7 bästa WordPress-undersökningsplugin för att växa engagemang på plats

Bästa WordPress Poll Plugins


Vill du att det bästa poll-plugin ska lägga till enkäter i WordPress? Undersökningar och undersökningar lockar fler användare och engagerar dem längre på din webbplats. Detta användarengagemang är också bra för din webbplats sökmotor ranking.

I den här artikeln har vi valt ut de bästa WordPress-poll-pluginsna för dig.

Hur man hittar det bästa WordPress Poll Plugin

WordPress har många gratis och betalda poll-plugins som du kan använda för att skapa online-undersökningar och undersökningar på din webbplats. När du letar efter en WordPress-undersökningsplugin bör du se till att det kan vara enkelt att installera och använda. Annars borde det vara flexibelt med visningsalternativen så att du kan lägga till enkät i dina WordPress-sidor, inlägg och widgetområden.

Här är några snabba funktioner som du bör undersöka ett WordPress-poll-plugin innan du väljer det för din webbplats:

 • Den bör ha design- och stylingfunktioner för att skapa interaktiva omröstningar.
 • Se till att omröstningarna bör laddas snabbt och inte ska påverka prestandan på din webbplats.
 • Det bör erbjuda flera alternativ för att visa undersökningen och undersökningsresultat som grafer, diagram osv.
 • Undersökningsplugin bör låta dig visa resultat på flera sidor eller var du än vill.

Med det sagt, låt oss titta på vår sida vid sida jämförelse av de bästa WordPress poll-plugins.

1. WPForms

WPForms

WPForms är världens bästa WordPress-kontaktformuleringsplugin. Det erbjuder premiumformulärmallar för att skapa kontaktformulär, registreringsformulär online, enkäter och enkäter i WordPress. WPForms har ett premiumtillägg för undersökningar och undersökningar. Deras enkätundersökningar är mycket anpassningsbara och flexibla vilket innebär att du enkelt kan skapa en enkät som du väljer.

WPForms har en fantastisk formbyggare som låter dig snabbt skapa dina online-enkäter med dra och släpp-funktionen. Du kan också lägga till bilder som en enkät för användare.

Du kan visa enkäter på dina WordPress-sidor, inlägg, sidofält och andra widget-klara områden. Deras enkäter bör inte påverka hastigheten och prestandan på din webbplats.

Det gör att du kan visa undersökningsresultaten vackert i diagram och diagram. WPForms ger dig åtkomst till inbäddningsresultat var som helst på din WordPress-webbplats. Du kan också exportera undersökningsresultaten och använda dem i dina PowerPoint-presentationer, Excel-ark och mer. För mer information bör du kolla in den här guiden om hur du skapar en interaktiv undersökning med WPForms.

Relaterad: Hur man skapar en typformformstil i WordPress (steg för steg handledning)

2. PollDaddy Målningar och betyg

PollDaddy Undersökningar och betyg

PollDaddy är en av de populäraste WordPress-pollinprogrammen på marknaden. Det kommer med flexibla alternativ för att lägga till och hantera enkäter i WordPress. PollDaddy är lätt att installera och erbjuder premiumfunktioner för online-enkäter.

De mest anmärkningsvärda funktionerna inkluderar flervalgsundersökning, interaktiva enkätundersökningar, alternativ för att stänga datum för omröstningar, visa / dölj resultat och mycket mer. Liksom alla andra kraftfulla online poll-plugin kan du visa resultat från omröstningen var som helst på din webbplats och även på andra
WordPress-webbplatser.

PollDaddy är ett gratis WordPress-plugin och stöder grundläggande IP-filter för att förhindra att användare fyller flera svar.

3. Responsive Poll

Responsiv undersökning

Responsive poll är en online poll-plugin som kan användas för att lägga till enkla och vackra omröstningar i WordPress. Det låter dig skapa flera omröstningar och visa dem på samma sida.

Du kan också lägga till flervalsmätningar, bildval med text, visa resultat vackert, lägga till omröstningar start / slutdatum och anpassa dina enkätmönster.

De erbjuder en gratis och betald version. Det gratis responsiva Poll-pluginet har begränsade funktioner och du måste uppgradera till deras premiumplan för att låsa upp alla alternativ.

4. WP-undersökningar

WP-enkäter

WP-Polls är en gratis WordPress-undersökningsplugin som är lämplig för att lägga till enkätundersökningar på dina webbplatssidor, inlägg, sidofält och andra widgetområden. Det är enkelt att konfigurera och använda på din WordPress-instrumentpanel.

Det låter dig lägga till flervalsmätningar och visa resultat snabbt på samma sida. Du kan lägga till anpassad CSS-stil för att ändra temat och designen för dina WordPress-undersökningar.

5. Demokratiundersökning

Demokratiundersökning

Som namnet antyder är Democracy Poll ett enkelt och modernt WordPress-poll-plugin som låter dina användare lägga till sina egna val i undersökningen. Du kan skapa enkäter och flera valmätningar, ställa in ett slutdatum för din enkät, välja mellan flera enkla designmallar och mycket mer.

Det är en mycket anpassningsbar polling-plugin och låter dig begränsa enkäten till endast registrerade användare. Demokratiundersökning låter dig skapa slumpmässiga omröstningar och visa dem för användare på flera sidor.

Det fungerar bra med alla populära cache-plugins som W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache och mer för att prestera snabbare på din webbplats.

6. YOP-undersökning

Yop Poll

YOP-undersökning är ett annat gratis WordPress-poll-plugin som kan användas för att enkelt skapa online-enkäter och enkäter. Det är superflexibelt och enkelt att installera i WordPress.

Det tillåter dig att lägga till flervalsundersökningar, schemalägga omröstningar, visa online-omröstningar på olika sidor, visa resultat i procentsatser, återställa omröstningen när som helst och lägga till en gräns för att endast visa omröstningar för de registrerade användarna. Du kan också blockera spam-användare med IP-adresser och användarnamn.

De erbjuder olika alternativ för att visa undersökningsresultat. Om du vill visa tidigare undersökningsresultat för användare är YOP-undersökning det perfekta valet för dig.

7. OpinionStage Poll, Survey, Quiz

OpinionStage Poll Survey Quiz

OpinionStage Poll är en interaktiv poll-plugin. Det är gratis att ladda ner och installera på din WordPress-webbplats. Du kan enkelt skapa enkäter, enkäter, frågesporter, formulär och mer med deras inbyggda mallar.

Det kommer med de sociala knapparna bredvid omröstningarna för att dela dem på dina sociala medieplattformar. Du kan lägga till enkät i dina WordPress-sidor, inlägg, sidofält, sidfot och andra widget-klara områden.

Om du vill skapa en visuellt interaktiv undersökning i WordPress är OpinionStage Poll det perfekta valet för dig. De erbjuder flera färg- och designalternativ för att försköna utseendet på din onlineundersökning.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress poll-plugins. Du bör också kolla in vår guide för de bästa WordPress-undersökningsprogrammen för att samla in feedback från användare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map