7 bästa Plugin-program för nedladdningshanterare jämfört (snabbt och säkert)

Bästa pluginprogram för WordPress Download Manager


Letar du efter de bästa plugin-programmen för nedladdningshanterare för WordPress? Bra idé! Medan WordPress-webbplatser tillåter dig att ladda upp filer och placera nedladdningslänkar i dina inlägg och sidor, finns det inget standard sätt att skala dem. Med hjälp av en plugin för nedladdningshanterare kan du spåra, hantera och kontrollera behörigheter för dina filnedladdningar. Du kan till och med använda dem för att SÄLJA nedladdningar av filer, om du vill!

Det är därför vi i den här artikeln har valt ut de 7 bästa plugin-programmen för nedladdningshanterare för WordPress! Kolla in dem, välj din perfekta match och gör dig redo att älska resultaten.

Välja det bästa WordPress Download Manager-plugin

Det finns olika typer av plugins för nedladdningshanterare. Medan vissa insticksprogram låter dig spåra nedladdningar av filer på din WordPress-webbplats, ger andra säker åtkomst till filer.

Bara för att du erbjuder filnedladdningar på din webbplats betyder det inte att du behöver alla typer av plugin-program för nedladdningshanterare. Innan du dyker in och väljer en nedladdningshanterare för din webbplats är det viktigt att du undersöker syftet så att du inte slösar dina pengar på fel plugin.

Ställ dig själv några frågor.

 • Behöver du spåra nedladdningar av WordPress?
 • Vill du ge en säker åtkomst till filen?
 • Vill du synkronisera dina filer till Dropbox eller Google Drive?

Nu när du har en grundidé, låt oss gå vidare och visa de 7 bästa plugin-programmen för nedladdningshanterare för WordPress.

För en överblick: 7 bästa pluginprogram för nedladdningshanterare

PluginPriceActive Installs
MonsterInsightsFrån $ 79,60 / årÖver 2 miljoner
WordPress File Download Manager$ 171400+
Multiverso$ 301100+
Enkla digitala nedladdningarFri60 tusen+
WordPress Download ManagerFri100 tusen+
Ladda ner bilagorFri10 tusen+
Härliga nedladdningarFri10 tusen+

1. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

MonsterInsights är nummer 1 på denna lista av goda skäl. Det är inte bara det bästa Google Analytics-verktyget på marknaden, det är också det bästa nedladdningshanteringsprogrammet för WordPress.

Med bara några klick kan du ställa in Google Analytics på din WordPress-webbplats och få tillgång till saker som realtidsstatistik, e-handelsspårning, spårning av annonser, referensspårning, populära inläggspårning, formulärspårning och mer! Det är GDPR-kompatibelt, kommer inte att sakta ner din webbplats och alla rapporter du behöver kan nås från din WordPress-instrumentpanel.

Nu med tillägget File Downloads Tracking kan du använda MonsterInsights som plugin för nedladdningshanterare också! Behöver du hjälp för att komma igång? Kolla in vår handledning om hur du konfigurerar nedladdningsspårning i Google Analytics med hjälp av Monster Insights.

Kom igång med MonsterInsights idag!

2. WordPress File Download Manager

WordPress File Download Manager

Behöver du ge dina kunder tillgång till konfidentiella filer på ett säkert sätt? Då är WordPress File Download Manager plugin för dig.

Dina användare av WordPress-webbplatsen kan logga in och ladda ner de filer du har tilldelat dem specifikt. Även om filnedladdningen är en URL kommer detta mycket säkrade plugin att se till att endast den tilldelade användaren kan ladda ner filen.

Kom igång med WordPress File Download Manager idag!

3. Multiverso Advanced File Sharing

Multiverso

Multiverso är ett avancerat fildelningsplugin med utvecklarvänliga funktioner, och låter dig skapa ett fildelningsavsnitt på din WordPress-webbplats som är tillgänglig för de användarroller du tillåter, från administratörer till prenumeranter.

Ställ in dina säkerhetskontroller, filuppladdningsstorlek, kategorier och mer. Det finns också många kortkoder samt sexiga jQuery-alternativ.

Kom igång med Multiverso Advanced File Sharing idag!

4. Enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Om du har en e-handelswebbplats och du säljer digitala nedladdningar är Easy Digital Downloads det perfekta pluginet för dig. Du kan spåra allt från e-böcker, till foton, till dokument, till låtar med detta kompletta säljsystem.

EDD är tillgängligt på över 24 språk och gör det enkelt att hoppa till att sälja och hantera dina nedladdningar, oavsett var du är i världen.

Detta gratis plugin integreras med PayPal, Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, BitPay och mer. Behöver du ännu fler alternativ? Deras premiumförlängningar ger dig tillgång till ännu fler betalningsportar, integrering av e-posttjänster och alternativ för filhantering.

Kom igång med enkla digitala nedladdningar idag!

5. WordPress Download Manager

WordPress Download Manager

Hantera, spåra och ta fullständig kontroll över dina nedladdningar med WordPress Download Manager-plugin. Håll dina filer säkra genom att tilldela dem till användarroller eller genom att ställa in lösenord.

För e-handelswebbplatser finns det alternativ för att ställa in licenser, priser, nedladdningsgränser och mer. Det integreras också med DropBox, OneDrive, Google Drive och mer.

Detta gratis plugin är säkert och översättningsklart och är enkelt att installera och använda med flera användbara funktioner.

Kom igång med Download Manager idag!

6. Ladda ner bilagor

Ladda ner bilagor

Nedladdningsbilagor är ett av de bästa plugin-programmen för nedladdningshanterare eftersom det använder AJAX och ett enkelt dra och släpp-gränssnitt. Vi älskar enkelhet.

Men om du är en utvecklare och vill utvidga funktioner för nedladdningsbilagor, kommer du att älska deras flera filterkrokar och funktioner.

Kom igång med nedladdningsbilagor idag!

7. Härliga nedladdningar

Härliga nedladdningar

Detta utvecklarvänliga plugin är gratis att ladda ner och använda och låter dig enkelt lägga till nedladdningsknappar och länkar till sidor, inlägg och wigetized områden.

Det bästa av allt är att din nedladdningsstatistik och rapporter finns direkt i din WordPress-instrumentbräda.

Kom igång med härliga nedladdningar idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa plugin-programmen för nedladdningshanterare för WordPress.

Om du gillade det här inlägget kanske du också gillar vår lista över de 6 bästa WordPress-säkerhetsplugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map