7 bästa WordPress-granskningsprogram för att öka intäkterna online

bästa WordPress granskning plugins


Letar du efter de bästa produktgranskningsprogrammen för WordPress? Det är en bra idé! Om du driver en granskningswebbplats behöver du den perfekta plugin som hjälper dig att lägga till betyg, länka dotterbolag, visa utdrag och göra dina inlägg generellt engagerande för dina besökare.

I den här artikeln kommer vi att presentera dig de bästa produktgranskningsprogrammen.

Varför använda ett produktgranskningsprogram?

Det finns en viss mängd bländande läsare som förväntas av recensioner. De vill ha stjärnor, utdrag, länkar och snygga jämförelsetabeller.

Tyvärr kan du inte leverera något av det med hjälp av WordPress-postredigeraren på egen hand. Ditt innehåll kan vara fantastiskt, men det kommer att saknas “wow” -faktorn som dina läsare förväntar sig av en professionell recension.

Den goda nyheten är att genom att använda de bästa WordPress-granskningsprogrammen kan du ge din publik exakt vad de längtar efter. Bäst av alla? Det kommer att vara lätt för dig som granskare.

Den rätta plugin gör att dina recensioner blir professionella utan problem. Skriv bara din recension, ta reda på dina poäng och lägg till dem i lämpliga avsnitt i pluginens redigerarkomponent.

För att göra det enkelt att välja rätt plugin har vi satt upp en lista över de bästa WordPress-granskningsprogrammen. Kolla in det nedan.

1. WP-produktgranskning

WP-produktgranskningsplugin

Om du lägger till flera recensioner på samma sida kommer du att älska WP Product Review: s kortkodsfunktion. Du kan placera dina kortkoder för att lägga till granskningsrutor var som helst inom inlägg och sidor.

Granskningstabeller är också helt anpassningsbara. Ändra gränserna, bredden, färgerna och betygsikonerna så att de passar perfekt till ditt märke. Det finns över 10 olika betygsikoner att välja mellan, inklusive stjärnor och hjärtan, så du kan verkligen ha kul med det.

Djupjämförande diagram är också tillgängliga. Samt möjligheten att importera produktinformation direkt från Amazon.

Kom igång med WP Product Review idag!

2. WP Review Pro

WP Review Pro

Med 16 förberedda, helt anpassningsbara mallar, gör WP Review Pro inläggsrecensioner till en lek.

Välj dina önskade utdrag, önskat betygssystem och till och med visa upp läsarnas åsikter med detta mångsidiga plugin. Det fungerar perfekt med nästan alla tillgängliga teman.

WP Review Pro har också nästan oändliga integrationer. Integrera din plugin med Google Reviews, Yelp och Facebook Reviews. Du kan också integrera det med WooCommerce om du kör en eCommerce-webbplats.

Denna plugin är mobilvänlig, optimerad för snabbhet, översättningsklar och har massor av anpassade widgetar.

Kom igång med WP Review Pro idag!

3. Taqyeem

Taqyeem

Taqyeem arbetar med sidor, inlägg och till och med anpassade inläggstyper. Det är otroligt enkelt att använda och har massor av anpassningsalternativ för att hålla ditt varumärke på rätt plats.

Denna plugin är redo att översätta och sökmotorn är optimerad. Det finns även RTL-stöd.

Välj mellan obegränsade färger, över 500 teckensnitt och flera granskningssymboler.

Kom igång med Taqyeem idag!

4. Granskare

Granskaren WordPress Plugin

Lägg till jämförelsetabeller och recensioner till sidor, inlägg och anpassade inläggstyper snabbt och enkelt med granskaren-plugin.

Skapa bara en mall du gillar och börja granska. Vill du att användare ska lägga till recensioner också? Inga problem. Besökare kan använda mallen eller rutorna du har skapat och lägga till sina egna tankar på din webbplats. Bildöverföringar är också ett alternativ för gästgranskare.

Varje mall du skapar är mobilvänlig och lyhörd för att anpassa sig till alla enheter.

Kom igång med granskaren idag!

5. Yelp recensioner Pro

Yelp recensioner Pro

Skapad av Ninja Team, kraften bakom Ninja Forms, Yelp Reviews Pro integreras med Yelp för att visa dina recensioner, profil och listor. Det är extremt enkelt att använda och använder kortkoder för att lägga till nödvändig information till dina inlägg, sidor och widgets.

Om du huvudsakligen är en Yelp-granskare som vill expandera med din egen webbplats är detta plugin-programmet för dig.

Kom igång med Yelp-recensioner Pro idag!

6. Allt i ett schema Rika utdrag

Schema rika utdrag

Om du vill sticka ut från mängden på sökmotorer är All in One Schema Rich Snippets den perfekta plugin.

Med utdrag kan du kondensera dina recensioner till bara den viktigaste informationen. Lägg till sammanfattningar av dina tankar, tillsammans med foton och betyg, så att sökmotorerna vet exakt vad de ska visa. Fungerar bra med Facebook också!

Kom igång med allt i ett schema som är rikt utdrag idag!

7. WP-kundrecensioner

WP-kundrecensioner är perfekta om du använder en plattform med flera sidor eller fleranvändare. Det ger dig full kontroll över användarinlämningar, så att du kan moderera och välja vad som publiceras.

Recensioner visas för dina läsare på ett iögonfallande sätt; sökmotorerna kommer dock att visa Schema.org-mikroformat. Det är det bästa av båda världarna. Snälla din publik och sökmotorns sökrobotar samtidigt!

Lätta och hastighetsoptimerade WP-kundrecensioner bromsar inte din webbplats; även om du använder deras anpassade betygsskalor och ikoner.

Kom igång med WP-kundrecensioner idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-granskningsprogrammen.

Om du gillade den här artikeln kanske du kan njuta av våra inlägg om de bästa riktiga utdragsprogrammen och hur du enkelt skapar en undersökning i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me