7 bästa WordPress-medlemskapsprogram jämförs (2020)

Bästa WordPress-medlemskapsprogram


Vill du förvandla din WordPress-webbplats till en fullt fungerande medlemssida? Då behöver du ett WordPress-medlemskapsplugin. Med ett plugin för medlemskapssidor kan du skapa ett premiuminnehållsbibliotek och göra det tillgängligt endast för dina registrerade medlemmar.

Att välja rätt plugin för medlemskap är avgörande för ditt företag eftersom det är svårt att backa om ditt beslut visar sig vara fel.

Oavsett om du är intresserad av att generera återkommande inkomster, sälja onlinekurser eller bara bygga en lista över lojala registrerade medlemmar, kommer följande guide att hjälpa dig att välja det bästa WordPress-medlemskapsplugin för dina krav.

Bygga en medlemskapssida med ett WordPress-medlemskapsplugin

Genom att skapa en medlemskapssida kan du begränsa åtkomst till nedladdningar, onlineinnehåll, forum och support endast för dina registrerade användare.

Några skäl till att skapa en medlemskapssida är:

 • Skapa en mycket engagerande e-postlista: Du kan skapa ett innehållsbibliotek och göra det tillgängligt endast för dina registrerade användare. Du kan också lägga till dessa användare i din e-postlista. På det här sättet kan du samla in e-postadresserna till hyperaktiva användare. För mer information, kolla in vår guide för hur du snabbt kan växa din e-postlista.
 • Visa din myndighet: Att skapa en medlemskapssida och tillhandahålla bra innehåll bakom din betalvägg hjälper dig att etablera dig som en myndighet i din nisch. Det hjälper dig också att främja en god relation med dina medlemmar och till och med lägga en grund för en lojal kundbas.
 • Tjäna återkommande inkomst: Övertyga användare att betala för prenumerationen och generera återkommande inkomst.

Läs mer: Hur man skapar en WordPress-medlemsplats.

Hur man väljer ett WordPress-medlemskapsplugin för din webbplats

Att välja rätt WordPress-medlemskapsplugin kan vara en skrämmande uppgift. Innan du dyker in nedan följer några saker du måste tänka på när du väljer ett WordPress-medlemskapsplugin för din webbplats.

Enkel användning:

Om du inte vill anställa en utvecklare för att ställa in din webbplats för medlemskap, behöver du ett plugin som är lätt att använda. Vissa plugins har en komplett uppsättning funktioner ur rutan. Även om detta kan låta bra till en början, är nackdelen att användargränssnittet kommer att vara uppblåst med för många alternativ som du aldrig kommer att behöva.

Men det finns många lätta plugins där ute som inte uppblåser ditt gränssnitt genom att bara tillhandahålla de viktiga funktionerna ur rutan. Och om du vill ha ytterligare funktioner kan du enkelt installera respektive tillägg.

Kompatibilitet:

Innan du installerar medlemskapsplugin på din produktionssida, se till att plugin är kompatibelt med ditt befintliga WordPress-medlemstema och plugins genom att testa det på en lokal WordPress-installation. Om allt går smidigt kan du installera plugin på produktionsplatsen.

Design och funktioner:

Medlemskapsplugin har ofta många prissättningsmallar och andra funktioner för att din webbplats ska bli unik. Notera de viktiga funktioner du behöver på din webbplats och ta reda på om medlemskapspluginet du överväger kan uppfylla dina behov.

Låt oss jämföra några av de bästa WordPress-medlemskapsprogrammen, så att du kan välja vilken som är rätt val för din webbplats.

1. MemberPress:: Allt-i-ett-medlemskap-plugin

memberpress

MemberPress är den mest kompletta WordPress-medlemskapsplugin och kommer med alla funktioner du behöver för att skapa en kraftfull medlemswebbplats med lätthet. Till skillnad från andra insticksprogram låter MemberPress du omvandla din befintliga webbplats till en fullständig medlemskapssida utan krångel.

Allt du behöver göra är att installera MemberPress-insticksprogrammet på din befintliga webbplats, ange dina betalnings gateway-detaljer, ställa in dina produkter och börja bjuda in dina besökare att gå med på din medlemssida.

Med MemberPress kan du begränsa åtkomsten till specifika sidor, inlägg, anpassade inläggstyper eller alla befintliga filer från dina vanliga besökare. Plugin integreras sömlöst med populära e-postmarknadsföringstjänster, som AWeber, MailChimp, GetResponse, etc..

