7 bästa Rich Snippets-plugins för att explodera organisk trafik

Bästa plugin för riktiga utdrag


Letar du efter de bästa riktiga utdragsprogrammen? Rika utdrag hjälper dig att förbättra dina klickfrekvenser och få mer organisk trafik. I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa riktiga utdragsprogrammen som automatiskt implementerar strukturerad data, så Google kan visa riktiga utdrag i sökresultaten.

Vad är rika utdrag?

Rika utdrag ger ytterligare information till de typiska sökresultaten på Google. Låt oss ta en titt på hur rika utdrag som skiljer sig från de vanliga sökresultaten.

Eftersom det är iögonfallande än vanliga sökresultat, hjälper det att förbättra klickfrekvensen och få mer trafik till din webbplats.

Ett typiskt utdrag innehåller en titel-tagg, metabeskrivning och URL. Så här ser ett typiskt utdrag ut:

typiskt sökavsnitt

Ett rikt utdrag ser så här ut:

rikt utdrag

Med rika utdrag läggs extra information som stjärnbetyg, bild etc. till de typiska sökresultaten för att förbättra sökupplevelsen. Eftersom rika utdrag sticker ut från resten av sidan kommer du sannolikt att få högre klickfrekvens och i slutändan mer organisk trafik.

Varför välja ett WordPress Rich Snippet-plugin?

För att visa riktiga utdrag i Googles sökresultat måste du implementera schemamarkering på din webbplats. Schemamarkering är en kod som du placerar på din webbplats för att förbättra hur sökmotorer visar din sida i sökresultaten. Med rätt WordPress-Rich Snippet-plugin kan du enkelt implementera schemamarkering på din webbplats och lägga till rika kodavsnitt i dina sökresultat utan att behöva röra en enda kodrad.

Låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-rika utdragsprogrammen som finns tillgängliga på marknaden.

1. Schema Pro

Schema Pro

Schema Pro är ett WordPress-schema-plugin som låter dig lägga till schemamarkering på din webbplats automatiskt utan att skriva kod. Det hjälper dig att öka din webbplats klickfrekvens och fungerar med alla inläggstyper.

Det innehåller stöd för anpassade fält för att ge mer information om varje sida.

Pris: Det börjar på $ 79 per år.

2. WP-produktgranskning

WP-produktgranskning

WP Product Review är ett mångsidigt WordPress-plugin som tillhandahåller alla funktioner du behöver ha på din produktgranskningswebbplats. Det kommer med smarta betyg och granskningssystem för inlägg, affiliate-länkar, användarrecensioner och rika utdrag. Det hjälper dig inte bara att lägga till rika utdrag, utan ger också mer intäkter genom att granska produkter. Denna plugin är också högt rankad i vår utställning med de bästa WordPress review plugins.

Med detta plugin kan du importera Amazon produktinformation och tjäna en provision på affiliate-försäljning i din WordPress Amazon-butik.

Pris: Kostnaden börjar från $ 59 och erbjuder 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

3. WP-granskning

WP Review Pro

WP Review är en premium WordPress-granskning och rik plugin för utdrag. Den levereras med 14 typer av rika utdrag och låter dig välja rätt utdrag för ditt inlägg. Detta plugin har flera system för granskning och betyg inklusive stjärna, poäng, procent, cirkel osv.

Det låter dig visa upp dina användarbetyg och recensioner professionellt. WP Review är kompatibel med alla populära WordPress-teman.

Pris: Det kostar 107 $ med 30-dagars pengarna tillbaka policy.

4. Allt i ett schema Rika utdrag

Allt i ett Schema Rich-utdrag

All In One Schema Rich Snippets är ett gratis schema markup-plugin för WordPress-webbplatser. Det ger kort och exakt information om dina sidor till sökmotorer. Det kommer med interaktiva rika utdragsalternativ som foton, stjärnbetyg, pris, författare osv.

Detta plugin hjälper dig att förbättra din sökrankning och skapa en betydande skillnad i din klickfrekvens. Det fungerar också bra för dina WooCommerce-produkter och anpassade inläggstyper.

Pris: Fri

5. Schema

schema

Schema är ett lätt och gratis WordPress-plugin som låter dig lägga till schemamarkeringskod till din webbplats. Det hjälper dig att förbättra dina sökresultat och lägger till strukturerade data till ditt innehåll exakt.

Det är helt kompatibelt med andra populära WordPress-plugins för att lägga till fler funktioner i WordPress. Schema-plugin har minimala inställningar och lätt att använda.

Pris: Fri

6. kk stjärnor

KK-stjärnbetyg

kk Star Ratings är ett utmärkt WordPress-klassificeringsplugin med stöd för Googles rika utdrag. Det kommer med en visuell knapp för att visa betyg på dina sidor eller blogginlägg. De rika utdragen ser till att dina betyg visas i sökmotorerna.

Du kan välja position för att visa betyg. Den har alternativ för 5 stjärnor och mer som du vill. Alla inställningar är mycket enkla och nybörjarvänliga.

Pris: Fri

7. Schema & Strukturerade data för WP & AMP

Schema och strukturerade data för WP

Schema och strukturerade data för WP och AMP är ett gratis WordPress-plugin för att lägga till Googles rika kodutdrag på din webbplats korrekt. Det levereras med 8 schematyper, villkorade visningsfält, full AMP-kompatibilitet, lättanvända och stöder listning av brödsmulor.

Detta plugin hjälper dig att kontrollera rika utdragsdata i din Google-sökkonsol med hjälp av obegränsade anpassade inläggstyper. Det erbjuder utmärkt teknisk support och dokumentation.

Pris: Fri

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa rika pluginprogrammen. Du kanske också vill kolla in vår guide om populärt underhållsläge och kommer snart sid plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map