7 bästa WordPress-bokningsprogram i jämförelse (2020)

bästa WordPress-bokningstillägg jämfört


Letar du efter de bästa WordPress-boknings- och schemaläggningsprogrammen? Vill du låta dina webbplatsbesökare boka en tid eller bokning på din webbplats? En dålig bokningsprocess kan sabotera ditt företag och ditt rykte. Med rätt WordPress-bokningsplugin kan du enkelt förvandla din befintliga WordPress-webbplats till ett fullt fungerande online-boknings- och bokningssystem.

Med valet kommer förvirring, så i den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de bästa WordPress-bokningsprogrammen som hjälper dig att hantera bokning online och boka online. I slutet är du redo att fatta ett välinformerat beslut, förvirring och problemfri.

Att välja ett WordPress-bokningsprogram

Varje WordPress-plugin-plugin har många funktioner för att uppfylla bokningshanteringsbehov. Som användare gör det det svårt att välja rätt plugin som perfekt anpassar sig till ditt personliga arbetsflöde och passar dina behov.

Innan vi dyker in i vår jämförelse är det värt att ta en stund för att undersöka vilka funktioner du behöver leta efter i olika bokningsprogram.

Ändamål:

Inte varje bokningsplugin skapas lika. Vissa är byggda specifikt för att hantera bokningar för tjänster, medan andra är byggda för att hantera bokningsbokningar (t.ex. hotellbokningar).

Du kan också hitta mångsidiga bokningsprogram som erbjuder både bokningar för bokning och bokning, om du behöver flera alternativ.

Funktioner:

Vissa plugins är byggda endast för att visa en bokningskalender på din webbplats, vilket innebär att de inte stöder betalningar online. Detta kan vara ett bra alternativ för tjänsteleverantörer som vill marknadsföra sina tjänster direkt från sin webbplats men föredrar offline-betalningar.

Att förstå vilka alternativ du behöver från din bokningsplugin för WordPress kan spara dig dyrbar tid och pengar. Se till att ha tydliga mål i åtanke och granska funktionerna i möjliga bokningslösningar innan du investerar din tid och pengar för att testa dem willy-nilly.

Användarupplevelse:

Att erbjuda en bra användarupplevelse är den viktigaste aspekten när det gäller din online-verksamhet.

Innan du väljer ett WordPress-bokningsprogram, ställa dig själv några frågor:

Erbjuder din föredragna plugin sömlös mobil integration som gör att dina kunder kan boka när du är på språng? Tillåter det att du skickar anpassade utlösade e-postmeddelanden till dina kunder efter bokningen?

Dessa frågor hjälper dig hitta rätt bokningsplugin för dina unika behov.

Som sagt, låt oss titta på de bästa WordPress-bokningsprogrammen på marknaden.

1. Börja boka

startbooking

Startbokning är det bästa onlineboknings- och schemaläggningsprogrammet som gör att dina kunder kan boka ett möte med dig på din webbplats dygnet runt. Om du redan använder Google Kalender kan du integrera ditt bokningssystem med det.

Startbokning ger dina kunder en sömlös bokningsupplevelse. Så här fungerar det.

På ett ögonblick kan dina kunder visa och välja en bokningsbar tjänst på din bokningssida. När du har valt en tjänst uppmanas de att välja datum och tid som fungerar. Då kommer kassaflödet att fånga all nödvändig information från din kund och lagra den säkert i Startbokningssystemet.

Kom igång med Startbokning idag.

2. BirchPress

birchpress

BirchPress är ett av de bästa pluginprogrammen för bokningsplanering som gör det möjligt för tjänsteföretag att schemalägga bokning och acceptera betalningar online.

Med BirchPress kan bokningsformulär enkelt byggas med den inbyggda formulärredigeraren och sedan inbäddas på dina sidor via kortkoder.

Den synkroniseras med dina onlinekalendrar som Google Kalender och iCal, så att du snabbt kan se dina möten och tillgänglighet.

BirchPress låter dig också skicka mycket anpassade e-postmeddelanden till dina kunder när en bokning bokas, planeras om eller avbryts. Du kan också påminna dina kunder om ett kommande möte utan att behöva använda en annan e-postmarknadsföringsprogram.

Detta WordPress-schema-plugin kommer med PayPal-betalningar. För fler betalningsalternativ kan du integrera din webbplats med WooCommerce.

BirchPress-pluginet kommer också med tusentals funktioner och krokar, vilket gör det till ett av de mest utvecklingsvänliga tilläggsprogrammen som finns.

Kom igång med BirchPress idag.

3. Bokningskalender

bokningskalender

Plugin för bokningskalender är ett av de mest populära bokningsprogrammen i WordPress-pluginförvaret, med över 40 000 aktiva installationer. Det är en mångsidig plugin som låter dig hantera både bokning av bokningar och bokningar från din WordPress-webbplats.

Denna utnämningsplugin är extremt enkel att använda med många funktioner, skräddarsydd för ett brett spektrum av företag.

Premiumversionen av plugin kommer med alla funktioner du någonsin kommer att behöva för din WordPress online-bokningssida. Eftersom alla bokningar och inställningar lagras i din WordPress-databas behöver du inte ha ett tredje parts konto för att hantera bokningar. Men om du vill importera flöden från tredjepartskällor som Airbnb, Booking.com, HomeAway, TripAdvisor och så vidare, kan du enkelt göra det också.

