7 bästa WordPress YouTube Video Gallery Plugins för att öka vyerna

plugins för videogalleri


Letar du efter ett bra YouTube-videogalleri-plugin för din webbplats? Som standard är det lika enkelt att lägga till en YouTube-video till ditt blogginlägg som att kopiera webbadressen till videon.

Men när du vill lägga till flera videor på en enda sida eller inlägg, kanske du vill organisera dem i form av ett galleri. Det är där en WordPress-videogalleri-plugin kommer in i bilden. Dessa plugins hjälper dig att visa dina videor snyggt i form av ett galleri utan att skriva en enda kodrad och kompromissa med laddningshastigheten.

I den här artikeln listade vi upp några av de bästa WordPress YouTube Gallery-plugins som låter dig lägga till vackra videogallerier på din webbplats inom några minuter. Alla plugins nedan är superenkla att hantera och erbjuder fantastiska funktioner. Men innan vi tittar på dessa plugins, låt oss förstå hur ett plugin för videogalleri kan vara till hjälp för din webbplats.

1. Envira Gallery

Envira-Gallery

Envira Gallery är ett av de mest populära plugin-filerna för bilder och videogallerier som låter dig visa dina YouTube-videor i ett galleriform. Det kommer med en robust drag and drop-byggare, vilket gör det enkelt för dig att bygga ett WordPress-galleri. Med sina förbyggda mallar kan du snabbt anpassa dina gallerier och ge dem det perfekta utseendet som det förtjänar.

För att göra dina gallerier mer engagerande kan du lägga till bildspelsalternativet eller aktivera ett fullskärms ljusboxläge. Med Envira är inbäddning av videor från YouTube, Vimeo, Wistia, etc. superlätt. Du kan också lägga till en delningsknapp så att dina användare kan dela dina videor med sin familj och vänner på sociala medier. Med många andra fantastiska funktioner är Envira ett av de bästa alternativen du kan gå för.

2. uTubeVideogalleri

uTube plugin för videogalleri

uTubeVideogalleri är ett annat fantastiskt WordPress YouTube-plugin som låter dig lägga till dina YouTube-videor i form av ett galleri direkt på din WordPress-webbplats.

Plugin har flera alternativ för dig att anpassa dina videor. Till exempel kan du lägga till en framstegsfält för dina användare att veta när videoklippen håller på att sluta, lägga till startupplösningen för dina videor, ställa in storleken på videospelaren osv. Plugin erbjuder inbyggt stöd för YouTube och Vimeo. Så det är lätt att få videor inbäddade från dessa två plattformar.

3. Din kanal

din_kanal

din_kanal är en annan lysande WordPress YouTube-galleriplugin som låter dina användare se dina YouTube-videor direkt från din webbplats. Allt du behöver göra är att ange ditt YouTube-användarnamn och kanal-ID och det kommer omedelbart att skapa ett videogalleri för dig på din webbplats. Du kan spela dina videoklipp antingen inom ditt inlägg eller i form av en lightbox.

För att göra dina videor mer tilltalande använder du en av de sju vackra miniatyrbilder som den erbjuder. Du kan också lägga till ett smidigt övergångsalternativ om du vill. Plugin är översättningsklar och stöder också RTL. Cachssystemet hjälper dina videor att ladda snabbare så att du inte behöver kompromissa med webbplatsens prestanda.

4. Youtube Gallery

YouTube-galleriet

YouTube-galleriet är ett annat fantastiskt YouTube-galleriplugin som låter dig visa alla dina YouTube-videor i form av ett rutnät eller ett galleri direkt på din webbplats. Du behöver inte göra någonting för att infoga dessa videor. Ange bara ditt YouTube-video-ID så kommer videosidan automatiskt att skapas åt dig. Du kan sedan också arbeta med videominiatyrdimensionerna. I stället för standardförhållandet 16: 9 kan du till exempel ställa in ett förhållande på 4: 3 om du vill.

Om du visar dina videoklipp i ett rutnätsform kan du lägga till upp till fyra olika kolumner. På varje sida visas 8 videoklipp men du kan också justera antalet videor som visas. Plugin är lyhörd, vilket betyder att din webbplats fungerar bra på stationära, surfplatta och mobila enheter. Om ditt galleri visas på en telefon ersätts miniatyrnavigeringen med två stora storlekar Föregående och Nästa ikoner.

5. Fotogalleri av 10Web

Fotogalleri av 10Web

Med Fotogalleri, du behöver inte spendera timmar på att arbeta på dina fotogallerier. Du kan ha ett vackert och mobil responsivt galleri av dina bilder och videor inom några minuter. Dessa gallerier ser fantastiska ut över enheter så att du aldrig behöver oroa dig för dess utseende.

Fotogalleri är integrerat med e-handelsplugins och betalningsportar som PayPal och Stripe. Detta gör det lättare för dig att sälja dina produkter eller tjänster om du vill, direkt från dina videor. Du har också full flexibilitet över designen av dina gallerier. Du kan utforma det precis som du vill med alla dess anpassningsalternativ.

6. Videogalleri – YouTube-galleri

Videogalleri - YouTube-galleri

video galleri är ett annat fantastiskt WordPress YouTube-videogalleri-plugin som gör det enkelt för dig att skapa ett videogalleri utan att skriva en enda kodrader. Om du vill visa dina videor på ett snyggt och tydligt sätt är Video Gallery det plugin du behöver. Det erbjuder en användarvänlig redigerare som gör det snabbt och enkelt att skapa dina gallerier. Du har också möjlighet att välja mellan 9 olika gallerilayouter, lägga till museffekter, lägga till zoomfunktionen och mer.

Plugin har inbyggt stöd för Vimeo, YouTube, Wistia och MP4. Beroende på dina krav kan du enkelt lägga till dina videor från någon av dessa plattformar. Du kan också ta kontroll över beskrivningen textfärg, storlek och justering.

7. WP YouTube Gallery

youtube videogalleri plugins

Med WP YouTube, du kan skapa några av de mest tilltalande videogallerierna inom några minuter. Du kan sedan anpassa det som du vill. Det låter dig lägga till en titel och definiera innehållsgränsen också. Du har till och med möjlighet att dölja din titel, inaktivera relaterade videor och mer.

Så det är det. Detta är några av de bästa WordPress YouTube videogalleri plugins som du definitivt bör prova. Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till hjälp. Du kanske också vill veta hur man skapar ett bildgalleri i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map