7 bästa WordPress-kalenderplugin (Google Calendar Sync)

bästa wordpress kalender plugins


Letar du efter de bästa WordPress-kalender plugins? Oavsett om du vill visa upp kommande evenemang, schemalägga bokningar eller helt enkelt hålla dig organiserad kan rätt kalenderplugin göra skillnaden på din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de 7 bästa WordPress-kalenderplugin. Följande lista har både premium- och gratis kalenderplugins som du kan prova. Välj en och kom igång idag!

För en överblick: 7 bästa WordPress-kalenderplugins

PluginPriceActive Installs
WPFormsfrån $ 39,5 / år1+ miljoner
StartBookingfrån $ 6,99 / månadInte tillgänglig
Birchpressfrån 99 dollarInte tillgänglig
WooCommerce bokningar och mötenfrån 99 dollarInte tillgänglig
HändelsekalendernFri700 tusen+
Min kalenderFri30 tusen+
Google KalenderhändelserFri90 tusen+

1. WPForms

WPForms

Den första plugin med ett kalenderverktyg som vi kommer att titta på är de mångsidiga WPForms. Medan denna plugin har en hel tvättlista med funktioner, är en av de mest populära funktionerna händelsekalenderverktyget.

När du har installerat kan du komma åt den här delen av WPForms-plugin genom att gå till Addons och välja Post Submissions. Nu behöver du bara börja skapa en ny form från plugin! Kolla in hela handledning på skicka formulärposter till Google Kalender för mer information.

Du har nu möjligheten att skapa händelser för din kalender. Det finns många sätt att finjustera varje dag eller händelse. Du kan skapa en anpassad starttid och datum, ge händelsen en titel och till och med ladda upp en kampanjbild så att alla kan se en visuell representation av tillfället.

Om du inte är säker på att skapa din egen form från början, oroa dig inte. Det finns enkla formmallar som du kan ansluta till WPForms för att skapa anpassade, iögonfallande kalenderhändelser på några sekunder.

Kom igång med WPForms idag!

2. Startbokning

StartBooking

StartBooking är ett utmärkt kalenderverktyg som är designat för både soloentreprenörer och företag med ett fullständigt team. Om du är en företagare som alltid är på väg är detta verktyg extremt fördelaktigt.

Du kan enkelt skapa en kalender från grunden och schemalägga möten, evenemang, klasser, företagssemestrar och mer. När dina kunder börjar boka möten blir det uppenbart att de är mer än bara nummer.

StartBooking låter dig bygga unika kundprofiler så att du kan bygga den optimala upplevelsen på plats för dina kunder och enkelt spåra kommande evenemang i en överblick.

När du överväger möjligheten att lägga till anteckningar till händelser, ställa påminnelser på din smartphoneenhet och möjligheten att integrera Google Kalender i bara ett par klick, är det inte konstigt att fler företag använder StartBooking för sina schemaläggningsbehov.

Kom igång med StartBooking idag!

3. BirchPress

birchpress

Om du letar efter en kalender som erbjuder full frihet när det gäller anpassning, leta inte längre än BIrchPress. Detta utvecklarvänliga verktyg blir snabbt en favorit på e-handelsmarknaden.

Behöver du en kalender snabbt? Inga problem. Den enkla dra och släpp-byggaren låter bygga din egen anpassade kalender på några minuter. Letar du efter något mer personligt? Möjligheterna är oändliga när du tar hänsyn till att de erbjuder tusentals små tweaks som du kan göra för att göra din schemaläggningsplattform verkligen unik.

BirchPress låter dig lägga till ett betalningsformulär om du vill tillåta kunder att betala för deras möte i förväg. För närvarande är PayPal integrerat med appen; Du kan dock lägga till andra betalningsmetoder genom Woocommerce-integration.

Det spelar ingen roll om du arbetar för en högskola, en sjukvårdsklinik, ett callcenter eller ett gym, BirchPress kommer att göra schemaläggning till en bris.

Kom igång med BirchPress idag!

4. Bokningar och möten av WooCommerce

woocommerce bokningar och möten

WooCommerce-bokning och utnämningar av Plugin Hive är go-to-kalendern för dem som vill boka tjänster och göra utnämningar medan de fortfarande säljer fysiska produkter i butik. Det här verktyget låter dig få tillgång till det bästa från båda världar utan att ge avkall på kvaliteten.