MemberPress erbjuder inbyggt stöd för betalningsportar som PayPal, Stripe och Authorize.net. Du kan också skapa dynamiska prissidor snabbt och enkelt. Detta populära WordPress-plugin kommer också med flera sidmallar för prissättning för att skapa ett unikt utseende.

Prissättningen börjar på $ 129 per år för en enda webbplatslicens.

Kom igång med MemberPress idag.

2. LearnDash: Plugin för medlemskap på webbkurs

learndash

LearnDash byggdes för att skapa och sälja onlinekurser på dina WordPress-webbplatser.

Det gör att du kan erbjuda dina medlemmar en robust inlärningsupplevelse och stöder de senaste trenderna för gamification, socialt lärande och mikroinnehåll.

Att sälja kurser har aldrig varit lättare tack vare LearnDash. Några olika sätt att sälja dina onlinekurser är:

 • Medlemsskap: Ge traditionell tillgång till alla dina onlinekurser
 • Engångspris: Implementera en kundvagn där besökare kan köpa individuella kurser.
 • Prenumeration: Tjäna återkommande betalningar genom prenumerationsbaserad försäljning.

LearnDash låter eleverna låsa upp nya kurser baserat på poäng de tjänar när de slutför sina kurser. Detta gör att du kan öka kvarhållningen och göra användare mer engagerade i dina onlinekurser. Du kan tilldela högt anpassade certifikat och märken baserat på elevens prestanda. Du kan också erbjuda användarprofiler i front-end där medlemmar kan spåra sin aktivitet.

Prissättningen börjar på $ 199 per år för en enda webbplatslicens.

Kom igång med LearnDash idag.

3. Betalade medlemsabonnemang: # 1 Prenumerationsplugin

betalade medlemsabonnemang

Betalda medlemsabonnemang är en av de bästa insticksprogrammen för att begränsa produktvisningen, inköpen och erbjuda särskilda produktpriser till vissa medlemmar. Tänk på detta plugin som erbjuder Amazon-Prime-stil e-handelsupplevelse till dina användare.

Med det här insticksprogrammet kan du hantera medlemsabonnemang, bevilja och återkalla åtkomst till inlägg, sidor, kategorier samt anpassade inläggstyper baserat på dina användares prenumerationsplan.

Det bästa är att betalda medlemsabonnemang inte tvingar dig till en fördefinierad struktur eftersom plugin-programmet integreras sömlöst på din WordPress-webbplats och innehåll.

Att installera plugin är så enkelt. Allt du behöver göra är att ange din PayPal-adress för att acceptera betalning, ställa in prenumerationsplaner och skydda ditt innehåll via en metabox som visas i varje enskilt inlägg, sida eller anpassad inläggstyp.

Prissättningen börjar på $ 69 för en enda webbplatslicens.

Kom igång med prenumerationer på betalda medlemmar idag.

4. Lärbara: fristående online-kursverktyg

läraktig

Teachable är en allt-i-ett-plattform för att skapa och publicera vackra onlinekurser. Det är en fristående plattform, så att du kan integrera dina onlinekurser på din befintliga webbplats eller vara värd för dem på Underbart domän.

Teachable kommer med en kraftfull redaktör som gör att du kan skapa och starta fantastisk försäljningssida för att konvertera dina besökare till betalande användare.

Nedan finns några funktioner som skiljer Teachable från sina konkurrenter.

 • Lärandeverktyg: Skapa enkelt frågesporter och diskussionsforum på din lärbara webbplats. Du kan också utfärda intyg om färdigställande för att belöna dina elever.
 • integrationer: Importera ditt innehåll från Google Drive, Dropbox eller One Drive. Du kan ansluta din webbplats till alla onlineverktyg som stöder Zapier.
 • Marknadsföringsverktyg: För att förbättra din försäljning kan du skapa kupongkoder, partnerprogram, avancerade prisalternativ och mer.

5. Begränsa Content Pro: Freemium Club Membership Plugin

begränsa innehåll pro

Restrict Content Pro är en lätt WordPress-medlemskapsplugin som låter dig enkelt skapa en fullständig medlemskapssida. Utan uppblåsning buntar den uppsättningen funktioner du behöver för din medlemskapssida som tillägg.

