7 bästa WordPress-spinnhjul Popup-plugins för att öka konverteringarna

Bästa WordPress Spinning Wheel Popup-plugins


Letar du efter de bästa popup-insticksprogrammen för WordPress-spinnhjul?

Ett spinnhjulsplugin får användarna glada att snurra hjulet för att vinna något. Det är ett bra sätt att öka konverteringarna på din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa “spin to win” WordPress-plugins för att öka engagemanget på plats.

Att välja det bästa WordPress-spinnhjulspluginet

Du kan hitta flera gratis och betalda WordPress-spinnhjulsplugin på marknaden som gör att användare kan snurra hjulet för att vinna priser.

Här är några viktiga funktioner som du ofta kommer att se i ett popup-plugin-program för spinnhjul med WordPress:

 • Möjlighet att lägga till priser till varje skiva
 • Färg, storlek och skivanpassning
 • Integration med marknadsföringstjänster via e-post
 • GDPR-efterlevnad för datainsamling
 • System för automatisk kuponggenerering
 • Få insikt i hur användare använder snurrhjulet

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-spinnhjulsplugin som hjälper dig att öka konverteringarna.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är världens mest kraftfulla blygenerations- och konverteringsoptimeringsprogramvara. Det låter dig konvertera dina övergivande besökare till prenumeranter och kunder. Det låter dig skapa ett gamified kuponghjul-optinformulär för att locka användare att prenumerera på din e-postlista.

Relaterad: Hur du växer din e-postlista

Med popup-spinnhjulet kan du erbjuda fantastiska priser till dina användare. Det engagerar publiken genom att få dem att spela spinnhjulspelet för att få belöningar. Du kan erbjuda priser som optinmottagning (som e-böcker), rabatter, kupongkoder osv.

OptinMonster levereras med 3 inbyggda spinnhjulsmallar. Du kan använda deras drag and drop-byggare för att anpassa popup-popups för optin-hjulet. Det gör att du enkelt kan redigera hjulet och lägga priser till varje avsnitt.

OptinMonster Spin Wheel Exempel

Med popup-kampanjen för spin-hjulet kan du integrera en e-postmarknadsföringstjänst och odla dina prenumeranter exceptionellt. Det bästa är att OptinMonster tillhandahåller integration utanför boxen med populära e-postmarknadsföringstjänster, som Constant Contact, MailChimp, AWeber och mer.

Kolla in vår kompletta OptinMonster-recension för mer information. Du kan också använda vår OptinMonster-kupongkod för att få en enorm rabatt.

2. Rabatt-Win-Wheel för WooCommerce

Rabatt Win-Wheel för WooCommerce

Discount Win-Wheel för WooCommerce är ett utmärkt WordPress spinnhjulsplugin. Det kommer med flera triggers för att ladda rotationshjulet inklusive last på sidan, klicka på en ikon för att ladda och på utgångsbelastning.

Den genererar kupongkoder och skickar dem automatiskt till dina användare. Du kan övervaka aktivitets- och kupongstatus i din WordPress admin-instrumentpanel. Plugin är översättningsklar och stöder WPML.

3. Popup-hjulet

Popup-hjulet

Wheel of Popups är ett e-handelsvänligt popup-plugin för spinnhjul. Det fungerar sömlöst med alla plattformar, inklusive WooCommerce, Shopify, Magento, etc. Du kan också använda detta plugin på din WordPress-webbplats för att få mer trafik och användarengagemang.

Pluginet erbjuder en popup-mall för rabatthjul där du kan anpassa färger, teckensnitt, text och priser. Det har flera marknadsföringsverktyg för att marknadsföra dina kampanjer.

4. WP Optin Wheel

WP Optin Wheel

WP Optin Wheel är ett gratis popup-plugin för WordPress-spinnhjul. Det låter dig skapa flera hjul med 12 skivor och du kan lägga till länkar till olika belöningar i varje skivavsnitt. Plugin låter dig integrera med MailChimp för att växa din e-postlista.

Det är enkelt att konfigurera plugin-programmet och du kan kontrollera det fullständigt när du vill visa popup-hjulet till dina användare. Det är GDPR-kompatibelt och stöder flera språk.

5. Lucky Wheel för WooCommerce

Lucky Wheel för WooCommerce

Lucky Wheel för WooCommerce är ett annat gratis WordPress-spinnhjul-popup-plugin för dina e-handelswebbplatser. Det uppmuntrar e-postregistreringar att snurra hjulet och vinna belöningar.

Det låter dig lägga till upp till 6 skivor i ett hjul och skapa flera rabatter för användare. Plugin låter dig skicka rabattkoden till det e-postmeddelande som din användare angav för att snurra hjulet. Det låter dig också begränsa snurrtiden.

6. Wheel av CrazyRocket

Wheel av CrazyRocket

Wheel av CrazyRocket är ett enkelt popup-plugin för spinnhjul för WordPress. Det kommer med vackra hjultema som fångar användarnas uppmärksamhet och lockar dem att snurra hjulet. Den genererar en unik kupongkod för varje snurr och tillämpar den automatiskt på kundvagnen.

Plugin erbjuder tre typer av spel inklusive spinnhjul, spelautomat och “n” win-kort. Du kan använda smarta triggers för att visa popup-fönster vid rätt tidpunkt, till exempel vid utgång, tid på en sida, sidvisningar eller bläddra.

7. Wheely försäljning

Wheely försäljning

Wheely försäljning är ett WordPress-spinnhjul-popup-plugin för webbplatser för små företag och onlinebutiker. Det utlöser popupen när dina användare håller på att stänga webbläsarfliken. Användarna måste ange sin e-postadress för att snurra på hjulet och få rabattkuponger.

Plugin kan du anpassa text, färger, teckensnitt och logotyp. Det ger dig detaljerad insikt om hur dina användare svarar på det roterande hjulet.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa “spin to win” WordPress popup-plugin. Du kanske också vill kolla in våra guider för den bästa WordPress-giveaway-plugin och skapa en framgångsrik giveaway på din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map