Du kan anpassa detta kalenderverktyg så att det passar perfekt i din affärsmodell. Vill du till exempel ställa in buffertid mellan möten så att du kan få tid att förbereda dig för nästa möte? De gör det enkelt med ett automatiskt verktyg som hindrar människor från att skapa möten för nära varandra.

På samma anteckning, om du har flera anställda, kan du ställa in flera möten som överlappar samtidigt. Många personliga tränare och spa älskar den här funktionen eftersom den tillåter dem att maximera sina vinster på den korta tiden de är öppna.

Slutligen integreras WooCommerce-bokning och möten sömlöst med Google Kalendrar och din smartphone för omedelbar schemaläggning som ständigt är uppdaterad.

Kom igång med WooCommerce bokningar och möten idag!

5. Händelsekalendern

Händelsekalendern

Behöver du en kalender som kan hantera allvarlig trafik? Plugin för händelsekalender ligger precis uppe i din gränd. Detta smala, enkla att använda plugin kommer ur lådan redo att användas. Det är möjligt att ställa in den och ha den i drift på cirka 5 minuter!

Om du är en hardcore-utvecklare och tycker om anpassade alternativ kan du vara lätt. Du kan gräva i utvecklarverktygen som har otaliga sätt att göra din händelsekalender till ett slags. Det kommer med ett skelett-kalkylblad så att du kan bygga din planerare från grunden. Men de slutade inte där.

Händelsekalendern har också möjlighet att lägga till / redigera krokar och filter, ändra malltaggar eller välja från en funktionsrik samling av tillägg för att göra din kalender till den ultimata händelseplaneraren.

De skryter stolt över att deras plugin enkelt kan hantera bra i nätverk som får en häpnadsväckande 25 miljoner unika vyer per månad. Nu är det robust!

Kom igång med händelsekalendern idag!

6. Min kalender

Min kalender

Min kalender är ett utmärkt plugin för team som enkelt vill arbeta med samma planerare. Som med de flesta kalendrar kan du filtrera det efter månad, vecka och dag. Men vad som gör detta plugin annorlunda är hur du kan filtrera igenom händelserna i planeraren.

Om du har flera anställda och vill se vad en viss anställd gör under en vecka kan du filtrera planeraren på några sekunder efter författarens namn för att se vad de har planerat. Småföretag älskar enkel åtkomst och anställda älskar förmågan att skapa sitt eget schema.

Du kan enkelt gå in och lägga till anteckningar för dina anställda, eller så kan de lämna anteckningar och förfrågningar för specifika dagar eller veckor. Det har aldrig varit lättare att hantera ditt team med Min kalender.

Om ditt företag arbetar med offentliga evenemang kan du till och med schemalägga nya händelser för att dyka upp på din Twitter-sida när du är planerad. Det är verkligen ett “allt i ett” verktyg för den smarta, tidsmedvetna företagare.

Kom igång med min kalender idag!

7. Google Kalenderhändelser

Enkel kalender

Google Kalenderhändelser är ett plugin för dig som gillar livet enkelt. Det krävs ingen hård kodning. Detta intuitiva lilla plugin är redo att gå ur lådan och ställa in för att matcha ditt tema och färgschema.

När du har installerat det kan du göra några justeringar så att den smidigt smälter in i resten av din webbplats. Många älskar att använda det här verktyget eftersom du inte behöver uppdatera ditt WordPress för att uppdatera kalendern när det väl har installerats. Det är rätt; om du uppdaterar Google Kalender som är kopplad till kontot uppdateras den automatiskt på din webbplats.

Det levereras med enkla taggar så att anställda enkelt kan hitta det de letar efter utan att sila genom en veckas värde av anteckningar och möten. När du visar den här kalendern är den fullt tillgänglig och redo att uppdateras från din mobila enhet.

Om du använder det här insticksprogrammet för dina kunder kan du till och med förvandla de kommande händelserna i din kalender till ett enkelt att förstå nyhetsbrev med händelsekalenderens nyhetsbrevplugin. Planering har aldrig varit enklare.

Kom igång med Google Kalenderhändelser idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-kalenderplugin.

Om du gillade det här inlägget kanske du också gillar vår lista över de 12 bästa sociala medie-pluginsna för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map