7 Bästa WordPress A / B-split-plugin-plugins och -verktyg (2020)

Bästa WordPress A / B split-testningsprogram och verktyg


Letar du efter de bästa WordPress A / B split-test-plugins?

Med A / B / testning kan du jämföra två eller flera versioner av en webbsida, e-post osv. Med bara ett varierande element för att ta reda på den bästa variationen när det gäller konverteringar.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa WordPress A / B-delade testprogrammen och -verktygen.

Välja det bästa WordPress A / B-split-testpluginet

A / B-delningstestning låter dig visa flera versioner av ditt marknadsföringsmaterial till din användare, så att du kan övervaka vilken besökare gillar mest.

Eftersom det finns dussintals WordPress A / B split-test-plugins och verktyg på marknaden kan det vara förvirrande att välja det bästa plugin-programmet.

Det här är vad du behöver leta efter i ett WordPress split-test-plugin:

 • Uppfylla dina behov: Inte varje A / B-testplugin skapas lika, så se till att plugin du får hjälper dig att tillgodose dina behov. Om du till exempel vill testa ett optin-formulär, se till att plugin-programmet du ska köpa erbjuder optin-formtestning.
 • Enkel installation: Undvik plugins till varje pris som kräver att du hoppar mycket hinder bara för att ställa in ett A / B-test
 • Testresultat: Se till att insticksprogrammet förklarar vinnaren i stället för att bara visa statistiken.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är den bästa WordPress-ledgenerationsplugin som kommer med en kraftfull A / B-delad testfunktion för att förstå vad som fungerar för dina användare.

Med OptinMonster kan du inte bara skapa fantastiska optinformer och andra marknadsföringskampanjer, utan det ger dig också detaljerade omvandlingsanalyser och A / B-testresultat.

Om du är en förläggare låter OptinMonster dig ta reda på hur dina marknadsföringskampanjer presterar för olika målgruppssegment, till exempel mobil kontra desktop och olika geografiska platser.

För eCommerce-handlare kan OptinMonster användas för att dela testkampanjer som syftar till:

 • Att uppnå mer försäljning
 • Att locka abonnenter för ett lojalitetsprogram
 • Få svar från undersökningar från kunder

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa WordPress Google Analytics-plugin som ger sömlös integration med Google Optimize så att du kan optimera uppförande A / B-split-tester utan att redigera någon kod.

Med MonsterInsights är det enkelt att konfigurera Google Optimize på din webbplats och köra A / B-testen. De delade testresultaten visas i din WordPress-instrumentpanel, och du kan vidta åtgärder för att förbättra din webbplats direkt.

3. Nelio programvara

Nelio A / B-testning

Nelio A / B Testing Software är en utmärkt WordPress A / B split testlösning på marknaden. Det levereras med ultimata delade testverktyg i din WordPress-instrumentpanel.

Programvaran har ett automatiserat system för att uppdatera din webbplats och visa vinnarens variation. Så här kan du testa med Nelio A / B Testing Software:

 • sidor
 • inlägg
 • Produkter
 • Anpassade inläggstyper
 • rubriker
 • widgets
 • Navigationsmenyer
 • heatmaps
 • Och mer.

Det erbjuder också en inbyggd optimeringstjänst för avancerade WordPress-användare. Nelio Software fungerar bra med alla populära WordPress-värdföretag.

4. VWO Experience Platform

VWO Experience Platform

VWO Experience Platform är en fantastisk WordPress A / B split-testtjänst. Det låter dig visa två versioner av din webbplats till olika användare samtidigt, och den övervakar vilken variant som konverterar fler besökare till kunder.

Så här kan du testa A / B på din webbplats med VWO Experience Platform:

 • rubriker
 • undertexter
 • Design och layout
 • Navigationsmenyer
 • formulär
 • Uppmaning
 • Socialt bevis

VWO visar delade testresultat i flera format, inklusive procentuell ökning, konfidensnivå, direkt och indirekt påverkan, etc. Du kan hitta en vinnare av dina två varianter och sedan implementera ändringarna för att förbättra din webbplats prestanda.

5. Enkel sidtester

Enkel sidtester

Enkel sidtester är ett gratis WordPress A / B-delat testplugin. Det låter dig ställa in ett split-test på din webbplats i tre enkla steg: Redigera en sida, ställa in ett split-test och förklara vinnarens variant.

Det är kompatibelt med Google Analytics-mål att spåra unika besökare i varje variant, så att du kan identifiera vilken version av din webbplats som engagerar fler användare. Det finns också en premiumversion av plugin med fler funktioner som konverteringsspårning och komplett statistisk analys.

6. A / B-testning för WordPress

A / B-testning för WordPress

A / B-testning för WordPress är en annan gratis split-test-plugin för din webbplats. Det låter dig ställa in A / B-delningstest med den klassiska textredigeraren i WordPress.

Det stöder kortkoder för att enkelt lägga till delade tester på dina sidor, inlägg och anpassade inläggstyper. Plugin visar fullständiga statistiska resultat, så att du kan bestämma en vinnarvariant och sedan ta bort A / B-testkodkoden med bara ett klick.

7. Hotjar

Hotjar

Hotjar är ett premium-A / B-delat testverktyg för att experimentera med flera varianter av din webbplats och visa vad som bäst resonerar med din publik. Det är bäst för dig att identifiera om en viss färg eller layoutstil fungerar för dina webbplatsbesökare eller inte.

Det kommer med många andra funktioner för att samla in data och förbättra kundupplevelsen på din webbplats. Du kan också begära besökare att lämna feedback på dina olika webbplatsversioner.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att ta reda på de bästa WordPress A / B-delade testplugins och verktyg. Du kanske också vill kolla in vår artikel om A / B-delningstest av dina WordPress-formulär för att öka konverteringarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map