belyser verkliga köp, anmälningar, användaraktivitet och mer. Med sina avancerade regler och tidskontroll kan du visa meddelanden om socialt bevis för rätt publik vid rätt tidpunkt.

Det gör att du kan öka dina konverteringar och hjälper dig att växa ditt företag. Du kan antingen använda den inbyggda sociala bevislådemallen eller helt anpassa rutan. TrustPulse fungerar bra med alla populära plattformar som WordPress, Shopify, BigCommerce osv.

Få TrustPulse idag!

2. trivs ovation

Trivs Ovation

Thrive Ovation är ett populärt WordPress-testimonial-plugin för att lägga till socialt bevis. Det låter dig konvertera kommentarer till vittnesmål med ett klick. Plugin samlar användbar information som namn och foto från kommentarerna för att göra vackra vittnesmål och visa dem på din webbplats.

Du kan också integrera Thrive Ovation med Facebook och Twitter för att samla in fler vittnesmål från dina sociala sidor. Du kan till och med skapa en målsida för att samla in vittnesmål, skicka aviseringar till klienter och mer.

Den erbjuder en kraftfull instrumentpanel för att hantera alla dina vittnesmål från kommentarer, sociala kanaler och webbplatser. Du kan också acceptera eller avvisa vittnesmål manuellt inom WordPress manuellt.

Få Thrive Ovation idag!

3. WPForms

WPForms

WPForms är det mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformuläret. Det låter dig skapa alla typer av formulär inklusive ett testimonial formulär, formulär för inlämning av användaren, användarregistrering, kontakta oss, enkät och undersökning etc..

För att acceptera vittnesmål och granska dem innan du publicerar kan du skapa ett formulär för inlämning av frontend. På så sätt kan du granska de skickade recensionerna i din WordPress-instrumentpanel. Du kan till och med bygg en anpassad inläggstyp för recensioner och separera det från dina befintliga blogginlägg.

Skaffa WPForms idag!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är det bästa leadgenerations- och konverteringsoptimeringspluginet. Det kommer med en kraftfull Exit-Intent®-teknik som låter dig konvertera dina övergivande besökare till prenumeranter och kunder. Genom att lägga till socialt bevis i dina kampanjer konverterar du ännu mer!

Ta en titt på ett popup-exempel av Syed Balkhi som utnyttjar socialt bevis för att uppmuntra formulärinlämningar.

socialt bevis popup

Skaffa OptinMonster idag!

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är en populär e-postmarknadsföringstjänst på marknaden. När du skapar ett optinformulär med Constant Contact kan du visa antalet personer som redan har prenumererat på nyhetsbrevet för att uppmuntra till fler anmälningar.

Du kan integrera Constant Contact med dina favoritmarknadsföringsverktyg, till exempel OptinMonster, så att du konverterar snabbt.

Få konstant kontakt idag!

6. Delade räkningar

Delade räkningar

Delade räkningar är ett gratis socialt delningsprogram för WordPress. Det kommer med flera sociala knappar som Facebook, Pinterest, Twitter, E-post osv. Med det här plugin kan du visa delningstal för att skapa förtroende för din publik.

Det har flera stylingalternativ för sociala knappar. Du kan välja en stil och anpassa den efter webbplatsens tema. Plugin tillåter dig också att visa sociala delningsknappar under och ovanför inlägget.

Det är en lätt plugin och påverkar inte din webbplatshastighet. Shared Countts erbjuder tillägg, inklusive Pinterest-bild och cache-status.

Få delade räkningar idag!

7. MeddelandeX

Notificationx

NotificationX är ett gratis WordPress socialt bevis och FOMO-plugin. Plugin gör det enkelt för nybörjare att ställa in varningsmeddelanden på din webbplats och skapa förtroende. Det ökar dina konverteringar genom att visa olika aviseringar som nedladdningsräkningar, kommentarer, försäljning, recensioner och mer.

Den har en meddelandefält som du kan använda för att visa specialrabatter och sociala bevismeddelanden. Plugin tillåter dig också att lägga till en nedräkningstimer för att skapa en känsla av brådskande.

NotificationX integreras med WooCommerce, Easy Digital Downloads, Zapier, MailChimp, LearnDash och andra populära plugins.

Få NotificationX idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa sociala bevis plugins för WordPress. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa WordPress-anmälningsfält plugins för att öka engagemanget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map