Det är byggt av samma team bakom den populära Easy Digital Downloads-plugin.

Plugin erbjuder många inbyggda betalningsintegrationer som Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net och PayPal. Detta medlemskapsplugin har en gratis version i WordPress-pluginlagret som har begränsade funktioner.

Några olika sätt att använda Restrict Content Pro är:

 • Klubbmedlemskap: Skapa ett premiuminnehållsbibliotek och ge åtkomst endast för medlemmar.
 • Tidskriftsprenumerationer: Generera återkommande betalningar genom att sälja abonnemang för tidskrifter online till premiumabonnenter.
 • Privata forum: Skapa privata forum och begränsa åtkomst till privata gemenskaper.
 • Medlemmar bloggar: I ett nätverk med flera platser kan du låta betalade prenumeranter skapa sina egna bloggar.
 • Och mycket mer…

Plugin erbjuder en lite version som kan laddas ner från det officiella WordPress-plugins-arkivet. Det kommer med möjligheten att skapa anpassade användarregistrerings- och inloggningsformulär och begränsa åtkomsten till innehåll med en kortkod.

Prisprissättningen börjar på $ 99 per år för en enda webbplatslicens.

Kom igång med Restrict Content Pro idag.

6. WooCommerce-medlemskap: Bästa WooCommerce-medlemskapsplugin

woocommerce-medlemskap

WooCommerce-medlemskap är ett tillägg för WooCommerce som låter dig begränsa ditt innehåll endast till de registrerade medlemmarna på din webbplats. Om du redan säljer digitala produkter på din webbplats och även vill sälja medlemskap, bör du prova WooCommerce-medlemskap.

Tänk på att det inte är en enda plugin-lösning för att skapa en medlemskapssida. Du måste använda gratis WooCommerce-plugin; men för att acceptera återkommande betalningar måste du också installera WooCommerce-prenumerationsplugin.

Den största fördelen med plugin är att du kan begränsa WooCommerce-produkter så att de bara kan köpas av medlemmar. Du kan också erbjuda specialerbjudanden på hela webbplatsen för premiummedlemmar.

Om du inte är nöjd med ditt köp erbjuder de en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Prissättningen börjar på $ 149 per år för en enda webbplatslicens.

Kom igång med WooCommerce-medlemskap idag.

7. aMember Pro: Yet Another Membership Plugin

amember pro logo

aMember är ett annat omfattande plugin-medlemskap som har funnits i över ett decennium. Tänk på att aMember Pro inte är ett inbyggt WordPress-plugin innan du hoppar in. Det är en mjukvara för medlemskapssida byggd med PHP som också låter dig integrera den med WordPress.

Eftersom detta plugin inte skapades specifikt för WordPress-webbplatser kan du hitta kompatibilitetsproblem med andra WordPress-plugins.

Ut ur lådan kommer aMember med alla funktioner du kan förvänta dig av ett plugin för medlemskap. Det levereras med obegränsade medlemsnivåer, fullständig medlemskapshantering och 200+ betalningssystem (inklusive PayPal, Stripe och Authorize.net).

Kostnaden för plugin är $ 149,36. När du har köpt plugin-programmet kan du installera det på ett obegränsat antal webbplatser.

Kom igång med medlem i dag.

Vilket WordPress-medlemskapsplugin är bäst för dina behov?

Genom vår jämförelse har vi funnit att MemberPress är den bästa WordPress-medlemskapsplugin du kan ha på din WordPress-webbplats. Det är den mest omfattande plugin för medlemskap för WordPress.

Om du vill ha ett plugin som fokuserar på att behålla medlemmar genom att tillhandahålla en robust inlärningsupplevelse, frågesporter och certifiering, kan LearnDash vara rätt val för dig.

Om du behöver erbjuda särskild prissättning för utvalda medlemmar i din WooCommerce-butik (som Amazon Prime, till exempel) och visa vissa sidor och produkter exklusivt för dem, är betalda medlemsabonnemang det bästa valet. Missa inte att kolla de bästa WooCommerce-värdlösningarna.

Bonus: Kolla in vårt WordPress-giveaway-plugin för att skapa framgångsrika giveaways.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-pluginprogrammet för dina behov.

Om du vill skapa ett lärningshanteringssystem kan du kolla in
bästa WordPress LMS-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me