Dina bokningsformulär och kalenderstöd är lyhörda, vilket innebär att de ser bra ut på alla enheter som skrivbord, mobil eller surfplattor.

Det bästa av allt är att ett brett utbud av online-betalningsportaler stöds, inklusive PayPal, Stripe, Authorize.net och mer.

Kom igång med bokningskalendern idag.

4. Bokligt

bookly

Bookly är ett komplett WordPress-bokningsprogram som automatiserar bokningen och schemaläggningen av dina tjänster online. Bookly passar bäst för bokningstjänster som salongmöten, hälso- och välbefinnandeundersökningar, utbildnings- / handledningsmöten och andra professionella tjänster.

Det erbjuder sömlös mobil integration, vilket gör det enkelt att boka möten när du är på språng för dina kunder.

Det är en av de lättaste att använda WordPress-plugins för bokning av möten. Hela bokningsprocessen för möten kan ställas in från 2 till 6 enkla steg.

Bookly är kompatibel med WPML-plugin, så du kan skapa en flerspråkig online bokningswebbplats utan problem. Det gör att du enkelt kan hantera din kundbas genom att tillhandahålla en obegränsad, sorterbar och sökbar kundlista.

Kolla också: Hur man skapar en flerspråkig webbplats.

Du kan också förbättra kärnfunktionerna i plugins med många olika tillägg, som kuponger, anpassade fält, gruppbokningar, kedjeavtal, återkommande betalningar och mycket mer.

Kom igång med Bookly idag.

5. WP enkel bokningskalender

WP enkel bokningskalender

WP Simple Bokningskalender kan vara rätt bokningskalenderlösning för dig om du bara vill ha ett enkelt WordPress-schema-plugin visar dina kunder tillgängligheten av ditt fritidshus. Tänk på att detta plugin inte tillåter dig att acceptera betalningar online.

Med den kostnadsfria versionen av detta schema-plugin får du alla de grundläggande funktionerna du kan förvänta dig av en plugin för bokningskalender. Du kan till exempel visa en widget för bokningskalender som visar tillgänglighet och också acceptera bokningar via ett användarvänligt gränssnitt med flerspråkigt stöd. Du måste dock acceptera betalning offline.

Med premiumversionen kan du enkelt synkronisera dina bokningskalendrar med apps från tredje part, som Airbnb, Booking.com och Flipkey. På grund av detta kommer alla ändringar som gjorts i din bokningskalender på webbplatsen automatiskt återspeglas på dina tredjepartskonton.

Kom igång med WP Simple Booking Calendar idag.

6. WPForms

wpforms

WPForms är den bästa formulärbyggaren-plugin för WordPress och gör det enkelt för dig att skapa online-bokningsformulär direkt i din WordPress-instrumentpanel. Med WPForms kan du enkelt integrera dina bokningsformulär med alla tredjepartsappar via Zapier-integration.

Med sin smarta villkorade logik kan du visa eller dölja formulärfält baserat på dina användares val. Det låter dig också sömlöst integrera dina webbformulär med stora e-postmarknadsföringstjänster, inklusive MailChimp, AWeber, GetResponse och mer.

Det stöder också PayPal- och Stripe-betalningsportaler.

Om du letar efter ett komplett WordPress-formulärbyggnadsprogram som låter dig skapa webbformulär, till exempel kontaktformulär, bokningsformulär, undersökningsformulär, registreringsformulär, etc. är WPForms den bästa lösningen för dina behov.

Kom igång med WPForms idag.

Vill du börja med gratisversionen istället? Prova WPForms Lite.

7. WP-bokningskalender av Wachipi

wp-bokningskalender

WP-bokningskalender är ett premium WordPress-plugin som omvandlar din WordPress-webbplats till ett kraftfullt bokningssystem. Du kan marknadsföra många tjänster på din webbplats och enkelt acceptera bokningar online. Kunderna kan titta på din onlinebokningskalender innan de planerar en tid.

Både du och din kund kommer att meddelas efter att en bokning har gjorts.

Plugin för WP-bokningskalender är också kompatibelt med WPML, så att du kan bygga ett flerspråkigt bokningssystem.

Direkt från din WordPress-instrumentpanel kan du hantera din bokningskalender, bokningar, formulär och e-postmeddelanden.

Även om det inte är lika funktionsrikt som Bookly, är det tillräckligt bra för att lösa grundläggande behov av bokningshantering.

Kom igång med WPs bokningskalender av Wachipi idag.

Vilket WordPress-bokningsprogram ska du använda?

Efter vår jämförelse fann vi att BirchPress är det bästa online-bokningsprogrammet för WordPress för WordPress eftersom det kommer med alla funktioner som är viktiga för att hantera din bokning av tid för dina tjänster. Oavsett vilka tjänster du erbjuder, är plugin full av en robust uppsättning funktioner för att hantera möten online och växa ditt företag.

För en grundläggande bokningsplugin kan du använda WPForms vilket också är den högst rankade WordPress-formen byggare på marknaden.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-bokningsprogrammet för dina behov.

Vill du också översätta din online bokningssida? Kolla sedan in vår jämförelse av de bästa WordPress-översättningsprogrammen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map